Hest: Generelle Tips

Lantana & Horses

Lantana er en ornamental busk med farverige blomster. Vil give leverskader, kolik, og photosensitation.

Kørsel vogne eller vogntog

Endnu i dag er behovet for folk og heste at rejse med eller med vogne. Den landbruger, som høfremstilling sine marker stadig kan gøre brug af vognen og hestene, der er i stand til at trække dem. De fleste af vores landbrug gårde i dag, udnytte en stor mængde jord hjælp til at erstatte det arbejde i ved væk dage af landmændene med deres heste. I vores bedsteforældre gårde blev vogn og trækheste anvendes til transport af væltede træer i clearing areal, høiingen, tilling som forberedelse til afgrøder og plantning og høst. I dag, med moderne udstyr, sjældent er behov for trækhest; og deres anvendelse kommer omkring udelukkende af de få individer, der er blevet overtalt årenes løb i en præference for anvendelse af hesten.

Horse Fødselsdagskage

Hest Cake: 2 kopper Quick Havre (bruge Quick Havre, ikke Hel eller Flatted) halv kop Soaked Byg kvart kop formalet Corn (male hele fladt majs i en kaffemølle) halv kop Apple Sauce kvart kop Melasse Quarter Kop ahornsirup (naturlig aromatiseret) 3 spsk Ground hør 3 spsk Frø (Solsikke, peanut, pistaccio ... jorden op med en kaffemølle) Tilsæt 3 kopper kogende vand (tilsæt vand efter behov for at blande, men ikke være løbende eller WET ... holde blanding af en tørretumbler consistancy). Mikroovn på medium varme i ca 3-5 minutter Cool, og top med tynde Apple Skiver fra Red & Green Æbler Serveres Gør nok for en stor hest måltid!

Hvordan du sætter et Horse

GF (Andy) Anderson, DVM, der driver Equine Veterinary Associates i Broken Arrow, Okla., Fremlagde en effektiv teknik til lastning problem heste til trailere. Med brug af en video og humoristisk leverede anekdoter, forklarede han til lytterne de nødvendige skridt at tage, således at en hest ikke lære "ikke" for at indlæse.

Nogle meget simple værktøjer er nødvendige, sagde Anderson. De omfatter en grime og blødt bly reb-undertiden en kæde skaft skal være tilgængelige-en hestetrailer i god stand, aa lunge pisk eller pole seks til syv meter i længden med en plastikpose tapede til enden, og i "vigtigst, en positiv, patient attitude. "

Målet, sagde han, er hesten at foretage positive valg at indlæse, og afskrække ethvert forsøg på at slippe ud eller omgå læsning til en-mod. Den plastikpose, forklarede han, der bruges til at forværre eller irritere hesten, indtil han når et punkt, hvor han søger oase af traileren for at komme væk fra irritation. Tasken er ikke vant til at strejke, pisk, eller slå en hest, blot for at forårsage en let ubehageligheder (lyd og berøring), at hesten hellere ville undgå. Han advarede dog, at en forværring skal stoppes det øjeblik hesten viser selv den mindste tegn på, at det ønsker at indlæse.

Nogle af disse tegn er sænkning af hovedet mod traileren gulvet og peger ørerne fremad. Anderson fortalte sine tilhørere det er på dette punkt, at mange hesteejere gør en klassisk fejl. Hvis hesten sænker hovedet for at snuse til traileren, de straks ryk det op i et forsøg på at trække hesten i traileren.

"Jeg har aldrig trække på en hest eller skubbe ham," Anderson sagde, "fordi jeg ikke vil have ham nogensinde at finde ud af, at han kan ud-pull og ud-skubbe mig."

Tålmodighed er påkrævet med denne fremgangsmåde, fordi en hest normalt udtømme alle sine undvigende muligheder før ind i traileren. En mulighed kunne skal køres baglæns. Når det sker, Anderson rådgivet, gør hesten tilbage meget længere og hurtigere end han bestemt indtil hesten klar over, at "løbe baglæns option" ikke en, der skal gentages. Hvis hesten vender sidelæns til traileren, ikke fører ham bort; snarere forværre ham med lunge pisk og plastikpose, indtil han igen er korrekt justeret.

Anderson sagde også, at han sjældent bruger sin stemme, bortset fra at sige "god dreng", hvis hesten gør et positivt træk. Han har heller ikke rykke, ryk, eller lægge pres på den ledende reb undtagen at pege hestens hoved i den rigtige retning forsigtigt.

Når hesten træder ind i traileren, sagde han, tillade ham at stå der, så længe eller lidt som han ønsker. Hvis han ønsker at bakke ud, ikke modstå. Bagdøren må heller ikke umiddelbart lukket eller Butt bar smed på plads, når hesten gør belastning.

"Hvis du gør det," sagde han, "du har bekræftet hestens værste frygt om at være inde, trailer."

På dette tidspunkt bakke ham ud stille og føre ham væk fra traileren, læg ham efter samme procedure. Må ikke blive skuffet, hvis den anden læsning lektion er vanskeligere end den første. Efter at han indlæser og står stille anden gang, holde op for dagen, og du vil sjældent have fremtidige problemer.

Det er meget vigtigt, Anderson sagde, at belønne positiv adfærd ved petting og rose hesten. Negativ adfærd besvares med irritation og forværring.

Nogle heste vil lære at indlæse, så vil ikke bakke ud af en trailer. Først Anderson sagde, må man se på aflæsning fra hestens perspektiv. I de fleste tilfælde kan hesten ikke se bag sig selv og er blevet bedt om at træde ud i "rummet". Hesten ved ikke, om han kommer til at træde tilbage i rummet til en fod eller hundrede meter.

Andersons løsning på dette punkt er, om muligt, at lade hesten til at vende rundt og gå ud. Efter at gøre dette flere gange, sagde han, vil de fleste heste ikke længere modstå bakker ud. Men hvis de gør, han anbefalede at lære dem at køre bil og tilbage i lange linjer i en uddannelse pen. Linjerne kan derefter bruges til at tilskynde hesten til at bakke fra en trailer.

Anderson er indgået med disse ord: "Jeg har indlæst flere hundrede heste uden en eneste skade på heste eller mennesker. Denne metode kan kræve mere tid de første par gange en hest er indlæst, men det vil spare en masse tid gennem et helt liv. Mange svære at load heste kan omskoles i mindre end en time, men nogle kræver længere. De fleste forbliver fejlfri bagefter, så oplevelsen er en klog investering. "

Wild Jasmine & Horses

Wild Jasmine forårsager overdreven absorption af calcium, hvilket fører til skeletal deformation, ledsmerter, hunching, vægttab. Recovery er muligt, hvis de behandles hurtigt.

Carriage Driving

En elegant og endnu ikke uddød form for kørsel. Endnu ikke forsvundet er de dage at køre elegance og glamour. Heste elegant fremlagt i moderigtige vogne. Carriage hest (e) eller pony (er) kan være enkelt, par, tandem eller teams.

Yew & Horses

Yew er en grund Skarntyde, og en ornamental. Let spist af heste. Pludselig død vil forekomme ved hjertestop ~!

Udstyr Sikkerhed

1) Værktøjer som høtyve, gødning River, Koste, bør Skovle har alle deres rette plads ud af aisleways-tack eller grooming områder og boder. Et sikkert sted placeret sikkert på en væg, som ikke er i den daglige trafik flow eller i nogen gangbro, der understøtter trafik af heste eller mennesker!

Sådan Stay Deep In The Saddle

Når man starter ud, og hele dit Horseback Riding Life, en person opholder sig dybt i sadlen ved altid at holde tæerne pegede opad og hæle dramatisk ned (eller lavere end kugle af foden på stigbøjlen), holde skuldre hælder bagud, og roterende bækken indad & opad, mens du trykker fylde din plads ned i sadlen. Arbejd altid på det grundlæggende, indtil de er anden karakter, før man går videre til den næste lærerig oplevelse, og dermed at sikre, at du aldrig relatere mere end ét trin tilbage i udviklingen af ​​læring!

