Hest: Vestlige Tack Tips

Vestlige stil Ridning

Vestlig stil ridning er inklusive trail ridning, konkurrencer (rodeo, tønde racing, pole bøjning) og vise klasser ligesom reining og fornøjelse. Western ridning er ofte tænkt som en mindre formel stil af Ridning end engelsk ridning.

Vestlige hesten bevæger sig, kan variere meget fra dem lært at engelsk stil trænede heste. For eksempel vil en konkurrencedygtig vestlig hest lære at gøre en roll-back. Derudover er der en god chance for en vestlig hest vil blive undervist at gøre reining, hvor han glider til en stop-engelsk stil hest vil ikke blive uddannet til at gøre disse ting. En vestlig hest vil desuden blive undervist til hals tøjler (bevæger sig i den retning rytteren indikerer ved at anvende tøjler tryk til halsen).

Og som du kan forestille dig, Western tøj adskiller sig væsentligt fra engelsk tøj-du ville ikke bære det samme i en engelsk spring konkurrence som du ville gøre i en rodeo!

Cinch Størrelse

Den cinch i front er et afgørende stykke af vestlig kurs. Dette stykke hjælper til at låse sadlen på plads på hesten. Husk, at fordi dette stykke sidder så tæt på dyrene hud det ofte udsat for sved, der får den til at rådne. Med andre ord: det skal udskiftes ofte.

Hvis du er i markedet for en ny cinch, ikke bare noget man vil gøre, det skal være en god pasform til din hest. Hvis cinch er for lille, vil det gnave hestens sider, og hvis den er for stor, vil du ikke være i stand til at stramme det nok til at sikre sadlen. Er du forvirret over, hvordan at finde ud af passende cinch størrelse til din hest? Her er en god guide til at følge:

Stå din hest på et plant underlag. Stå til venstre for hest og sætte den ene ende af en ledende reb bag manken. Træk derefter rebet ned i højre side, omkring tønden, og op igennem i venstre side til lige under albuen (hvor cinch normalt ville være). Træk rebet stramt, men ikke så stramt, at det skærer i hesten. Endelig holde rebet på det sted, hvor den forener sig med brug den endelige You'LL dette at gøre din første måling.

Hold fast i stedet på rebet og fjern rebet fra hesten. Dernæst trække rebet lige og måle afstanden fra enden til det punkt, at du holder med fingeren hjælp målebånd.

Brug følgende formel: Del den første måling af 2. Derefter trække 3 af svaret (runde op, hvis du har brug for). Dette tal du når bliver phono størrelsen på din hest. Her er et eksempel baseret på en 75 '' måling:

75/2 = 37,5

37,5-3 = 34.5

Stop Squeak

Er dit lys-farvet show sadel knirkende som en dør på rustne hængsel? Der er ikke noget tackier end knirkende vestlige tack! Lyse viser sadler mangler olie og er tilbøjelige til at være knirkende. Synderen er normalt stigbøjlen fender, lige hvor det læderrem falder over bommen. Så snart du anvende vægt på bøjlen, sætte dig pres på dette område, hvilket forårsager knirkende. Har ingen frygt, er der imidlertid en løsning.

Baby pulver er den mirakelkur-det vil mindske friktionen mellem træ og dine fendere. Hvis du vil anvende baby pulver, placere din sadel på en blød overflade, på hovedet. Flyt derefter bøjlerne og fendere og udsætte det område, der er under jockey. Drys en generøs mængde af baby pulver i området mellem fendere og jockeyer, og anvende nogle til skørterne så godt. Støv overskydende baby pulver med et håndklæde. Derefter sadel din hest, og tør eventuelle rester. Du skulle nu være knirke-fri!

Prikken over i'et

Så det store show dag nærmer sig hastigt, og at du har lagt sidste hånd på din vestlige sadel og tack. Men har du lagt sidste hånd på dig selv? Enhver god vestlige rytter har brug for en stor vestlig hat, så du bedre finde dig selv en! En tommelfingerregel er at holde sig væk fra sorte hatte. Selv om det er rigtigt, at en sort hat vil se fantastisk med dine sorte chaps, er det sandsynligt, at kaste en lidet flatterende skygge på tværs af dit smukke ansigt. Gå i stedet for en neutral-farvet hat, der vil lette dit ansigt på en flatterende måde. Neutrale hatte fås i mange forskellige farver fra tan til platin og ser fabelagtig med farvestrålende påklædning. Hold dig væk fra farvestrålende chaps.

