Health Insurance: Langsigtet Care Health Insurance Information Tips

Dagpenge

I modsætning til mange traditionelle sygesikring planer, der betaler for tjenester baseret på en procentdel af den samlede byrde, mange langvarig pleje forsikring planer betale en flad dagpenge. Den daglige fordel er den mængde penge, forsikringsselskabet har accepteret at betale per dag for dig at modtage langsigtede pleje. Forsikringsselskaberne tilbyder normalt en række daglige fordel beløber for dig at vælge imellem starter omkring $ 50 og går så højt som 250 dollar. Dine præmier vil være lavere eller højere i henhold til den daglige ydelse, du vælger. Ikke alle virksomheder tilbyder dette valg. Nogle virksomheder kun tilbyde politikker, der betaler dine faktiske omkostninger. En god måde at afgøre, hvilke daglige fordel at vælge er at finde ud af, hvad de nuværende omkostninger ved pleje er i dit område, og vælg din daglige fordel i overensstemmelse hermed. Du kan gøre dette ved at kalde plejehjem og uafhængige levende faciliteter i dit område. Hvis du foretrækker ikke at gøre dette, overveje dette: Ifølge Health Insurance Association of America, årlige plejehjem omkostninger er større end $ 40.000. Dette ville gennemsnit ud til 112 dollar minimum per dag.

Elimination Perioder

Hvis du nogensinde har tilmeldt sundhedsforsikringer, ved du, at de fleste politikker har, hvad der kaldes en "ventetid". Den ventetid er normalt en måned til tre måneder, hvor du ikke er berettiget til at modtage ydelser, selvom du er indskrevet i planen. Langvarig pleje forsikring planer har noget lignende kaldet afskaffelse periode. Elimineringen periode er den periode, som normalt er overalt fra 20 til 100 dage, og hvor du ikke er berettiget til at modtage dagpenge betalinger. Nogle forsikring planen udbydere specificere varigheden af ​​elimineringen perioden fra begyndelsen. Andre planer vil lade dig vælge varigheden selv. I de tilfælde, længere varighed normalt bære lavere præmier, og kortere varigheder bære højere præmier. Nogle forsikringsselskaber tilbyder en dag-en fordel option, der giver dig mulighed for at undgå fjernelse periode helt. Når du sammenligner langsigtede sygesikring planer, sørg for at spørge hver enkelt virksomhed om afskaffelse periode er gang i livet, eller om det kan gentage.

Vælger Inflation Beskyttelse

Inflationen beskyttelse er normalt en add-on, der tilbydes af langvarig pleje forsikring politiske udbydere, der er bundet til den oprindelige dagpenge, du vælger. Hvis du køber en langsigtet pleje politik, når man er 55 år, er det meget sandsynligt, at omkostningerne til langvarig pleje vil eskalere, før du trykker på dine fordele, og du risikerer, at din faste dagpenge ikke vil dække dine faktiske omkostninger .

Inflation beskyttelse automatisk øger din daglige fordel på årsbasis at holde trit med inflationen. Mens der ikke kræves beskyttelse inflation, anbefales det, hvis du køber din politik, mens du stadig er relativt unge.

Timing dine langsigtede pleje forsikring Indkøb

Den yngre man er, når du køber din langvarig pleje forsikringspolice, jo lavere din præmier vil blive. Dette skyldes, at forsikringsselskabet står til at opkræve præmier over en længere periode. Men du ønsker ikke at købe det for tidligt at undgå overbetale. Ifølge de fleste finansielle planlæggere, det bedste tidspunkt at købe langvarig pleje forsikring, også kaldet langsigtet sundhedsforsikringer, er i dine sene 50'erne eller begyndelsen af ​​60'erne. I slutningen af ​​50'erne og begyndelsen af ​​60'erne, sundhed fleste individer er stabil, og præmierne for politik købt på dette tidspunkt i livet er generelt rimelige. Uanset hvornår finansielle planlæggere synes er det bedste tidspunkt at købe en langvarig pleje politik, en ting er sikkert: Du skal købe din politik, før du har brug for langvarig pleje. Berettigelse er baseret på din aktuelle sundhedstilstand, så hvis du allerede er syg og kræver konstant pleje, vil du sandsynligvis ikke få dækket.

