Have: Havearbejde med børn Tips

En pæn eksperiment

Her er en sjov eksperiment for at lære børn om, hvordan vand og næringsstoffer rejse til forskellige dele af en plante. Placer en selleri stilk i vand. Derefter placere et par dråber frugtfarve i vandet. Inden for få minutter vil du se farven begynder at bevæge sig op ad planten stilk. Jeg bruger røde farve, da det giver en god kontrast til det grønne af selleri.

Bird Feeders

Hvis børnene keder og du forsøger at finde en kur, kan du prøve disse handy fugl foderautomater. Saml nogle nice mellemstore grankogler. Få en krukke med cremet jordnøddesmør og fuglefrø. Lad børnene liberalt coat keglerne med jordnøddesmør, rullen i fuglefrø. Jo finere frøet, den lettere at få et jævnt lag. Stikke hul i toppen af ​​keglen og tråd med snor. Lad dem hænge deres foderautomater i de grene af dine træer. Hæld nogle limonade og se showet.

Solsikker

Solsikker og børn er en kamp i himlen. Børn nyder at kigge på disse store, lyse blomster. Desuden kan de faktisk spiser sunfolower frø i efteråret. Plant både korte og høje sorter til mere interesse.

Ideer og Lessons - Family Havearbejde

Glem ikke at købe værktøj og handsker, der er mindre og nem at håndtere for dit barn. Bruge naturlige skadedyrsbekæmpelse eller sørg for at låse op pesticider for at beskytte dit barn.

Ideer og Lessons - Family Havearbejde

Tag dine børn med, når du besøger havearbejde centre, hvor de kan hjælpe dig med at vælge frø eller planter, der er nemme og hurtige at vokse ud, radiser, salat og squash.

Pumpkin Fun

Når dine græskar har dannet frugt, er der nogle sjove ting at gøre, mens man venter for dem at modnes. Mens frugterne er små, skære dit barns navn i græskar. Som frugten vokser navnet vil også. Ved høst dit barns 'navn vil være stor nok for alle at se! Nogle af de større havecentre bære skræmmende ansigt forme af plast. Du glide disse på den unge frugt, og det forme ansigtet lige ind i græskar!

Havearbejde for småbørn

For at få din småbørn interesseret i havearbejde, kan du prøve et tema haven. Få et Elmo hjørne eller Cookie Monsters Cabbage Patch. Pynt med billeder af din småbørn 'yndlingsfigurer indsat på træstykker monteret på pæle. Dine småbørn vil elske det! Plant cherrytomater og baby- squash. Disse grøntsager er lige den rigtige størrelse til små hænder!

Baby Gulerødder

Børn elsker at dyrke grøntsager. Og gulerødder med deres silkebløde, flagrende toppe er højt på deres liste. For noget andet, prøv den nye runde forskellige gulerod. Du kan give dine børn en lavvandet beholder til at plante deres frø i, da de ikke kræver dybden af ​​regelmæssige gulerødder.

Kvalitet Time

Havearbejde og værftet arbejde kan blive til stor kvalitet tid for hele familien. Unge elsker at hjælpe og er udmærket i stand til mange opgaver, hvor der er vist hvordan man gør noget. De er ivrige efter at lære og vil bære de værdifulde erfaringer, som du underviser i de kommende generationer. Du vil blive en legende! Undervurder ikke dine børn, kan de ved mere end du tror.

September Garden

September er en stor tid af året for dine børn at plante nogle meget nødvendige fald farve. Mums, dekorative kål og grønkål er alle sjove, barn sikre planter til dem til at vokse.

Familie Havearbejde

Havearbejde kan være sjovere, hvis du have med dine børn. Planlæg din køkkenhave i forvejen og lære dem vigtigheden af ​​forberedelse. Scan internettet med dine børn, ser på børn haven projekter sammen. Besøg på biblioteket og boghandlere sammen i vintermånederne

Grave i snavs

Børn elsker at have sammen med deres familiemedlemmer. Hvis du ikke har særlige barn størrelse værktøj, så prøv at give dine børn gamle skeer at grave med. De er lette og passer godt i små hænder.