Uanset hvor stor den hat ser ved første det vil ende med helt glansløse, hvis du ikke tage sig af det. Når du sætter en hat på hovedet, ikke få fat i det ved randen-randen er sart! Og når du er færdig med at bære det, rengøres med en buet håndtag blød hat børste og sætte det i en sag, der vil bevare den. Og, ikke nogensinde forlader din hat i ekstrem varme eller det vil slå sig.

Ranch Horse Alsidighed Saddle og Tack

Hvis du konkurrerer i ranch hest alsidighed, er af afgørende betydning ordentlig vestlige sadel og tack. Husk, at din hest bliver belemret i en længere periode, bør derfor sadlen passer korrekt og være behageligt for dyret. Hvis du er i tvivl, er her et par tips til at få dig på rette spor:

Så vidt sadelunderlag og cinches angår, gå med naturfibre (mohair, uld, etc.), som let absorberer sved og holde dine dyr komfortable. Det er smart at undgå neopren-type sadelunderlag og cinches fordi de bevarer så meget varme-hvis din hest er sadlet i en længere periode, han kunne blive varm og øm.

En sadel med pasform form af hesten bedre, og giver ekstra komfort for dyret, med en god sadel pad. En pad vil dog ikke gøre en dårlig montering sadel passer lige. Du bør ikke købe en sadel, der ikke passer ordentligt på din hest i håb om at du vil være i stand til at gøre det passer korrekt med en sadel pad.

* Det er smart at vælge en rigtig uld eller filt pude som syntetiske uld kan glide og generelt er ikke så holdbare som naturlig uld.

Følg med vestlig mode!

Korrekt vestlige tøj er et must når show tid kommer. Det er i din bedste interesse at gå til en raffineret, up-to-date valgdeltagelse, der vil sætte dig i rampelyset og øge dit selvværd. En god tommelfingerregel er at gå let på garderobe dekorationer. Vi ved alle, at en lille gnist er blikfang, men du ikke ønsker at blinde dommerne ved skinner lysere end Nordstjernen! Hold dine rhinestones, sølv beading og plast perler i moderate mængder.

Også tænker med hensyn til komfort. Selv om det er vigtigt at se godt, er det også vigtigt at føle sig godt. Uanset hvor seje outfit, vil grimasse på dit ansigt fra de alt for stramme bukser eller skratter skjorte tage væk fra udseendet. Tænk bløde, åndbare tekstiler. Sørg for, at stoffet er elastisk, og at det passer godt.

Ligesom alle mode, skifter Western show mode over tid. Før du vælger et sæt tøj til dit show, omfang ud de hotteste trends. Check ud hvad ryttere i de nuværende shows er iført og læse op i de vestlige magasiner. Ikke møder op iført sidste sæsons linje!

Western Vis bukser til damer

Damer, når det kommer til vestlig tøj til et show, vil du ønsker at se dine bedste fra top til tå. Hvis du nogensinde har været at vise du har sikkert set de mange forskellige bukser slidte, som om der ikke er nogen regler. Sandheden er imidlertid, at visse typer bukser fungere bedre under kæbe. De bedste bukser til at bære under kæbe er almindelig (ingen lommer eller åg), der monteres polyester bukser med en lille del af stretchiness til dem. Ønsker du at vide en lille hemmelighed, mine damer? Din booty vil altid se tinier når du bære bukser, der er de samme nuance som dine chaps.

Når man ser for bukser, søge efter robust stretch og har bukserne er oprettet med en lynlås i siden (dette vil gøre dem hvile fladt på tværs af maven). Når du finder stof, du elsker, det er smart at købe ekstra denne store struktur kan kun komme rundt én gang i livet.

At vælge en vestlig Saddle

Hvis du har konstateret, at din kørestil er vestlig, kan du ikke bare hente nogen vestlig sadel og begynde ridning. Forskellige sadler er lavet til specifikke formål, og er designet til at imødekomme visse behov. Der er en overflod vestlige sadler til rådighed. Hvis du ønsker en vestlig sadel til almindelig ridning, er der nogle multifunktionelle generelle formål modeller derude. Må dog ikke forsøge at bruge disse sadler til specifikke begivenheder, som de ikke kan udstyret til.

