Hip Hop Dance koreografi DVD'er

Hip Hop Dance koreografi DVD'er


Hip hop dans koreografi dvd'er er let tilgængelige som hip hop fænomen har bredt sig til hele verden. De fleste byer har dansestudier, der tilbyder undervisning fra professionelle instruktører af varierende niveauer af erfaring, og næsten enhver urban center har en "jam" hvor dansere lærer, perfekt, og udvikle nye bevægelser. Disse er langt de bedste måder at lære at danse hip hop; en DVD eller online video vil ikke være i stand til at observere den håbefulde danser teknik og foretage korrektioner.

På den anden side vil en dvd aldrig træt af at demonstrere de bevæger sig, kan dokumentere dem i slowmotion, og vil kun opkræve for lektionen gang. Det er derfor, det er værd at se på nettet for at finde den rigtige DVD til din hofte hop koreografi behov.

Valg af det rigtige Hip Hop Dance Chorecography DVD'er

Med så mange stilarter af hip hop dans det kan være skræmmende at forsøge at udvælge den rigtige DVD til dit behov. Her er nogle af de faktorer at overveje:

  • Færdighedsniveau - Hvad er din nuværende niveau af erfaring med hip hop? Kom godt i en DVD, der er for avanceret, vil være frustrerende på grund af niveauet for antaget viden, og der er ingen måde at bede instruktøren at bremse eller forklare tingene. Omvendt vil købe en dvd, der er for forenklet være en frustrerende spild af penge. Det kan være svært at sige præcis, hvad niveauet for dans evne undervises på en bestemt DVD, og ​​det er grunden foregår på internettet først og finde anmeldelser (og forhåbentlig forhåndsvisning videoer) fra hip hop koreografi dvd'er er en god idé.
  • Dance Genre - Der er mange typer af dans, der falder ind under paraplyen af hip hop, og det er en god ide at vide, hvilken slags du er interesseret i at lære, før du foretager købet. Leder du efter breakin "? Floorwork? Crumping? Clowning? At blive fortrolig med de stilarter og vide, hvordan til at bede om, hvad du ønsker, er afgørende for at vælge den rigtige DVD.
  • Nuværende og Legit - Da det er så nemt at lave DVD'er i en alder af digitale medier, kunne nogen oprettet, producere og markedsføre en DVD uden nødvendigvis at have den faktiske viden og erfaring til at gøre den anvendelig. Desuden har hip hop dans eksisteret i over tredive år, og de stilarter har ændret sig dramatisk. Medmindre du er interesseret i at lære en "klassiske" form for dans, ville det være en god ide at tjekke, når en DVD blev produceret.

Finde Anmeldelser af Hip Hop DVD'er

En af kilderne til DVDer af enhver slags er Amazon.com, og en af ​​de pænere funktioner i det er forbrugernes muligheder for at skrive anmeldelser af produkterne. Kontrol af rating af en DVD og klikke på de anmeldelser kan du se, hvad reaktionerne er af mennesker, der rent faktisk har set og prøvet at lære fra en DVD. Det er lidt af en shotgun tilgang, selv om, og der er ingen garanti for, at korrekturlæsere er kvalificeret, uvildig, eller at der er endda en gennemgang på all.A bedre kilde ville være en hjemmeside som Hip-Hop-Dance.net. Dette har en omfattende liste over gode hip-hop videoer anmeldt af en professionel og upartisk danser, komplet med en "stjerne rating" system, der spænder fra "skuffende" til "hot stuff". Bortset fra at have links til at købe dvd'er revideret, han har også links til to meget vigtige ressourcer:

  • Aktive Videoer er ikke en meget imponerende hjemmeside med hensyn til design, men har et bredt udvalg af hip hop videoer lige fra motion til gade bevægelser.
  • CypherStyles.com er nok den mest omfattende kilde til hip hop dans videoer af alle slags. Rivalling Amazon, det har over 400 titler i biblioteket og bedst af alt har et godt designet og brugervenlig hjemmeside, der gør det nemt at bestille den rigtige DVD hurtigt.

Andre ressourcer

Det er værd at nævne, at hip hop dans koreografi findes på mere end blot instruktions dvd'er. Med genopblussen af ​​dansen film musical, der er mange bevægelser og sekvenser, der kan læres fra bare at se populære film i teatret og så købe dvd'en, når det er released.The muligheden for at se, lære og replikere dansetrin på DVD hjælper med at bevare kulturen i hip hop for generationer af dansere fremover.