Hest: Engelsk Tack Tips

Find den perfekte Fit

Når du køber engelske sadler, er det vigtigt, at du får en sadel, der er et godt match til din hest. For at sikre, at en sadel er en god pasform til dit dyr, passer det på din hest. Følg vejledningen nedenfor for at passe din hest:

• Placér sadlen på hesten (brug ikke en pude) og stram omkreds.
• Har nogen sidde i sadlen og sætte deres fødder i bøjlerne
• Sæt dine fingre under pommelen og sørg for du kan klemme tre fingre mellem pommelen bue og manken.
• Har en ven løfte dyrets forben og træk den fremad, mens du placerer din hånd mellem pommelen og toppen af ​​hestens skulderblad, gentag på den anden side. Sadlen bør ikke hindre skulder bevægelse i denne proces.
• Stå bag hesten og blik under sadlen, skal du være i stand til at se lyset, når dyrets hoved er nede. Hvis du ikke kan se noget lys, sadlen er for stram.
• Sadlen bør ikke hænge ned til dyrets kam eller den er for lang.

At vælge en næsebånd

Hvis du er en ny rytter, kan du være ukendte for verden af ​​engelsk tack. Kunne en ny næsebånd være til gavn for din hest? Mange nye ryttere fortsætte med at bruge næsebånd, der fulgte med deres hovedtøj ikke indser, at der er en masse af alternativer, der kan være bedre for deres specifikke hest. Her er nogle gode Næsebånd at prøve, hvis du ønsker at finde den bedste pasform til din heste:

En Cavesson er standard næsebånd (det kommer som regel med tøjlen). Hvis din hest er større, dog kan du ønsker at vælge en med en bredere næsebånd. Hvis din hest er på den lille side, du vil sikkert gerne vælge en tyndere cavesson. Prøv forskellige størrelser på dit dyr til at sikre, at du får den rigtige pasform. Cavessons skal sidde under hestens kindben og ikke hindre bit.

En droppet næsebånd er meget bedre til at styre en hest end en standard cavesson. Den faldt næsebånd skal sidde under lidt, men ikke placere den for lav, eller du kan skade dyret eller blokere vejrtrækning.

Figuren Eight næsebånd gør det lettere for hesten at ånde-af denne grund er det ofte valgt til racing og event heste. Det virker fantastisk med en gag bit, da det ikke vil hindre bit overhovedet. Brug ikke en stående martingale med et ottetal næsebånd, da det vil hæmme martingale funktion, hvilket gør det værdiløs.

Engelsk Riding Lessons

Så har du gjort alle dine indkøb og udstyret dig selv med den rette engelske tack og ridning gear. Men du kan ikke bare montere op og forventer at ride. Engelsk ridning er en sport, der kræver øvelse og engagement. Hvis det er noget, du er interesseret i, tilmelde dig nogle erfaringer, og lad en ekspert lære dig tovværk. Hvis du ikke ved, hvor man kan finde en god instruktør, her er nogle forslag:

• Gå til hesteshows og spørge rundt

• Spørg en ven, der tager lektioner for anbefalinger

• Hvis du kender et stabilt i området, stoppe i og bede om anbefalinger

• Se på de gule sider

• Kontakt en lokal, regional eller national klub og bede om forslag

Når du finder en instruktør, der fanger din interesse, skal du huske at spørge om certificeringer eller akkreditering, de måtte have. Mens nogle af de bedste instruktører ikke holder nogen certificeringer, er dem, der gør uddannet på områder som coaching, uddannelse og førstehjælp.

Hvis du vælger at gå med en instruktør, der ikke er en certificeret coach eller træner, det er i din bedste interesse at vælge en person, der er certificeret i førstehjælp. Derudover kan du pop i på et par af deres eksisterende erfaringer for at se, hvordan tingene kører, før du tilmelder dig.

Jumping Tips

Så du har fyldt op på engelsk tack og forsyninger, men vil det hjælpe dig at blive en bedre jumper? Ikke sandsynligt. Jumping kan være svært at mestre, men øvelse gør mester.

Hvis du er en uerfaren rytter skal du bruge en halsrem på hesten, så du ikke vil gå i panik og rykke på tøjlerne, stikke dyret i munden bitten med.

I den tilgang, sidde ned helt i sadlen, at holde dine ben tæt på hesten. Det er vigtigt, at du støtter din vægt med dine ben, mere specifikt dine fødder og lår i stedet for dine hænder. Se ikke ned, og være blid med tøjlerne-let hesten bevæge sin hals og hoved frit.

