Have: Sund Lawn og Grass Tips

Kontrol græsplæne ukrudt

Det bedste du kan gøre for at bekæmpe ukrudt er ikke at klippe din græsplæne for kort.

Ukrudt elsker virkelig kort græs. Når græs klippes meget kort, kan solen nemt trænge ind i jorden. Ukrudtsfrø vil spire, hvis de får sollys. Hold dit græs mindst tre inches høj, og dette vil bidrage til at forhindre ukrudt i at kolonisere i din græsplæne.

Gule striber efter klipningen?

Hvis du har gule striber i din værftet, efter du har klippet, er du græsslåning din græsplæne for kort. Skalpering en græsplæne udsætter den laveste del af græsstrå for sollys og den brænder dem. Græsset vil først bliver gule, så brun og dø. For at undgå dette problem blot hæve din græsplæne plæneklipperens knive.

Hvornår skal Gød din Lawn

Du bør gøde din græsplæne to gange om året. Du skal bruge en langsom frigivelse kemikalie, som er lavet specielt til gødskning græsplæne græs.

Den første behandling af gødning bør anvendes i foråret. Spring gødning bør formuleres for at fremme vækst og farve. Den anden behandling af gødning bør anvendes i efteråret. Fall gødning bør fremme rodvækst og sundhed.

Sørg for at bære beskyttelsesudstyr, når du blander chemcials og anvende dem.

Tørke-Proof Din Lawn

Her er nogle tips til at tørke-bevis din græsplæne før somre varme sætter ind:

* Vertikalskære plænen og reducere komprimering af jorden.

* Reducer eller fjerne kvælstofgødning. Prøv at bruge kalium i gødningsstoffer i stedet.

* Vand din græsplæne tidligt om morgenen.

* Skærp dine knive to til tre gange per sæson.

* Skær din græsplæne ikke kortere end tre inches.

* Lad dine udklip på plænen og stoppe med at bruge pesticider.

Klipning Mønstre

Mange mennesker slå i samme retning, hver gang de klipper. Det er vigtigt, at du slår plænen i et andet mønster, hver gang du klippe dit græs. Hvis du ikke gør det, kan hjulene på din plæneklipper komprimere jorden over tid. Dette vil holde græsset i at vokse ordentligt, samt foretage små grøfter i din gård, hvor vand kan samle.

Skæring dit græs i forskellige mønstre kan også bidrage til at kontrollere løberne af krybende græsser, der forsøger at invadere din græsplæne.

Efterår Lawn Care

I efteråret, bør du lade din græsplæne begynde at justere sin hvilende fase. Du kan gøre dette ved langsomt at skære ned, hvor ofte du vand din græsplæne. Du bør også reducere klipning til højst to gange om ugen.

Din græsplæne er klar til at indtaste sin hvilende fase, hvor du kun græsslåning og vanding en gang om ugen.

Græsafklip: En naturlig gødning

Lad afklippet græs lå, hvor de kan, når du klipper plænen. Græs består hovedsagelig af vand. Fugten fra det afklippede græs vil hurtigt fordampe - efterlader en naturlig gødning.

Grass udklip nedbrydes på et ret hurtigt tempo, og de er høje i nitrogen. Ved at lade dine græsafklip nedbrydes naturligt, kan det spare dig fra at skulle anvende kvælstof i gødning formular til din plæne.

Bat Guano Hjælper en Browning Yard

Bat guano er en af ​​naturens perfekte gødning. Det kan anvendes til bruning patches i gården nemt og det vil bringe den grønne tilbage op hurtigt og sikkert. Bat guano er også et glimrende jordforbedringsmiddel.

Du kan også anvende svovl til en bruning græsplæne og det vil grøn det hurtigt.

Korrekt klippehøjden

Mange mennesker tror, ​​at det er bedst at klippe plænen græs meget kort. Indrømmet, kan det spare dig fra at skulle slå igen, reelle snart. Men det er ikke godt for sundheden for dit græs.

En god højde for græs er ca. tre inches. Hvis du skærer græs for kort, vil der ikke være en tilstrækkelig mængde af skygge på græs planter på jorden. Dette kan forårsage planterne til solskoldning. Desuden vil højere græs holde ukrudtsfrø i at spire.

Sod Webworms og græsplæner

Du vil være i stand til at identificere skader på din græsplæne ved sod webworm hvis du ser små cirkler eller pletter af græs, der ser ud som om de er blevet klippet af en mini-plæneklipper. Det omkringliggende græs begynder at blive brun. Denne skade er et resultat af SOD webworms fodring på dit græs.

SOD webworms kommer fra en grå natflyvning møl, der lægger æg på din græsplæne hele sommeren. Når æggene klækkes, ormene lever af saftige græsstrå.

