Hersheypark Amusement Park

Hersheypark Amusement Park


Åbnede ligger i centrum af Pennsylvania, Hersheypark først i 1907 som en måde at tiltrække besøgende er bekendt med den populære konditoren varemærke. I dag er tusindvis af besøgende indtaste portene hver dag for at prøve nogle af parkens mere end 60 attraktioner og shows. Der er også andre chokolade-tema attraktioner nær forlystelsespark gør Hershey, Pennsylvania destination en dessert pilgrimsrejse for chocoholics overalt.

Hersheypark Seværdigheder

Hersheypark tilbyder spændende attraktioner for folk i alle aldre til at nyde. Nogle attraktioner kan nævnes:

Rides

Forskellige typer af chokolade kan give en vild tur for smagsløgene, men forlystelsespark gæster interesseret i en rigtig vild tur vil ønske at besøge nogle af parkens spændende forlystelser. Hersheypark har 12 rutsjebaner, 14 vand forlystelser og 30 familievenlige forlystelser. Desuden parken tilbyder mere end 20 barnligt rides spredt over hele parken for de yngre gæster at nyde, såvel som klassiske forlystelsespark forlystelser såsom et pariserhjul, karrusel, og et Tilt-a-twist.

Nogle af de mest populære forlystelser i parken kan nævnes:

 • Comet: Denne træ coaster tager ryttere på et high-spændende tur med masser af høj hastighed vender sig og falder.
 • Store Bjørn: Denne omvendte coaster tager gæster gennem fire dristige flips ved hastigheder nå 60 miles i timen, mens benene dingle fra ski-lift stil sæder.
 • Kul Cracker: Denne klassiske flume tur tilbyder en kølende dukkert på næsten 40 miles i timen for at skabe en enorm splash sikker på at gennembløde ryttere.
  Hersheypark Amusement Park

  Storm Runner Coaster
 • Kissing Tower: Denne ikoniske observationstårn har Hershey Kiss formede vinduer og tilbyder en enestående udsigt over parken fra 25 historier op.
 • Lightning Racer: Denne dobbelte træ rutschebane skiftevis dueller og løb som den når hastigheder højere end 50 miles i timen.
 • Waverider: Denne head-to-head surfing konkurrence maskinen er i parkens Boardwalk sektion, hjemsted for mange splashy vand forlystelser.
 • Storm Runner: Denne intense lanceringen coaster kaster ryttere til 75 miles i timen på blot et par sekunder, som de kører til at erobre tre unikke omvendinger.
 • Roller Soaker: Dette vand tur funktioner vand vandpistoler, vand sprøjter og sivede gejsere. Ikke nok med at rytterne bliver våde på denne tur, men seerne kan også blive gennemblødt af ryttere dumpning spande.
 • Balloon Flite: Denne tur giver børnene en tur på en benægte luftballon. Det er en moderat hastighed tur sikker på at blive et hit for børn i alle aldre.

Underholdning

Når gæsterne er klar til en pause fra parkens spændende forlystelser, de kan tage i nogle af de spektakulære shows, herunder fem regulære montrer og møde udklædte Hershey produkt- tegn. Fyrværkeri lyser himlen næsten hver lørdag aften. Du må ikke forlade parken uden et besøg i Aquatheatre. Dette er et fantastisk sted at slappe af, mens du ser søløver.

Dining

Gæsterne på Hersheypark kan nyde et bredt udvalg af fødevarer indstillinger. Du kan finde alt fra dessert godbidder til klassisk forlystelsespark billetpris såsom pizza, burgere og hotdogs, kan gæsterne også finde mange sundere indstillinger. Smoothies, æg ruller, kedel majs, wraps og salater er alle tilgængelige samt børnestørrelse portioner for de yngre gæster.

Der er interesseret i den ultimative oplevelse kan benytte spisestue med en af ​​deres foretrukne Hershey tegn. Ekstra gebyrer gælder for denne mulighed.