Slæbningen sikkerhed

Uanset om du slæbningen din hest rundt i byen eller på tværs af landet, sikkerhed er altafgørende. Hold dig selv, din hest, og andre bilister sikkert ved at udfylde og kontrollere off hvert punkt på denne handy liste, hver gang du kommer til vejen med din hest på slæb.

1. Sikkerhed punkt: Dæk.

Hvad skal man gøre: Kontroller pres, og se efter tegn på slid i lastbil, trailer, og reservehjul.

2. Sikkerhed punkt: Hjul.

Hvad skal man gøre: Sørg lug møtrikker er spændt på alle hjul.

3. Sikkerhed punkt: Hitch.

Hvad skal man gøre: Se efter løse bolte, hårfine revner og andre tegn på slid. Kontrollér for korrekt tilslutning. (I konventionelle trailere, bør stikket sidde på bolden og fast på plads.)

4. Sikkerhed punkt: Sikkerhed kæder.

Hvad skal man gøre: Sørg kæder krydses og hooked til bilens ramme (ikke Bumper).

5. Sikkerhed punkt: Breakaway bremsekabel.

Hvad skal man gøre: Kontroller kabel længde. Det bør være kortere end din sikkerhedskæder, men ikke så kort, at det vil bryde fri, når du laver en stram tur. Weave kablet gennem et link på en kæde, så det vil ikke hage og træk gratis. Sørg kobler er fuldt tilsluttet.

6. Sikkerhed punkt: Truck.

Hvad skal man gøre: Kontroller væskestande og fylde brændstoftanke.

7. Sikkerhed punkt: Gear.

Hvad skal man gøre: Ud over hø, vand, spande og andre hest forsyninger, pakke nødudstyr i din blår køretøj.

Du må ikke forlade hjemmet uden:

Ekstra grime og bly reb for hver hest, til off-loading i en nødsituation.

Nødsignaler og reflektor trekanter.

Lommelygte (genopladeligt, med en adapter, der passer til køretøjets cigarettænder).

Jumper kabler og reservedele sikringer.

Reservehjul, jack, chock blokke, momentnøgle og WD-40 for at skifte dæk.

Værktøjssæt: brækjern, hammer, skruetrækkere, skruenøgler, tænger.

Duct tape, for at dække skarpe kanter i en beskadiget trailer og andre anvendelser.

Brandslukker. (Sørg for at det er under tryk.)

Hest og menneskelige førstehjælpskasser.

Mobiltelefon og telefonnumre på et lamineret kort.

Trailer Vedligeholdelse - Interiør

Tjek sæsonmæssigt for rust, løse skruer / bolte, enhver form for adskillelse af sømme. Afhængig klima vil bestemme de særlige forhold, der er nødvendige.

Typer af Driving

Kørsel kan være for sjov, glæde, væddeløb eller fremvisning. I viser, klasserne er Cross Country, Pleasure, Vis, Fin Harness eller Park.

Tilbage til arbejdet

Hvis din hest har været syg, halt, sårede, eller bare i græsarealer i fire eller flere uger, startende tilbage til uddannelse bør ske langsomt. Afhængig af fitness-niveau u forlod ham, og længden af ​​layup, en 15 minutters træning eller ride session den første uge, 20 minutter den anden uge, 30 minutter den tredje uge, og så videre arbejder for at bringe ham sikkert tilbage til forme. Tre dage på og en fridag er også en god regel at starte. Undgå overanstrengelse eller muskelømhed ved at overvåge dine fremskridt at undgå at forårsage ham til at være træt og gnaven som vil få ham til at gøre oprør eller modstå.

Før U Køb A Horse

Før du køber, forskning de discipliner, som du virkelig ønsker at prøve. Tag masser af lektioner. Konkurrer på lektion / leasing heste.

Derefter tage langs en betroet coach, træner, beslagsmed, dyrlæge og find hesten med temperament, der passer dig, med temperament, talent og evne, der passer den disciplin, som du ønsker at forfølge med den hest!

Fiddleneck & Horses

Fiddleneck er en ukrudtsplante, der forårsager leverskade som det vil blive set af vægttab, appetitløshed, depression, kolik, manglende koordinering, ødem. Chancerne for inddrivelse er fattige.

Kombineret kørestævner - Dressur fase

Under kørsel af Dressage division, dømmer underlagt stort set de samme regler som redet dressur Tests. Forventes driveren for at følge en bestemt mønster i arenaen, efter specifikt de retninger af testen. Arena størrelse er 40 meter med 80 meter til grønne, mellemliggende niveauer og for de avancerede og åbne afdelinger, arenaen måler 40 meter med 100 meter.

Prøve kost for en væddeløbshest

Fodring heste, højere indhold af energi, sædvanligvis højere energi niveau hest stiger.

For væddeløbsheste, normalt majs blandinger fodres. Majs er den højeste energikilde heste kost.

En prøve daglige ration for en væddeløbshest kunne være:
(Givet hesten er en moderat målmand, 16 hænder høj, 1500 lbs., Sendt ud én gang om dagen, for at arbejde for 15/20 minutter).

2-24 quart spande fyldt med vand. Fyldt / Overvåget (normalt 2X dagligt).

Haynet holdes fyldt med høj kvalitet lokale hø (normalt 2X dagligt er nødvendigt).

En 24 kvart korn spand holdes fyldt med lucerne terninger (normalt 2X dagligt er nødvendigt).

En 24 quart korn spand (Fed 2X Daily) af:
To 5 £ kaffe dåser af sød foder,
En kaffe dåse gennemblødt roeaffald,
1 kop Rice Bran,
1 halv kop jorden hørfrø.
Vitaminer som pr behov hesten som foreskrevet af dyrlægen, og de særlige behov, som set ved stand.

En flake af lucerne efter vender tilbage til stalden fra arbejde; En flake af lucerne ved sidste fodring (og stall kontrol for natten).

Højtydende heste, der er moderat til hård brugere, har brug for en balance mellem energi og grovfoder, med foder til rådighed på alle tidspunkter af dagen / nat.

Søde foder er flavorful, høj i kalorier og høj i energiproduktion;
roepulp er flavorful, og sinker fordøjelsen rate;
risklid tilføjer i opbremsning af fordøjelsen, tilføjer olie for fordøjelsen, og pelsen forbedring;
jorden hør frø tilføjer i olie for fordøjelsen, og pels ekstraudstyr.
Specifikke vitaminer som foreskrevet for den pågældende hest set fra betingelse på arbejdspladsen, og som dyrlægen kende hesten, og det arbejde regime vil være nødvendige, og.

Oleander & Horses

Oleander er den højeste toksicitet i sin visne eller tørrede blade form. Cardiac påvirker vil medføre øjeblikkelig død. Årsager en voldsomme svedeture og diarré.

Wild Winter Pea & Horses

Wild Winter Pea kan findes i Californien Hays. Giftig hvis frø pod er indtaget. Horse vil være i stor smerte, gå foroverbøjet, bageste lemmer vil exibit abnormiteter såsom set i stringhalt. Ændringerne kan blive permanent.

Liste over Planter giftige for heste

Azalea; Black Locust, Black Nightshade, Black Walnut, Bracken Fern; Chokecherry; Fiddleneck, Foxglove; Hoary Alyssum; Kleingrass; Lantana, Locoweed; Maple, Milkweed; Oleander; Poison Hemlock; Brandbæger, Rattleweed, Rayless Gyldenris; Sorghum, St. Johnswort; Whitesnakeroot, Wild Jasmine, Vild Vinter Ært; Yellow Star Thistle, Yew.

