Helbredsundersøgelser: Food Allergy Testing Tips

Tests For fødevareallergi Tilgængelig og nøjagtig

For at afgøre, om du er allergisk, vil din læge administrere en eller flere af flere test for fødevareallergi. Disse tests varierer i nøjagtighed, men sammen med dine formodede fødevareallergi symptomer og sygehistorie, kan give din læge en præcis idé om, hvad du er allergisk over for, om noget.

Priktest: Normalt udføres på ryggen eller armen, kan priktest lokalisere en allergi over for en bestemt fødevare. I testen, er det første lag af huden prikkes med en nål, der indeholder fødevarer ekstrakt. Når testen er markeret 15 minutter senere, læger kigge efter en reaktion i prikket område. Den priktest kan også teste for allergi over for planter, ligesom ragweed, græs og træer.

Blodprøve (RAST test): The RAST test belyser mængden af IgE-antistof i blodet. Fremstillet til at bekæmpe de allergener i fødevarer, tilstedeværelsen af ​​IgE-antistoffer til visse fødevarer angiver, om du er allergisk over for disse fødevarer.

Elimination kost: I denne test, vil du ganske enkelt fjerne fra din kost fødevarer din læge har mistanke om du er overfølsom for. Efter omkring to uger, vil du genoptager spise de mistænkte fødevarer, en ad gangen, overvågning, hvor meget du spiste og enhver reaktion, du havde. Husk dog, at afskaffelse kost ikke kan bruges, hvis du havde en alvorlig reaktion på en fødevare.

Sesamfrø, Corn og farvestoffer til levnedsmidler Også de almindeligste fødevareallergener

De øverste otte fødevareallergi er for jordnødder, nødder, mejeriprodukter, æg, soja, hvede, fisk og skaldyr. De næste tre fødevarer er sesamfrø, majs og farvestoffer til levnedsmidler. Det er nemt at afgøre allergi over for de otte mest almindelige fødevarer, men er det muligt at teste for fødevareallergi til de mindre almindelige allergener?

En af de mest nyttige test for fødevareallergi er hudpriktest, hvor huden er ridset og ekstrakt af den mistænkte allergen anvendes. Både sesam og majs allergi kan detekteres ved hjælp af denne test. Fødevareallergi til farvestoffer kan imidlertid ikke påvises ved anvendelse af hudpriktest. Uden mad farvestof-specifikke allergitest, er det svært at sige med sikkerhed, hvor farve dit barn er allergisk over for. Eksperter siger, at mange børn er allergisk over for Red # 40, gul # 5 og nogle blå farvestoffer.

Hvis du har mistanke om en fødevare farvestof allergi, ville den bedste fremgangsmåde være at fjerne alle farvestoffer og tilføje dem tilbage i gradvist under iagttagelse dit barns adfærd. Farvestoffer til levnedsmidler findes i mange slik, saft, nogle kiks og endda visse medikamenter. Hvis etiketten nævner "kunstige farver og varianter," du vil undgå det.

Food Allergy Behandlingsmuligheder

Mad allergibehandling kan være meget kompleks. Når en fødevareallergi opdages, nogle læger anbefaler fuldstændig afskaffelse af mad fra din kost. Visse allergifremkaldende fødevarer, er dog så almindelige, at det kan være meget vanskeligt eller endog ernæringsmæssigt usund at skære dem helt ud. Hvis dette er tilfældet, overveje at konsultere en registreret diætist for at få hjælp med din kost.

Du kan også rådes til at undgå hele familien af ​​fødevarer, hvis du er allergisk over for en bestemt en. For eksempel, hvis du er allergisk over for jordnødder, kan din allergolog anbefale blot undgå alle nødder.

Endelig er til rådighed til behandling af symptomer på fødevareallergi medicin. Antihistaminer, ligesom medicin Benadryl, er til rådighed til at behandle symptomer som udslæt, tilstoppet eller løbende næse, nysen og udslæt. Hvis du har astma problemer, der blusser op som et symptom på din mad allergi, kan din allergolog ordinere en bronkodilatator, som albuterol, som administreres fra en håndholdt inhalator.

Hvis din fødevareallergi fremkalder en særlig alvorlig reaktion, ligesom anafylaksi, vil din læge sandsynligvis ordinere en Epi Pen, som indeholder adrenalin (adrenalin) for at stoppe en anafylaktisk reaktion.

Gensplejsede fødevarer: Mirakler eller skjulte farer?

En af de mest omtalte fremskridt i vores tid er evnen til genetisk ingeniør visse former for mad. Mens dette er et enormt fremskridt for videnskabsfolk i landbruget, det giver anledning til bekymring for de mennesker, der spiser disse "nye" fødevarer. Spørgsmålet er: Vil disse gensplejsede fødevarer forårsage reaktioner i allergiske mennesker?

Da kroppen reagerer på bestemte aminosyresekvenser (proteiner), når du har en fødevareallergi, kroppen ved, hvilke sekvenser for at "se" efter. Fordi disse gensplejsede fødevarer består af nye proteiner, forskerne bange for, at nogle af disse nye proteiner kunne svare til visse fælles allergener.

For eksempel, hvis et protein svarende til møtrik proteiner blev overført til gensplejsede kartofler, en person allergisk over for nødder kan så have en uventet reaktion på kartoffel. For nogle er dette et meget alvorligt problem, da deres fødevareallergi er livstruende.

Forskere studerer måder at løse dette problem, herunder at sammenligne alle nye proteiner til eksisterende fælles allergene proteiner.

Livet med Allergisk Child

At være allergisk over for visse fødevarer kan være svært for nogen, men at have et barn med en fødevareallergi kan være endnu vanskeligere, både for forældrene og barnet.

