Hest: Leasing en hest Tips

At vælge en hest

Af Jane E

Når du vælger en hest at lease, er der en række spørgsmål, du skal besvare, før du starter din søgning efter en hest. Først skal du bestemme, hvor meget tid du faktisk nødt til at ride. Hvis du kun kan ride en dag om ugen, ville det være spild af dine penge at forpligte sig til en fuld lejekontrakt, så vil du ønsker at kun overveje delvise lejemål. På den anden side, hvis du ønsker at være den eneste rytter af hesten under lejemålet, så vil du ønsker at trække sig sammen til en fuld lejekontrakt.

For det andet, skal du være ærlig over for dig selv om din køreoplevelse. For at kunne leje en hest, bør du i det mindste vide, hvordan man korrekt soignere og tack op en hest.

Derudover vil du også ønsker at finde en hest, der passer bedst til din Ridning evne. Alt for ofte ryttere vælge en hest for sit udseende, snarere end dens træningsniveau. For at sikre, at du er picking den rigtige hest, er det vigtigt at ride det mindst en gang eller to gange i en situation svarende til, hvordan du vil bruge det i løbet af din lejekontrakt. For eksempel, hvis du har planer om at gøre en masse trail ridning, skal du ikke prøve hesten kun i en ring. Sørg for at tage den ud på stier, før du forpligte sig til en lejekontrakt.

Før du underskriver en lejekontrakt, du og hestens ejer også nødt til at beslutte, hvor ofte og hvornår du vil få lov til at ride, omkostningerne ved den månedlige leje, og om du vil være ansvarlig for ekstraudstyr, såsom skoning, dyrlæge regninger eller foder regninger.

Når du og hestens ejere kommer til behagelige vilkår, og du er tilfreds med, at hesten vil opfylde dine behov, så og først derefter er det tid til at forpligte sig til en lejekontrakt skriftligt.