Health Insurance: Investering i individuel sygesikring Tips

Tjek datoerne

Hvad er den nøjagtige dato, at politikken vil begynde dækning? De fleste har en karensperiode før dækning begynder, bortset fra allerede eksisterende forhold. Du ønsker ikke at begynde at akkumulere lægeregninger før du politiske starter, fordi du vil være ansvarlig for dem. Forsinke nogle af dine aftaler, indtil du er sikker på, at alt papirarbejdet i udfyldt og du er dækket. Nogle overgange er ikke glat, er papirarbejdet tabt, og forkerte oplysninger overføres. For at undgå forvirring, skal du sørge for at du får den faktiske start og slutdatoer skriftligt og markere dem på en kalender

Den uopsigelige og The Betinget Renewable Policy

De fleste enkelte politikker er uopsigelige,, Äúguaranteed renewable,Äù. Det betyder, at du vil modtage individuel forsikring i henhold til denne politik, så længe du fortsætte med at betale den månedlige præmie; dog kan forsikringsselskabet hæve prisen. Mere end sandsynligt, vil prisen på din politik stige år efter år, medmindre andet er bestemt. Hvis dette er sandt, kan der være en, Äúdurational rating,Äù som er inkluderet på din politik. Det afskrækker regel folk fra at forny deres politik på grund af den årlige stigning i præmierne, at de fleste forsikringsselskaber pålægge.
På den anden side, den, Äúconditionally vedvarende policy,Äù betyder, at forsikringsselskabet kan annullere alle politikker som din, ikke bare din. Dette beskytter dig mod at blive fremhævet. Men det betyder ikke beskytte dig mod at miste dækning.
Vær sikker på at du læser de fine linjer i den politik, der præciserer den procentdel, du forsikringsudgifter kan stige såvel som staten, at politikken er i som regulerer disse regler.

Udskiftning Group Dækning med individuel sygesikring

Hvis du for nylig er blevet berettiget til sygeforsikring under en gruppe politik er der et par muligheder. Hvis du var forsikret under din arbejdsgivers gruppe politik og erhvervslivet havde 20 eller flere ansatte, føderale COBRA love kvalificere sig til at fortsætte din forsikring efter denne plan. COBRA står for konsoliderede Omnibus Budget Reconciliation Act. Arbejdsgivere med mere end 20 ansatte er forpligtet til at tillade en fortsættelse af dækningen til medarbejdere og deres pårørende, der forlader deres job. Du vil dog være ansvarlig for at betale hele månedlige præmie. Du kan fortsætte din COBRA dækning for op til 18 måneder, og efterladte kan modtage dækning for endnu længere. Hvis du havde gruppe dækning gennem en faglig sammenslutning eller gruppe, og ikke længere er berettiget til denne dækning, kan du købe en individuel forsikring til at dække dig selv og din familie. En forsikring agent kan repræsentere en række forskellige forsikringsselskaber og vil være i stand til at give dig en individuel sygesikring citat fra en række forskellige virksomheder. Hvis du handler direkte med en bestemt forsikringsselskab, bør det være i stand til at citere dig på forskellige produkter med forskellige selvrisikoen og dækning funktioner. For en liste over forsikringsselskaber, der er godkendt til at give dækning i din tilstand, kan du besøge din tilstand forsikring Kommissionens websted eller ringe til kontoret direkte.

The Free Look klausul

Den "frie udseende klausul" i en forsikringspolice er en klausul forbrugerbeskyttelse. Det hedder, at forbrugeren har et bestemt antal dage, som regel ti, at revidere betingelserne for en sygeforsikring politik en gang at modtage den. Hvis du beslutter dig for den politik ikke passer dig, eller hvis du føler de vilkår, som fremgår af policen modsiger hvad du drøftet med agent eller forsikringsselskab, kan du vende tilbage og ophæve policen og modtage en fuld tilbagebetaling af eventuelle præmier. Sørg for at overholde betingelserne i den frie udseende klausulen for at undgå besvær. Det foreslås, du kan huske, at ikke alle politikker tilbyder en gratis kig klausul, så når du er shopping for politikkerne Sørg for at bede om dette.

Venteperioder

Uanset om du investerer i individuel sygesikring eller har gruppe sygesikring, chancer er du vil blive udsat for en karensperiode. I løbet af en karensperiode, der kan variere fra et par uger til at normalt ikke mere end seks måneder, din forsikring planen vil ikke betale ydelser. Dette er en enhed, der bruges af forsikringsselskaberne til at begrænse deres ansvar eller risiko. Tanken er, at nye enrollees i en sygeforsikring plan kan have "roll-over" sygdomme eller allerede eksisterende forhold de tjenester, som forsikringsgiveren ikke ønsker at betale. Når du køber eller skifte til en ny sygeforsikring plan, skal du sørge for at du forstår alle restriktioner for ventetider, allerede eksisterende forhold, og hvordan de vil påvirke dig fra både et økonomisk og sundhedspleje synspunkt.