Visiting Hersheypark

Hersheypark er en fantastisk destination og tilbyder gæsterne mange billet indstillinger, der passer til deres visitation krav. Parken er åben sæsonmæssigt fra begyndelsen af ​​maj til slutningen af ​​september, med særlig forår, arrangementer Halloween, Thanksgiving, og jul samt.

Billetter

Der er flere muligheder for optagelse billetter til parken. Du kan vælge mellem følgende in-hav sæson muligheder, selv opmærksom på, at prisfastsættelsen er omtrentlig. Priser opdateres hver sæson og varierer til særlige begivenheder. Se parkens optagelse prissætning side for aktuelle oplysninger.

 • En-dags optagelse: Single-dages regelmæssige optagelse billetter er til rådighed for besøgende aldre 9-54 er omkring $ 50. Single-dages optagelse er omkring $ 25 for juniorer i alderen 3 til 8 og seniorer 55 og derover. (Børn under tre er optaget gratis).
 • To-dages Entré: to-dages passerer er tilgængelige for omkring $ 75 for regelmæssig optagelse og omkring $ 60 for juniorer og seniorer.
 • Tre dages optagelse: tre-dages passerer er tilgængelige for omkring $ 105 for regelmæssig optagelse og omkring $ 85 for juniorer og seniorer.

Season billetter er også tilgængelige for disse aldre tre og op. Årskort er prissat omkring $ 135. Udover sæsonkort til Hersheypark, kan du også drage fordel af en kombineret billet giver dig adgang til både Hersheypark og Dutch Wonderland. Den tilbagediskonterede kombination billet er prissat nær 200 dollars.

Hvis du vil vide mere, kan du besøge parkens hjemmeside, ring 1-800-Hershey, eller e-mail [email protected]

Andre Hershey Forslag

Hersheypark er ikke den eneste lækre mulighed for chokolade elskere at opleve i maleriske Hershey, Pennsylvania. Byen indeholder mange attraktioner i relation til den overdådige godbid, herunder:

Hersheypark Amusement Park

 • Hershey Chocolate World: Denne interaktive destination indeholder en fabrik tour og tillader besøgende at gøre deres egne personlige chokolade behandler og købe alle typer af Hershey souvenirs og memorabilia.
 • The Hershey Museum: Dette pædagogiske attraktion omfatter Kisstory udstilling om den ikoniske Hershey kys treat, samt Hershey slægtshistorie og andre interaktive skærme.
 • The Chocolate Spa: Der er ingen bedre måde at nyde en chokolade fantasi end med en pisket kakao bad, chokolade sukker scrub, fondue wrap eller kakao massage. Disse og andre chokolade-tema behandlinger er tilgængelige på denne elite spa på Hotel Hershey.

For mere information om disse og andre attraktioner i Hershey, besøg HersheyPA.com.

Hoteller i nærheden af ​​Hershey

Uanset om du planlægger en weekend besøg i familievenlige forlystelsespark eller du har en uges ferie til at brænde, overveje at udsætte på de følgende populære hoteller ligger tæt på parken.

Hampton Inn & Suites Hershey

Hampton Inn & Suites ligger blot en kilometer-og-en-halv fra Hersheypark, tilbyder besøgende komfort og bekvemmelighed. Den 110-værelses hotel ligger på Chocolate Avenue, kun et stenkast fra den populære forlystelsespark. Kom til parken er en leg, som udnytter hotellets faciliteter, inklusive gratis morgenmad, fitnesscenter, parkeringsservice og gratis high-speed trådløs internet.

Comfort Inn at the Park

Hvis du rejser på et budget, men stadig ønsker en ren og komfortabel sted at tilbringe natten, mens du besøger parken, derefter overveje at reservere et værelse på Comfort Inn at the Park. Comfort Inn ligger blot to miles fra den duftende temapark, tilbyder en række faciliteter til en overkommelig pris. Højdepunkter inkluderer gratis morgenmad, gratis avis, værelse spilsystemer, opvarmet indendørs swimmingpool og et forretningscenter.

