High School Fights

High School Fights


High School kampe er en alt for reelle del af mange studerendes liv. For at gøre tingene værre, mange er at være video tapede og vist på YouTube. Læs videre for at finde ud af, hvorfor disse kampe opstår og hvordan man undgår at blive den næste statistik.

Hvorfor High School Fights Forekommer

Oftere end ikke, opstår slagsmål på grund af misforståelser og sladder. Det er en sjælden begivenhed, hvor folk får i en kamp, ​​mens de taler om et problem ansigt til ansigt. Kampe normalt opstår, når folk ikke taler om deres problemer og deres venner er fodring dem forkerte oplysninger.

For eksempel, hvis nogen skulle fortælle dig, at en anden person talte papirkurven om dig, hvordan ville du reagere? De fleste mennesker ville blive vred. I stedet for at sætte spørgsmålstegn bæreren af ​​dårlige nyheder, vil de automatisk blive vred på den person, der angiveligt sagde de negative ting.

Det er også let at blive vred på andre mennesker, når du tror, ​​de bevæger sig i på din kæreste eller kæreste. Har du nogensinde fået gal på en anden person, der taler med din kærlighed interesse? Måske de har sendt noter eller SMS-beskeder til dem, eller endda kaldte dem. Hvordan har I reageret?

Tænk før du reagerer

Det er nemt at blive fanget i øjeblikket og reagere ud fra følelser, snarere end virkeligheden. For nogle teenagere med dårlige temperament, kan det føre til en eksplosiv konfrontation. Følgende er nogle tips til at hjælpe dig med at håndtere en potentiel gymnasium kamp:

  • Overvej kilden. - Hvis nogen spreder sladder, de sandsynligvis ikke har din bedste interesse på hjerte. Hvad har de at vinde ved at fortælle dig noget negativt?
  • Tjek de faktiske omstændigheder. - Et modent person ville gå til kilden og søge en løsning på problemet. Men hvis du tror, ​​at personen truer dig, søge hjælp fra en voksen. Det er aldrig i orden at true en anden person.
  • Tal om problemet. - Når det er muligt, at tale med den anden person i et sikkert og neutralt område, helst hvor voksne er til stede. Ofte gange en kamp er over en misforståelse, og det kan nemt fastsættes ved at diskutere problemet rationelt.
  • Forsøg at have diskussionen alene. - Nogle gange vores venner kan være vores fjender. Ophedede diskussioner kan blusse op i de fysiske konfrontationer, når andre mennesker er omkring. Dette kan ske, når vi ønsker at redde ansigt eller vise andre, at vi ikke er bange for en anden.
  • Søg hjælp fra en voksen. - Skole kampe, især fysiske dem, vil ende i vejlederen eller den hovedforpligtedes kontor alligevel. Hvis du tror, ​​en kamp kommer til at eskalere til det punkt, at få fysisk, søge hjælp fra en voksen til at diffundere det tidligt. Ingen vinder, når der er en fysisk konfrontation.
  • Tal med dine forældre. - Det er uheldigt, at flere teenagere ikke taler med deres forældre om slagsmål i skolen. Om ikke andet, kan du være sikker på, at dine forældre har dine bedste interesser på hjerte. Spørg dine forældre til råds - du kan blive overrasket over deres svar.

Fist Fights og cyberbøller

Internettet har indvarslede en helt nyt niveau af mobning i gymnasier. Tænk på de mange forskellige måder, vi kan såre hinanden: tekst messaging, Internet slam bøger, YouTube og andre sociale netværkssider. Mens dine forældre havde fistfights i bagsiden af ​​bygningen efter skole, kan nutidens teenagere torturere nogen 24 / 7. Hvis du tror, ​​du kan mobbe nogen uden at blive fanget, så tro om igen. For få år siden var der ikke meget retshåndhævelse kunne gøre om high school-kampe, der eksisterede i cyberspace. Da nogle af disse kampe har resulteret i alvorlige skader og endda døden, er lovgiverne gryende en ny æra i lovgive på internettet. Der er konsekvenser for cybermobning.

Overvej følgende sager og deres resultater:

  • Megan Meier - The Megan Meier sag er en af de mest mindeværdige teen selvmord tragedier. To teenagere og en af ​​deres mødre oprettet en falsk MySpace-konto i navnet på Josh Evans. 19-årige Ashley Grills, sammen med Lori Drews teenagedatter, var dem til at sende den grusomme beskeder til Megan. Ashley var den ene til at sende det budskab, at "verden ville være et bedre sted uden dig," til Megan, før hun hængte sig selv. Som så mange andre spørgsmål, denne sag startede over en rygte.

Siden denne hændelse, er cybermobning blevet forbudt i Missouri. Den 2. juli 2008 moderen, Lori Drew, blev anklaget for at overtræde Computer Svig og misbrug Act. Hvis hun bliver fundet skyldig, vil hun stå over fire år i føderale fængsel. Ashley Grills har fået immunitet, så hun vil vidne mod Lori Drew.

  • Florida Teen Fight Video - Denne sag drejer sig om teenage-piger slå op på en anden pige og videooptagelser, med det formål at sætte den på YouTube. Otte Florida teenagere, seks piger og to drenge, vil blive bragt op anklaget for første grad felony kidnapning, batteri og manipulation med et vidne. De teenagere siger angrebet på pigen var i gengældelse for fornærmelser lagt ud på internettet af offeret. Angrebet varede over 30 minutter, med pigerne tager slår tævede offeret. Offeret har lidt hørelse og synstab. Angriberne, alderen 14 til 18, vil blive opkrævet som voksne og ansigt liv i fængsel.


Disse er blot to af de seneste sager om slagsmål i gymnasiet. I citeret begge tilfælde teenagere, der reagerede følelsesmæssigt ansigt sigtelse og endda liv i fængsel - en stejl pris at betale for at miste deres temperament. Næste gang du står over for en kamp i gymnasiet, tænke før du reagerer. Dit liv, såvel som de andre omkring dig, kan hænge i balance.