Have: Havearbejde Frø & Årstider Tips

Pleje til din Daylilies i Winter

Daylily pærer er meget hårdfør og kræver ikke meget opmærksomhed. Dog kan du give dine daylilies med en vinter barkflis. Disse vinter dækningsmaterialer bør ikke være blød i naturen, som du ikke vil have dem til Mat ned eller flade. Den bedste vinter dækningsmaterialer for daylilies er halm, hårdttræ blade eller hø. Et lag af seks inches af vinteren barkflis fungerer godt for modne daylilies. Nyplantet, eller transplanteret, daylilies gavn af at have en fod af barkflis tilføjet til deres voksende websteder.

Interessante fakta om Geraniums

Hvad mange mennesker måske ikke ved er, at pelargonier nødt til grundigt tørre ud mellem vanding perioder. Pelargonier vokser bedst, når de er plantet i lerpotter. Dette skyldes en lerkrukke hjælper jorden tørre ud hurtigere. Pelargonier tendens til at få sygelig når plantet i plastbeholdere, fordi de holder for meget fugt.

En anden ting du kan vide om pelargonier er de kan startes med en skæring. Du skal blot klemme off bunden og skubbe dem ind i et mix jord-mindre, såsom spagnum eller perlite. Tilføj varme ved at placere på en varmepude og rødder vises generelt i omkring ti dage.

Mass Plant For hurtig Color

Masse plantning er, når du vælger en yndlingsblomst og oversvømme hele blomsterbed, eller plantning område, med denne blomst. Brug den samme blomst i forskellige farver er en hurtig måde at bringe forskellige farver i dit landskab uden at have besværet med valg og plantning en række planter og blomster. Masse plantning sparer ikke kun tid, men det kan spare penge.

Tips til Plantning Canna Løg

Du skal plante dine canna pærer vandret i jorden med øjnene opad. Der er ingen chance for, at du nogensinde vil plante dine canna pærer på hovedet, da de ikke har en top eller bund. Kannaer bør plantes tre inches dyb og omkring to meter fra hinanden. Men kan du plante dem tættere sammen, hvis du forsøger at opnå en blok look. For blok effekt, plant løgene seks inches fra hinanden.

Tips til blomsterfrø

Før du plante dine blomsterfrø, bør du læse vejledningen på deres individuelle pakker. Pakken vil fortælle dig, når de blomsterfrø skal sås. Hvis du er plantning dine blomsterfrø i en bakke eller pot, bør du sikre dig, at den er vasket og godt skylles. Du ønsker ikke dine nye planter til at optage en sygdom fra en tidligere fabrik. Du skal bruge en frø start kompost, når plantning. Ved hjælp af en frø start kompost vil sikre, at flere af dine frø spirer, og at dine planter er sunde.

Easy Guide til Plantning Blomsterløg

En god guide til plantning dine blomsterløg i foråret er at plante dem to gange så dybt som de er brede. For eksempel, hvis din blomst pære er to inches lang, bør du plante den fire inches dyb.

Tips til opbevaring af dine Canna Løg i løbet af vinteren

Når grave op din Canna pærer til vinteropbevaring, bør du give så meget jord omkring rødderne som muligt. Lad pærerne til at sidde et par dage uden for direkte sollys, og derefter sætte hele klump i en stor papirspose. Eventuelle nøgne rødder, der viser bør dækkes med dæmpet sphagnum. Luk posen og opbevares på et køligt område. Du skal dog ikke sætte gemme dem i et område, hvor dine pærer kan fryse. I foråret, vil du bemærke, at din klump er begyndt at spire.

Tips til Voksende Hibiscus

Mange mennesker vokser hibiscus i potter. Dette er så de let kan flyttes indendørs, når vinteren kommer. Mens hibiscus gør akklimatisere sig til koldere vejr, vil de ikke tolerere at være i under frysepunktet temperaturer i mange timer.

Et interessant faktum om hibiscus er, at mange sorter faktisk vil blomstre bedre, hvis de er lidt rootbound. Hibiscus plantet direkte i jorden ville fortsætte med at få højere og højere med mindre blomster. Plantning i potter giver dig mulighed for at styre vækst, og du høste belønningen for flere blomster.

Daylilies er spiselige

Tro det eller ej, mange mennesker plante daylily pærer, fordi blade og blomster er spiselige. De knopper og blomstre kan spises på ethvert tidspunkt i deres vækst cyklus. Meget stram knopper bruges af mange kokke i salater og stir-fries. Blooms kan også dyppet i dej og stegt. "Golden nåle" er den kinesiske madlavning betegnelse for knopper og unge blomstrer som lufttørres, så dyppet i varmt vand i et par minutter, før de spises.

