Have: Lawn & Garden Care Tips

Når The Sunflower Dies

Når dine solsikker dør du enten kan grave dem op og tilføje dem til din kompost bunke, eller du kan lade dem blive i jorden. Solsikker tilbage i jorden, vil tiltrække fugle, der kommer til fest på frøene. Hvis du kan lide at se på fugle, du er i for nogle spænding.

Kend dine behov, før du Landskab

Før du begynder at landskabspleje din ejendom bør du diskutere det med din familie. Hvad er behovene i din familie?

Ting du bør overveje, før landskabspleje inkludere din sidde og spiseplads, hund meget, køkkenhave, kompost bunke, legeplads og opbevaring skur. Når du ved, hvor du vil have alle disse placeret, vil komme med en landskabspleje planen ikke synes alle, at hårdt.

Sådan valgte en Online Havecenter

Når du beslutter, hvilke online havecenter for at købe dine planter og frø fra, bør du først kigge efter et websted, der er brugervenlig. Er havecenter tilbyde informative artikler eller en FAQ sektion på deres hjemmeside? Er der billeder af de planter, buske eller udstyr på stedet med klare forklaringer af brug og karakteristika for hver opført? Har du mulighed for at tilmelde dig et katalog? Endelig er det websted tilbyder en sikker server transaktioner? Hvis svaret på disse spørgsmål er ja - end du skal føle sig godt tilpas indkøb fra online havecenter.

Brug Ornamental Grass som Shade Producenter

Hvis du behøver en hurtig producenten for skygge, bør du plante en høj dekorative græs. Tall ornamentale græsser kan nemt bruges som privatlivets fred skærme, så godt. Høje græsser danse i vinden og tilføjer et strejf af livlighed til din værftet eller haven. Ved plantning dine høje græsser, skal du sørge for at give dem tilstrækkelig plads mellem hinanden for at vokse.

Har du brug for gratis Havearbejde Information?

Hvis du har behov for hurtig rådgivning om en plante, træ, grøntsager, blomster eller busk, bør du gå til et havecenter websted for oplysningerne. De er gode ressourcer til gartnere, og mange gange vil der være et sted, hvor du kan indsende dine egne personlige spørgsmål. Professionel havecentre er eksperter i den voksende forretning og er mere end glade for at tilbyde tips og råd.

Cool Climate Care for ornamentale græsser

Hvis du bor i et køligt klima, er der visse foranstaltninger, du skal træffe for at pleje din dekorative græs.

Spring Care

* Plant kølige sæson græsser når faren for frost er forbi.

* Anlæg og transplantationspatienter varm sæson græsser, når jorden bliver varmere.

Summer Care

* Barkflis dine græsser at bevare jordens fugtighed og holde ukrudt i skak.

* Fjern frø hoveder fra skvattet græs før frøene falde.

Fall Care

* Arbejde nedbrydes barkflis i jorden omkring dine ornamentale græsser.

* Divide overfyldt over sammenklumpning græsser.

Vinter

* Barkflis omkring dine græsser for at beskytte dem, når jorden fryser.

Varm Climate Care for ornamentale græsser

Hvis du bor i et varmt klima, er der visse foranstaltninger, du skal træffe for at pleje dine ornamentale græsser.

Spring Care

* Anlæg og transplantationspatienter varm sæson græsser, når jorden bliver varmere.
* Give eftermiddag skygge for unge græs eller nye transplantationer.

Summer Care

* Fjern frø hoveder fra græsser, før de falder.
* Plant kølige sæson græsser sent på sæsonen.

Fall Care

* Arbejde nedbrydes barkflis i jorden.
* Indsamle, ren og gemme frø af vilde græsser.

Vinter Care

* Start frø indendørs for cool-sæson græsser, du ønsker at plante i det tidlige forår.
* Plant cool-sæson græs planter i slutningen af ​​vinteren.

Hosta Plantning Guide

Hvis du er på udkig efter stoflige kontraster i haven, bør du tænke på at plante en eller flere planter fra Hosta arter. Disse planter er højt værdsat for deres blade og blomster. Den Hosta fungerer godt i de fleste ethvert område af haven, selv langs vægge og de nordlige sider af bygninger, hvor andre planter kan kæmpe.

Hostaer kan plantes alene, men hvis du er på udkig efter en lav vedligeholdelse bunddække, kan du dem i klumper. Plant en hver to til tre meter for jordvindende. Disse planter kan løftes og deles i det tidlige forår. Dog division ikke påkrævet, da Hostaer trives, når alene tilbage.

Leder du efter en økonomisk Sikker Plant?

Hvis du er på udkig efter en god staude at investere i din have, Hostaer er øverst på listen. Der findes mange arter af Hosta og de spænder fra en fire tommer miniature til tre fod giganter. Deres bred vifte af farver, mønstre og blade teksturer gør Hostaer en alle omkring "god fyr" for gartnere.