Beskæftiger sig med Fears / Bekymringer

At erobre Fears / Bekymringer på et fysisk niveau, skal du først erobre frygt / angst på din mentale plan. Du vil aldrig overvinde kroppen, indtil du har erobret de tanker, der siver ind i sindet.

Når du har det mentale forsvarede & kontrolleret, så kroppen vil begynde at slappe af. Med kroppen afslappet eller endda "kontrolleret" hesten vil følge de kommandoer, rytteren giver ham ret hurtigt uden at vende ind i sin egen "forsvar" eller "kommer på-vagt" angreb tilstand i hans forsøg på at forstå, hvorfor rytteren er stiv og anspændt og derfor tænker, at han er nødt til at kæmpe disse usete "dæmoner" alle af ham selv, som han opfatter sin rytter at være gået stiv fra det mentale angreb !!! Han vil nu fornemmer, at man arbejder sammen på opgaver mellem jer begge, ikke på de usete fjender, der forsøger at forstyrre dine fremskridt!

Kørsel - Anvendelse af Whip

I den fine Harness klassen bliver pisken bruges til at øge bæring fra horse`s bageste kvartaler; forhåbentlig med det endelige mål at forårsage hesten til at falde og køre i de bageste kvartaler, som driver den forreste ende af hesten op og øge motion-elevation-animation af det overordnede udseende. Føreren eller "Whip" aldrig rammer hesten med tøjlerne, men bæring er altid lavet af enten en simpel "klukke" eller et let tryk på hoften med buggy pisk.

Maples & Horses

Maple blade ændringer blod chemisty af hesten forårsager leveren & nyreskader, og i sidste ende døden.

Heavy Horses i kørsel

Heavy Horses i årevis har bragt tårer for øjet, og "varme fuzzies" til hjertet af mange; den berømte Budweiser Clydesdales, de belgiske Teams, The Norfolk, The Shires, har alle hjerter fleste, uanset om de er heste-elskere eller ikke. Køretøjerne er normalt vogne eller landbrugsudstyr forsynet stor vægt. Køretøjerne er tunge og betydelige og solidt bygget, og derfor så må være hestene, der trækker dem.

Trin II i at starte en Driving Horse

Trin II skal påbegyndes, når Trin I er absolut!

Nu uden skyklapper / skyklapper på tøjlen! Når din Mock indkøbsvogn er dannet, vedhæfte PVC rør (skåret 7 'lang) {den slags, der har drænhuller i det} aksler på hver side af din gjord på det punkt, at aksler på en vogn ville hvile på kroppen af ​​hesten . Brug boot eller snørebånd at binde til gjord ring. Skær et stykke PVC-rør til at forbinde de to PVC aksler. Ca. 30 "lang. Tie at forbinde bag hesten.

Har en handler gå hesten med en ledende reb på tøjlen. Loop gennem den nærmeste side bit ring til bagside og snap. Gå meget langsomt, forventer hesten at ville bolt, sorteper eller bag, når de indser, at noget nu er knyttet til deres sider og bagenden! Har føreren holde hesten rolig. STOP hvis hesten bliver forstyrret. Du må ikke begynde at gå igen, før hesten er rolig. Har en anden person, der går bag. På dette tidspunkt, du behøver ikke at have nogen drivende tøjlerne eller kontakt, lige blot at gå bag akslerne om, hvor du ville være, hvis du kørte hesten. Walk for kun et par minutter hver dag. Formålet er ikke at overvælde hesten, men at climatize hesten til det helt nye ordning.

Bad Dom!

Næsten altid ulykker sker fra nogens dårlige dømmekraft og vurdering af en situation.

Prøv at træne dig selv til at anerkende nogen Hazzards, og fjern, ændre eller sikre dem for at få en helt sikkert miljø at nyde heste, tilskuere, og det sjove, som du er ude på at få med dem.

Trailer Vedligeholdelse - hjullejer

Kontroller hjullejer på traileren hver 3.000 til 5.000 miles. At sikre, at de er rene, ompakket og forseglet.

Wagon kørsel eller vogntog

"Jeg kom væk med den følelse af, at vores trek spejlet spor af gamle på mange flere måder end en person kan forvente. Videnskab og teknologi har udviklet sig i store spring og grænser, men jeg spekulerer på, om den menneskelige natur har set de samme ændringer.

Vi var i stand til at holde vores vogne på jorden hele distance, opholder så tæt på den oprindelige sti som muligt og i denne dag og alder, der er noget af en bedrift. Vi kan have gjort den sidste tur i en overdækket vogn, der nogensinde vil ske på den oprindelige California Gold Rush Trail.

Donny Marincic - Trailboss

en exerpt taget fra dagbøger af en nylig Trail Boss i reinactment af vogntog bevæger sig i fra øst til vest.

Trail Etikette

Altid, altid, altid, bremse for nærmer heste eller mennesker eller kæledyr på stier til en gåtur. Dette er almindeligt universal Trail Etikette!

Kombineret kørestævner - Marathon Fase

Marathon Phase er Cross Country kørsel over forskellige terræn, herunder skridt og trav. Denne fase af konkurrencen er en kombination af farer og på hinanden følgende porte, hvor "team" skal forhandle i en rækkefølge i en specificeret tidsramme. Meget ofte vand forhindringer vil blive mødt i denne fase af konkurrencen.

Ridning til succes

Ridning til succes af Gayle Lampe er en fremragende ressource materiale. Gayle er Head Coach på den berømte William Woods University og bruger denne bog til at beskrive, hvordan du får mest muligt ud af alle gangarter og dynamik at være den bedste i ringen og ud.

Bugsering Tips om Vacation

Først tager du en Camper vedhæftet for jer selv så godt? Du vil gerne vide, hvor tæt du vil blive placeret til kapslinger til din hest (e).

Bugsering Tips om Vacation

Er der plads til at manøvrere en trailer på stedet (vil du blive bedt om at bakke) og giver finjustering i at placere din trailer på en sikker måde at læsse / indlæse dine heste.

Fornøjelsen Kørsel Preferences

The Show Pleasure Driving Horse og klasse er fornuftige, rolige, afslappede og pålidelige heste. The Show Horse må flad gå, trav og stærk trav begge veje af ringen. I de dage af "Borte med blæsten", disse var fungerende mans 'heste. Prangende nok for søndag bedste, men pålidelig nok til at tage børnene i skole, eller konen i byen for at shoppe for nødvendige hæfteklammer. Disse heste ofte bliver brugt på markerne for at arbejde markerne og afgrøder i løbet af ugen / år. Vognen bruges i Pleasure Kørsel Klasser er to hjul, og kan variere fra en enkelt plads til en dobbelt eller tredobbelt bænk typen sæde.

For tung at ride

Har du blive til tung at ride en hest? Har du tænkt på at tage køretimer? Kørsel kan være mere sjov, kan du medbringe familiens hund, en ven, et barn, og du kommer til at rejse sammen. Ordentligt, de fleste heste og ponyer elsker at lære at køre, og så vægten er ikke en faktor.

Har du Stabil Management Common Sense?

Når du kører, arbejder eller bare at være omkring heste, hvis du ser en potentiel situation, ulykke, så være sikker på, engang, et eller andet sted, og til en person, det vil ske.

Har du evnen til at holde det i at ske? Ved at flytte en genstand, eller at sikre en flagrende dør, eller lukke et feed bin?

Så du skylder det til din fremtid i Horsemanship at gøre det nu, selv om det kun være for en andens sikkerhed.

HUSK ALTID SIKKERHED FØRST ALTID!

