Health Management: Finde tid til din Sundhed Tips

10. tid til mere?

Hvordan kan du vide, hvornår det er tid til at styre mere intens ændring eller flere ændringer på én gang? Overvej disse spørgsmål:
Vil tilføje flere mål eller mål øge presset nok, at du kan spænde hvis kastet en kurve? Med andre ord, hvis du er at øge din træning til 5 timer om ugen (1 time hver dag) og også starte en kirke / community-projekt, som har forrang? Hvad sker der, hvis bilen bryder sammen? Vil dette afspore nogen af ​​dine planer, eller har du det kompetente nok med dine nye tiltag for at justere og holde i gang? Hvis svaret på "afspore" er ja, så skal du ikke tilføje mere.
Er den nye tilføjelse noget, der kræver et telefonopkald og derefter handling på et senere tidspunkt, såsom planlægning en læge udnævnelse? Hvis ja, få udnævnelsen booket nu. Dette er ikke en hård element at udføre.
Har nogen presserende vigtige punkter først. Gør udnævnelsen at få det faste tjekket, så gå efter de lavthængende frugter. Smid den junkfood nu, så køb sko og starte dit træningsprogram. Det kan synes enkelt, men når du gør liv ændringer (eller når du "kører et selskab"), undertiden listen kan vokse så længe, ​​at du rent faktisk bruge listen selv som en undskyldning. Sæt en dato ud for hvert element, der gør du leverer på din løfte om handling, og få det gjort! Ingen undskyldninger.

9. Bliv inspireret

Bernice var i et motionscenter, spinning på hendes cykel og stille spørgsmål om at gøre den samme slags ændringer, som du er. Hun, ligesom du, værdier udtalelsen fra certificeret og erfaren instruktør, så blev hun spørger: "Hvor længe skal jeg træne, hvor hårdt, hvor ofte ..." og instruktøren svarede: »Hvad er dine mål?"
Bernice tænkt over det i mindre end 10 sekunder og sagde: "Jeg vil have en sundere fremtid, så jeg kan spille med mine børnebørn og nyde min mand. Det handler ikke om vægten; det er sekundær; det handler om at have mit helbred, så jeg kan gøre de ting, der er vigtige for mig og min familie. "
Hvad med dig? Hvad er dine mål, og hvad er rimelige forventninger til at nå dem? Er du ligesom Bernice, med nogle langsigtede og meget vigtige mål, som kræver et langsigtet engagement? Har du også nogle kortsigtede mål, som kan bidrage til dine "dagligdags" vinder?
Find de muligheder for at skabe de kortere sigt mål, som fejrer mindre gevinster vil holde dig motiveret til at nå dem, der tager længere tid.

8. holde fast i din tidsplan

1. Vælg en ændring, der er let at udføre i 30 dage. Husk, ingen af ​​disse vaner, som har været drænende dit helbred-rigdom porteføljen skete natten over. Du prøvede dem, selv kunne lide dem, og du har en historie at gentage handlingen. Du skal nu lære en ny handling, og nye tiltag kan være skræmmende. Så vælg en, der giver den mest chance for succes, og en, der giver den mindste chance for dig at sige, "Det er for svært at gøre."
2. På samme måde, skal du ikke foretage ændringen for let. Et eksempel kunne være: Jeg vil tabe 2 pounds denne måned. En to-pund ændring kan ske i to dage ... ikke en livsændrende proces. Dette mål vil ikke rigtig give dig følelsen af ​​realisering eller motivation til at vide, at du har lavet en reel ændring. Efter alt, bør dit mål være opnåelige, men udfordrende.
3. "Want" og "Prøv" er negative ord. Hvert af disse ord betyder, at der er et acceptabelt niveau for fiasko. "Ønsker" siger, at der er kræfter uden for din kontrol, der kan berøve dig succes; "Forsøge" siger, at uanset hvor vi arbejder, kan vi stadig tabe. Hverken er sandt. Se på dette på en anden måde: hver dag der er kræfter uden for din kontrol, der kan komme i din måde: en bil går over for rødt lys og bremser dig ned; eller du går ned; eller det nye projekt får dig til at bo sent på arbejde, og du kan ikke komme til gymnastiksalen. Disse er blot situationer, der skal overvindes, ikke grund til at holde op, eller ikke. Du er blevet overvinde situationer alle i dit liv (det er hvordan du fik op hver gang du faldt ned, og til sidst du har lært at gå). Drop de "ønsker" og "prøve" og bruge "vil".
4. Opret en sejr. Når du er først begyndt en ny eller forbedret sundhed handling, sætte dig op til at lykkes. Igen et eksempel: når lære at køre et løb, du ikke starte på en maraton. Du startede med, hvad nogle kalder "brevkasse uddannelse": løbe fra den ene postkasse til den næste, gå i 3 kasser, køre den næste, etc. Når det var let, du kørte 2 postkasser, så en blok, så 3 blokke ... indtil du kørte en mile. SÅ du prøvet 1,5 miles, derefter 2 miles, indtil du har arbejdet dig op. Hver milepæl gav dig selvtillid til at gå videre, og du udviklet vilje til ikke holde op. Så skaber opnåelige udfordringer, ikke miste udsagn.

