Hest: Træning Tips

Longitudinal Balance

For at forbedre den langsgående balance af en hest, rytteren (eller kan gøres på en lunge linje) gentagne gange anmoder hest til op og ned overgange, hyppigt (eller inden for en fem skridtlængde tidsramme). Såsom Walk-Trav-Walk-Trav-Walk-Trot. Dette lærer hesten at holde et flertal af hans vægt i hans bagparti. Hjælp til at hjælpe ham med at holde vægten off af forenden, og / eller tøjlen.

Opdræt

Opdræt er den mest farlige vice, at en hest kan have. Det er min anbefaling, at hvis nogen har en hest, der udviser yngelpleje, at bruge tid på forskning i dit lokalområde, som en træner med flere høj (godt talt) henstillinger har haft mange års erfaring i at hjælpe heste med at overvinde denne vane, og succes uden nogen Rider blive såret. Du kan bede din Equine Dyrlæge, beslagsmed, og Bording stalde til deres anbefalinger. Når du har fundet den person, det er vel værd at bruge $$$ at bruge på at have det problem helbredt professionelt. Eller forsøge at finde en Rodeo String til at købe hesten ud af dig for kødværdi. Dette er ikke en skruestik til at gamble med. Denne vice kan være meget, meget farlig.

Vær med Up VS Breaking

Vær med Up, der kører ud energien af ​​"studerende". Denne metode, blot løber ud energien. Mens viser sig at hesten, at selv om de køre fra besætningen, er træneren stadig at styre retning, fart og afgørelser hesten. Da hesten begynder at forelægge træneren er der stadig, vedvarende med den oprindelige anmodning. Viser sig at hestenes sind, at ja, kan han nægte at adlyde, men "han vil så blive kørt fra besætningen", indtil han ændrer hans sind.

Og ikke hesten skifte mening fra mangel på energi til fortsat at køre / eller at være ulydig. I "løb fra besætningen" træneren vil konstant ændre hestenes retning, og køre hesten i et lille rum {som bruger mere energi til flere gange ændre retning og derefter køre igen i en "stram" rum}; samt gentagne gange viser hesten at underviseren styrer retningen / hastigheden.

For en hest til at bevæge sig på en Canter i et lille rum, skal hesten flyttede teret samlet, hvilket igen er en større energi brænder end at køre helt åbent og gratis i store områder. Løb gratis også ansætte en lavere stressniveau, end at køre i et lille rum. Stress er en anden ansættelse i høj energi brænde.

Natural horsemanship er rapporteret at være hurtigere i sine mål, angiveligt fra den manglende misbrug; der er ikke det virkelig fra den hurtige energi udgivelse, der kommer ved hestene valg til at nægte at adlyde, og derfor "køre".

Min eneste erklæring er, at hvis du arbejder med et varmt eller høj energi hest, vil det stadig kræve tilstrækkelige mængder af tid og gentagelse, på grund af energiniveauet stadig er i stand til at indgyde en stærkere vilje afslag, for en repeatly længere periode tid.

Det gennemprøvede mangeårige argument mod den "gamle tyme" -metoden er stadig: i tider med stress, i vanskelige tider, eller "når gummi opfylder vej", hesten vil ikke være der for dig, hvis trænet med misbrug.

Hvis en hest er overhovedet varmt eller høj energi, (på grund af misbrug faktor anvendes i de fleste "Breaking Methods"), der kombinerer den dybe indgroede hukommelse, heste har, og de negative minder på dette tidspunkt af "behov" kontrollerende vilje, resulterer i en hest, der næsten altid vil vælge flyvning.

Breaking En hest, der normalt omtales som den "gamle tyme" metode til træning.

Bæring udvikles .......

Bæring er udviklet ved at udføre op / ned overgange i korte rammer, såsom skridt, trav, gåtur, galop, skridt, trav, gå, galop, hver for en afstand på 3 til 7 skridt i afvigelser.

Kan udvikles ved brug af Cavalletti s i varianserne af højde og placering.

