Hent Firefox Mobile til Smartphones

Hent Firefox Mobile til Smartphones


Er du en Firefox bruger, der er på udkig efter en alternativ browser til din smartphone? Selv om der på nuværende tidspunkt (fra april 2012) er ikke versioner til BlackBerry, Windows Mobile eller HP WebOS, der er downloads til Android og iOS-enheder. Begge produkter er gratis og kan downloades direkte over telefonens cellulær Internet eller Wi-Fi-forbindelse.

Download af Firefox Mobile til Android

Android versionen er en fuldt udstyret mobile browser, der understøtter add-ons, temaer, synkronisering og faner som desktop-versionen, og det er kompatibelt med en lang række telefoner og tabletter. Gør følgende for at hente app fra Google Play Store (kaldet Android Market på ældre versioner af OS):

  1. Tryk på Android Marked eller Google Play Store ikon på din enhed apps listen.
  2. Tryk på ikonet med forstørrelsesglasset og skriv "Firefox".
  3. Tryk Firefox navn, når det vises på resultatlisten.
  4. Tryk "Download" og derefter på "Accepter og download" for at downloade og installere Firefox

Download af Firefox Home for iPhone

Firefox 'produkt til iPhone er anderledes i, at det ikke er faktisk en browser. I stedet kan du synkronisere dit skrivebord Firefox 'åbne faner, bogmærker og browserhistorik, så du kan se sider i Safari med et enkelt tryk. Du kan nemt downloade denne app fra din iPod eller iPhone App Store ved at gøre følgende:

  1. Tryk på ikonet App Store på din iPod eller iPhone startskærm.
  2. Tryk på søgefeltet øverst og skriv "Firefox Home".
  3. Tryk på "Firefox Home", når det vises i søgeresultaterne for at besøge den app side.
  4. Tryk på den blå "gratis" knappen og derefter "Install App".
  5. Bekræft din konto password Apple når du bliver bedt og tryk derefter på "OK" for at downloade og installere app'en.

Kom fremtidige opdateringer

Mobile Firefox er stadig et arbejde i gang, og Mozilla udsender jævnligt opdateringer at tilføje nye funktioner eller rette fejl i sine mobile apps. Du kan få tilgængelige opdateringer til Firefox Hjem ved at besøge fanen Opdateringer i din iOS-enhed App Store. Android-brugere modtage meddelelser, når nye opdateringer til installerede apps er tilgængelige, så kan du bare godkende opdateringen, når du modtager en anmeldelse. Hvis din telefon platform endnu ikke understøttes, holde øje på Firefox Mobile for at finde ud af, hvornår eller om en version vil blive tilgængelige for din enhed.