Der findes mange arter af SOD webworms. Det vil være svært for dig at afgøre, hvilke af dem der er beskadige din græsplæne. Den gode nyhed er, at alle spadestik webworms kan behandles på samme måde.

SOD webworms kan kontrolleres med Bt., Insektbekæmpelsesmidler sæbe eller gavnlige nematoder.

Chinch Bugs og græsplæner

Chinch Bugs er lille (fra på størrelse med en knappenål hoved til 1/5 tommer for voksne) og de er meget svære at se i plænen. Ofte ødelægge en græsplæne helt, før deres tilstedeværelse er kendt. De gør deres skade ved at suge vitale plante væsker fra græsset.

Phono bugs bliver aktive, når temperaturerne nå de høje 70'erne, og deres skader toppe i perioder med varmt og tørt vejr. Skader viser sig som områder med græs, der bliver gullig og derefter henvende sig til en livløs brun. Skaderne ved Chinch Bugs ofte forveksles med tørke, men græsset ikke komme med vanding. Faktisk skaden er en komplet kill, og græsset kan ikke komme sig.

Phono bugs kan styres med en græsplæne insekt kontrol formel.

Vanding Tips til at forhindre en Brown Lawn

For meget varme og tørke kan få din græsplæne at blive brun. Dette er et meget almindeligt problem i den sydvestlige områder af USA.

For at forhindre en brun græsplæne, aldrig vand din græsplæne i den varme eftermiddagssol, som kan forårsage græsset til at brænde. Vand din plæne med sprinklere eller soaker slanger i de tidlige morgentimer, og vand dybt.

For at bestemme, hvornår du har vandes nok, blot placere en tom beholder nær sprinkler. Når beholderen har omkring en tomme af vand i den, vil du vide, at du har vandes området tilstrækkeligt.

Du bør aldrig vand din græsplæne natten. Vanding natten holder plænen fugtig i mange timer, hvilket kan føre til sygdom.

Seeding en Lawn

Når såning en græsplæne, skal du bruge en spreder til at få endnu dækning. Arbejde i en kryds og tværs mønster. Først rejse frem og tilbage hen over plænen. Dernæst rejser op og ned i plænen.

Du bør sætte frø sprederen på halvdelen af ​​den anbefalede dosering til at gøre en mere jævn job.

Vanding Krav til Græsplæner

I gennemsnit en græsplæne kræver en tomme af vand om ugen for at bo i optimal stand. En tomme vand trænger ind i jorden til en dybde på en fod i lette jorde og op til seks inches i tungere jord.

Hvis du modtager en anstændig mængde regn i dit område, kan du ikke have at vande din græsplæne hver uge. Vær opmærksom på, når det regner og overvåge dit græs. For meget vand kan forårsage sygdom og rådne at forekomme.

Reseeding

At reseed en eksisterende græsplæne, eller udfyld bare pletter, skal du tjekke din jord først.

Hvis jorden er hård og komprimeret, så brug en kerne beluftningsanordningen at løsne det op. (En perlator trækker op propper af jord fra jorden, som kan smuldret senere med en rive eller propperne kan overlades til nedbrydes.)

Hvis jorden er forholdsvis løs, ved hjælp af en rive at gøre overfladen ru, vil skabe et bedre middel til frøet.

Tilføj Lime til din værftet for korrekt pH Balance

Den ideelle pH-område for sunde græsplæner er mellem seks og syv. Hvis din jord test kommer tilbage med en læsning af seks eller lavere, kan tilføje kalk rette balance.

Påfør 40 pounds af kalk per 1.000 kvadratmeter, hvis pH-værdien er på seks. Tilføj lidt mere for niveauer under dette.

Hvis jord test viser, at din græsplæne / jord har lav magnesium niveauer, vil tilføje dolomitkalk levere magnesium.

Fjernelse Ukrudt

For at gøre det lettere at fjerne ukrudt med lange rødder, vande jorden omkring ukrudt grundigt. Helt suge ukrudt.

Indsæt derefter din murske lodret ned i jorden så tæt som muligt på ukrudt stilken. Du skal derefter være i stand til at trække frasortere, rødder og alle.

En anden mulighed er simpelthen at sprøjte ukrudtet med ukrudt kemikalie. Bare vær sikker på at ikke lade nogen over spray lander på nogen omkringliggende planter eller grøntsager.

Fusarium Blight og græsplæner

Denne sygdom er mest tilbøjelige til at forekomme i områder af plænen, der er udsat for mange timers direkte sollys, især på skråninger. Det forekommer ikke i stærkt skyggefulde plæner.