Forhindre en Buck

For at forhindre en Buck sker:

AS opdages de første tegn, skal rytteren være hurtig til at anvende disse hjælpemidler VISUM ~~!

halv stå vekslende hænder;
løsne kontakten tillader hesten at gå fremad, men ikke at tabe hovedet lavere;
alternative STRONG ben hjælpemidler fra venstre mod højre ben;
sidde DEEP & HEAVY i sadlen;
nogensinde så lidt lade dine skuldre til at glide bag lodret.

Breaking En hest, eller

Gamle far Tyme metoder: Cowboys og rytter fra år gået mente, at en hest skulle blive domineret, der skal styres; og da heste brug kraft med hinanden, disse trænere mente, at force var nødvendigt med menneskeheden mod heste samt; for at tjene / fortjener en heste respekt. Du vil bemærke, at heste i en besætning vil snuse næsebor, og "tale" med hinanden. Hvis man er uenig med ledelsen af ​​en anden, vil han "sniffer" "hviner", og generelt være ganske vokal med sin uenighed. Det er der konflikten ensues mellem dem. Normalt den nytilkomne er den udfordrende hierarkiet i den anden. Den etablerede hest vil normalt bruge en) opladning, b) bidende, c) at sparke til at styrke sin position i besætningen. Det er fra denne adfærdsmønster at "gamle Tyme Ryttere" mente, at hestens kun ville forelægge, respekt, adlyde, hvis du kunne vise sig at hesten, at du var mere aggessive eller dominent. Denne metode arbejdede det meste af tiden, og med de fleste af undervisere. Men, hvad nu hvis du ikke var en aggressiv, fed eller dominent personlighed? Jeg er sikker på, du kan se, at du ville hade heste til at tvinge dig til at opføre sig, som de gør for at påvirke deres sind og hjerte til at tro, at du var den ene til at følge, at de kunne stole på dig at tage sig af dem ~ ?! Således kom udviklingen af ​​"Natural Horsemanship".

Reaktioner på frygt i Heste

Mange racer af heste reagerer meget forskelligt på en forskrækkelse, truende konfrontation, situation eller objekt. Derfor, hvordan du håndterer inddrivelsen af ​​denne frygt, vil have en større indvirkning på dem, alt efter deres art, svar, tidligere erfaringer, og ofte deres race så godt.

Normalt Hot Bloods har brug for at se, lugte, røre og helt undersøge, før du accepterer, at du har sagt, at det er okay. Husk mens de går gennem denne proces at bevare roen, afslappet og helt upåvirket af elementet.

Varm Bloods og kolde Bloods på den anden side, er som regel bedre stillet blive helt distraheret fra den del af frygt. Enten gentage en halv stå på det frie og klare side, eller stear helt fri af det element af frygt.

Desværre vi alle skal lære en vis grad fra trial & error, og medmindre du har en coach eller en tidligere ejer, eller træner til at spørge, vil du nødt til at se den easist rute til din hest til at overvinde, og tage livtag med hans frygt / trusler.

Aftrækker - Efteruddannelse Racehorses

Racehorses er uddannet til at køre ved afstivning af Jockey krop mod mundingen af ​​hest / bit.

Jockey stående i bøjlerne og slippe kontakten er signalet til at falde til en væddeløbshest.

Bæring, Er det ikke .........

Bæring er ikke:
hastighed. Som Bæring stiger, opstår lethed og forlængelse af skridtlængde.
ophøjede. Er det ikke hoppepude.
tunge, lange eller lav.

Fri Lungeing af din hest

At Befri Lunge din hest:
1) sættes på korrekt tilpassede hejsespil eller ben støvler .... forreste & bagben.
2) sat på korrekt tilpassede klokke støvler på kun forpoterne.
3) sat på en grime, fuldstændig fastgørelse alle brugere.
4) gå hest ind i arenaen, der tager en lunge pisk.
5) dobbelttjekke, at alle porte / åbninger er lukket & låst; og at der ikke er andre heste eller ryttere i arenaen på det aktuelle tidspunkt. Lad lunge pisk inde i indgangen område af arenaen.
6) gåtur hesten væk fra indgangen, til et sikkert område, hvor at slå ham løs. Ikke tæt på objekter eller vægge eller porte. Drej hesten til ansigt dig, og så hægt den ledende skaft.

