High School Dance Team Rutiner

High School Dance Team Rutiner


High school dance holdet rutiner er blevet utroligt populære, ikke kun i gymnasier, men da emnerne for film, tv-shows, og endda en stor nyhedshistorie. Hvad er det ved det emne, amerikansk kultur finder så fascinerende?

Ikonisk High School Dance Team Rutiner

Ofte smelter sammen med cheerleading rutiner, koreografi udført af high school dance hold har nogle store forskelle. For én ting, mens dans teams udfører lejlighedsvis ved pep stævner og fodboldkampe, deres primære formål er ikke at aktivere publikum for støtte - i stedet, dans hold er deres egen berettigelse, gør hvad de gør af kærlighed til dansen, som modsætning til blot for holdet.

Det er ikke til at sige, at de ikke kan have skole ånd - faktisk, det er som regel genstand for dans film om high-school alder dans hold (uanset om de er tilknyttet en high school eller ej). I film som du fik serveret, unge bruger dans som et medium for udtryk og en måde at beskæftige sig uden for skolen - som regel i konkurrence med andre dans trupper, enten murene (indenfor skolen) eller extramural (konkurrere mod andre gymnasier ). I film, alle dansere og koreografi er utrolig professionelle og poleret. Fast dans er ikke altid så poleret, selv om mængden af talent findes i gymnasier er forbløffende. Faktisk Americas Best Dance Crew hit tv-show bestod af mange forskellige niveauer af dans trupper fra gymnasier, uafhængige klubber, og endda college-niveau grupper, som alle blev transmitteret konkurrerer mod hinanden foran hip hop koreografer, Broadway dans mestre og meget mere.

Desværre til kampen blive professionelle kan nogle gange blive mere end et samfund er klar til. Cheerleaders på dans trup på Jonesboro High School i Atlanta blev forbudt at udføre på spil, og hele deres hold blev opløst til at udføre en dans rutine på en pep rally, der blev anset for at være for seksuelt orienteret. Den omstændighed, at dans rutine indeholdt jazz, moderne, og andre samtidige bevægelser, der ses overalt i pop kultur stoppede ikke skolens administration fra skønner det uhensigtsmæssigt.

Kommer op med dine egne rutiner

Heeding eksemplet med Jonesboro team, er det en god ide at ikke bare prøve at løfte en dans rutine fra nogle film. I stedet er det bedre at tage et kig på de færdigheder af dansen trup - hvilken slags en baggrund gøre medlemmerne har? Nogle dansere er selvlært, mens andre har haft ballet fra tre år; finde dance rutiner, der kan integrere disse former for forskellige skillsets vil give din high school dance hold en helt unik stil.

Udfør ikke i et vakuum

Det er ikke til at sige, du skal ikke tage og give inspiration - en af de bedste ting ved YouTube og andre video-sites er den måde, det gør det nemt at dele og samarbejde om danseforestillinger og teknikker. Det er aldrig en god ide at bare stjæle fra en anden gruppe (faktisk hele Bring It On franchisen er baseret på hvor uncool, der er), men en søgning på Video Google viser mange high school dance holdet rutiner i mange situationer - åbent hus , spil, stævner, selv den nu berygtede Joneboro rutine. Ser disse vil give dig en bedre idé om, hvad andre gør, og hvordan deres stil er - og ikke er - at arbejde i ydeevne. De fleste high school dans trupper har i det endnu bedre mindst, trænere eller, koreografer, der kan hjælpe komme op med rutinerne, men en god dans rutine er mere om passion for din dans end din tekniske færdigheder. Brug din fantasi og din egen glæde ved dans og dit hold kommer op med nogle store rutiner.