Der er forskellige vestlige hest sportsgrene en Reining, roping, skæring, og show, og der er særlige sadler er konstrueret til en rytter, der ønsker at være involveret i nogen af ​​disse begivenheder.

Den generelle konsensus er, at en vestlig sadel er meget mere komfortabel end en engelsk én. Selvfølgelig, når du tænker på oprindelsen af ​​denne ridning type, er det ikke svært at tro. Disse sadler er designet til cowboys, der brugte dem som arbejdsredskaber.

Giv Dyre Boots Boot!

Støvler er en af ​​de vigtigste elementer i vestlig tøj. Husk dog, at kun tå af dine støvler vil blive eksponeret, når du rider så gå til fornuftige i omfattende.

Valg af simple show støvler kan spare dig en smuk krone. Husk, hvordan din boot vises, når den kigger ud fra under dine chaps, gennem den brede bøjle, og ved siden af ​​din dyrets skulder. For udseende formål, det er den eneste del af boot, du har brug for at tænke over.

En enkel Roper stil støvle med en lav top, semi-afrundet tå, og lædersåler er den bedste viser boot derude. De er sikre på bøjlerne, de ser godt under chaps, og de har ikke en stor pris. Og da disse støvler er så populære, de kommer i utallige farver, læder, og priser. Må ikke bruge til meget af din tid og penge at hengive sig til fancy-SCHMANCY show støvler, fordi de næppe få set. Sørg blot for at tå ser godt!

Rengøring af Shanks

Når det kommer til vestlige tack vedligeholdelse, så glem ikke om rengøring dine skafter! For at rense skafter af en all-rustfrit stål bit, smitte af alt snavs med en 3M klud (kan du generelt finde disse til enhver stor købmand). Hvis dine skafter er indgraveret dog bruge et frotté håndklæde til at bevare den naturlige slitage af skafterne. Hvis din sterling sølv skaft er nyt, vil lyset bryder fra vinkler på eventuelle frisk indgraveret nedskæringer. Da sølvet bliver gammel, dog vil nedskæringerne fylde med skumle mørke; dette vil forstærke de nedskæringer på en sådan måde, at de vil have en rig, smuk tredimensionelt udseende. Hvis du bruger en sølv polish du vil udrydde mørket. Silver polish er også sandsynligt, at fratage væk det farvede-blå baggrund, der vil udvikle sig på nogle indgraveret skafter. Hvis dette sker for din bit kan du gemme den. Prøv at sprøjte lidt med WD-40, vil dette dreje metal en smuk dyb brun farve.

* Der er mange gode sølv polish sprays rådighed på tack butikker. Du kan sprøjte ned dine skafter med en af ​​disse og polere dem med en frotté klud. Disse produkter arbejde hurtigt og vil ikke pletter læderet på dine vestlige hovedtøj.

Western Saddles Vs. Engelsk Sadler

Tænk en sadel er en sadel? Du tager fejl. Du skal bruge en sadel, der passer til netop din kørestil (vestlige sadler og engelske sadler er meget forskellige fra hinanden). I modsætning til en engelsk saddel, et Western sadel har ingen udfyldning. Det område af sadlen, der bærer den mest vægt typisk lag med blød fåreskind, men det skal derudover polstret med en form for sadel tæppe eller det vil ikke være behageligt for hesten.

En anden forskel mellem vestlige og engelske sadler er bøjlerne. Vestlige sadel bøjler er ikke lavet for at adskille fra sadlen i tilfælde af en nødsituation, de er hårde og rummelige-i hælene på en vestlig rytterens cowboystøvler vil forhindre hans fødder i at komme løs eller glider ud af bøjlerne. Derudover, i stedet for foldning på (ligesom den engelske omkreds gør), er den vestlige omkreds (cinch) fastgjort med et stykke læder.

* I modsætning til den engelske sadlen, en vestlig sadel har også et horn (eller dunke) i front, der kan holde et reb eller placere rebet når lassoing i husdyr.