Nogle heste, når de ved, at de er frie, vil sorteper, strejke, og blot almindelig smide en "vild kid" fit, så gå baglæns eller væk er fuldt ud bevidste om, hvad hesten gør. Gå få lunge pisk, og når hesten viser tegn på "dase off", svinge pisken et par gange, og det bør få ham / hende ud at køre igen.

Når en hest ved, at han er beskyttet, vil han komme til at elske hans "fri leg tid" så meget som han elsker at se dig eller hans "goodies". Det er godt for dem at være i stand til at køre off damp uden at skulle balancere med en rytter hele tiden. Så prøv at lade dem få denne sjove tid mindst en gang om måneden, helst en gang om ugen ~!

I erkendelse af Signs foregående A Buck

Du skal være opmærksom på tegn:
snoet hvislen af ​​halen;
grind i kæben; (Kan eller ikke pin ører)
opbremsning af den fremadgående bevægelse;
forskydning af hovedparten af ​​vægten fra bageste fjerdedele til forenden;
bringe hovedet ned.

Alternativer til at bede om en Canter

For at hente din korrekte bly prøve løfter tøjler, som fører dig er at samle op. For eksempel hvis du ønsker at afhente din højre bly løfte din højre tøjler. Husk at vælge den tøjler op og ikke trække i tøjler.

Hest Tips Kommentar: Husk, når du udnytter alternative metoder fra hver dag normal, i uddannelse din hest, at når du sælger hesten er det kun høflighed at fortælle den nye ejer, hvad du har lært hesten at gøre, og hvordan det skal gøres ; således at hesten ikke bliver forvirret af den nye ejer ikke om noget på samme måde som du har gjort. Også, skal du være ansvarlig for de reaktioner, alternative træningsmetoder kan forårsage i hestens adfærd.

Pre Kontrol før Start Collection

Etablere en rytme i hver gangart.
Etablere en smidig bøje til begge sider (kan bistås af lungeing).
Kontakt skal lempes gennem halsen, hals, ryg, mens hesten bevæger sig ind i bit.
Hest skal bevæge sig lige, jævnt på begge sider. De bageste kvartaler skal propell fronten i en lige og direkte vej.
Bæring skal være aktiv i de bageste kvartaler.

I Collection, skal den bageste kunne falde for at ophøje eller animere forenden.

Alder at begynde RIDING

En standard tommelfingerregel for alderen en ung hest skal være brød og redet er relateret til den færdige vækst i knæet eller carpus leddene. Mellem to og fire år en xray undersøgelse kan udføres for at bestemme, om den fysiske developement af knæet er tilstrækkelig til at tillade hesten til at bære vægten. Overdreven stamme til ledbånd, knogler og muskler bør altid undgås, når du starter eller træne unge hest.

En af de største værktøjer til Focus

En af de største værktøjer til uddannelse en hest er anvendelsen af ​​en Blinker eller Blinder Hood.

Når en hest er iført en blinklys eller en blinder hætte hans evne til at fokusere er begrænset til den umiddelbare front, og rytter / driver ved føler / stemme. Derfor koncentrationen og fokus hesten holdes til rytteren / driver / kun træner.

Ved brug af skyklapper / skyklapper holde træningen meget kort (som koncentrationen & energi hesten bruger i ualmindeligt focus'ing er enorme). Hold træning, mens du bruger BLINKER / skyklapper på ikke mere end 20 minutter.

En varm op og en cool ned uden skyklapper fungerer fint; mens du bruger skyklapperne / skyklapper i den periode, uddannelsen af ​​fokus og bestemt koncentration.

Derfor din træning rutine vil være:
10 minutter varme op uden blinklys hætte,
20 minutter træning med hest iført blinklys hætte,
10 minutter af arbejde uden havarilys hætte,
10 minutter af køle w / out havarilys hætte.

Respekt Confronting Fear

Ved at konfrontere horses` frygt først de bør respektere dig. Alt andet, hvis de gør det er relativt nemt. Hvis de don `t tillid eller respekt du endnu, så vender, overvinde, vil står frygt være meget vanskeligt for dem & jer begge.

Jo mindre område, hvor at arbejde, jo bedre. Runde penne er fantastisk til at gøre vanskelige arbejde, som står over for, og som kommer til livs med frygt eller skræmmende objekter. Samt opbygning af tillid og respekt for dig! Så tænke igennem enhver situation, før du begynder.

