Herbal Healer Academy

Herbal Healer Academy

Den Herbal Healer Academy (HHA) har været i branchen siden 1988 hjem-undersøgelse kurser og naturlige sundhedsprodukter til medlemmerne over hele verden. De har også været mål for angreb fra dem, der føler naturmedicin bør ikke fremmes. Læs mere om dette selskab og selv bestemme om de er en legitim ressource for dem interesseret i urtemedicin, eller hvis de er til fare for sundheden for dem, der er medlemmer.

Om Herbal Healer Academy

Herbal Healer Academy blev grundlagt af Dr. Marijah McCain i Arkansas Ozarks. En uddannet mikrobiolog, Dr. McCain begyndte sin rejse ind i naturmedicin i 1978, da hendes søn blev født. Dr. McCain født med alvorlige helbredsmæssige problemer, troede at barnet vil sandsynligvis være døde i hænderne på vestlige medicin, der tilbydes intet for at hjælpe ham. Ved hjælp af naturlige metoder, Dr. McCain var i stand til at redde sin søns liv. Dette var begyndelsen på Dr. McCains rejse ind alternativ medicin og sund levevis.

I 1988 lancerede hun HHA at uddanne andre i naturlige metoder til healing og forblive sund. Hun har i dag mange tusinde medlemmer på verdensplan, der lærer fra hendes korrespondance kurser, købe hendes plantelægemidler og abonnere på hendes nyhedsbrev. Til hendes mange fans, Dr. McCain er en utrolig pædagog og healer. Hendes hjemmeside giver utallige vidnesbyrd og historier om bedre sundhed og mirakuløse transformationer. For andre, har hun været betragtet en trussel for folkesundheden.

Arkansas Attorney General vs. Dr. McCain

I 2002 Arkansas Attorney General sag an mod Dr. McCain og Herbal Healer Academy hævder, at hun gjorde ulovlige sundhedsanprisninger på hendes naturlige, naturlægemidler produkter. De beskyldte hende også for uretmæssigt at tilbyde akkrediterede grader via hendes hjem-studieforløb og falsk hævder at være godkendt til at diagnosticere og behandle sygdomme, hvilket skaber en fare for den offentlige sundhed.

Året efter denne sag blev afviklet. Mens Dr. McCain indrømmede ikke forkert at gøre, hun indvilliget i at fjerne visse formulering om hendes produkter og til at afstå fra at kalde sig selv en naturopathic læge eller læge, samt at fjerne disse udtryk med henvisning til hendes kurser. Efter at disse og andre ændringer, og at tilbringe en enorm sum i advokatomkostninger blev Marijah McCain lov til at beholde sin forretning åben og er still going strong trods beskyldningerne.

Om Naturopathic Licensing

I de fleste stater, der tillader folk at blive naturopathic læger, er et fireårigt forløb kræves. Arkansas genkender ikke en sådan grad, om det er fremstillet via en fireårig kollegium såsom Bastyr universitet eller gennem en korrespondance kursus som HHA. Faktum er, folk har været praktiserende fytoterapi og hjem retsmidler i generationer, længe før regeringen fandt det formålstjenligt at regulere disse metoder til helbredelse.

Mens en naturopathic licens opnået ved universiteter akkrediteret gennem godkendte regeringen enheder er prestigefyldte ja, er der tusinder, der har gennemført uddannelsen gennem andre kilder, som ikke er godkendt af regeringen. Mange af de akkreditering kilder, Dr. McCain viser på hendes hjemmeside anses værdiløse ved regeringen og andre naysayers, men der er velkendte skoler og enkeltpersoner, der har mange af de samme legitimationsoplysninger som forfatter til recept for Nutritional Healing, Phyllis A. Balch, der har en CNC-certificering fra American Association of Nutritional Consultants og Clayton College of Natural Health, som bærer akkreditering fra American Naturopathic Medical Accreditation Board. Begge er velkendte kilder til urte viden med deres "tvivlsomme" certificeringer og akkrediteringer.

Legit eller Ikke

Det er vigtigt at overveje prøvelse for enhver, der byder på urte helbredelse eller læge. Husk dog, at bare fordi regeringen ikke anerkender visse ressourcer, betyder det ikke gøre dem ugyldige. Folk har påberåbt i århundreder om løsninger gået ned i generationer, selv om regeringen ikke har forskning at sikkerhedskopiere sundhedsanprisninger. Mange føler, at disse godkendte regeringen kilder unødigt begrænser deres frihed og fremme usikre lægepraksis. En sammenligning af antallet af mennesker, der dør hvert år som følge af lægelig fejlbehandling eller komplikationer fra receptpligtig medicin og dem, der dør af naturlige, urtepræparater tilskynder mange til at have tillid til urtemedicin, uanset om regeringen er godkendt eller ej.

En anden vigtig ting at overveje, sammen med tusinder og atter tusinder af positive udsagn, som Dr. McCain har, er, at hun også har nul klager over hende på Better Business Bureau. En hurtig søgning på internettet afslører sider upon sider med positive oplysninger, og kun en håndfuld, der fremmer retssag, der ikke medførte lukningen af Herbal Healer Academy. Kurserne er alle meget tilgængelige og dem, der har taget dem er meget tilfredse med den uddannelse, de har modtaget.

Hvorvidt denne forretning er legitimt eller ej, er for dig at beslutte på grundlag af de faktiske omstændigheder. Dr. McCain viser alle hendes legitimationsoplysninger på hendes hjemmeside. Det er op til dig at beslutte, om de har værdi eller ej, alt efter dine egne overbevisninger. Sammenligne dem med andre kendte herbalists og gøre din beslutning.