High Efficiency brusehoved

High Efficiency brusehoved


En af de lidt måder at enhver boligejer kan gøre for at reducere forbrug og omkostninger energi er at installere en høj effektivitet brusehovedet. Ved at starte med noget småt som denne, den virkning i form af værdi for forbrugeren og miljøet er eksponentiel vækst.

Hvorfor High Efficiency brusehoveder

Rent vand er en af ​​de fleste værdifulde råvarer med hensyn til sundhed, både fysisk og miljømæssigt. De fleste mennesker tænker på det som en uudtømmelig ressource. Det er ikke. Lagring vand er lig med at spare to livsvigtige ressourcer på en gang - selve vandet og den energi, det tager at transportere eller flytte den.

Det anslås på mange websteder, der afsættes til grønne levende på tværs af internettet, at installere en højeffektiv brusehoved kan spare mellem 1000-8000 liter vand årligt for hvert hjem. Desuden sparede energi ikke opvarmning og transport af vand kan spare så meget 25-60 procent fra den gennemsnitlige el og varmeregning.

Mere om Energy Efficient brusehoveder

Der er faktiske regler på plads, state brusehoved flow ikke kan overstige 2,5 gallon per minut ved et vandtryk på enten 80 eller 60 pounds per kvadrattomme. Høje effektivitet brusehoveder har en strømningshastighed under 2,5 gpm. Mange brusehoveder nu operere på 1,6 eller 1,5 gpm.

Det er udformningen af ​​brusehovedet, som styrer formen af ​​vand samt den hastighed, der giver dig mulighed for at føle, at du ikke glip af når det kommer til at opleve, at indfrielsen massage følelse, du får fra en stor bruser. Større og bedre formede huller giver dig mulighed for at opleve vand straks, og ikke forårsager modtryk til at danne, hvor vandet ikke komme igennem og pres på leddene og sæler forårsager lækager til at danne.

To typer nye brusehoveder

Der er to typer af høj energieffektive brusehoveder. De er som følger: luftning - beluftning brusehoveder så vandet kan blandes med luft. Resultatet er et fint, tåget spray, er mere skånsom mod huden. Steam vil udvikle forårsaget af denne brusehoved brug.

Laminar flow - Disse medføre individuelle strømme af vand og er ofte justeres til forskellige strømningsmønstre vand. De behøver ikke resultere i en masse af tåge og damp.

Pre-1992 Showerhead et problem

Per Energy Savers.gov, huse bygget før 1992 har brusehoveder, der har flowhastigheder på 5,5 gpm eller endnu større. Deres forslag til kontrol af alt ældre brusehoved omfatter denne proces:

  • Sæt en spand afmærket i intervaller gallon under Brusehoved
  • Tænd for bruser
  • Tid, hvor mange sekunder, det tager for spanden at nå 1-gallon-mærket.

Hvis det tager mindre end 20 sekunder for spanden for at nå dette mærke, så er det en god idé at udskifte brusehoved med en mere effektiv en.

Installation af en ny Showerhead

Fjernelse af gamle Brusehoved er ikke en vanskelig opgave.

  • Spray lidt WD-40 (TM), hvor Brusehoved forbindelse til røret
  • Ved hjælp af en kanal lås skruenøgle eller vice grip tang og drej den gamle Brusehoved mod uret.
  • Tag fat i gamle Brusehoved på den del nærmest væggen, basen, og twist. Efter to eller tre omgange, bør du være i stand til at fjerne hovedet ved at skrue resten af ​​det i hånden
  • Rengør eksponerede forbindelsen efter den gamle hoved er slukket. Sommetider Teflon basis tape bruges under et brusehoved. Rester kan fjernes med ståluld.
  • Brug ny Teflon tape og pak det omkring ren tidspunkt punkt 2-4 gange. Sæt på den nye Brusehoved.
  • Test for lækager ved at dreje brusebad på.