High School Biologi Eksperimenter

High School Biologi Eksperimenter


Søger du at lære om high school biologi eksperimenter? I mange gymnasier, er teenagere forpligtet til at tage biologi på et eller andet punkt. Eksperimenter er en almindelig del af biologi kurser, uanset om de er en del af et kontrolleret laboratorium klasse, videnskab fair eller en del af de enkelte studerendes projekter. I modsætning til videnskaben i midten skole, gymnasium biologi er hænder på. Hold læsning for at lære om et par high school biologi eksperimenter, du kunne være interesseret i at udføre alle i skyld videnskab.

Videnskabelig metode og HS Biologi

En stor del af high school biologi er fokuseret på at indgyde de elementer af naturvidenskab på studerende. Den videnskabelige metode er en af ​​disse hovedpunkterne. Metoden beder deltagerne i videnskab for at være efterforskere og til at komme med et gæt om, hvad der vil ske i en given eksperiment, kaldet en hypotese. Pointen i eksperimentet er så at enten bevise hypotesen korrekt gennem forsøget eller bevise det forkert. Dette foranlediger teenagere til at blive involveret i den videnskabelige metode, mens undervisningen andre videnskabelige færdigheder som:

 • Evnen til at foretage en rationel skøn baseret på de nuværende forhold og viden
 • Luk detaljer og overvågning færdigheder
 • Muligheden for at være forkert, og hvordan at bevæge sig forbi, at hvis det viser sig at være tilfældet
 • Hurtig tænkning

Så meget sjov som biologi eksperimenter kan være, der er en pædagogisk element i spidsen for forsøget.

Eksempler på High School Biologi Eksperimenter

Uanset om du er på udkig efter en videnskab fair projekt eller har brug for at oprette et projekt for en klasse opgave, der er mange biologi projekter for teenagere at få deres hænder på.

 • Animal regenerering: Mange dyr kan regenerere. En god eksperiment kan skære- en regnorm, en hydra, planarian og andre lignende organismer i halve og se, om nogen af ​​dem kan regenerere sig selv.
 • Effekten af lys på vækst: I dette eksperiment kan eleverne overvåge, hvordan forskellige typer af lys påvirker plantevækst. En studerende vil starte med tre planter af samme type (blomsterplanter generelt fungerer bedst) plantet i lignende jord og holdere. Man kan placeres i et område med høj eksponering for sollys, en anden i et område med medium lyseksponering og en anden i et område med lidt eksponering for solen. I perioden af ​​en uge eller to, kan teenagere overvåge, hvordan hver plante vokser.
 • Ilt og stearinlys: et simpelt eksperiment ved hjælp af forskellige størrelser krukker kan vise, hvordan et lys bruger ilt. Placer et lys, der er tændt i en krukke og lukke den. Overvåge, hvad der sker med stearinlys. Placer en anden tændt stearinlys i en større krukke og overvåge, hvad der sker med det. Teenagere kan nemt se effekten af ​​større mængder af ilt på stearinlys.
 • Mangfoldighed blandt plante prøver: En anden simpel biologi eksperimenter indebærer at gå ind i din naturlige miljø, såsom en lokal park, at observere mangfoldighed blandt plante prøver. For at gøre forsøget mere detaljeret, de studerende kan gnide indsamlede prøver på filtrerpapir til at observere hvilke planter til stede, som farver. Teenagere kan arbejde for at finde ud af, hvorfor visse planter præsenterer bestemte farver.
 • Vand fra almindelige kilder: Vand er overalt. Desværre vand indeholder mange elementer også. En stor eksperiment indsamler vandprøver fra en lang række kilder og se dem under et mikroskop. Eleverne kan derefter sammenligne deres resultater og forsøge at postulere, hvorfor en given vandkilde ville præsentere flere organismer end en anden ville.
 • Voksende kulturer: Bakterier er overalt. En anden videnskab eksperiment teenagere kan gøre, er at bytte forskellige kilder (såsom indersiden af ​​din mund eller en air condition-filter) på plader agar og inkuberes deres vækst. Visning hvordan hver swapping vokser kan hjælpe teenagere skabe konklusioner om deres kilde.
 • Gær: andet forsøg består i at tage et stykke brød til at overvåge formene, der vokser over en periode på to uger.

Flere steder at finde Eksperimenter

Der er mange steder at finde biologi eksperimenter både enklere og mere avancerede end de ovennævnte. Nogle af disse steder omfatter:

 • Funsci.com
 • Julian Trubin
 • Lektion Planer

Final Thought

For teenagere, kan gymnasiet biologi være sjovt. At finde den rigtige eksperiment kan hjælpe biologi pop off siden og blive mere end blot en anden krævede studieforløb.