7. Oprettelse af Planen for TIME

Ved at bruge forkortelsen tid, kan du begynde at skabe en plan for at nå dit helbred / rigdom mål. Følgende spørgsmål vil hjælpe dig med at oprette den TIMEworksheet.
1. Hvad er dit mål? Vælg en af ​​de emner fra din to-do liste:
Hvad er den tid, du tror det vil tage at nå dette mål?

Hvis tiden er længere end 30 dage, re-state målet for en 30-dages mål (eksempel, hvis du siger du vil ned med 35 pounds, det er et mere langsigtet mål, nu gentage det som en 30-dages mål: Jeg vil tabe 8 pounds). Bemærk at vi ikke siger "vil", men "Will" betyder, at der er ikke plads "vil."; "Ønsker", "prøve", er ord, der indebærer svigt er en mulighed. Fiasko er ikke en mulighed.
2. Hvilke investering er nødvendig for at nå dit mål?
Har du brug for særligt udstyr? Har du brug for at se din læge / sygeplejerske, etc? Hvor meget tid hver dag vil det tage for dig at opnå dit mål (den tid investering for motion, for eksempel, er ikke det samme for at tage en pille ...)
Hvem ellers er investeret i dit mål?
Har du en ven, der vil møde dig på gym? En træner? Er dit arbejde kollega ændrer også hans / hendes livsstil-kan han / hun være en støtte? Gør dine børn vil have dig til at lykkes? Liste alle, der har en interesse i din succes. GO PUBLIC-det holder dig og dine understøtter motiveret til at opnå succes.

3. Hvilke målinger vil fortælle dig, at du har opnået din succes? Hvornår skal succeskriterierne foranstaltninger vist?
Med en omskrivning af store ballplayer Yogi Berra: Hvis du ikke ved, hvor du skal hen, hvordan vil du vide, når du får der? Hvordan kan du holde dig selv, eller dine partnere, ansvarlig? Hvor ofte har du brug for at måle? Eksempel: Hvis du taber 8 pounds i denne måned, så hver fredag ​​du har brug vejer 2 pounds lighter!

4. Hvordan vil du vurdere din succes? Hvornår vil du ændre din plan?
Måske har du ikke miste de 2 pounds i denne uge. For at nå dit mål (husk, fiasko er ikke en mulighed), du skal skære ned på kalorierne og sparke op øvelsen næste uge. Det er en planlagt evaluering og ændring at holde kursen.
Nu har du tid til handling!