Grow Tasker

For at få dit barn virkelig begejstret havearbejde, så prøv vokse poser. Disse vidunderlige produkter er nemme at bruge, og producere fantastiske resultater. Hjælp dine børn vælge, hvad de ønsker at vokse. Lad dem fylde posen med jord og tilføje planter. Minde dem om at holde posen vandes og sørg for at hænge det på en solrig veranda.

Oleander og børn

Oleander er en busk, der bør undgås i enhver have, hvor børn eller små kæledyr lege. Bladene indeholder en potentielt dødelig gift. Et par andre planter for at undgå omfatte Foxgloves, hellebores og azalea. Før plantning nogen planter i haven, kan du ønsker at tjekke med din lokale giftkontrolcenter for at se, om de er sikre.

Fat Frø til Small Hands

De større frø, såsom bønner, ærter, majs, squash, solsikker og morgenfruer er lettere for børn at håndtere og anlæg end små frø. De spireevne er høj nok til at være en fryd for børn, også.

Bløde blade til små hænder

Børn elsker at udforske deres verden med alle deres sanser, så blød flerfarvet planter er et vigtigt supplement til en børnevenlig have. Prøv Echeverria, lam ører og høns og kyllinger til bløde, let pleje planter ethvert barn er sikker på at nyde.

Mor, hvornår vil de vokse?

Der er en fantastisk måde at lære dine børn om naturen. Tal med dem om dage og datoer og vise dem på kalenderen, hvor lang tid det skal tage for deres frø til at spire. Markere, at fridag på deres helt egen kalender og minde dem at passere off dage indtil da. Sæt særlige mærker på kalenderen for at vise, når planterne har brug for vand. Markér de forventede høst datoer, også.

Vand Babyer

Børn og vand gå sammen som jordbær og fløde. Hvorvidt arbejdet kræver en vandkande, slangen eller bare lade dem tænde for vandhanen, de vil nyde vanding gøremål. Vis dem, hvordan en gang, så står tilbage for at undgå spray. De vil sandsynligvis få lidt våd, men det er kun vand.

Pumpkin Snowman

For en anden fugleskræmsel, så prøv at stable 3 græskar, største på bunden. Man kan sikre dem med en dyvel eller lim. Tilføj en gammel stråhat, jakker og floppy sko til at fuldende billedet. Lad dine børn planlægge deres designs på papir først, det vil være meget lettere at gøre en stor fugleskræmsel.

Staking Young Plants

Til forsigtigt hjælpe kæmper pole bønner eller tomatplante vokse oprejst, løst binde stævnen til en bambus stang med lyse farverige stof-. Dit barns høst er måske ikke den største, men de lyse klip af farve vil lysne den mørkeste dag. For mere farve, bruge ikke-giftige maling til at male indsatserne med lyse primære farver.

Havearbejde for den særlige Child

Selv et handicappet barn kan drage fordel af havearbejde. For sengen bundet barn, kan et terrarium eller parabol haven giver visuel stimulation. Kørestol bundet børn kan have små altankasser, bosættere og højbede at arbejde med. Undersøgelser viser, at havearbejde er meget gavnligt for de særlige behov barnet.

Familie Havearbejde

Havearbejde lærer børn tålmodighed, arbejde etik, ansvarlighed og frugterne af alle disse kvaliteter.

De Fire Årstider

Brug de fire sæsoner for at lære dit barn om livet og havearbejde. Forklar, at i efteråret, planter blive klar til at sove til vinteren. Fortæl dem, at om vinteren, mens planterne sover, er de stadig stærkere og lagring af energi til foråret. I foråret, vise dem de nyligt vækket planter og forklare, at, ligesom dem, vil de vokse hurtigt og være fuld af energi og liv. De vil lære at forholde dette til livet i almindelighed.