John Lyons har fremragende procedurer i at arbejde med en hest i en runde pen, og overvinde frygten, mens på samme tid, at opbygge tillid og respekt for dig som horse`s handleren. Husk at tænke sagen igennem grundigt, før du begynder. Prøv ikke at skabe frygt, hvor der er ingen til at begynde med. Såsom i fyre ud en hest, bruge lang tid blot at køre håndklædet, sæk, reb eller hvad hele deres krop først, og sørg for, at de er rolige og komfortable med hver udvikling, før du starter næste. Hvis en hest isn `t bange for et objekt, så don` t bruge den til at skabe frygt, medmindre du har tid til at sørge for at reinstill den tillid, samme dag!

Med heste Altid, altid, altid, holde det enkelt dum virker bedst, og altid meget små mængder af arbejdet med de følelser på én gang.

Lateral Balance

Løbende praktiserende brudte linjer langs den ene langside af arenaen vil bidrage til at forbedre hestens lateral balance. Som rytteren fik på den lange side af arenaen, kommer ud af sporet til 1/4 linje, bevæger sig indad på en sideværts bevægelse. Fortsæt et par skridt, så sideværts flytte tilbage til sporet. Gentag ned ene langside af arenaen, skiftevis sider. Da hestens balance forbedres, bede om kortere og kortere afstande for sidebevægelse.

Brug Behind The Motion til Opret Extension

Åbn bred hofte vinkel, så overkroppen faktisk læner tilbage bag lodret. Som din sæde knogler skubbe dybt ind i sadlen, bør du føler hesten strækker sin skridtlængde, så længe dine hænder forbliver blød på kontakten. Selv om dette er helt uacceptabelt i udstillingsringen, kan det være et nyttigt redskab i uddannelse ~!

Uddannelse af unge Heste-kort oversigt

Unge Heste, tage alt i meget små portioner, og gentag, gentag, gentag indtil begge af jer er så træt af det, du både gøre det i søvne! Husk med unge heste, er du starter med en ren tavle & ingen dårlige minder, forsøge at holde det på den måde alle i hele! Jeg har fundet ingen af ​​os lærer af smerte eller frygt eller ydmygelse ... endda heste.

Løsninger for hesten tilbøjelige til Buck

Heste der er tilbøjelige til sorteper skal være enten:
a) gratis stormede med beskyttende støvler før ridning;
b) stormede med en reinless hovedtøj, beskyttelsesstøvler og ingen sadel til at tillade hestenes tilbage fleksibilitet til at frigøre spændinger, som det ønsker at gøre ved bucking. Dette også tillader ikke hestens sind at forstå, at de kan sorteper med en sadel på!

Cardio Udvikling

Når din hest er tonet op fra vinteren softies, kan du begynde denne regiment af Cardio & Muscle Development Program.

Begynd på stier, (forhåbentlig dem, der har bakker og flad)!

Gå 10 minutter, trav 10 minutter gå 10 minutter, galop 10 minutter gå 10 minutter, trav 10 minutter gå 10 minutter, galop 10 minutter gå 10 minutter.

Jeg tror, ​​du kan se mønstret etableret her. Ved skiftevis de tre gangarter, er du skiftevis muskelgrupper, samt at bringe dem op, så ned, så skiftevis op og derefter ned. Det er det, der sker med Cardio system samt ..... trav og galop både arbejde cardio systemet helt forskelligt.

Happy Trails!

Bitting

Når der indføres en ny MOUTHPIECE til din hest.

Derefter sætte tøjlen på uden tøjler vedlagt.

Lås ham i hans stald i en time hver dag (selv 2X dagligt) ..... jeg gør dette, mens de spiser deres korn (fjern derefter tøjlen mens de spiser deres hø).

Efter gør dette for en uge eller nogle gange to, vil de ikke have noget imod det lidt på alle.

Gør bitting denne måde, gør dem ikke hader dig, mens du rider, og kornet gør dem ikke, at "stall bitting" er så slemt, som det kunne være, hvis det var "bare for Hensigt af bitting".

