Health Insurance: Eye And Dental Insurance Tips

Skær den dyr Extras

Må ikke spendere for den anti-reflekterende belægning på linserne, medmindre du er konstant i vand eller sne, og gemme $ 40 det kunne have kostet dig. Du kan også prøve at videregive de ultralightweight titanium rammer også; plastik eller metal stel er masser stærk og ofte koste hundreder mindre. Hvis du har brug læsebriller, gå til din lokale apotek, hvor du kan finde helt gode læsebriller for $ 12 eller mindre.
Lægemidler
Udgifterne til lægemidler synes at være stigende hurtigere end stort set alle andre sundhedsydelser relaterede omkostninger og lægger stor økonomisk pres på mange amerikanske familier. Dette er i restance til de høje omkostninger forbundet med forskning og udvikling (R & D), samt, reklame og markedsføring af de nye lægemidler af selskaber narkotika fremstillingsvirksomheder. Nedenfor er nogle enkle tips, du kan bruge til at gemme på din receptpligtig medicin og lette den økonomiske stress på dig og din familie.

Må ikke betale Retail

Afhængigt af mærke og antallet af kasser, du køber, discountbutikker som Costco, BJs og online linse discountforretninger ofte tilbyde lavere priser end optiske detailhandlere eller lægens kontor. For eksempel kan to kasser med Acuvue Advance kontakter koste dig omkring $ 60 ved Pearle Vision vs. $ 45 på online forhandler AC Lens og kun $ 36 ved Costco.

Vælg Billigere fyldninger

Mange forbrugere vælger den harpiks-baserede fyldninger, som er tand-farvet, i stedet for den gamle metallisk (aka amalgam) sort. Amalgamfyldninger er omkring 20% ​​billigere, og de holder længere. Hvem ser bagsiden af ​​din mund alligevel?

Deltag A rabatklubbben

Har du brug for dental dækning, men bange for omkostningerne? I stedet for at miste dine tænder, tilmelde sig en rabat dental plan, der tilbydes gennem store forsikringsselskaber som Aetna, Cigna og WellPoint. Du vil betale omkring $ 100 om året ($ 150 for familier) og spar 20% til 30% på udgifter til behandling af de deltagende tandlæger. Før der indgås en plan, skal du sørge for, at nettet har udøvere i dit område, og at planen i sig selv er legit (der har været et øget antal svigagtige rabat selskaber senest. Du kan kontrollere ved at se, hvis virksomheden er registreret med din tilstand Insurance Commissioner på www.naic.org.

Ophold i planen

Tro det eller ej, de fleste dental forsikringer fungerer meget ligesom den typiske sygesikring planen, hvor du betaler en masse mindre, hvis du bruger udbydere i forsikringsselskabets netværk, end hvis du går uden for planen. Du kan gemme på alt fra 15% til 35% eller mere på prisen for de fleste rutinemæssige tandbehandlinger ved at skifte til en familie tandlæge, der er på din plan.