Hem Markerings Syning Supplies

Hem Markerings Syning Supplies
Har du alle de syning forsyninger du brug for?

Uanset om du lige er vover sig ind i en verden af ​​syning eller du er en veteran syerske, bør hem markør syning forsyninger absolut blive tilføjet til din bestand af syning begreber og tilbehør.

Hvad er en Hem Marker?

Hvis du ikke er sikker på, hvad en søm markør er, er du ikke alene. For mange, som markerer en hem betyder blot at tage en farveblyant eller et stykke kridt, ved hjælp af et målebånd, og mærkning længden af ​​en hem hvert par inches. Hems kan derefter håndsyet eller maskine syet, afhængigt af dine præferencer.

Mere erfarne kloakker vil fortælle dig, men at de bare ikke kan leve uden deres hem markør syning forsyninger. Disse gadgets, benævnt hem markører, gøre processen lidt mindre stressende.

Du kan være den bedste syerske i byen, men hvis du ikke ved, hvordan du tilføjer en pænt færdige kant til dit tøj, har du blot forpasset mærket. For mange syersker, en håndsyet søm er den mest diskret valg, mens andre som den klassiske, maskine syet hem fundet i butikken købte tøj. Uanset hvad, skal du markere hem korrekt, før du kan begynde. Køb en hem markør vil gøre dette til en lidt lettere at gøre.

Mærkning af Hem

Den bedste måde at måle og markere en kant er at gøre det, mens tøjet er slidt, enten af ​​dig, en model eller en mannequin. Hvordan man måler vil afhænge af typen af ​​beklædningsgenstanden gøres.

  • Kjoler og nederdele: Begynd med en en tomme forneden. (Du kan tilføje eller reducere dette som nødvendigt, men det er en god måling til at begynde med). Du skal måle fra gulvet og gøre hem parallelt med gulvet så godt.
  • Ærme: Fordi den ene arm er generelt længere end den anden, skal du måle begge arme og justere sømmen i overensstemmelse hermed. Skru op for hem, så den passer i henhold til dine præferencer.
  • Bukser: Igen kan det ene ben være længere end den anden, så måle begge ben. Du kan gøre hem parallelt hele vejen rundt, eller du kan vælge at gøre det tilbage hem lidt længere end fronten til dækning eller delvis dækning af skoens hæl.
  • Trim: Det kan være nødvendigt at trimme overskydende materiale, således at sømmen er af en ensartet længde hele vejen rundt om tøjet.

Hem Markerings Syning Supplies

Hem markør syning forsyninger kan findes i syning butikker, stof butikker og online. Disse leverancer omfatter følgende:

  • Stof Markers: Dette er dybest set en magisk markør. Du vil måle og markere din hem, men mærket kan slettes med en fugtig klud og koldt vand.
  • Chalk Marker: Denne kridt markør eller foring virker som den magiske markør. Marks kan slettes let såvel.
  • Pin Nederdel Hem Marker: Denne hem markør er enkel at bruge og helt praktisk. Man kan faktisk klemme stoffet og pin materialet i én bevægelse. Markøren har en magnet på sin base, der holder hver stift, hvor du placerer den. Når du bruger denne hem markør, altid pin til en enkelt stof tykkelse.

Hvor at shoppe

Søg på følgende websteder for hem markør syning forsyninger:

  • Joann: Du kan finde Dritz Deluxe kridt hem markør. Med denne gadget kan du markere hems fra tre inches til 27 ½ inches fra gulvet. Den folder let til opbevaring, og du bare klemme håndtaget for at dispensere kridtstreg.
  • Amazon: Dritz markør kan findes på dette websted.
  • Sy Direkte: Bestil en plastik kant markør på dette site.

.