Kombineret kørestævner - Præsentation

Den Præsentation opdeling af den kombinerede kørestævner, bedømmes ved stop for den indledende og mellemliggende niveauer, og derefter i de avancerede og åbne afdelinger, bedømt på farten. Dommeren vil se ren, i god stand, ordentlig pasform, passende påklædning for alle deltagere, og sikkerhedsmæssige karakteristika for alle stykker af tack, seletøj og vogn.

Video er på Begyndelsen Driving Horses

En stor video på Breaking & Træning en Driving Horse er af Doris Ganton. Denne video er to timer, så får ud af popcorn og sodavand er før du trykker "play".

Trin et i begyndelsen en Driving Horse

Første skridt er at få hesten går godt, iført en gjord m / bidsel & side tøjlerne på en lunge linje. Lytte til de kommandoer som givet, og reagere med det samme! Walk-stop-trav-hoe (som i langsom ned, kom tilbage til mig, stabil, let).

Hvis din hest ikke reagerer med det samme så skal du ikke starte det andet trin.

Barn Byggeri

Ved konstruktion en stald, skal du huske:
a) Ventilation
b) dræning
c) frisk vand / frisk luft
d) sidevind
e) fjernelse af gødning / opbevaring
f) afslutter & tilgængelighed for lastbiler, nødsituationer, vanskelige heste
g) fundament jord
h) design effektivitet
i) isolering
j) opbevaring
k) foder
l) spåner
m) hvis self bord, er der særskilt bestemmelse for selvstændige pensionærer hø, korn, tack.

Warm Up / køle din hest

Ligesom deres menneskelige olympiske kolleger, en hest atlet har brug for at varme musklerne og køle ned korrekt. Warm-ups / kølige nedture bør ikke være mere end 10-15 minutter lang og vil forbedre effektiviteten af ​​musklerne arbejder. Samtidig reducerer risikoen for skade på ledbånd, sener og led. Gå på vejen er perfekt til en varm op / køle ned, men husk at kun gå!

Dressur

Dressur Træning & Øvelser af Leonie Marshall.

Trailer Vedligeholdelse - uforudsete hændelser

Kontroller hitch på din trailer B / 4 og efter hver useage. At sikre den er i drift, rengøres for rust og snavs, og holdes aflåst, når de ikke er i brug.

Equine Massage

Massere store muskelgrupper, især ryg og hofte muskler, vil forbedre en brug af dine heste 'muskulatur og øge omsætning. Med blide, men fast tryk, (helst med en gummi grooma) eller brug hælen af ​​hånden, skaber cirkulære masserende bevægelser over heste krop. Normalt begynder ved afstemningen, der arbejder ned over nakke, skulder, thru ryggen, siderne, over lænden og kryds, og ned de bageste kvartaler, først den ene side så den anden, lige.

Lights

Lyser, før du tænder enhver arena lys slukket, skal du sørge for at tjekke laden ejendom, eller ridning / lektion bord, og at spørge, om nogen andre vil ride. Ofte gange, arena lys tager omkring 30 minutter at "komme tilbage på", når de har været allerede i brug.

Bugsering Tips om Vacation

Er der frisk vand til rådighed, og der vil være frisk vand for dig at supplere din trailer tanke.

Pleje af Aged Horses

1) Årlig Dental Floation & Check op.
2) Vær opmærksom på Daily for vægt, temperatur, respiration og puls. Gør dem til efterretning på daglig basis i en dagbog. Ældre heste kan falde i vægt, så pludselig er grunden.
3) Foder adskilt fra andre heste.
4) Juster foder til at opretholde / vægt / tilstand.
5) Daglig motion, selv om det kun lungeing gratis eller på en lunge linje i 10-12 minutter på hver bly.
6) Daglig Grooming! De har brug for at muskel / hud stimulation!
7) Regelmæssig klovbeskæring.
8) Regelmæssig Vaccines & ormekur!
9) Notér i din dagbog af klumper / tumorer, og eventuelle ændringer i disse i størrelse, form eller udseende.
10) Giv et æble om dagen! FOR LOVE ~!

Sluthøjde af heste

Den endelige højde i hænderne på en voksen hest er nået afhængig af den enkelte hest, og det er typen, race eller den genetiske familie makeup. Heste FYSISK synes at være vokset, før de når fuld mental og følelsesmæssig modenhed. I gennemsnit en hest siges at være fuld vokset med alderen seks. Muskel developement og fitness fra ordentlig uddannelse spiller også en rolle i hvor høj en hest kan være, da forbenene og skuldre er fastgjort til kroppen via et muskulatur affjedringssystem og højden af ​​en hest er målt fra toppen af ​​manken til jorden .

Grooming at vinde

Grooming til Win: Sådan Groom, Trim, Braid, og forberede Show skrevet af Susan E. Harris kommentar fra Claudia Beaudet fra Amherst, MA din hest Dette er en af ​​de bedste bøger, som jeg har fundet, der forklarer grooming din hest skridt for skridt - ikke kun for udstillingsringen, men til daglig vedligeholdelse. Ms Harris detaljer avle protokoller for udstillingsringen (gode nyheder for nybegyndere showman!). Vidste du, at det anses for dårlig form, at flette jægeren på venstre side af halsen, og omvendt for vestlige fornøjelse heste? Fra nå dette ringen flor til trin for trin fletning guider, denne bog er et must for enhver konkurrence rytter bogsamling!

Hoary Alyssum & Horses

Ældgamle Alyssum er en hyppig forurene af Hays. Årsager ødem af lemmerne.

Kombineret kørestævner - hindring Driving

Forhindringen Kørsel er normalt drives i en arena (som det ville være tælleren i ridning, på Stadium Jumping). Hindringerne er par kegler, sæt i en bestemt rækkefølge, og der skal forhandles i nævnte rækkefølge inden for en nærmere tidsramme. Skal hesten begynder at canter i denne fase, er det normalt ikke godt taget, og selvom ikke kan pådrage strafpoint, det er en praksis, der ikke fremmes. Chauffører vil blive bedt om at udføre cirkler, serpentiner og retningsskift.

Vær bevidst om Horse s Aktiviteter / Actions

Husk altid at være opmærksom på din hest. Ligegyldigt hvad du gør, så husk at han / hun fortæller dig noget i alt, hvad de gør.

Hest - Leg Mærkning

Leg Markeringer
Leg markeringer er vigtige i identifikation.

Hæl: En hest har kun én hæl på hver hoven. En hvid mærkning kan findes over hele hælen eller bare på den ene side.
Coronet: Coronet forekommer som den første tomme over hoven og strækker hele hoven herunder hælen.
Mellemhånd: En kodeben strækker sig fra toppen af ​​hoven til bunden af ​​anklen eller fetlock joint. En mellemhånd mærkning, der er ukorrekte og strækker sig til fodleddet på et sted kaldes en partiel mellemhånd.
Half-Mellemhånd: En hvid markering, der strækker sig til midt mellem coronet og anklen.
Ankel: en ankel mærkning strækker sig fra toppen af ​​hoven til toppen af ​​ankelleddet.
Stocking: Enhver hvid markering der strækker sig fra hoven og dækker ben op til eller over knæet eller haseleddet betragtes som en strømpe, også kendt som en fuld strømpe
Half-Stocking: Denne hvide mærke strækker sig fra toppen af ​​hoven til midtvejs på kanonen ben, ikke midtvejs fra jorden til knæ eller Hock. Delvise markeringer kan forekomme i både strømpe og halv-strømpe kategorier.
Lightning Marks: Uregelmæssig hvide aftegninger på benene, der ikke kontakt hoven.

Bær en ASTM Godkendt Hard Hat!

Altid, altid bære en ASTM godkendt hjelm til Trail Riding. Hvis din hest er forskrækket, i det mindste vil du være sikker på at spare din hjerne!