Før du kører for første eller anden gang eller to, kan du prøve lungeing med tøjlen på, men med side tøjlerne eller andre træningsanordninger knyttet til Dees på grimen eller lunge caveson IKKE DEN NYE BIT !!! .... der måde at sikre, at deres er ingen smerter eller kontrol eller misbrug af den nye bit forbundet i hestens sind til den nye hovedtøj eller bit.

Uddannelse Green Horses, unge eller Newby s!

Påbegyndelse af træning i en senere alder, efter tre år, det hele afhænger af hestens natur (temperament), hvor meget håndtering han / hun har haft, hvor meget jorden arbejde er blevet gjort, om han / hun har malet manerer etableret.

Hyre en professionel, en person, som anbefales af Equine Dyrlæger og Handel Professionals (f.eks Farriers, trænere osv).

Sørg i dit valg, at du er at finde nogen, der ved, hvordan man arbejder med younsters, og har anbefalinger fra flere mennesker, (selv om hesten kan være ældre, i udvikling, han / hun er en baby).

Ved uddannelse en grøn hest er det værd at hver $ af udgiften til at have nogen uddanne dem, der har bare en bizzilion års erfaring, og positive anbefalinger fra enkeltpersoner, der ejer heste fra racen, og disciplin, at din hest er.

Natural Horsemanship er vidunderligt for at forfølge det grundlæggende, påbegyndelse .... at komme i gang under rytter, og igen, en person, der er stærkt anbefales ~!

Når grønligt er rideable selvom du har brug for nogen, der har arbejdet meget med at bringe langs babyer formål at forstå grundlæggende om i begyndelsen af ​​nogle polske.

Så vil du have hesten, som du kan nyde.

Jeg vil bede en professionel såsom en dyrlæge eller beslagsmed, at du ved, at du har tillid til at se på hesten og bestemme viljen & modtagelighed af sindet, og hvor meget arbejde / uddannelse / udgift du bliver nødt til at investere for at få nogen til at gøre det præparativ arbejde for dig. Ganske ofte en hest tilbage, før en ældre alder (som 4 er til træning), vil han have udviklet en vrede for ethvert arbejde simpelthen på grund af det faktum, at han i menneskelige år vokser ud af sine teenageår, og ikke mange teenagere ønsker at gå i skole, når de ikke har haft op til denne alder .......

Kom tilbage til basics!

Nu, efteråret er næsten over os, vil du have bemærket gennem ud Forår og sommer, som du har ladet små ting glide i dine heste ring praksis, burde have været rettet med det samme! Heste er berygtet for at tage en halv tomme, så i morgen forventer en fuld 2 "af slæk! Nu er det tid til at få disse irriterende vaner tilbage fode!

Vend tilbage til begyndelsen af ​​forstærkning & træning praksis! Disse halv inch`s skære- hjørner i arenaen, eller ikke reagerer på en op eller ned overgang inden for en skridtlængde. Dag til dag, og fra øjeblik til øjeblik udbedring af disse irritationsmomenter, der har udviklet, vil fjerne dem. Ligesom dårlige vaner er opnået med øjeblik for øjeblik forstærkning, så også gode vaner er etableret i en 30 dages periode. Så for de næste 30 dage, rette dem om alt EVERYTIME at det sker. Du vil vinde!

Rideheste der trækker

En aftrækker bør altid have munden & tænder tjekket først. Check for sår, tumorer, bylder, nedskæringer eller blodudtrædninger.

Plyndring Out

Plyndring ud er, hvad der sker med en hest, for at gøre det muligt at indse, at hvad der bliver gjort for det, selvom skræmmende i starten, når følsomheder stilne, indse, at intet ondt der sker med det. Plyndring ud er, hvor træneren tager en ikke fjendtlig objekt (såsom en sadel tæppe eller pude), og flytter det hele hestenes hele kroppen i en langsom, men støt mode, indtil hesten ikke længere er i indvendinger til objektet eller bevægelse / bevægelse af det på hestenes krop.

Opret ikke en frygt for DIG!

Ved at hjælpe din hest til at overvinde sin frygt, don `t skabe frygt i ham af jer.

Især når en hest skal overvinde nogle vanskelige tidligere erfaringer, don `t du mister dit temperament eller reagere dårligt på hans reaktioner,` forårsager frygt for dig.