6. Det er OK at starte små

Dette kaldes bygning kompetenceudvikling. Når du opnå en tidlig sejr, det driver dig til at prøve mere og se, hvad du ellers kan udrette. Det kan ikke være det vigtigste punkt på din liste, men det kan give dig en følelse af realisering, der kan styrke din hensigt og holde dig motiveret.
Folk, der identificerer deres mål og skrive det ned, forstår, hvad de skridt (investeringer) er der vil opnå succes, klart definerer succes (måling), og genfinde deres fremskridt periodisk (evaluering) er dem, der opnå en bæredygtig forandring. De skaber tillid til at lykkes, fordi de kan se deres fremskridt.
Tænk over det på denne måde: Du går på en vild forbrugsfest. Du skriver checks, gør afgifter på kreditkortet, alle uden at holde styr på, hvor meget du bruger. Så regningerne kommer på grund, og du er overrasket, måske rystet, fordi en eller anden måde, du har glemt et par "udlæg" her og der, og der er ikke nok penge til at betale regningerne.
Ikke mange direktører har råd til at gøre dette? Hvad sker der med en direktør, der ikke har en anelse om, hvor mange penge der bliver brugt? Eller, som overspends og kører en økonomisk underskud? Hvor længe vil grossister affinde sig med denne udisciplineret økonomisk adfærd? Hvor længe kan du stille op med udisciplinerede sundhedsadfærd?

5. identificere de aktioner, der forbedrer afkast af din investering

Igen, MyHealthCEO får dig til at stoppe op og tænke. Hvor meget af dine ressourcer vil blive afsat til langsigtede investeringer, der rent faktisk vil give de bedste resultater forbedring i dit helbred og rigdom-så du opnår din mission (hvor du ønsker at være i 10 år)? Kan du opnå nogle tidlige sejre, så du bliver motiveret. Og hvor mange ressourcer kan du afsætte til et eller to handlinger, der afskrives (fordelt på) flere forbedringer?
Dette sidste spørgsmål er vigtig. For eksempel, hvis du har en høj risiko for hjertesygdomme, og du er overvægtig, så at miste vægt vil sænke dine risikofaktorer. Men det vil også hjælpe vagt over rygsmerter, stress, visse kræftformer, og mere ... så i realiteten er du amortizing din investering på sundere fødevarevalg og motion på tværs af flere korrelerede betingelser til hjertesygdomme. De administrerende direktører ser efter måder at investere én gang, men få flere afkast ... og så gør du.
Men du behøver ikke at starte med den letteste investering, og du behøver ikke at starte med den hårdest. Du behøver at starte med det vigtigste (er) for din umiddelbare helbred. Fyld recept, få din influenza skudt; disse er forholdsvis let at udføre. De elementer, du kan gøre det samme kaldes de lavthængende frugter, men de er ikke altid det vigtigste. Hvis du har identificeret en alvorlig trussel mod dit "selskab" og derefter tage sig af det samme. I de ovenstående eksempler, at finde en bryst klump eller har smerter i brystet kræver øjeblikkelig handling-ringe til lægen nu!

4. Prioriter for korte og langsigtede aktioner

Nu hvor du har alle dine "to-do" elementer på ét sted, kan du se, hvilke af elementerne er temmelig let at udføre, og som vil kræve omhyggelig fokus og omhyggelig ser ..
1. Gennemgå notering ovenfor. Hvilke af de handlinger er forholdsvis enkel og kan udføres med det samme? Forslag til overvejelse er: at smide alle åbne junkfood (og give uåbnet mad til den mad spisekammer); fylde min recept, der løb ud, (komme på telefonen og gør det nu). For hver handling, der er enkel og hurtig, sætte en 1 ud for det i diagrammet ovenfor.
2. I listen igen: hvilke af de handlinger kræver mindst 2 trin for at opnå? Blandt forslagene er: Jeg kan begynde walking men jeg har ingen walking sko (så du skal 1 / købe skoene, og derefter 2 / begynder den walking); Jeg har brug for at påfylde min recept, men jeg er nødt til at se lægen først (så du skal 1 / besøge lægen, og 2 / fylde recept). Sæt en 2 næste til alle de 2-trins aktioner.
3. På listen en sidste gang: hvilken af ​​de aktioner, kræver en mere langsigtet engagement? Blandt forslagene er: ned med 35 pounds (dette vil ikke ske i 2 trin, ikke?); få en mammografi for det faste, jeg har følt i mit bryst (igen, en multi-trins proces). Læg en 3 ved siden af ​​disse elementer.
Du har nu identificeret, hvilke af de handlinger er lettest opnås.