Så snart hesten begynder at løfte ud af jorden, læner kroppen frem og bringe dig ud af sadlen en smule. Når dyret er helt i luften, følge hans mund forsigtigt med tøjlerne. Samtidig, flytte din krop lidt frem til at hjælpe med at holde balancen. Når hesten lander, give din krop til at genoptage den standard kørestilling.

Justere din Bridle

Når det kommer til engelsk tack og udstillingsringen, er det vigtigt, at du får din hest ser poleret og godt skræddersyet før at træde foran dommerne. Er din hest projicere den rigtige slags billede? Billedet er alt, så det er vigtigt, at din hest se perfekt. Et af de vigtigste aspekter af hestens udseende er bruden. Sørg for, at din hest har en korrekt justeret engelsk hovedtøj. Ikke sikker på, hvordan du justerer et hovedtøj? Her er nogle tips:

• Begynd med at justere kind stykker af tøjlen på en sådan måde, at en rynke formularer på hver side af hestens mund som følge af bit.

• Hvis du ønsker at tilføje en ekstra finesse til dit dyr, placere spænderne af kinden brik, så de er selv på hver side og sidde ved siden af ​​de største øjet knogler. Hvis spænderne ikke vil sidde lige, dem har justeret af en professionel.

• Når buckling det throatlatch du ikke ønsker at kvæle hesten. Der bør være tilstrækkelig plads under den til din næve.

• Den næsebånd skal hvile en finger bredde under kindbenene af dyret så justere cavesson tilsvarende. Og efter buckling næsebåndet bør du nemt kunne passe to fingre under den.

• Sørg for, at pande bandet sidder i, at naturlig hule under dyrets ører. Det skal også sidde lige på panden.

Køb en engelsk Saddle

Hvis du er i markedet for en ny sadel, huske på, at du ikke vil finde mange læder engelske sadler, der kører mindre end $ 800. Og vil de højere ende dem koste flere tusinde dollars. Som du kan se, kan sadler være dyr så ikke købe en på et indfald-bestemme præcis, hvad du har brug for i forvejen. Derefter købe din sadel online eller fra en tack butik.

Det er i din bedre interesse ikke at købe billige sadel pakker, der har en pris på kun et par hundrede dollars-huske på, at du får hvad du betaler for. Du vil ende op med skæve saddletrees og dårligt strømmede paneler, der vil skade din hest. Hvis du er på et stramt budget, er du bedre stillet købe en kvalitet brugt sadel, at en cheapo ny.

Før at tabe nogen penge på en sadel, beslutte hvilken hændelse du vil være at bruge det på den mest. Husk på, at hoppe sadler har korte bøjler, og sædet er specielt skabt til at holde rytteren fremad og ud af hesten for at hjælpe i springning. På den anden side er Dressursadler udstyret med dybere sæder, der holder rytteren tæt på dyrets ryg-denne måde rytter vil have en god fornemmelse af, hvad hesten er op til.

Du må ikke tage den nemme vej

Det er ofte rygter om, at Engish ridning er sværere end westernridning. Engelsk ridning kræver en ny rytter til at koordinere flere færdigheder (tøjler, balance, ben) for at kunne styre hesten. Dette kan være ganske kompliceret for en ny rytter, og vil sandsynligvis tage en stor del af praksis og erfaringer at mestre. I westernridning, men det er meget lettere at komme i gang, uden at så meget intensiv undervisning.

Hvis du ønsker at lære at ride, men er ikke sikker på, hvad stil du er mere interesseret i, er det en god idé at tage engelskundervisning. Når du har vænnet sig til de mange færdigheder, der er involveret med engelsk ridning, og du kan tåle betydeligt mindre sadlen (engelske sadler er mærkbart mindre end vestlige dem) skifte til vestlige vil være en forholdsvis simpel proces. På den anden side, hvis du forsøger at gå fra vestlige til engelsk du vil som udgangspunkt nødt til at lære fra bunden.

Pleje af din Tack

Pleje af dit engelsk tack er den bedste måde at holde det ser og fungerer godt. Optimalt, tørrede tack efter hver tur er din bedste satsning. Men vi alle bly travle og hektiske liv, og der er ikke altid tid til sadel rub ned. Du bør absolut tørre det ned et par gange om ugen, på ekstra snavsede dage. I det mindste bør du skylle lidt efter hver tur (ikke sætte sæbe på det).

