Hastighed Styrketræning: Byg flere muskler på den halve tid

Speed ​​styrketræning er vigtig for både fitnesstræning og professionelle sportsfolk. Boksning, fodbold og magt løft er eksempler på sportsgrene, hvor hastighed styrke er afgørende. Speed ​​styrke er, hvor meget strøm du er i stand til at anvende ved høje hastigheder. Det består af to aspekter, der begynder styrke og eksplosiv styrke. Start af styrke er dit potentiale til at stimulere muskelfibre ved høje hastigheder, mens eksplosiv styrke er din evne til at holde muskelfibrene aktive i længere tid. Uddannelseskrav er forskellige individer, og dette bør tages i betragtning for at maksimere resultaterne. Skift styrke træningsprogrammer, der passer til din kropstype, køn, evner og mål. Speed ​​styrketræning kræver engagement, og du har brug for at træne konsekvent. Forøg din motivation ved at lave en liste over dine mål og årsagerne til træning. Hold en log over den uddannelse, du har gjort, og lave en plade på dine fremskridt.

Interval træning

Hjerte-kar-motion øger den hastighed, hvormed hjertet pumper blod omkring din krop, der giver ilt til muskler og væv. Interval træning kan indarbejdes i din fitness træningsprogram, så dit hjerte vænner sig til at levere dine muskler med ilt ved accelererede hastigheder. Under intervaltræning, praksis sprint med hvileperioder i mellem sprints. En anden teknik, der kan bruges til at inkorporere intervaltræning i fitness-programmer er at skifte mellem gang, løb og sprint under træning. For at tilføje sort, planlægge en kørende rute, der omfatter bakker, fordi det vil bidrage til at styrke dine muskler og vil ændre din kører tempo. Et alternativ er at inkorporere kører op ad trappen i dit træningsprogram.

Vægttræning

Vægttræning bruger modstand mod muskelsammentrækninger for at øge styrken og muskel størrelse. Øget muskelmasse øger kroppens stofskifte, som hjælper med vægttab. Gradvist overbelaste musklerne er en teknik under styrketræning. Overbelastninger kan øges ved at øge modstanden, antal gentagelser, antal sæt eller intensiteten af ​​træning. Træn store muskler først og derefter små muskler, da dette hjælper varme op mindre muskler og øger mængden af ​​vægt, du vil være i stand til at løfte.

Bygning muskler hurtigt

En række fremgangsmåder kan anvendes til at opbygge muskler hurtigere. Øge niveauet af modstand, musklen oplever, øge antallet af gentagelser eller øge antallet af sæt. Du kan også mindske hviletid mellem sæt og øvelser. Static holder er en nyttig teknik, hvor positionen ligger, på det punkt, hvor musklen oplever mest modstand. At opbygge muskler hurtigere, udføre bånd sæt: efter opvarmning, brug den tungeste mulige vægt til at udføre en række sæt uden hvile. Da musklerne bliver for træt til at udføre gentagelser, mindske vægtene og udføre et andet sæt. Delvise gentagelser af øvelser, der fokuserer på muskler, der er svage med til at bygge dem op. Under vægttræning, er det vigtigt at udføre øvelser korrekt for at sikre, at modstanden bliver anvendt til musklerne, du forsøger at opbygge. Hvis du sørge for, at andre muskler ikke hjælper med arbejdet, vil det øge udbyttet af din træning og opbygge muskler hurtigere. Under den rigtige form mindsker også risikoen for skader. Selvom du forsøger at opbygge muskler hurtigt, er det vigtigt ikke at træne for meget. Hviletid give musklerne tid til at reparere sig selv og give din krop en chance for at genopbygge.