Indtastning Arenas

Indtastning altid, når du indtaster en indendørs eller en udendørs arena, bør du altid meddele dig selv, før du åbner porte eller dør. Råbe højt "Coming In" og derefter vente 30 sekunder, før du fortsætter. Dette vil give nogen, som er så fokuseret på ydeevnen, hvor de gør i arenaen, for at forberede dem og deres hest til din post. Denne type af en indgang vil altid forhindre ulykker.

Vigtige dokumenter-fotokopi

8) Forretning og forsikring Licenser og politikker holdes i et aflåst, men menneskeligt tilgængeligt område i tilfælde af en nødsituation.

Carriage Driving Preferences

I vognen Driving interesser, heste er lidt tungere, og stærkere på grund af den øgede størrelse af køretøjet og det øgede antal passagerer. Vogne kan spænde fra enkle og lette vægt buggies bærer 2-4 personer til at tunge, udsmykkede og fancy flere personbiler. Den mest populære hest til denne opdeling er den berømte Frieser hest, fra filmen "The Princess Bride". Den store sorte hest med sine lange fjer på benene og hans stolte og elegant vogn påfaldende fanger et øje hvor de går. De drives fire i hånden; eller en enkelt; eller et team (to) (ved siden af ​​hinanden); eller Tandem (en foran den anden); en "Unicorn", som er to side om side, med et enkelt foran. Denne hovedgruppe omfatter de kombinerede kørestævner, der findes til parallelle dressur og Eventing interesser fra under rytter divisioner.

Rygsæk Indhold

Din rygsæk på en trail ride væk fra hjemmet, bør indeholde følgende (disse elementer kan deles af alle, der er i gruppen, eller tilbage i Trailer):
Gaze / Telfa Bandager
Leg Wrap & a Stable Bandage
Vetrap
Hoof Pick w / børste
Ziplock af grødomslag Paste (tør)
Absorbine Brace i en Spray Applicator (fortyndet / blandet) Easy Boot
Bidetang
Knife (dvs. skarpe enuf at skære thru læder)
Saks
Termometer
Toilette Håndklæder (Wet Ones)
Rene håndklæder
Eye Salve
Bute eller Banamin pasta
Betadine Scrub
Bomuld Plader
Operationshandsker
Stor Syringe
Qt. Beholder med vand
Neosporin
Antibiotisk creme eller Biozide Cream / Gel
Cell Phone
Power Bars
Stor ziplock taske af Alfalfa Cubes
Stop Watch eller Watch
Ekstra Grimer & Lead Shanks
Ekstra Stigbøjler & Tøjler
Happy Trails til dig!

Undslippe Jump!

Coaches, instruktører, trænere, skal være et alternativ eller flugtvej omkring eventuelle hoppe forhindringer, for deres studerende i at hoppe lektioner! Just in case, vil dette forhindre et vrag, hvis hesten ikke kommer til at gå over!

Tilskuere gæster eller besøgende

Spectators, gæster, besøgende bør altid gøre deres tilstedeværelse kendt til ejerskabet eller ledelsen. Ofte, er Barn / Farm forsikring ikke dækker de besøgende, der ikke har fået tilladelse; eller personer, der ikke ejer en hest på stedet, eller personer, der ikke er indskrevet i en aktuel lektionsplan, i forsikringspolicen. Spørg, og derefter overholde.

Lav Backed Horses

At ride en lav Backed (Swaybacked) Horse eller ej?

Din hest vil lade dig vide, hvis det gør ondt ham eller ej: hvislende hale, mens du rider, slibning tænder, pinning ører, krage-hopping med sin back-end. Alle disse vil han gøre, når du er i sadlen, hvis det er det ridning der generer ham.

Det største problem, som du vil have er at finde en sadel til at passe korrekt. For komfort for hesten, ville jeg gå den ekstra mil og ansætte en person, der virkelig ved, hvordan man passer en sadel til ham.

Udvikling The Horse som atlet

Den Equine Athlete af Jo Hodges.

Kørsel vogne eller vogntog

In various parts of America, Heritage sites have continued the tradition of the Wagon Train as a means of keeping history alive. One such site is the California National Historical Trail Wagon Train. A brief except of their extensive site is included below, and the link to their site is: www.californiawagontrain.com

Trailer Maintenance - Windows/Ventilation

Check the windows & ventilation of your trailer at least annually, preferably in the Spring B4 you start a season of hauling. Add WD-40 to ease in the open/close of all windows and vents.

Designated Parking Areas

Vehicles should always be parked in the designated areas. Guests waiting in the vehicles should be quiet and still. The best bet for them is to bring along a book or a lap game in which to occupy their time during the wait. Often times a spooked horse will not even see a vehicle that is not in a usual place, and the horse will crash right into the vehicle while spooking from something else. Keep vehicles in one area that the horses are accustomed to seeing vehicles located in.

Azalea & Horses

Ornamental plant that causes various cardiac effects.

Sizing of a Helmet

To properly size a helmet, measure around the circumference of the head, about 1 inch above the eyebrow.

If you have long hair that you wear up under the helmet, be sure to do so before you measure.

That will give you your helmet size.

Endurance Riding Competitions

Endurance Competitions cover a specific distance (from 10 miles to 100 miles) in a specified time period. The winner is the horse who is there the fastest, but also the fittest. As temperature, pulse, respiration & hydration are all checked at regular intervals.

Rider Position Alignments

Between Rider & Horse's head:
Straight line formed from elbow, to wrist thru hand down rein to the bit in the horse's mouth! The change & flexibility must be thru the wrist & elbow in maintaining an even & steady contact...providing a relaxed, yet constant contact & give w/take on & with the horse's mouth.

Tick Powders

Prevent tick problems in the forelock, mane and tail. If you horse is having problems with ticks in these areas, simply dust with rotenone powder. This will provide nearly total protection.

BE SURE that if you are exposed to ticks in your area, that you have your horse checked/treated for Lymes Disease which is spread by ticks.

Horse Identification

Can you fully describe your horse if he were to go missing?

Take Photo's...front, rear, each side. Summer & Winter if he changes in coloration. Take photo's of the chestnuts, as they are like fingerprints to each horse. Photo lip or tattos, brands, markings. Keep hair folicle samples for DNA.

Keep a journal with his pedigree, health reports, concerns, temperature fluctuations if any.

VITAL INFO

vital information om giftige planter, græs, tørke og husdyrgødning, og andre emner geografisk relateret til dit specifikke område kan ses gennem dit amt eller stat FORLÆNGELSE OG LANDBRUGET SERVICE

Pets at the Barn

Pets, often times the horses of others do not like small domestic pets. Leave yours at home, even when you have someone coming to pick you up or drop you off. If you must bring along the pet, suggest to them to wait for you at the end of the driveway, rather than take the chance of causing someone else's horse to spook. You may find yourself liable for the Insurance Claims if the other rider was to have an accident!

Pleasure Division - Combination Class

In this division, often the Combination Class is offered as an alternative to the Drivers. The Combination Class is when the horse enters the ring in Harness, is Driven as would be in a normal class. Then the Horse/Rider is to change tack and clothing and then return to the rail to be judged under saddle.

Milkweed & Horses

Milkweed will cause sudden death by cardiac arrest.

Frygtsom Riders

Timid or Indecisive Riders will confuse or upset a timid horse.

Outgrown Pony

Do you have a family pony that is outgrown by all. Have you thought of having the Pony retrained to drive? Then he remains an active, contributing member to the family, and more members can enjoy his new activity.

Arena Etiquette

Riders always * always * always pass left shoulder to left shoulder when approaching one another.

Slower horses or fussy horses, always are kept on a track just inside of the main flow of traffic from the outside arena track. Say, 12' inside of the arena track.

Always look behind and beside you BEFORE you give your horse the commands to stop or to back or to turn into the center of the arena.

Tender Feet - Rough Surfaces!