Du bør afsætte lidt tid en gang om ugen til at sidde ned, tage din tack fra hinanden, og rengør hvert stykke. Skidt og snavs har en tendens til at samle sig i små sprækker, at du kun kan nå ved demontering alt. Og mens alt er i stykker, bør du undersøge hver enhed omhyggeligt, der søger efter løs syning, slid, revner mv Hvis nogen af ​​brikkerne ser iffy, ikke risikerer din sikkerhed eller sikkerheden af ​​din hest-erstatte eller reparere det. Du ønsker ikke at tage et spring og få din stigbøjle rip rense ud!

Hold Disse Britches i sted!

Engelske sadler kan svært at vænne sig til. Mange engelske ryttere klager over, at de har meget svært ved korrekt sidder en galop og trav, fordi de glider rundt, mens du sidder i sadlen. Som en sidste udvej, vil mange engelske ryttere bruger hele sæde britches. Disse britches kræver ofte særlig pleje, køre en smule dyr, og kan være temmelig ubehageligt.

I stedet for afskalning ud big bucks og bringer din komfort, her er en simpel løsning: sadel sæbe i din tack kassen. Forud for ridning, gnide sadlen sæbe over hele læder din sadel. Denne metode vil give tilstrækkelig klæbrighed uden helt at klæbe din bund til sadlen. Det vil ikke skade sadlen og det kan nemt vaskes ud af britches. Endelig kan du blive sat.

Garderobe, venligst!

Engelsk ridning tøj skal være pæn og elegant. Engelsk ridning er yndefuld og elegant og en engelsk rytter bør se den del. Hvis det er tid til at træde ind i garderobe og din clueless, har ingen frygt; vi er her for at hjælpe. Her er en kort guide, der vil få dig til at se perfekt fra top til tå:

• Du bør hvor en lys skjorte og sikre skjorte med en tiepin.

• engelsk ridning bukser kaldes knickers. De bør have ruskind stykker på det indre område af knæene-dette vil give rytteren et bedre greb på hesten.

• Ridning jakke bør være en mørk farve og afsluttet lige under taljen.

• Støvlerne skal være læder, ramte lige over knæet, passe stramt, og være sort eller brun. Sørg for at de er slanke nok i foden område, så du ikke kæmper for at passe dine fødder i bøjlerne. Glem ikke at men spurs på disse babyer!

• En hjelm skal passe formen på dit hoved perfekt (selv om det kræver justering polstring). Og, ikke bundt dit hår op under hjelmen.

• En afgrøde vil slutte outfit fra (det skal være omkring 36 '' lang).

Gør hestens Tøjvask!

Dit engelsk sadel vil få snavset. Din hest vil gøre vasketøjet, så det er op til dig at hjælpe med at holde dyret rent! Det er en rigtig god idé at holde en stor vasketøjskurv på hånden i stalden eller laden, hvor du kan kaste alle de washables. Vær sikker på at kaste grooming håndklæder, ben wraps, sadelunderlag, sadel betræk osv Alle disse kan få meget beskidt! Du bør gøre mindst én belastning af stabil vasketøj om ugen. Frottéhåndklæder, track bandager, fleece puder, ben dyner, vatrondeller og polo wraps er alle maskinvaskes samt sikker for tørretumbleren.

Nogle skibsfart støvler kan blive kastet lige ind i maskinen, hvis de er små til medium i størrelse og er sammensat af fleece, Velcro, og nylon. Men hvis dine støvler er større og lavet af stivere materialer skal du vaske dem i hånden og lade dem til tørre.

Dressur Konkurrencer

Der er meget mere at vide om engelsk ridning end der sadler at købe, og den passende engelsk ridning tøj. Engelsk ridning er en vanskelig sport til perfekt, selv når du kommer ned til det grundlæggende. Visning kontrollerede færdigheder på en hest kaldes "dressur". Dressage er grundlaget for alle andre former for ridning. Sandheden er imidlertid, at dressur er ganske kompliceret-så meget, i virkeligheden, at der er dressurkonkurrencer. Tror du er op til par? Her er nogle typiske ménage mønstre i en dressur konkurrence:

• Piaffe: En trav på plads

• Piourette: Det handler om held vende på plads, mens cantering. Hesten skal gøre det mindst mulige cirkel ved at dreje på sine bagben.

• Halvdelen Pass: Hesten går diagonalt, bevæger sig fremad og sidelæns samtidigt i trav. Sidebenene skal bevæge sig, mens de resterende ben krydser over.

• Flying Lead ændringer: Hesten vil galop, ændre kundeemner mellem fremskridt-det ligner springe.