Heelcovers Gør et dusin Sko Par ud af One

Dette forår, lige før starten af ​​sæsonen af ​​høje hæle og farverige båd sko, Heelcovers er stolte af at annoncere sin debut kollektion af covers til håndlavede sko - et ideelt tilbehør, byen fashionista har set frem til.

Heelcovers Gør et dusin Sko Par ud af One

En mulighed for at ændre billedet ved hjælp af sko uden at ødelægge din hjerne i et forgæves søgen efter originale prints og trimning er ikke længere en luksus.

Heelcovers Gør et dusin Sko Par ud af One

Overvej dette skema: fredag ​​har du en aften på en restaurant med kolleger; på lørdag, er der en planlagt social begivenhed i selskab med en elsket en, søndag, du går til den traditionelle familie brunch. Dette er en typisk kalender af en moderne indbygger i en metropol, der har stort set ingen tid i weekenden til overs. Hendes kjoler og håndtasker er blevet indkøbt, og skoene, som altid, udskydes "i nogen senere tidspunkt." Med Heelcovers, at problemet vil blive løst i løbet af få sekunder, og i stedet for kedelige sorte båd sko du vil få tre par sko på en gang - et andet par for hver dag.

Heelcovers Gør et dusin Sko Par ud af One

Heelcovers producerer skoovertræk af tre typer. Den mest populære er de såkaldte "hæle" af naturlige og kunstigt pelsskind, der øjeblikkeligt forvandle din 11-tommer hæle og hver dag lejligheder. Den anden type er en elegant "aften" broche med roser fra polymer ler, fastgjort over benet og dreje satin og ruskind sko til et kunstværk. Stretch dækker wrap sko hæle og er som regel syet af fløjl og velour. De kan være lidt løs, fordi de er pakket inde i skoen på niveau med hælen linje.