Days Inn Hershey

Days Inn Hershey er det nærmeste logi til Hersheypark. Beliggende mindre end en kilometer fra forlystelsesparken indgang, kan du ikke slå Days Inn for dens pris og nærhed til alle ting i Hershey. Den børnevenlige forlystelsespark er så tæt på hotellet, som du kan se nogle af de attraktioner fra indgivelsen parkeringsplads. Gå til parken er en mulighed, hvis du bo på Days Inn Hershey. Men hvis du ikke føler op til spadseretur, så du kan tage hotellets gratis shuttle bus.

The Suites at Hershey

Hvis du søger at holde ferie i stil og er stadig forholdsvis tæt på parken, derefter overveje booking et værelse på Bluegreen er The Suites at Hershey. Den fornemme logi har alle de bekvemmeligheder i hjemmet, herunder rummelige to-værelses suiter, der kommer udstyret med fuld køkkener og en lang række andre faciliteter.

The Suites at Hershey prale også en opvarmet udendørs swimmingpool og spabad, hvor man kan snuse chokolade-duftende luft, der bliver hængende omkring i byen. Børn vil også have en blast i hotellets udendørs legeplads og indendørs arkade, mens voksne kan brænde fra nogle af deres søde aflad på The Suites 'fitnesscenter.

Hershey Package Eksempler

Lokale hoteller i og omkring parken ofte tilbyde penge at spare pakkerejser, især i højden af ​​parkens travle sommersæson, der løber fra maj til september, samt i løbet af efteråret og vinteren særlige begivenheder i parken. .

Howard Johnson

Hver sommer, Howard Johnson Inn Harrisburg / Hershey, ligger omkring 10 minutter væk fra parken, tilbyder en diskonteret ferie pakke, som indeholder fordele såsom:

 • Deluxe hotelophold
 • Hersheypark optagelse gennemløb for to
 • En velkomstgave
 • 20 procent rabat nogen entree i hotellets restaurant
 • Gratis kontinental morgenmad
 • Adgang til on-site fitness udstyr og udendørs swimmingpool

Funktioner og priser kan ændres, men du kan forvente mindst 10 til 40 procent besparelse, når du vælger den pakke, end hvis du skulle købe hver af funktionerne individuelt.

Hershey Lodge

Hershey Lodge tilbyder også flere sæsonbetonede rejsepakker for sparsommelige rejsende, der ønsker at betale en pris for et væld af tjenester og faciliteter. Den fuld service feriested har 665 værelser og er et mekka for chocoholics.

Et par eksempler på pakker, der er blevet tilbudt, omfatter:

 • Halloween i Hershey: Nogle af stedets mest populære sæsonbestemte pakker nævnes "Halloween i Hershey pakke", som tilbydes hver oktober. Den tilbagediskonterede rejsepakke funktioner sjov for hele familien. For én pris får du indkvartering, morgenmad med Hershey produktkandidater tegn, adgang til parken og andre steder som Hershey Gardens. Spørg hotellet for løbende sæson pakke detaljer, priser og tilgængelighed.
 • Morgenmad med Santa: The Lodge er "Morgenmad med Santa Package" tilbydes i løbet af november og december. Børn i alle aldre kan drage fordel af super besparelser med hotellets Christmas-tema pakke, der inkluderer hotelophold, morgenbuffet med Santa, en-dags optagelse til jul Candylane, og optagelse til Hershey Søde Lights. Spørg hotellet for nuværende pakke information, priser og tilgængelighed.

Sød Sjov for Alle

Hersheypark tilbyder familier en sjov ferie som helst tidspunkt af året. Uanset om du kan lide forlystelser, shows eller søde sager, er der noget for enhver smag på denne store destination.