Should you have areas of rough surfaces that you must cross and you have a horse with tender feet, it may be worth your while to buy a pair of Easy Boots!

Car tire rubber melted into the shape of a horse's hoof.

Can be easily taken off & on.

Also can be used for soaking, poulticing, and protection if your horse looses a shoe.

Rider's Eyes

Your EYES direct your shoulders (which guide the horse's head & neck), which direct your hips (which guide the horse's body) in the direction in which you want your horse to go.

All of this only prepares your horse, and develops his reliance on you for direction.

Eventually this helps build an inseparable team between you, when the horse knows that he can depend on you for advance preparation of his direction!

Gates

4) Gates both inside and outside kept securely locked; and high/railed enough to prevent the temptation of jumping over or sneaking under. Safety gates to the driveway and the roadway are the ultimate protection.

Barn Hoses

3) Hoses kept in convenient locations, and kept coiled on hose spools to prevent a leg or foot or person from tripping and getting caught up in them.

Approaching A Horse - Loose or Tied!

Always talk to the horse in a soft, and gentle tone first before moving. Approach from off of the shoulder, NEVER, EVER from directly infront of!

Announce to the horse your intentions to either pat him or to halter him, or just to groom him in this manner.

Combined Driving Events

Combined Driving is role modelled after the riding competition of 3 Day Eventing. There are 3 separate competitions within the event.

Harnessing Up, A Recommended Book

Harnessing Up, Allen Photographic Guide by Anne Norris & Caroline Douglas. This pictoral book shows the most efficient method of putting on a single harness and adjusting it correctly. Clear Pictures with easy to understand text, take you through the stages of the complete procedure.

B4 U Buy A Horse

Before you buy, research the disciplines that you really want to try out. Take lots of lessons. Compete on lesson/lease horses.

THEN take along a trusted coach, trainer, farrier, Vet and find the horse with the temperment that suits you, with the temperment, talent & ability that suits the discipline that you want to pursue with that horse!

Trailering Tips on Vacation

Are the areas for guest horses fenced with Bayco, Wire (?) , Wood & Rail (how many rows). Are they secure paddocks. Are they closed. Are they open to a wide and open free range area (should the horse(s) get loose). How big are the enclosures. How far away from your accommodations are they located (this includes if you are staying in your camper).

Barn First Aid Kit

A First Aid Kit Within Every Barn Should Include:

Sheet or Roll Cotton.
Standing Bandages.
Standing Wraps.
Cotton Wraps.
Clean Towels.
Boil Boot, Easy Boot, Poultice Boot.
Termometer.
Stop Watch.
Peroxide.
Betadine Scrub/Spray.
Furacin.
Large Syringes.
Eye Drops.
Liquid Stitch.
Twitch.
Bute.
Tail Wrap.
Vetrap.
Saran Wrap.
Ice Wrap/Ice Packing.
Duct Tape.
Sponges.
Saks.
Mineral Oil.
Antibiotic ointment.
Fungus scrub/spray.
Sheath Cleaner.
Wonder Dust.
Bandage Pads.
Vicks Vaporub.
Ice Gel or Miracle Ice.
Benadryl.

Standardbred Horses & Driving

The light weight and streamlined "jog or racing cart" of the Standardbred Racing Horses is also part of the Driving Division. These are an avid interest in the Driving Division, and have their own demands and qualities that are required for performance and efficiency. Horses must be either Trotters or Pacers. In Pacing, the horse moves laterally, with legs on the same side moving together. The Trotter is a regular trot at an extended speed.

Fencing Conversion

Fencing Conversion ratio.

Multiply lineal feet by #of rails (height) desired.

1/2 acre paddock is 590 LF X 3 rails = 1770' of materials.

2 acre pasture is 1182 LF X 4 rails = 4728' of materials.

5 acre pasture is 1867 LF X 4 rails = 7468' of materials.

Properly Cooling Out A Horse

To properly cool out your horse. He should be walked (either ridden or by hand) for at least 10 to 20 minutes after exercise, depending upon the level of exertion that he has utilized.

During walking, put a cooler on your horse.
After walking, put the horse in the cross ties, or stall tie, or stalled, which ever works best for your horse. using instructions on your liniment, rinse sweat mixed with a body brace over his entire body, and soak the areas of deep muscles (hip, legs, shoulders, back, crest of neck). Put on a light sheet until dry, or more during cooler weather. Retire to bed or paddock w/a handful of cut up carrots or apple pieces!

Mounting & Dismounting Areas

Mounting/Dismounting make sure to always mount or dismount your horse in the designated areas. Before proceeding to that area, always make sure the area is clear before you proceed. You might be in someone else's way while you stand waiting for others to mount....particularly if in an arena. Always give one more check to your girth, on both sides before you mount your horse; and pull down your stirrups on both sides.

Hay Storage

7) Hay preferably kept in a separate locked area. In the event of fire or loose or escaping horses!

Fire Extinquishers

2) Fire Extinquishers that are up to date on servicing and that are conveniently located in easy to access spots. Nothing worse than having an electrical or container fire, and no one knowing where the extinquishers are located.

Backing Up In Pleasure Classes

The Pleasure Classes are always requested to back up the horse in the center line up from a standstill. The Back Up is to be for a minimum of three strides, a maximum of 5 strides. The Horse should back directly straight, but most often they do not. The header should be on hand to assist if at all necessary, but not to interfere or to control the back up of the horse and cart/with driver.

Trailer Maintenance - Tires

Be sure to check the tread, bulges, and uneven wear patterns. Tires should always be 10 ply~!

Rayless Goldenrod & Horses

Rayless Goldenrod is a weed found in open pastures. Toxic if found in hays. Causes partial throat paralysis, lack of coordination, wide stance, gait stiffness and sudden death.

Ragwort & Horses

Bitterweed grows in winter and spring. Found often in First Cut Hays. Weed will cause liver damage. Evidence is weight loss, lack of appetite, depression, colic, lack of coordination, edema. Recovery chances are very poor.

Lesson/School Horses

Lesson or School Horses should always be familar with the lessons before the student is to take the lesson. It is up to the student to learn the lesson, NOT to teach the horse!

The horse must be trained by the Instructor prior to the lesson. It is not the requirement of the student to be training the horse while taking the lesson!

Horses Vision

Horses see either with both eyes (binoclear vision)
OR with one or the other eye (monoclear vision).

When a horse is looking at you remember that NO HORSE can see the immediate three feet in front of it, and not the immediate three feet behind it.

Verbally warn the horse of your approach if in these two "blind" areas, and always approach & touch the shoulder area first!

Coming Through!

Whenever entering an Indoor, enclosed arena, or an outdoor arena of any kind (or those with any kind of blind spots), ALWAYS * ALWAYS * ALWAYS
announce your entry, PRIOR TO OPENING the door/gate/slider/entry to making any motion to open or go through. Shout loud enough that no one can possibly say they did not hear you! Do unto others, then will always be done unto you!

If Thrown, Don't Want a Horse To Drag You??

ALWAYS * ALWAYS * ALWAYS
wear a shoe or boot with a heel when you are riding. This is to help protect & minimize your chances of your foot being stuck in the stirrup, and you being dragged should you fall off!

Consider too, having safety stirrups with the elastic!

Horse & Owner Records

9) All Horse and Owner records kept locked in a humanly accessible area in the case of emergency. In the event of having to call next of kin, Veterinarians, Farriers or whomever, keep a record of the owner and emergency contacts photocopied in the barn in a fire proof box that is securely locked away.

Gestation & Signs of Foaling

Gestation is 11 months.

