Hest: Bøger- Anbefalet læsning Tips

Den amerikanske Saddlebred Horse

Den amerikanske Saddlebred Horse af Charlotte Wilcox. Dette er en ældre trykt bog, men meget informativ, og har flere billeder af de ældre heste i stamtavler. En dejlig opslagsbog.

Hvordan at være din egen Dyrlæge

Hvordan til at være din egen Dyrlæge (undertiden) af Ruth James. Kompakt, omkostningseffektiv og let at læse og indeksere.

Kurser for Horses

En komplet guide til at designe og bygge Show Jumping Kurser
af Christopher Coldrey

Timber Trail Riders Book Series

Selvom gamle, disse "rejse sig trak" type hest historier er bøger, som både unge og gamle, mænd og kvinder vil nyde at læse og genlæse ved ilden natten. Amazon kan finde gamle kopier for dig!

Den amerikanske Saddlebred, Amerikas Horse of Distinction

Den amerikanske Saddlebred, Amerikas Horse of Distinction af Judy F. Oefinger, Todd Buchanan denne bog er en billedkunst og historisk kunstværk skildrer i den mest gorgeous fotografiske måde er muligt, den amerikanske Saddlebred Horse. Afbilder ASB i hver disciplin, med opdrættere / ejere og udstillere kommentarer i denne smukke hest i hver ring til rådighed. En fremragende samlerobjekt.

Stå distancen

Stå distancen: The Complete Resource for udholdenhedssport Riders skrevet af Nancy S., DVM. Den definitive guide til langdistance ridning, skrevet af en førende heste dyrlæge og udholdenhed tur embedsmand. Med 100-vis af billeder. Denne hestesport kræver uafbrudt uddannelsestiltag, som i udholdenhed og konkurrencedygtig afstand ridning.

Heste ved J. Warren Evans

HESTE ved J. Warren Evans DVM.
Udgivet af WHFreeman & Company, New York, NY

Denne bog dækker alle de nødvendige indhold af hest ejerskab. Dr. Evans har skrevet bogen i almindelige vendinger på en måde, der er sjovt at læse og forstå, hvad der er skrevet.

J. Warren Evans er i øjeblikket en professor for Husdyrvidenskab ved Texas A & M University, og i 15 år var professor ved University of California, Davis. Hans erfaring med heste og undervisning af elever kommer igennem i hans evne til klart og præcist skildre hver af hans emner.

Denne bog er ikke en træningsmanual. Træning er dækket i kun den grundlæggende tilgang til heste, og denne bog dækker ikke Uddannelse, ordentlige Riding Styles eller kriterier, men dækker, hvordan man korrekt håndterer en hest han gør. Enhver, der ønsker dybde på uddannelse, Ridning stilarter eller til særlige disciplin, har brug for at gennemgå andre bøger.

Fra og med indledningen Dr. Evans diskutere 'ejerskab forpligtelser, omkostninger, faciliteter, pleje, karriere, hobby / erhvervslivet, typer af forsikringer.

Ved udvælgelsen af ​​en hest, han diskutere 'søger hjælp og rådgive, at finde en fremadrettet hest, evaluering, omkostninger i perspektiv til race, køn, mængde træning, alder, størrelse, farve, kropsbygning, markedsværdier, flere ejerskaber, gangarter, og mangler i gangarter, temperament og flere andre overvejelser for perspektivet køber af de første par heste.

Han præsenterer en misundelsesværdig kapitel om evalueringerne af de fysiske og mentale karakteristika dine kundeemner.

En kort diskussion om forskellige racer, deres oprindelige formål, og deres nuværende popularitet, og hvorfor. En kort diskussion om registreringer, stamtavler, og bekymringer.

En meget god afsnit om laden / facilitet konstruktion med henvisninger til boarding, dagdriveri, avl, og en diskussion om de anvendelser for motion og vise eller fornøjelse trail ridning.

En fremragende afsnit om feeds og fodring. Med så mange oplysninger, vil de fleste mennesker ikke bruge, men vil være så meget desto bedre for at kende eller i det mindste at læse om alle de "bevist s" af feeds og fodring.