Hvis du har et barn, der er allergiske over for jordnødder, er de tvunget til at gå glip af mange vidunderlige ting. Der er også involveret med at sende dit allergisk barn til skole bekymring, en vens hus eller endda til mormors hus af frygt, de vil et uheld indtager en fødevare dødbringende for dem.

Mens alt dette synes overvældende i starten, vil livet blive nemmere, når du justerer til at have en allergisk barn. Læsning etiketter på fødevarer er ekstremt vigtigt, og mens det virker som en kæmpe besvær, vil du lære hurtigt hvilke produkter dit barn kan og ikke kan have.

Rådgive dit barns lærere hans fødevareallergi og anmode om, at hans klasseværelse holdes fri for de ulovlige fødevarer. For eksempel har mange skoler i dag ikke tillade jordnøddesmør, fordi et så stort antal børn har en fødevareallergi over for jordnødder. Også overveje at anmode en "Nut Free Zone" i cafeteriet, hvor dit barn kan sidde sikkert uden at bekymre sig om eksponering. Et websted, allergicchild.com selv sælger "Peanut / Nut Free Zone" tegn til at minde alle, når et barn er alvorligt allergisk over for disse fødevarer.

Epi Pen Jr.® vigtigt for børn med livstruende allergi

Hvis dit barn er diagnosticeret med en livstruende fødevareallergi, vil din læge sandsynligvis ordinere Epi Pen Jr.®. Denne "pen" administrerer en enkelt dosis af adrenalin til dit barn i tilfælde af en anafylaktisk reaktion.

Dit barns Epi Pen Jr.® bør aldrig være langt væk. Uanset om de er i skolen eller på en vens hus, skal dit barn eller en omsorgsperson ved hvordan man bruger den Epi Pen Jr.® i tilfælde en farlig fødevare indtages. Når dit barn er gammelt nok til at bære sin egen pen, er det afgørende, at barnet forstår medicinen er ikke at blive vist ud eller deles med venner.

I Epi Pen Jr.® pakke, vil du modtage en "tester pen." Øv at bruge dette, så du vil vide, hvordan det føles, når pennen virker. Der har været tilfælde af "misfires", som gør det nødvendigt at bruge en ny pen. Derfor er det tilrådeligt at have to penne på hånden. Også tage til efterretning udløbsdatoer og erstatte penne som de udløber.

Selv om det kan være skræmmende at tænke på dit barn har en alvorlig reaktion, planlægge med effektive mad allergi behandlinger ligesom Epi Pen Jr.® kan gemme dit barns liv.

Fødevareallergi bliver mere udbredt

Har du nogensinde mødt en person med fødevareallergi? Det er sandsynligt, at du har. Ifølge Dr. Hugh Sampson, professor i Pediatrics og Immunobiology på Mount Sinai School of Medicine i New York, 3,4 til 4 procent af amerikanerne har en form for fødevareallergi. Desværre er denne procentdel er betydeligt større end den har været i de sidste 20 år, og vi er ikke sikker på, hvorfor.

Nogle spekulere, at vores huse er alt for ren og må ikke udsættes vores immunforsvar til parasitter. Således immunsystemet vender sig selv og begynder kæmper for at undgå "sikre" proteiner, som dem der findes i nødder. Andre mener, at stigningen i peanut allergi, for eksempel, er forårsaget af gravide og ammende kvinder spiser jordnødder og jordnøddesmør og skabe en allergi til deres spædbørn. Desværre har vi ikke nogen solid information for at forhindre disse allergier.

Nogle mennesker har fødevarer intolerans, som kan få dem til at have en ubehagelig reaktion på en bestemt fødevare. Mens dette ofte er mærket en fødevareallergi, er det ikke et sandt allergisk reaktion. En sand fødevareallergi gnister en reaktion af immunsystemet, hvilket kan være ganske farlig og endda livstruende. Med en fødevare intolerance, immunsystemet er ikke involveret.

Interessant nok, 90% af fælles fødevareallergi skal kun otte fødevarer:
* Peanut
* Træ møtrik
* Mælk (Dairy)
* Egg
* Soy
* Hvede
* Fisk
* Skaldyr

Hvis du har mistanke om at du eller dit barn har en ægte fødevareallergi, er det bydende nødvendigt at besøge din læge, som vil teste for fødevareallergi.

Uddannelse er Vital Food Allergy Treatment

Uddannelse er en vigtig del af fødevareallergi behandling. Hvis du er allergisk over for visse fødevarer eller familier af fødevarer, gøre din forskning. Lær de usandsynlige fødevarer, hvor kan din allergen dukker op, og planlægge for at undgå dem. Læsning etiketter, kontakte producenter og aldrig spise noget, du er usikker på er de bedste måder at undgå en reaktion.

Hvis dit barn har en fødevareallergi, at hele familien har brug for at blive uddannet. For børn i førskolealderen, skal pårørende informeres, hvad barnet kan og ikke kan have. Endvidere understreger, at de pårørende skal fejle på siden af ​​forsigtighed, især hvis allergi er livstruende. Spørg dem aldrig at give dit barn en mad, de er i tvivl om!

Som dit barn bliver ældre, kan han bære en del af ansvaret for at holde sunde. Alligevel skal hele familien ved, at læse etiketter er en vital del af at holde den allergiske barn sunde. Holde visse fødevarer ud af huset og undgå visse restauranter kan være nødvendig. Mens dette kan medføre skuffelse eller endda vrede blandt søskende, er det vigtigt, at alle familiens medlemmer arbejder sammen for at holde den allergiske barn sikkert. Planlægning af en særlig udflugt til en restaurant, de savner kan hjælpe ikke-allergiske søskende være mere støttende.