Foaling can be 24 hours. Make sure to notify the Vet, reminding him at least 2 weeks before foaling is DUE. Some signs of foaling being near.....you may or may not notice that throughout pregnancy the mare may frequently push her rear quarters against something for support (a wall, a post, boards...), when she is getting ready to foal however, she will push her head against objects in order to assist her in pushing and bearing down. She will eat (but unless this is her first foal), will eat only lightly & will pick at her hay, and will pick more frequently as the foaling draws near. She will lay down more and more. She will become more aloof; whereas once pregnant mares usually become far more affectionate & dependant.

DNA For Racing Thoroughbreds

As of January 1, 2001 the Jockey Club of America is recognizing DNA testing for the Registering of the 2001 Foal Crop.

DNA is 99.99% effective, utilizing only a hair w/folicle attached, to determine parentage. DNA testing will replace Blood Typing which is currently the practise to certify parentage for Racing or Breeding Horses.

Riding Eyes

When riding the unspoken rule ALWAYS is: you go where your eyes lead! The horse will always follow the rider's eyes (when he is listening to your direction). Test it! When you are at a trot, use your eyes to direct your direction on the horse, and watch, he will follow the focus of your eye upon an object! Therefore, DO NOT LOOK DOWN! You'll end up there!

Tack Check - When & Where

Tack/Equipment Check be sure to always perform a complete tack check on all pieces of your tack and equipment. Even if you only checked everything that morning, be sure to check before every ride.

Rattleweed & Horses

Rattleweed is a weed that causes liver damage. It is viewed by weight loss, lack of appetite, depression, colic, lack of coordination, edema. Recovery chances are very poor.

Trail Riding Relaxation Therapy

Trail Riding is excellent alternative therapy for both horse & rider. Muscles are used by both that are never used during riding in the arena. Trail Riding should be relaxing and enjoyable for both horse & rider, freeing minds from competition & training rigors.

Trail Ride Only With A Friend!

You should never trail ride, or jump unless you have a friend or riding buddy along.

Combination Class 2 Minute Changeover

At the completion of the Driving Line-Up the "Headers" (usually two persons unless the tack/clothing has been stored in the foot basket of the cart), enter the ring with the horse's saddle, bridle and the Driver's change of clothing. The Headers have only two minutes in which to completely change the horse out of harness into saddle/riding gear. The Driver/Rider is allowed to help, but must also change clothing into the appropriate Riding Dress for the Discipline chosen. The Disciplines are usually English Pleasure (Saddleseat), English Pleasure (Hunt Seat), Western Pleasure, or Dressage.

The Fine Harness Preferences

The Fine Harness Horse or Pony usually consists of the American Saddlebred, Morgan Horse, Hackney Horse or Pony, and the American Shetland or Miniatures. The Fine Harness Horse does an animated walk (which often appears to be an excessively collected trot...or a trot on the spot as the walk). The gaits in the Show Ring are the park walk, trot and park trot. The buggy is four wheeled and is very fine in craftsmanship, materials and design. The harness consists of the barest of all necessities of tack in order to reveal the beauty and refinement of the horse. In early days, only the very wealthy were able to have the showy and elegant Fine Harness Horse. Usually the creme de la creme of the equine breeds available, the horse is upheaded, animated in motion and very refined and elegant.

Horses Eating Snow For Moisture

Snow, although horses' LOVE to eat it, will NOT supply sufficient moisture to replace ANYTHING; nor can snow supply sufficient moisture in any amount!

DO NOT THINK that any amount of snow eaten can replace the normal amount of water that the horse will normally consume. If anything, in freezing weather the amount of water a horse consumes should increase by a significant amount.

Grain-Vitamin-Food Goodie Storage

6) All food kept out of the traffic areas; kept out of easy access; kept out of "loose or escaping horses" access.

Chokecherry & Horses

Chokecherry produces cyanide. Death will occur within minutes from Respiratory arrest.

Competitive Trail Horse Selection

Competitive Trail riders are well suited to picking up retiring Endurance Horses. Competitive Trail is a step down from Endurance, and these horses can be an exceptional purchase for the commencing Competitive Trail Rider.

Klein Grass & Horses

Klein Grass is found in hay and pastures. Highest toxicity in immature form found in early hay cuts. Liver damage and weight loss result.

Combined Driving Events - The 3 Phases

Phase One is the Presentation and Dressage. Phase Two is the Marathon, and Phase Three is Obstacle Driving. During 3 Day Events, each of the Phases takes place on one day, just as in the Riding version of 3 Day Eventing. On 2 Day Events, the Presentation, Dressage and the Obstacle Driving are performed on one day, with the Marathon on the second or final day.

Trailer Maintenance - Flooring

Trailer Flooring should be checked at least seasonally. The floor matts should be cleaned, lifted with a brick placed at each end to allow for drying underneath at least seasonally. Check for rotting from manure or urine. After each haul, sweep clean, remove shavings, and place a brick at each end to allow for drying underneath (at least seasonally).

Equine Vocations

Trainers/Coaches/Instructors
Veterinarian
Veterinary Technicians
Radiologist
Barn Manager in Breeding, Stallion, Boarding, Training, Instruction or Lesson barns.
Revisorer
Advokater
Appraisers of equines
Marketing
Annoncering
Graphic Arts Design
Salg
Jounalism
Writers
Publishers
Forsikring Agenter
Barn/Farm/Arena Architects
Barn/Farm/Arena Contractors
Auctioneer
Camp Director
Chiropractor
Byggeri Entreprenør
Dental Technician
Event Announcer
Event Management
Event Coordinator
Groom
Exercise Rider
Farm Manager
Feed Dealer
Feed Sales
Tack Sales
Investigator
Lab Technician
Librarian
Book Sales
Massør
Nutritionist
Fotografi
Videographer
Forsker
Research Technician
Saddler or Harness Maker
Trailer Sales/Dealership
Transport Driver
Professor
Wholesaler
Rodeo Performer
Wrangler
Editor
Cartoonist
Animator

Sorghum & Horses

Sorghum produces cyanide when eaten. Pasture is more toxic than if found in hays. Produces acute toxicity, hindleg incoordination, urinary incontinence, bladder infection. Pregnant mares abort or produce deformed foals.

Building Stamina

Now that you are Trail Riding for Recreation, how about incorporating development of the cardio system in the horse and yourself? This suggested plan is for the Spring when usually the horse & yourself are a bit soft..........

Begin with 15 minutes at a walk. Then spend 10 minutes at the trot. Now back to the walk for 10 minutes. Canter for 5 minutes. Walk for 15 minutes. Trot now for 20 minutes. Walk for 10. Canter for 5. Now walk for 5. Trot for 15. Walk out for 15 (homeward bound!). Repeat this schedule as frequently as possible, at least every three days, and within a month you will have a horse that is fit to begin Spring Schooling and you both had fun doing it!

Watch Out Throughout The Barn!

Always find a place for the barn daily utensils...the rakes, forks, shovels, wheelbarrows, so that they are "put up" out of the way of the lane of traffic, and the horses being handled, walked, or taken in and out of stalls. It is so easy for a fork or shovel to be bumped or stepped on & cause a major trauma if not secured in an out of way location. Not nice to get a fork in the eye or a shovel in the head from mismanagement!

Rider's Position Alignment

Rider's alignment points for the Rider's body are: from the back of the heel up thru the seat thru the back, elbow, shoulder, neck & ear (as viewed from the profile).

Sitting Position in Saddle

Sitting on Back Rim of your seat bones places you in a position that is BEHIND the forward motion of the horse. It will be extremely difficult for you to keep your leg underneath you, and maintain a correct alignment. You will have the tendancy to use your horse's mouth (thru the reins, & bridle) to keep your upper body from falling backwards & to maintain the upper body balance.

Use of Jumps or Equipment

Use of facilities during lessons; or use of equipment when riding unattended by a licenced Coach/Instructor. Always ask the Coach/Instructor that is conducting the lesson if they mind if you share the arena with their current lessons students. Then comply to their answer. This also goes for any equipment or use of (jumps-trail obstacles-cavalettis). Often times, Barn or Instructor Insurance does not cover use of the equipment by anyone not in a current lesson with them.

