Hengive Late Night Cravings: 4 Low Calorie Snacks

At være en succesfuld dieter, behøver du ikke altid at sige "nej" til din trang. Sommetider cravings er bare kroppens måde at fortælle dig det har brug for visse ernæring. Men kan du ikke mindlessly spendere på mad, når der opstår behov. Nogle snacks er fulde af salt, sukker, fedt og kalorier, som kan skade din krop og forårsage vægt rebounds. Sent nat snacking er især risikabelt for vægtøgning fordi din naturlige stofskifte er på sit langsomste før bedtimes. Spise fedtet, høj sødet eller salte snacks sent om aftenen kan forstyrre både din søvn cyklusser og dit vægttab planen. Følgende er fire lavt kalorieindhold sunde snacks, der kan tilfredsstille dine pludselige cravings og hjælpe dig med at få en god nats søvn.

1. Frugt

Frugt gøre en bedste snack ideer på ethvert tidspunkt af dagen. De er alle lav i kalorier og er fyldt med antioxidanter og andre vigtige næringsstoffer din krop har brug for korrekt funktion. At have en saftig og sød smag frugt som en pære, fersken eller nogle bær kan hurtigt lindre din sukker cravings. En lille banan eller en kop papaya bidder også gøre vidunderlige late night snacks. Disse frugter er fyldt med magnesium, som kan hjælpe dig med at slappe i en bedre nat søvn. Husk ikke at have meget sure eller svært at fordøje frugter som citrusfrugter, cantaloupes eller ananas før sengetid, da de kan forårsage acid reflux og beskadige øvre fordøjelseskanal.

2. Nonfat Yoghurt

Yoghurt også lave en sund snack. Nonfat yoghurt fungerer specielt godt til at tilfredsstille din aften cravings for noget sødt og cremet. Næsten alle mærker af nonfat yoghurt har færre end 100 kalorier. De er let fordøjeligt og er høj i aminosyren tryptophan, calcium og vitamin D, som er meget befordrende at sove. De levende og aktive probiotiske kulturer i yoghurt kan udløse produktionen af ​​anti-stresshormoner, fremmer hurtigere fordøjelse og bidrage til at mindske blodtrykket. Disse kvaliteter gør yoghurt en stor støtte til vægttab og søvnløshed.

3. Sukker-Free Chocolate Pudding

Når du har en pludselig tørster efter chokolade, det som regel betyder, at din krop er lav på magnesium og jern. Desværre kan du ikke bare nyde en chokolade bar at påfylde disse næringsstoffer. Chokolade er meget opfedning og er særlig høj i plaquedannende mættet fedt. Chokolade, slik eller desserter er også meget sukkerholdige og er fyldt med kalorier, og snacking på disse før sengetid er selvmord for kost. Sukker-fri chokolade puddings er rige og tilfredsstillende i smag og er den ideelle løsning til chokolade cravings. Det bedste sukkerfrie chokolade puddings er, at de kun indeholder omkring 60-70 kalorier per portion med kun 1 eller 2 gram fedt.

4. Havregryn

Hvis du føler dig sulten sent om aftenen, den bedste mave fyldstof er en lille kop havregryn. Du kan købe instant havre pakker fra mærker som kvækere eller tilberede et par skefulde i din mikrobølgeovn. Havregryn er lav i kalorier og fedt og er meget nærende med masser af komplekse kulhydrater, vigtige vitaminer og mineraler. At have en lille portion havregryn kan fritage dig fra sult og berolige dit sind for en bedre nat søvn.