Hip Hop Abs

Hip Hop Abs


Måske har du hørt om Hip Hop Abs workout program eller du bare fascineret af lyden af ​​det - enten måde, er du ikke alene. Denne øvelse program tiltrækker en masse opmærksomhed og med god grund. Det er et program skabt af Shaun T., en tidligere overvægtig hip-hop entusiast. Shaun lover dig et vaskebræt mave uden nogensinde at skulle komme ned på jorden og gøre en enkelt stykket. På dette tidspunkt, skal du tænke, at denne ophøjede løfte sikkert virker for godt til at være sandt og ringe af en fidus. Uafhængige eksperter og kost korrekturlæsere sige dog, at Shaun T. virkelig har noget effektivt og sjovt med sit træningsprogram. Her er en oversigt over Hip Hop Abs.

Udvikle din Abs Hip Hop Way

Hvordan programmet fungerer

Hvis du er til hip-hop musik, så har du sikkert bemærket, at dine foretrukne stjerner har nogle store flotte abs. Det skyldes flere af de dansetrin, der anvendes i hip-hop art kræver mavemusklerne til at trække sig sammen og udvide - med samme virkning som et stykket. Hip-hop dans er også meget flydende og kræver en danser til at udøve deres centrale abs, bunden og toppen af deres mavemuskler og deres skrå muskler (eller kærlighed håndtag). Væsentlige, hip-hop dans øvelser hver en del af mavemusklerne. Eksperter har erkendt, at hip-hop dans er en glimrende måde at give dine mavemuskler en komplet workout.

Så hvad Shaun T. lover ikke usandt - du kan få killer abs uden at udføre en enkelt stykket. Men det betyder ikke, du behøver ikke at arbejde hårdt. Hip-hop dans er en intens træning. Ikke blot vil dine mavemuskler få en fuld træning, men så vil hele din krop. Dine arme, ben og røv får også grundigt udnyttet. Hip-hop dans er også en aerob aktivitet; du skal gøre motion, der er sundt for dit hjerte, og som vil hjælpe dig med at forbrænde kalorier og tabe sig. Alle disse er yderligere fordele ved Hip Hop Abs rutine. Husk dog, Shaun T. gør en særlig indsats for at fokusere på dine mavemuskler.

Hvad du får

For 60,00 dollar, eller tre rater af $ 19,95 hvis du køber fra en oplysningsspot, får du den komplette abs rutine. Dette omfatter følgende:

 • 13-minutters Secrets til Flat Abs
 • 30 minutters Fat Burning Cardio
 • 45 minutters Ab Sculpt
 • 40 minutters Total Body Burn
 • 50 minutters hofter boller, og lår
 • 5 minutters Last Minute Abs
 • 17 minutters Tag det til dansegulv
 • 25 minutters Hip Hop Groove
 • 10 minutter Last Minute Dans
 • En ernærings- og kost vejledning
 • Måling kort
 • Målebånd

Hvorfor denne workout program er så populært

Korrekturlæsere og motionister siger, at de elsker denne træningsprogram hovedsagelig fordi det er så sjovt. Mest abdominal øvelser og øvelser er ganske kedelig, vanskelig og gentagne. Shaun T. virkelig gør en effektiv abdominal øvelser sjovt for dem, der gerne danse. Du behøver ikke at være en dansende pro enten; Shauns bevægelser er let at samle op og han grundigt forklarer, hvordan du gør dem.

Den største con til dette træningsprogram er, at det ikke kan være for alle. Hvis du har haft to venstre fødder hele din liv og har altid hadet at danse, så vil du ønsker at finde en anden måde at træne dine mavemuskler.

Køb fra en velrenommeret forhandler

Dette træningsprogram sælges på tv via infomercials og andre detailhandlere. Mange "Set på TV" produkter har flere negative rapporter noteret på vagthund hjemmesider fra forbrugere, der siger, at de er blevet snydt. Men der er meget få klager over dette træningsprogram på uafhængige hjemmesider. De fleste af klagerne betragter detailhandlere og ikke de producenter, der sælger programmet gennem infomercials ud over deres egne vitamin- og vægttab pakker. Du behøver ikke at købe programmet gennem en oplysningsspot selv - her er nogle velrenommerede forhandlere, der sælger programmet:

 • Ekstremt Fit
 • Beach Krop
 • QVC

En sjov og krævende Workout

Mens dette program stadig kræver hårdt arbejde, for at du for at se resultater, det giver en sjov måde at hip hop dans din vej til store flotte abs.