Fusarium Blight først vises som pletter af lysegrønne græs (fra et par inches til flere meter i diameter), som visnesyge og drej til halm farve. Ofte græsset i midten af ​​plasteret forbliver grøn, omgivet af området for brune græs, som har givet denne sygdom en tilnavnet "frog øjne." Når temperaturen forbliver nær 90 ° F på dagen og 70 ° F om natten, kan Fusarium Blight hurtigt spredt over hele din græsplæne.

Denne sygdom kan være kontrol ved hjælp af et kemikalie, der styrer græsplæne svamp.

Dollar Spot og græsplæner

Dollar Spot først viser sig som brune pletter i plænen, som varierer i størrelse fra en brøkdel af en tomme til cirka tre inches i diameter. Venstre umarkeret, pletterne bliver så talrige, at de går sammen for at danne store områder af brun græs på din græsplæne.
Syge græsstrå indeholde "timeglasformede" tan læsioner.

Under tidlige morgentimer, når der er fugt på græsplænen, totter af hvidt, bomuld-lignende mycelium spredt i små baner på tværs af de inficerede steder; disse forsvinder som solen står op.

Dollar Spot ofte angriber græsplæner, der lider af en mangel på fugt og / eller mangel på næringsstoffer. Dollar spot kan styres med et kemikalie, der styrer og forhindrer græsplæne svamp.

Lufte Lawn

For at få din græsplæne ud til en god start i foråret, er det en god ide at lufte den. Dette øger luft og vand cirkulation i plænen.

Den bedste måde at gå om beluftning din græsplæne er at leje en mekanisk kerne luftindblander. Du vil køre denne maskine over din græsplæne. Den perlator vil trække ud stik af jord, der kan bare stå på plænen at nedbrydes.

Du kan også bære spidse sko, der vil lufte plænen, mens du klipper. Undersøgelser rapporterer, at dette også vil skære ned på grub skadedyrsangreb i din græsplæne - som spikes dræbe larver.

Effektiv Vand Din Lawn

Du skal blot sprøjte din græsplæne med en vandslange kan ikke være så gavnligt for græs, som du tror.

Du skal tænke på at investere i sprinklere og soaker slanger. Sprinklere sikre, at hvert område af din plæne får en passende mængde vand. Soaker slanger fungerer godt i at de tager vand til rødderne af græsset. Dette sikrer, at vandet ikke er fordampet, før det har en chance for at suge ned i jorden.

Hvornår skal Raise din plæneklipper Blades

Du bør gøre din græsplæne en tjeneste i sommermånederne og hæve højden af ​​plæneklipperen knive. Grass skal være højere i de varme og tørre måneder. Dette vil holde rødderne af græsset køligere. Den skygge fra det høje græs vil også holde dit græs fra sunburning.

Tillader dit græs til at vokse lidt højere i de varme måneder, vil også bidrage til at sikre, at enhver vand græsset modtager ikke hurtigt fordampet, fordi den er beskyttet af skyggen af ​​det høje græs.

Holde egern og kaniner op af din have

For at holde egern ud af din have plante nogle lavendel eller salvie omkring de planter, du ønsker at beskytte. Disse planter har en tendens til at afskrække de små væsner. For kaniner den bedste ting at gøre, er at sætte et hønsenet 18 tommer hegnet. Sørg for at du begrave bunden af ​​hegnet flere inches under jorden, så dyrene ikke kan grave sig vej ind i din have.

Straw BioClip

Halm barkflis er almindeligt anvendt til at reparere græsplæner. Du bør dog vide, at halm barkflis indeholder forurenende stoffer som ukrudtsfrø. Halm barkflis kan også nedbryder kvælstof fra plænen. Du kan have til at følge op med en ukrudtsplante og foder på et senere tidspunkt.

Dethatching

Thatch er et lag af dødt materiale, der er over jorden linje, men under de grønne blade af græs. Hvis stråtag bliver for tyk, vil græs slå rod i stråtag og ikke jorden.

For at hjælpe beslutte, om din græsplæne kræver dethatching, grave op et lille stykke med et skarpt redskab. Hvis den døde græs lag er mere end 1/2 inches høj, er du nødt til at vertikalskære.

Du kan vertikalskære ved at bruge en rive eller leje en dethatching maskine. Du kan lave dethatching en årlig del af din græsplæne pleje program.

Crane Fluer og græsplæner

Crane fluer ligner myg og de kan gøre betydelig skade på en græsplæne. Mange eksperter rapporterer, at det er bedst at byde fugle til dit hjem (gennem foderautomater og fugl huse) som fugle foder på Crane Fly larver. Fugle kan generelt holde antallet af Crane flyver til et minimum.