Når en hest har haft en dårlig eller vanskelig fortid, ville han hellere flygte situationen snarere end at konfrontere det og være fri for frygt; dette øger med hans alder. I hans sind, han er fri af frygt simpelthen ved at køre væk. Så altid sørge for, at når virksomheden at konfrontere tidligere dårlige erfaringer, at have tid, tålmodighed, og kontrollen ikke at miste dit temperament, eller reagere, eller gentage med noget, hesten vil fortolke som misbrug. I hans sind, vil han tænke, det er værre, at blot at køre væk i starten.

Tålmodighed, tid, masser af plads have gentagelse på gentagelse på gentagelse vil overvinde næsten alt, uanset hvad alder af hesten sagen.

Husk at afslutte hver session med hesten tilbedende dig, respekterer dig, og tillidsfuld dig. Derved opbygge tillid og respekt på tillid og respekt.

Heste Mouth Open

Tredje: Kontroller størrelsen af ​​bit til størrelsen af ​​hans mund. Der bør ikke være mere end en finger bredde på hver side af munden og bit ringe. Kontroller derefter, at bit sidder i munden ordentligt, ikke for høj og ikke for lav. Hvis bitten er for lav, vil han holde sin mund åben, og vil rode med tungen i forsøget på at finde ud af, hvad der sker, hvis han kan få sin tunge over bit. Hvis bitten er for høj, vil det medføre en "gag" type effekt. Den bit bør kun oprette to folder i siden af ​​læberne, når i munden .... Hvis en bid eller en kimberwick. Curb bits og pelhams Jeg forsøger at kun have én stigning i siderne af læberne af hesten.

En Pulling Horse

En aftrækker bør altid have munden & tænder tjekket først. Check for sår, tumorer, bylder, nedskæringer eller blodudtrædninger.

Begyndende en hest til Forstå hug In

Begynd med hesten stående firkant. Stå Infront til 30 graders mærket mellem skulderen og hovedet foran på. Tag et Dressur eller en lidt længere end en ridning bat pisk (ikke en lunge pisk selvom der er for lang) og bede hesten at bevæge sig væk fra pisken, som du meget forsigtigt skubbe bagenden væk fra dig (ikke gør dette på en måde sådan selvsikkerhed eller aggression til hesten, at han / hun flytter forenden. Du kun ønsker bagsiden til at flytte. Bare skubbe eller trykke ham / hende i en lidt irriterende måde, men igen, ikke nok til at flytte den forreste ende, og har den bageste bevægelse væk. Følg i en cirkel for at få ham / hende flytte i fuld cirkel væk fra dig. Når du vender tilbage til udgangspunktet, stop, hvile, fodre ham / hende en tidbit & slappe af. Derefter vente en par minutter, og start igen. Du vil have ham / hende til at krydse over den nærmeste bageste foran langt bagud i deres feje væk fra dig. Bare praktisere denne, og lade ridning arbejde skulder / hug i for meget, meget senere ned ad vejen. Efter et par gange, måske fem eller seks-forsøg. Stop. Rest. Så gå den modsatte vej, med den samme metode. Derefter tage ham / hende ud for at græsse i en halv time i det mindste som deres belønning. Efter en et par eller tre måneder af dette, så start med den forreste ende. Den forreste ende er en smule anderledes, men jeg vil tilføje dette tip senere. Du ønsker ikke at gøre begge dele i starten, da heste forvirre nemt .... de har ikke vores niveau af intelligens eller evne til at jonglere så mange elementer på det mentale dagsorden som gør mennesker. Så kun en ting at lære på et tidspunkt, og i baby bider ... som denne form for arbejde er virkelig svært, hvis de ikke er blevet rejst for at udføre på denne måde fra plage. Okay.

Warm Up / Cool Down

Ligesom deres menneskelige olympiske kolleger, en hest atlet har brug for at varme musklerne og køle ned korrekt. Warm-ups bør ikke være mere end 10-15 minutter lang og vil forbedre effektiviteten af ​​musklerne arbejder. Samtidig varme-ups mindske risikoen for skader på ledbånd, sener og led. Hard Road Walking er den bedste af alle for varm ups / kølige nedture!

Bæring, Er ........