Hvis du ønsker at nippe på din Daylily, sørg for at det ikke er blevet sprøjtet med et fungicid eller insekticid.

Begonier Løg foretrækkes frem Frø

Begonia pærer er begunstiget af skygge gartnere. Begonia pærer er meget stærkere end frø dyrket typer, som kan være kræsen, skrøbelig og lille. Begonier har udholdenhed og kan dyrkes i mange, mange år. Begonia pærer bør ophæves og opbevares i de kolde måneder. Ved at gemme dine pærer i vintermånederne, er du næsten garanteret, at disse kongelige pærer aldrig vil opgive deres titler som "Queens af skygge."

Hvordan laver Hydrangea Cuttings

Når du tager skæring fra din hortensia, bør du gøre de nedskæringer fra enderne af nonflowering skud. Hver hydragnea shoot generelt har tre par af blade. Fjern den nederste par blade og gøre din snit på stammen, lige under en joint. Placer din skære i godt pakket sand i en kold ramme eller plantemateriale sag. Når rødderne formularen, tillade et par dage før du planter i en container.

Divider din Daylilies i Fans

Daylilies kan nemt deles. Når du deler dine daylilies, bør du prøve at adskille dem i segmenter på omkring tre skud hver. Gartnere refererer til disse sektioner som "fans". Det bedste tidspunkt at opdele daylilies er i foråret, før ny vækst vises, eller i det sene efterår. Du bør undgå at dividere daylilies, der allerede blomstrende.

Tips til Sund Daylilies

At opmuntre dit daylily pærer til fremstilling af frodig blomster hvert år, bør du gøde planterne i foråret og sommeren. Daylilies også drage fordel af at blive udvandet, især i blomstringsperioden. Hvert tredje til femte år, bør du opdele dine daylily klumper. Dette vil give dem mulighed for at bevare deres energi og producere stabile blomster.

Opbevar Begonia Løg i vinteren

Hvis dine vintrene er ikke hårdføre, bør du gemme dine begonia pærer. Grav knoldene op før dyret forventes dag i frost i dit område. Lad pærerne tørre i et par dage. Derefter satte løgene i en papkasse eller papirpose, som er fyldt med spagnum og opbevare. Denne proces giver dine begonier til at tage en tiltrængt hvile, som vil energize dem og sikre, at de er klar til næste vækstsæson.

Spire Tiny Frø

Mindre frø er sværere at håndtere og er ofte bedst spiret direkte i gryden eller flad de vil blive dyrket i. Vælg en steril beholder. Hvis den flade eller containeren, du vælger har haft planter dyrket i det før, vaske det ud og skyl det med brintoverilte til at sterilisere den. Bleach kan bruges i stedet for hydrogenperoxid, men hvis du går glip af nogen blegemiddel, når du skylle beholderen ud dine planter kan dø. Brintoverilte er sikrere for planter, og vil ikke dræbe dem, hvis nogen er efterladt. Når beholderen er ren, fyld den om halvvejs med en frø start blanding. Tilføj en lille lag af vermiculit til toppen af ​​frø start mix, så drys frøene på toppen. Hvis frøene kræver mørket til at spire, dække dem med et tyndt lag vermiculit. Hvis de har brug for lys, ikke gør noget andet. Placer en klar plast dække over frøet skuffen til at holde fugt i. Saran Wrap kan bruges til dette, hvis du ikke har en regelmæssig frø bakke dækning. Sørg for at tjekke beholderne fordi når spiring forekommer den gennemsigtige plastik kan fjernes. På dette tidspunkt frøene ikke brug for så meget fugtighed og skal begynde at tilpasse sig almindelige miljøforhold. Bør lægges fortyndet gødning for at hjælpe de planter vokse. Når spirerne er store nok til nemt at håndtere, løsnes forsigtigt snavs omkring deres rødder, og sørg for ikke at beskadige rodsystemet, plukke planten op og omplante den i en større potte. Gribe planten ved stilken kan beskadige det så sørg for at holde det ved kun bladene.

Tips til Voksende Begonias i containere

Nøglen til container havearbejde med begonier er at sørge for de potter eller urner har tilstrækkelige drænhuller. Begonia knolde hader sidder i vandlidende jord, og de vil begynde at stinke og rådne. Når du vælger dine containere, bør du også huske på den modne størrelse Begonia sorter, du har valgt. Plant dine Begonia løg i potter, der vil give tilstrækkelig plads til dem til at vokse.