Herb Kosttilskud: Herbal Håndværk Tips

Naturlægemidler eddike forsyninger

Køb fancy flasker fra din lokale dollar butik og der steriliseres ved vask i varmt sæbevand og skylles godt. Hæld kogende vand i hver flaske, lad det sidde i 10 minutter, hæld vandet ud, og drej hovedet indtil den er klar til brug.

Herbal Eddike opskrift

For en vidunderlig krydret eddike, kombinere peberkorn, nelliker, gingerroot og en rød chili peber med 2 kopper balsamico i en kvart krukke. Placer plastikfolie på toppen, inden du tager på metallet toppen for at forhindre erosion af metal. Opbevares på et mørkt sted i 2 uger, ryster hver par dage. Stamme og hældes i steriliserede flasker. Tilføj lidt af friske urter til en attraktiv dekoration. Bruges inden 6 måneder.

Mest Duftende lavendel

Vælg din lavendel blomster, før de åbnes. Det er det tidspunkt, hvor de indeholder de mest duft.

Krydret Cider sæsons Mix

Kombiner følgende i en musselin tepose eller bare binde op i nogle ostelærred, simre i din favorit cider. Mængder varierer, bare kombinere, hvad du har og bruger omkring 1/4 kop mix per gallon.
Hele nelliker, kanelstænger eller stykker, kardemomme bælg, tørret appelsinskal alle gøre store mulling krydderier!

Potpourris

Hvis du har nogle urter og blomster tørret fra sidste års haven sæson, og ved, at de er ved at løbe ud af "potens" eller smag, kan du prøve at blande dem i potpourris, tilføje et par dråber æterisk eller duftolie, skal det opbevares i en lufttæt beholder til et par uger, og dele den med dine venner.

Nemme Gaver til mindre

Brug sidste års urt stash at gøre op simple blandinger af te til din familie og venner. De vil nyde den uventede gave, og du vil gøre plads til dette års gavmildhed.