Bæring skaber / gør:
skaber forår, skaber rækkevidde.
elasticitet i stiv arm, afslapning i hele.
lethed, forlængelse af skridtlængde.
der kræves for at fjerne hegn. Forkert eller manglende sidste ende vil forstyrre evnen til at rydde hegn.

Årsager My Horse Holder åben mund

Fjerde: Så den sidste udvej er at tro, at han ikke var bitted korrekt i sin grunduddannelse, og du bliver nødt til at sætte på en Dressage flash vedhæftet fil. Afhængigt af tøjlen, du har, kan det være lettere at blot købe et hovedtøj komplet med en flash. Juster flash, så en finger glider under blitzen, eller mellem flash-båndet og den side af hestens mund eller snude.

Serpentiner

Serpentiner:

Vedligeholdelse indre fleksion for hver halvdel af cirklen med straitness forekommer kun på det punkt "X" for hver løkke af serpentin, såsom i en 3 loop serpentine i en 20 x 60 meter arena.

SAFE udklækker

Det er vigtigt at være sikker, når du tænder din hest at spille.
Brug altid en ledende skaft eller bly reb og føre ordentligt.
Gå gennem porten med din hest så ...
Drej hesten at vende mod gaten, INDEN du tænder ham fri, så du kan sikkerhedskopiere væk, hvis han spinder og spark, da han løber væk.
Det er bedst at sætte porten mellem dig og en ophidset hest før frigivelse.

Uddannelse din hest til Balance Loose-Jumping

Start simpelt, en X-pol 18 "hvis hesten er 15 hænder eller højere. Under 15 hænder, gør det 12". Det vil kun hjælpe hesten til at sætte ud trav poler, hvis de anvendes som en "bane vejen" effekt til springet.

Når hesten er behageligt at gå over den første X pole flere gange; derefter konstruere "bounces" ved 10 "fra hinanden .... lad os starte med 6.

Start med alle ulige hegn, med den rigtige standard sat til 18 ". Den vil endda have den venstre standard sat til 18". Brug dine trav poler til linje "lane måde" virkning vinkelret på ydersiden jernbane, men på indersiden af ​​arenaen, mellem hegn.

Da hesten bliver mere komfortabel med at gå igennem alene denne nettet; hæve den anden pol på hver hegn til dannelse X poler på hver hegnet. Igen, start let, 18 ". Fremskridt til 24", så 30 "efterfulgt af 36" i en X Pole Jump.

Når en hest er fortrolig med denne bounce gitter, han er klar til at lære at balancere i samme gitter, men med en rytter.

Manglende Bæring Årsager ........

Manglende Bæring er indlysende, når:
doven i bagparten.
hængende ben over hegn.
tung på forparten.
lang, og lav i nakken.

Top Vis Temperments

Top Vis Temperments skal indeholde følgende:
villighed, samarbejdsvillig, behagelig, fornuftig, pålidelige, consistant, idet nydelse af det udførte arbejde.

Lige balance mellem tillid, afslapning og stress er det grundlæggende fundament for at vise succes.

Indsamling

Før du begynder at undervise hesten indsamling, skal hesten først vide, hvordan man bøje på afstemningen, og giv det til de bit.

Natural Horsemanship eller Sammenføjning Up

Natural Horsemanship eller "Vær med Up" er fokuseret på den forudsætning, at heste har et sind, en vilje og en evne til at ræsonnere valg. Denne metode er at give dem mulighed for at gøre "kontrollerede" valg at beslutte, at de ønsker at adlyde, indsende og lad træneren tage kontrol over dem. Denne metode bruger ikke vold, eller bagatellisering taktik hos mennesker eller dyr, eller misbrug, eller alvorlige metoder uddannelse / udstyr såsom engang var almindelig i "Breaking A Horse".

Omskoling heste-kort oversigt

For tips om at træne en gammel hest .... det afhænger af, hvad den gamle hest har gjort, og hvad det er, du ønsker at gøre; og hestens villighed, og tidligere behandling. Jeg har omskoles flere ældre heste, og de vigtigste ingredienser er at få dem til at stole & respektere dig. Dette accommplished ved aldrig tillade dem at blive såret i processen med noget, du gør, og hvis de er tøvende eller tilbageholdende, først at være sikker på, at det, der anmodes om, ikke at såre eller skræmme dem. Frygt & mistillid er deres to største handicap til at lære!