Home Health Care

I stedet for at indtaste et plejehjem, er mange mennesker vælger at modtage tjenesteydelser i deres eget hjem. Mens en traditionel sundhedsforsikringer kan dække en del af disse udgifter på kort sigt, langsigtet levering af disse tjenester i hjemmet indstilling er en udelukket emne under dine nogle planer. Men nogle langsigtede sundhedspleje forsikringer omfatter dækning for hjemmet sundhedsydelser. Normalt er en add-on til kernen politik, tilgængelig, hvis du accepterer at betale en højere præmie. Du skal fremme detaljerne i langvarig pleje forsikring for mere information. Et hjem sundhedspleje tilføjelse ofte dækker tjenesteydelser, der modtages i hjemmet samt de modtaget på steder som voksne daginstitutioner og plejeboliger. Når du sammenligner langsigtede sygesikring planer, påtager hjem sundhedspleje er inkluderet. Spørg specifikt om, hvad hjem sundhedspleje ydelserne udredes i henhold til planen.

Om Benefit Perioder

Dagpengeperioden er den tid din langvarig pleje forsikring vil fortsætte med at udbetale dagpenge, når du bliver berettiget til at modtage ydelser efter din plan. Forsikringsselskaber normalt tilbyde en vifte af alt fra to til fem år, hvorfra du kan vælge. Nogle planer tilbyder endda levetid fordel perioder. Jo længere dagpengeperioden du vælger, desto højere præmier være. Når du forsøger at beslutte, huske på, at i henhold til Health Insurance Association of America, 40% af de ældre får betalt hjem sundhedsydelser og omkring 50% af alle ældre vil bruger i gennemsnit to-og-en-halv til tre år i et plejehjem.

Kvalificeret til Fordele

Hver langvarig pleje forsikring planen udbyder ville have en anden definition af, hvad langvarig pleje, men generelt det bruges til at beskrive enhver kroniske eller invaliderende tilstand, der kræver faglært sygepleje eller konstant opsyn. Dette er normalt kvalifikation i betragtning til at modtage langsigtede pleje fordele.

Typiske udløsere at kvalificere sig til langtidspleje fordele omfatter en person er ude af stand til at spise, gå, komme fra sengen til en stol, kjole, bad eller bruge et toilet uden hjælp.

Skat Fordele

Kongressen skabte Standard Fradrag giver personer, der itemize fradrag på deres selvangivelse til fradrag for betalte præmier til langvarig pleje forsikringspolicer. Beløbet kan du fratrække er underlagt 7,5% af indkomsten begrænsning brutto, men hvis du er selvstændig erhvervsdrivende præmierne er fradragsberettiget som en regulering af bruttoindkomsten.

Derfor er din maksimale fradrag baseret på din alder og spænder fra ca $ 300 op til mere end $ 3.000.

Spørgsmål til overvejelse

Langvarig pleje forsikringer er meget varieret. Før du kan træffe en velovervejet beslutning om, hvilke planer om at købe, bør du samle nogle grundlæggende oplysninger. Mens nogle af dine spørgsmål kan betragtes grundlæggende, spørg planen repræsentant hvilken type pleje er dækket. Kom langvarig pleje forsikring oplysninger er vigtig.

  • Dækker forsikringen plejehjem pleje og assisteret levende pleje?
  • Vil planen betale for hjemmet sundhedspleje ydelser ved at besøge sygeplejersker og terapeuter?
  • Er hovedrengøring og mad tilberedning leveret af en pige eller hjem sundhed aide dækket?
  • Hvad vil den daglige ydelse beløb være?
  • Er der en ventetid, før fordelene sparke i?
  • Og hvad er fordelen periode?

Når du har indsnævret dit valg ned, have en detaljeret diskussion, og få det skriftligt, vedrørende specifikke undtagelser i den politik, du overvejer.

Long-Term Care Insurance

Langvarig pleje forsikring, også kendt som LTC, er forsikring, der vil betale hele eller en del af udgifterne til at modtage tjenesteydelser i et plejehjem eller assisteret levende facilitet. I nogle tilfælde vil langtidspleje også dække omkostninger i forbindelse med in-hjemmeplejen. Da den gennemsnitlige levealder er steget takket være fremskridt i medicinsk behandling, har der været en tilsvarende stigning i behovet for enkeltpersoner at modtage pleje på plejehjem og plejeboliger. Mange traditionelle sygesikring planer ikke dække disse omkostninger. I dag kan udgifterne til plejehjem eller plejeboliger tjenester kører så højt som $ 1000 om dagen eller mere. I stedet betaler disse omkostninger out-of-lomme, mange mennesker køber langsigtet sundhedsforsikringer separat og adskilt fra deres regelmæssige sygesikring politik.