3. Identificer Handlinger At forbedre din sundhed Wealth

Du har brugt en del tid på at overveje, hvad dit helbred portefølje ser ud. Du ved om genetiske / familie risici, du vide, hvis du holder op med dine personlige sundhed forbedringsplaner og din forebyggende screening udnævner. Dette er en mulighed for at identificere områder, der skal forbedres.

Sund / Aktiv
[Handlinger, som du gør på en regelmæssig basis, der bevarer din nuværende helbredstilstand eller forbedre det]
Hvilke tre ting kunne du gøre det bedre?
1.
2.
3.
I fare
[Du har både arvet (genetisk risiko) og risici, som du kan tage.]
Hvilke tre risici kan du forbedre?
1.
2.
3.
Symptomer
[Aktuelle symptomer på negativ fysisk og / eller psykisk-emotionelle sundhed]
Hvilke tre ting ville du gerne forbedre?
1.
2.
3.
Akut sygdom
[Seneste betingelser, som du er i behandling eller tager medicin, terapi osv]
Hvilke tre ting ville du gerne forbedre?
1.
2.
3.
Kronisk sygdom
[Forhold, der kræver løbende behandling eller management]
Hvilke tre ting ville du gerne forbedre?
1.
2.
3.
Nu har du en liste over muligheder, der kan definere de tiltag næste niveau, du vil tage.

2. Aktioner, der bygger, Nedbryder din sundhed

Enhver handling, enhver ikke-handling, du udfører, der ikke bidrager til den positive side af ligningen betyder automatisk, at du bruger din formue. I CEO vilkår, er du enten beskytte og forbedre dine aktiver (din sundhed), eller du bruger din kapital uklogt (smide dit helbred penge væk). Som administrerende direktør, hvilket ansvar har du til den generelle funktion af organisationen? Hvad vigtigere er, hvad ansvar har du til den overordnede funktion af Deres største aktiv, dit helbred? Du kender svaret: du skal tage handling, der bevarer og styrker det samlede sundhedsbudget billedet. Derfor er næste skridt er at definere en handlingsplan, der vil ændre den finansielle afløb og forbedre din generelle sundhed og rigdom status. Du målrette dine ressourcer med omtanke, at investere i de aktioner, der giver dig målbare resultater, du vurdere afkastet af din investering for at være sikker på at de vil levere de resultater, du søger.
Selv i sundhedsledelse, er der ligesom i formuepleje begrænsede ressourcer (kun 24 timer om dagen, kun så mange dollars for ....), Så du skal vogte dine investeringer og din splurges.

1. Enhver har 24 timer på en dag

Du har 24 timer på en dag. I den tid, du pleje dig selv og din familie, dit arbejde inden for eller uden for dit hjem, bidrager du til dit samfund, du går i skole, du kører ærinder ... med de samme 24 timer, alle andre har.
Dette kapitel vil lede dig gennem en plan for at forbedre din sundhed handlinger så din generelle sundhed også begynder at forbedre. Denne proces er bygget på ideen om TIME ©, 4 trin, der omfatter
1. Mål for forbedring,
2. Investeringer i forbedring,
3. Foranstaltningerne til succes (eller afkastet af investeringen), og
4. Evalueringen af ​​fremskridt.
Du er på lige vilkår med alle andre CEO i forbedring af sundheden universet, fordi du hele starter med det samme antal timer til at identificere målet, foretage de investeringer og flytte på dem, måle din præstation, og skabe en proces til at gøre bedre.
Disse er grundlæggende beslutninger for, hvordan en organisation udruller ressourcer til at nå forretningsmæssige mål. I dette tilfælde din virksomhed mål er at forbedre sundhed og velstand for at nå din mission, som du har identificeret i det foregående kapitel.