Et afsnit om uddannelse, Aircondition, anhænger.

Dr. Evans så diskutere "grooming af hesten, hans fødder; med igen nok information til at vare den lægmand et helt liv!

Han har en fremragende afsnit om førstehjælp, hvordan man genkender sygdom, og hvad man skal gøre, når du har kaldt din dyrlæge. Dette giver dig selvtillid, mens du venter!

Han giver oplysninger om parasitter og sygdomme.

Et afsnit om Riding, Kørsel, Viser, Racing, Rodeo, Trail, sportsbegivenheder, Equine Assisted Therapy skrevet som en introduktion til aktiviteten, som racen afsnit er en introduktion til de forskellige racer af heste.

Dr. Evans kapitler om avl, hingst og hoppe pleje, før / efter Foal pleje, er ganske informativ og intensiv, hvilket giver en stor fundament for alle, der selvbetjeningsregelsæt forsøger at allé af Horsemanship.

Hans sidste kapitler er dedikeret til at forfølge heste som Business Venture, og han dækker kontrakter, juridiske spørgsmål, forsikringer (igen), grammofonplader, regnskab, personale & deres udvælgelse, mellemstatlige og internationale retningslinjer.

Denne bog er en fremragende angående nogen, der er og ikke er i heste som en permanent venture. Oplysningerne er fremragende, rigelige, og så godt skildret, at det gør læsningen og forståelsen så meget let og behageligt.

Vinde med Hestekræfter

Vinde med Hestekræfter af Rebekah Witter. Fuld af sjov citater og filosofier verdenskendte Horse Trainers fra i går frem til i dag, der omfatter John Lyons, Richard Shrake, Monty Roberts, Tom Moore, Helen Crabtree, Sally Swift, LindaTellington-Jones (og for mange andre til listen i denne lille sektion!) og går tilbage i tiden til mange, mange gamle tid greats herunder Roy Rogers og Dale Evans.

Heavenly Bevægelsen

Heavenly Bevægelsen: The Complete Book of gænger rideheste af Brenda Imus. Denne pebret lille bog forsøger at dække alle de "gænger" hesteracer. Meget informativ for nogen i jagten på den "rigtige" gænger hest til dem.

Vis Ring Succes

Vis Ring Succes: En Rider Guide til vindende strategier af Kathleen Obenland. Selvom en konkurrent i den arabiske Ring, Kathleen har nogle fremragende punkter til at overveje for alle, der vises.

Centreret Ridning af Sally Swift

Centreret Ridning af Sally Swift. Ved at kombinere filosofi sind-krop-sjæl i ridning, Sally Swift hjælper ryttere overvinde "blokke" at hovedet ned en sti af vellykket ridning, efter fangstmetode, erfaringer og forklaringer.

Anne Kursinski s Riding og springning Clinic:

En trin-for-trin kursus for at vinde i Hunter og Jumper Rings

Hold dine heste

Hold dine heste af Helen Crabtree. Dette er en fremragende bog af Helen Crabtree (Træner / Coach) om Viser Saddleseat Horses. Helen skrev denne bog, før hendes Saddleseat "bibel" med titlen "Saddleseat Equitation". Fuld af personlige anekdoter.

Uddannelse en Colt at ride og drev

Uddannelse en Colt at ride og køre ved Marily Childs og Rick Wallen. Rick er en anerkendt træner og selvom denne bog er rettet mod Saddleseat og Pleasure Show Kørsel og Fin Harness heste, at ejerne, der blot ønsker at starte en hest korrekt under rytter og for vogn vil gøre klogt i at læse igennem og lære værdifulde tips fra disse to mennesker.

Anbefalede bøger

Heste til Dummies af Audrey Pavia og Janice Posnikff DVM. Fremragende ressource Materiale. Har mere information, end du nogensinde får brug for i en meget let at læse og forstå format! En god jul strømpe stuffer!

Vis din hest

Vis din hest af Bob Robinson er skrevet af en noteret Saddleseat Trainer, i håb om at hjælpe Amatør ejere at opnå de samme resultater i ringen som undervisere. Sommetider teknisk, kan det være en stor ressource værktøj.