Begyndende en hest til Saddle

Først skal du arbejde med en anden person af sikkerhedsgrunde. Det er at foretrække at have nogen komme videre og du lunge din hest. På den måde din hest kan stadig se dig og få support fra dig. Fortsæt stemmekommandoer som om ingen rytter var på hesten. Har hesten gå fix. (Det er, som han traver eller galopperer at han kunne modstå vægten af ​​rytteren.) Har rytteren bære en hård hat og om muligt en polstret vest, og bruge en vestlig sadel. Tag din tid. Oftest problemer ske fra at tage hesten langs for hurtigt.

MARTINGALES- Kunstig Aids

Det er bedst at bruge en ordentlig uddannelse vs kunstige hjælpemidler såsom martingaler. Der er mange typer af martingales såsom løb, stående, tysk, væddeløb, og hver tjener et bestemt formål og kræver et niveau af faglig dygtighed, der skal justeres og bruges korrekt.

ADVARSEL OM Blinker Hoods

Selvom brug Blinker emhætter om uddannelse heste er en af ​​de største værktøjer til rådighed; der er nogle meget, meget vigtige forholdsregler skal være opmærksom på med hjælp af en.

Heste iført Blinker hætter er ualmindeligt fokuseret. De ikke længere kan se bag eller ved siden af ​​sig selv. Hvilke (i deres sind) efterlader hesten helt eller delvis sårbare over for træner i at holde hesten sikkert og uden for fare.

Er, at hesten er blind ved at bære en hætte, bortset umiddelbart foran det, der skal arbejdes på en helt kontrolleret miljø, hvor han ved helt, at han er sikker og ud af enhver skade hesten.

En arena, at hesten kender og har tillid til, og er helt afslappet og veltilpas i vil fungere fint. Hvis noget skulle opstå i eller uden for arenaen vil hesten arbejder i skyklapper bør hesten gøres opmærksom på det med det samme.

ALTID BRUG Blinder HOODS sparsomt og CAUTIOSLY.

Bæring, IS ........

Bæring er:
den frådede magt & skub, der kommer fra hestens bagpart.
skaber forår, forår hjælper rækkevidde.
skaber elasticitet i stiv arm.
skaber afslapning gennem overlinien.

Viser Fillies / Colts In Hand

For at vise et hingsteføl i hånden, hvis han er en race, at det naturlige ophøjede bevægelse ønskes .... tilbringe 15 minutter med ham 3X dagligt blot at lade ham "park trav" i en arena.

Bare stå i midten af ​​arenaen, og vedlægge en hvid plastic indkøbspose til enden af ​​en lunge pisk. Du må ikke svinge pisken, eller foretage pludselige eller skarpe bevægelser, da dette vil tilskynde føllet til at køre eller galop, og hvad du ønsker, er simpelthen at "luft ham op", så han udfører en ophøjet, airey, park trav op og ned arenaen. Oftest blot langsomt løfte pisken i luften fra jorden, og ned igen er tilstrækkelig til at "luft ham op."

Husk, at formålet med pisken / taske er at overraske føllet nok, at han naturligvis "flag" selv, og styrker disse muskler, ikke de muskler, der bruges af galoperende eller kører.

Hvis du viser i grime i kvartalet hest klasser, så du ønsker at arbejde Føllet på en langsom, stabil trav på en lunge linje, lang og lav for omkring den samme tidsramme hver dag, men efter at han har haft tid til at befri motion på egen hånd, og få "Yahoos" ud af sit system!

Ground Manners

Kom irriteret, at jorden manerer er næsten glemt? Så lad os få disse manerer under kontrol hver gang du er grooming, tacking op / untacking eller håndterer din hest! Disse manerer omfatter ikke stille, mens du grooming eller krydse op / untacking, være svært at fange ud i græs / paddock, gå ovenpå for dig, ikke respekterer dit space, etc.

Efter 30 dage gentagelse af de gode vers den dårlige på et øjeblik for øjeblik, dag til dag basis, bør få de respektable jorden manerer tilbage til hvor de burde være!

Hvis ikke, så kontakt mig!