Uanset type have du ønsker, der er sikker på at være en Hosta, der ville passe ind i den. Hostaer kan bruges i klumper som bunddække under træer, som en enkelt plante i staudebede, kan de kant gangbroer, stier og indkørsler, eller de kan plantes i skygge haver. Deres all-around holdbarhed og lav vedligeholdelse gør Hosta et yndet og økonomisk sikkert investere.

Brug Online Garden Centers for Early Garden Planning

Internetbaserede havecentre hjælper mange gartnere planlægge deres blomster og køkkenhaver måneder før vækstsæsonen selv starter.

Hvis du bestiller frø tidligt, er du sikker på at du ikke vil blive fanget behøver en bestemt sort, der allerede er fjernet fra hylderne. Hvis du bestiller dine pærer og planter tidligt, kan du være sikker på, at de ikke vil blive leveret til den rette såsæsonen ankommer til hver enkelt af dem.

Sådan Space Dine bunddække

Det er vigtigt at få dine bunddække fordelt ordentligt, så de vil røre og i tilstrækkelig grad dækker jorden - uden overbelægning i hinandens voksende plads.

Når afstand dine bunddække, skal du tage hensyn til, hvor stor planterne vil være, når de er fuldt modnet. De mindre dine bunddække planter, jo tættere de bør plantes sammen. For eksempel ville du plante uva ursi og tæppe bugles tættere på end du ville Candytuft og Periwinkle.

Kontroller altid plantens voksende etiket til at bestemme korrekt afstand teknikker.

Tips til at forberede din jord til bunddække

Bunddække vokser bedst i en seng, der er seks til otte inches dyb. Hvis du placerer din bunddække omkring træer, bør du tilføje jord til at bygge op i sengen. Bunddække vil virkelig trives, hvis du blander i mindst to inches af organisk måde i jorden. Dette kan omfatte gødning, kompost, blade eller tørvemos.

Slippe af med disse Ukrudt

At befri din have af ukrudt, så du kan plante dine bunddække, bliver du nødt til at hakke de lavvandede rødder ukrudt. (Shallow rødder ukrudt generelt enårige.) Du kan have til at grave ud indgroede rodukrudt med en skovl.

Når du har ryddet ud ukrudt, bør du rake overflade fri for små sten eller andet affald. Hvis webstedet var meget skvattet, skal du vente en uge til ti dage før plantning dine bunddække. Dette vil give alle ukrudtsfrø, der er i jorden tid spire, så du kan fjerne dem.

Sådan bruges Ornamental Grass

Plant små ornamentale græsser i dine blomsterbede som grænserne planter. De giver tjavsede hånd til den rette linje senge. Til plantning af banker, bør du lag dit dekorative græs. Plant de korte græs foran, med de højere græsser i ryggen. Dette vil give din bank en følelse af dybde og personlighed.

Brug Hostaer at udfylde bare pletter under dine træer

Hvis du har en stor skygge træ i din værftet og græs er at have en hård tid vokser, bør du overveje at plante Hostaer. Hostaer er en solid bunddække, der kan plantes under træer, da de modstå skygge og konkurrence fra træets rødder.

For at opnå et pænt udseende, plante dine Hostaer i en ring omkring dit træ, mindst tre anlæg dyb. Dette anlæg i høj grad supplerer statelige træer uden helt at stjæle showet.

Hvornår skal opdele dit Ornamental Grass

Ornamental græsset gror ud fra centrum med klumper udvide en smule hvert år. Over tid, kan du opleve din dekorative græs ser sparsom i midten. Det er det tegn på, at du har brug for at dele det.

Opdeling ornamental græs kræver lidt muskler. Du skal bruge en robust skovl, skarpe saks, og måske en sav, økse og koben.

Når genplantning dine divisioner, bør du skære ned bladene til omkring en tredjedel for at kompensere for tab af fugt og eventuelle rod skader, som kan have fundet sted.

Sådan Plant bunddække på en bank

Plantning bunddække på en stærkt skrånende bank kan præsentere nogle udfordringer for gartneren. Det er vigtigt, jorderosion og indtrængende ukrudt behandles fra begyndelsen.

Den bedste måde at holde dig fra disse problemer er at dække banken med sort plast. Når din plast er sikker, skære huller i det og plante dine bunddække. Dernæst slice mange slidser eller huller i plasten. Dette vil give rigelig fugt at trænge ind i jorden. Endelig bør du dække plast med en lys barkflis for at holde plast fra visningen. Du bør holde sig væk fra meget tunge dækningsmaterialer, da de vil medføre kraftig varme at opbygge under plastikken.