Hip Hop Dance Koreografer

Hip Hop Dance Koreografer

Hip hop dans koreografer har revolutioneret verden af ​​bevægelse med deres unikke spin på klassiske trin og stilarter. Læs videre for mere info om hip hop dans koreografer, der har sat sit præg på dans historie, samt tips, hvis du har planer om at blive den næste store navn i branchen.

Indflydelsesrige Hip Hop Dance Koreografer

Da hip hop er kun et par årtier gammel, er koreografer i branchen i dag stadig anses for at være pionerer inden for håndværket i visse kredse. Michael Jackson kan blive krediteret som en tidlig hip hop danser og koreograf, men nutidens stylings og krav er meget anderledes, end de var på højden af ​​Jacksons berømmelse i 1980'erne. Hip hop dans koreografer er at finde berømmelse og anerkendelse som skabere af imponerende musik videosekvenser samt dommere på populære dans tv-shows. Ligegyldigt hvilken vej de tager, de koreografer, der er anført nedenfor er værdig til anerkendelse for alt, hvad de har bidraget til hip hop industrien.

Shane Sparks

Født i Ohio, Sparks begyndte at danse, da han var 11 år gammel. Han flyttede til sidst til Los Angeles, hvor han sluttede sig til en dansetrup kaldet Cold Krush. Dette hold udført i talent konkurrencer, som i sidste ende førte til hans næste koncert som besætningen omdannet til en syngende gruppe kaldet den kolde Premiere. Til sidst, de brød op og Sparks gik på at danse i musikvideoer for fremtrædende kunstnere af dagen som Brandy Norwood.

Hans tur som koreograf kom, da han var et uheld forvekslet med en danselærer, og bedt om at undervise en klasse, han deltog. Han fingerede sin vej gennem den første del af klassen, og blev derefter ansat af den faktiske lærer at være en dans assistent. Han strakte studiets kapacitet, hvilket bringer hip hop klasse op fra tre studerende til over 175. Dette udviklede sig til mulighederne for at koreografere til store begivenheder som de amerikanske Music Awards, og også til at arbejde med store kunstnere i musikindustrien.

Sparks 'nyeste karriereanerkendelsen har været i form af både koreograf og dommer på "So You Think You Can Dance", som fortsætter med at være et vildt vellykket tv-show. Han er blevet kendt for sin medfølelse og evne til at arbejde godt sammen med andre, styretøj klar af den typiske "diva" stigmatisering forbundet med Hollywood succeser.

Wade Robson

En australsk indfødt, kan du ved Robson fra MTV populære tv-show, "The Wade Robson Project." Han startede sin karriere ved at vinde en dans konkurrence, hvor han udførte sin egen gengivelse af en Michael Jackson rutine. Det førte til et forhold til King of Pop, og Jackson sidst inviterede Robson at udføre med ham, da han kom til Australien for en koncertturné.

Robson gik på at koreografere for nogle af de største navne i popmusik, især Britney Spears og 'N Sync. Til sidst gik han på at danne "The Wade Robson Project", som er en tv-transmitteret talent søgning efter den næste store hip hop danser eller gruppe. Han har også arbejdet med Disney Company, og har udviklet sit eget mærke af dansesko.

Nacho Pop

Som en veteran fra tv-annoncer og dans konkurrencer, Nacho Pop er fra New York City. Vokser op i denne bymiljø, tog han på dansetrin han lært af venner, og begyndte at skabe sin egen unikke stil. I dag er han kendt som en popping og låsning fundamentalistisk, kunne virkelig sætte folk på plads, hvis de ikke ved, hvad de laver, når det kommer til puristiske side af hip hop dans. Denne passion har drevet ham til højden af ​​succes, og mens hans afstumpethed kan skræmme nogle i branchen, hans elever og andre, der har fulgt i hans fodspor let enig han er en at eksemplificere, hvad angår teknik og selvudfoldelse. Nacho Pop har optrådt på "you got Served," samt andre populære hip hop dance konkurrence shows.

The Secret til succes

Hvis du ønsker at blive en af ​​de bedste hip hop dans koreografer dig selv, så er du nødt til at have en retfærdig bit af drev og stædighed vævet ind i din personlighed. Folk i denne industri ikke beskæftige sig med finesser, i stedet opsøge den næste store talent i stedet for at uddele awards statsborgerskab. Hvis du er sej og tror du har hvad det tager at gøre det i hip hop verden, så sørg for dit arbejde bliver set. Angiv så mange festivaler og konkurrencer, som du kan, og vær ikke bange for at få fed. Jo mere du sætte dig selv derude, jo mere sandsynligt du er til at se dit navn i lys ligesom Robson, Sparks, og så mange andre, der er kommet før og efter dem.