Men hvis din værftet er inficerede med stankelben, kan du behandle din værftet med et kemikalie. Kemikaliet, der bruges på Crane Flies er chlorpyrifos. Dette kemikalie er meget giftige for mennesker og dyr. Den kommer i form, granulat og du skal bruge sikkerhedsforanstaltninger når at anvende det på din græsplæne.

Sod Opbevaring

Prøv at planlægge din spadestik levering, når du er klar til installation. Sod er en levende ting. Hvis sod er tilbage om rundt for længe, ​​vil det dø. For de bedste resultater, bør spadestik sættes ned inden for 24 timer.

Hvis spadestik skal opbevares, rul det græs opad. Placer spadestik i et skyggefuldt område på plastik. Vand det ned grundigt og dække med Jute. Det skal derefter holde i et par dage.

Lawn Rollers

Lawn ruller anvendes af gartnere, der ønsker en ensartet glathed hele deres værfter. Mange gartnere tror de hjælper deres græsplæner hvert forår ved at leje græsplæne ruller. Men ved hjælp af en græsplæne rulle på dit græs kun gør én ting. Det komprimerer jorden.

Under stramt komprimeret jord er meget dårligt for græsplæne græs. Det ødelægger ravage på dræning, øger stråtag, sænker jord iltindhold og forhindrer god rodvækst.

Medmindre du såning en ny jord, eller oprettelse spadestik, bør du undgå græsplæne ruller.

Patche din Lawn

En enkel måde at udskifte en beskadiget område i din græsplæne er at fjerne den beskadigede plaster og bruge det som en skabelon for den nye patch.

Placer beskadigede plænen plaster på et papir og spore omkring det med en blyant. Dernæst lå papiret et stykke græstørv og skære omkring markeringerne. Det skal passe stramt på plads.

Leaf Spot og græsplæner

I foråret og efteråret, hvis du bemærker små, aflange, sorte læsioner med en tan center på græs, er det formentlig bladplet. Efterhånden som sygdommen skrider frem, læsionerne køre sammen som forårsager de græsstrå at visne i en livløs, kedelig brun farve.

I varmt sommervejr, læsionerne er ikke så indlysende, og på det tidspunkt sygdommen angriber kronen og rødder af planten, udtynding og ødelægge store dele af græstørv.

Leaf Spot på dit græs bør behandles med en kemisk designet til at styre og dræbe græsplæne svamp.

Hærorme og græsplæner

Hærorme tygge græsstrå langs kanterne, hvilket giver plænen en pjaltet udseende. I svære angreb, kan græsplænen tygges næsten til bar jord.

Ormene er op til halvanden inches i længden, og deres farve varierer fra lys grøn til en brunlig-sort, med flere striber langs siden.

Hærorme er larver af kedelige grå-brune møl, der skjuler i dagslys og bliver meget aktive i aften. Møl har en Wingspread på omkring en og en halv inches.

Hærorme kan styres med en græsplæne insekt kontrol kemikalie.

Sod og træer

Sod er ofte betragtes som et universalmiddel for nøgne eller urolige plæner.

Men det et område, hvor spadestik ikke fungerer godt, er under træer som fyldstof. Sod kræver mere vand end den ville modtage under et træ.

En bedre løsning for under plantning af træer, er at plante en lav voksende bunddække, såsom en ornamental græs.

Røde Tråd og græsplæner

Røde Tråd er en sygdom, der skaber misfarvet mønstre i plænen fra to inches til flere meter i diameter. Upåvirkede græsstrå er normalt afbrudt i det syge område.

Set tæt, de berørte græsstrå afslører lyserød-til-rød tråd lignende tråde på deres tips. Når fugt er rigeligt, kan en rødlig, bomuld-slik-lignende masse vises i de berørte plæner.

Efterhånden som sygdommen skrider frem, de usunde græsstrå kollapse og brune. I de aktive faser, kan det sprede sig fra et område af plænen til en anden ved mund trafik, græsslåning osv Selv om det trives bedst i temperaturer fra 60 ° F til 75 ° F, er det også almindelig i sommeren, hvor temperaturerne er højere.

For at forebygge eller helbrede Røde Tråd, behandle din græsplæne med et kemikalie, der styrer svamp.

Hund Steder på plænen

En hunds urin er meget svært på græs. Det kan efterlade otte til 12 tommer runde cirkler af døde græs på din græsplæne. Disse døde pletter er kendt som "hund pletter."

Den eneste måde at forhindre hunden pletter er at udvande det område, hvor hunde har tisset. Vandet vil fortynde urinen, så det ikke vil dræbe dit græs.

Den eneste måde man rigtig holde hunde fra at bruge din græsplæne som deres toilet er at installere hegn eller bevægelsessensorer. Bevægelsessensorer kan købes i dyrehandlere. De vil lægge ud en lyd, når en hund kommer i din værftet, der vil drive ham eller hende væk.