Enkelt sygdom Insurance Plans

En enkelt sygdom sygeforsikring plan er lige som det lyder. Det er en plan, der er designet til kun at dække en sygdom. Denne type forsikring plan der dækker en række meget alvorlige sygdomme som kræft og dissemineret sklerose. Sørg for, når du samler dine individuelle sygesikring citater, at du ikke bliver citeret priser på enkelt sygdom forsikring planer, medmindre det er det, du specifikt søger. Disse planer vil ikke dække rutinemæssige eller akut sundhedspleje udgifter, undtagen for det indre sygdom er defineret i politik.

Individuelle Health Insurance

Sætningen individuel sygesikring, også kaldet personlig sygesikring, kan være vildledende. Individuelle sundhed planer kan dække en enkelt person, et par eller en hel familie. Investering i individuel sygesikring betyder ikke, at kun du kan blive dækket. Udtrykket "individ" henviser til det faktum, at dækningen bliver købt af en person direkte fra en agent eller forsikringsselskab i stedet for gennem en arbejdsgivers eller brancheforening gruppe kontrakt. Mange mennesker, der køber individuel sygesikring, arbejde for sig selv som freelance entreprenører eller ejer en lille virksomhed, og søger at give dækning for deres familie og et par medarbejdere. Individuel sygesikring er normalt dyrere end at købe gennem en gruppe og generelt dækker en mere smal vifte af varer og tjenesteydelser.

Grupper har indflydelse til at forhandle lavere præmier og skræddersyet dækning for deres medlemmer, fordi forsikringsselskabet er sikret tilgang af nye præmier. Før du overveje en individuel sygesikring, kontrollere, om du er berettiget til dækning gennem en lille virksomhed forening eller forening, som du tilhører. Men hvis du ikke hører til sådanne grupper, kan det være værd at deltage i en for at få adgang til de fordele gruppe 'forsikring.

Overvejer ekstra forsikring

Hvis du allerede er dækket af din egen forsikring eller forsikring af din partner forældre, chancerne er du allerede har al den dækning, du har brug for. I betragtning af de svimlende præmier, du ville sandsynligvis betale for ekstra sygeforsikring, ville du være bedre stillet bidrage til en fleksibel udgifter konto (FSA), eller hvis du ikke har denne mulighed til rådighed for dig, i en almindelig opsparingskonto. Større arbejdsgivere tilbyder FSAs. Når du tilmelder dig, skal du angive, hvor meget du ønsker at bidrage i løbet af året. Din arbejdsgiver så trækker det fulde beløb i lige store rater baseret på, hvor ofte du bliver betalt. Hvis du får udbetalt en gang om måneden, er en tolvtedel af det samlede bidrag fratrækkes hver lønseddel. Du skal gemme dine kvitteringer og sende dem til kontoen administrator (ikke din arbejdsgiver), og du vil modtage en check på dette beløb tilbage. Den store ting om FSAs er, at det samlede beløb, du har til hensigt at bidrage er tilgængelig for dig fra 1. januar i det kalenderår, selvom du ikke vil have deponeret det fulde beløb indtil din endelige lønseddel. Ulempen ved FSAs, er, hvis du overvurdere dine out-of-pocket udgifter og ikke bruger det fulde beløb du bidrager, vil du miste det. For mere information om FSAs besøge IRS hjemmeside.

Uopsigelige Politikker

En uopsigelig sygesikring politik, også kaldet en garanteret vedvarende politik, er en politik, der kan ikke annulleres, så længe du betaler dine præmier til tiden. En uopsigelig sygesikring politik dog ikke, garanterer din præmier vil ikke stige over tid. Talrige virksomheder tilbyder det, der kaldes betinget vedvarende politikker. Betinget vedvarende politikker tillader virksomheden at annullere alle politikker af samme type som din. Dette forhindrer en person i at blive udpeget af en virksomhed baseret på brugsmønstre. Men betyder det ikke, at din dækning bliver aflyst i tilfælde af virksomheden beslutter sig for at annullere alle sådanne kontrakter, den har. Dette sker som regel, hvis det beløb, for at dække en bestemt gruppe af mennesker bliver økonomisk uønsket for virksomheden.