Competitive Trail Pleasure

Competitive Trail Pleasure Classes require 20 to 30% of a ground covering trot.

Foxglove & Horses

Foxglove causes cardiac problems.

Advanced Training For The Dressage Horse

Advanced Training For The Dressage Horse by Tricia Gardiner. This book focus' on the horse at a medium level with development into the Grand Prix levels.

Carriage Driving

Carriage Driving can be performed with the single horse or with a team of up to six or more horses. It is absolutely imperative when driving with more than one horse that you put on the tack/harness in a systematic and precise order, every time you harness. The harness has got to fit every horse correctly and precisely in order to enable a team to function as a single unit.

Whitesnakeroot & Horses

Whitesnakeroot is found in wooded pastures and by streams & rivers. Toxic in hays. Causes extreme lack of coordination, partial throat paralysis, wide stance, gait stiffness and sudden death.

Proper Riding Position in Saddle

Sitting in the lowest point of the saddle, on the lowest point of your seat bones should make vertical alignment easy. Sitting comfortably tall, & relaxed in this position should eliminate all pressure and strain of spine, hip, pelvis, neck & head & eye. You should be able to FEEL the saddle press back towards you as the movement of the horse changes, unless you are pressing down into the saddle too deeply.

Considerations In Barn Construction

When constructing a barn, keep in mind:
a)Ventilation & prevailing winds
b)natural drainage
c)fresh water/fresh air
d)cross winds
e)manure removal/storage/pu/delivery/access
f)exits & accessibility for trucks, emergencies, difficult horses
g)foundation ground
h)design efficiency & safety
i)insulation
j)storage
k)feed & ease in loading/unloading
l)shavings & ease in loading/unloading
m)if self board, is there separate provision for self boarders hay, grain, tack
n)natural & artificial lighting & electrical
o)clean up & removal of debris & utensils & buckets
p)tack storage (warm, dry, unaccessible to rodents)
q)FIRE EXITS & Emergency Lighting
r)cross ties, tack hooks, tarps

The Little "XTRA's"
a)coffee, tea, changing or bathroom w/flashlight in/for Emergency uses
b)location of Veterinary products (fridge), bandages, first aid kit, wraps
c)Individual Fly or Other Sprays/Treatments
d)wash stall
e)separate Hay and Shavings Areas
f)buckets or auto waterers
g)blanket room where blankets can hang to dry in warmth
h)public telephone
i)hot walkers
j)air pump for wheelbarrow, truck tires, etc.
k)tractor

Tack & Tack Storage

5) All tack kept out of horses reach; and kept locked securely from those with "light fingers".

Trailer Maintenance - Brakes

Make sure to check your Brakes B/4 and after every use. Have a certified Brake Specialist examine the brakes at 2,00 miles, and then every 3,000 miles thereafter. Assess brake pades & drums for scoring. Have the hydraulic's checked for any leakage.

Horse Stretching Exercises

Making your horse reach down to the ground, high up in the air, or around to the side of its hip for a favorite treat is what's known as "carrot stretches." These stretches are extremely useful for all horses in suppling & limbering muscles that are infrequently used. This will improve lateral flexibility in the neck and shoulder muscles.

Blinkers & Driving Blinders

ALWAYS ALWAYS ALWAYS Remember: if you are using blinders or a blinker hood, to have FULL CONTROL OF THE AREA THAT YOU ARE DRIVING YOUR HORSE IN!

Should a horse ever have a unsettling experience, or worse yet a wreck when wearing blinders or blinkers, that horse will seldom if ever get over the incident, and make a nice and safe driving horse if ever, again.

Keep them OFF unless YOU DO HAVE FULL CONTROL OF THE ENTIRE ENVIRONMENT IN WHICH YOU ARE WORKING THAT HORSE WHILE THE BLINKERS/BLINDERS ARE ON!!!!!

Cellular Phone Saddle Carrier

Den eneste udpegede mobiltelefon Carrier jeg har set indtil nu, er på www.aussiesaddle.com

Step III In Beginning A Driving Horse

Step III usually follows Step II very quickly. Usually, there will ALWAYS be the exception to the rule, there will always be the horse that doesn't think that "Driving is it's Thing". BE PATIENT. DO NOT PROGRESS until the horse is relaxed and can walk the entire way around the arena several times, and on several days before progressing to Step III.

Now, we have had a handler walk us all the way around the arena. Now how about Changing Rein in the arena.

Start the horse off on the Right Rein (this way when and if he is ever shown, it will be natural for him to start in the ring on the right rein).

Proceed around the arena several times with the handler walking the horse (and talk to him) while walking along! The Driver is walking along behind talking as well (getting the horse accustomed to his "main person" being behind him). Once you have walked around the arena several times (remember driving in an arena, counting your laps at a walk and at a trot, walking several times should be nothing for any of you...handler, driver or horse!).

As you come out of a corner you will make a diagonal across the center of the arena to the opposite top side of the arena (in Dressage Letters, if you are coming out of the corner at Letter H, then you will proceed to Letter F and at F, you will change rein to now be walking on the Left Rein.

Walk this way quite a few times. Going this way is new to the horse. Change only once or twice, depending on the horse's ease in making the changes.

This is how you will change rein while driving your horse.

Watch the "mock shafts" as you corner, do you notice the difference in pressure points on your horses shoulder and thigh areas? This will effect how you drive the corner as well in the future.

Trailer Maintenance - Latches/Bolts

Check the latches & bolts on the inside/outside of your trailer B/4 and after every useage~! Also check your ramp springs, safety chains/bars for security.

Martha Stewart's Barn

1) Potporri Sachet on the Halter/Bridle Hook outside of each stall!
2) Hooves painted with brightly colored hoof polish!
3) Horse cookies stored in McCoy Crocks.
4) Maure Fork, Broom, Shovel, are all decorated with Craft Themes & decorations.
5) Lemon Slice in each water bucket.
6) Carrot & Apple Slices are cut out by Horsey Cookie Cutters, and have been sugared with strawberry, apple or carrot icing sugar.
7) Grooming Hair has been collected & placed in wire baskets near the rafters for the birds nests.
8) Wreaths are done seasonally for each stall.
9) Your horse is Turned Out daily in a fresh thyme colored virgin wool hand knit blanket w/matching hood & leg wraps, complete w/matching halter fuzzies, & lead shank.
10) All Cobwebs are swept, then hosed clean.
11) The manure pile is recyled daily.
12) EVERYTHING IS ORGANIZED, ORDERLY, and ALWAYS PUT AWAY AS SOON AS USE IS NO LONGER IMMEDIATELY NECESSARY.

Glædelig jul!

Poison Hemlock & Horses

Poison Hemlock is a weed. Non toxic once dried. Horses will become uncoordinated and will fall down. Paralysis or coma will result. Immediate recovery support is imperative to survive.

Locoweed & Horses

Locoweed will cause unpredictability, lack of coordination, vision disturbances, difficulty in eating, alternating anxiety and depression. Will cause permanent brain damage.

Trailer Maintenance - Wiring

Check your wiring B/4 each useage~! Check for damage, all workings, braking, emergency brakes.

Yellow Thistle Star & Horses

Yellow Thistle Star causes difficulties in eating and drinking, eventually completely restricting the ability to chew or swallow. Death is inevitable.

Vaulting

Vaulting is excellent for teaching balance & athletics with horses. Vaulting uses one bareback horse wearing only a surcingle, side-reins, and Bridle. Vaulting is considered gymnastics on horseback.

Black Walnut & Horses

Black Walnut (from shavings) causes laminitis, edema, depression.