Hastighed Styrketræning: Brug Stairs!

En god måde at fremskynde styrke toget er ved at køre ad trapper. Måske føler du, at du ikke får nok ud af blot at køre på flad jord og ønsker at øge din tid. For at øge din tid, skal du tænke på vægttræning. Hvis du kan træne dine muskler til at være i topform, og din hastighed vil i høj grad øge. Måske youâ € ™ ve gjort sprints. Dette hjælper med acceleration og langdistanceløb hjælper med udholdenhed. Acceleration og udholdenhed er nøglen til hastighed kører. Men du har brug for ren styrke og kraft til at holde dine ben skubber jorden igen og igen. Af denne grund er det bedst at køre trapper.

Skønheden af ​​trapper

Trapper er fantastisk, fordi de arbejder dine hamstrings, gluteus, lår og kalve. Løb trapper vil træne dine muskler ligesom du brugte vægte og give dig endnu mere skubbe strøm, når du kører. En Stairmaster maskinfabrik de samme muskler, men doesnâ € ™ t give dig den samme hastighed og udvidelse af bevægelse som den ægte vare gør.

Up. Down. Gentag.

Hvad du ønsker, er bleachers. Gå til din lokale high school eller college stadion, fodboldbane eller spor. Anywhere, der har siddepladser stande. Derfra er det er ret enkel. Løbe op og ned disse trapper og gentag. Kør op en flyvning, flytte over til det næste fly, køre ned dem, flytte over til det næste fly, køre op dem, og så videre. Gør dette fra den ene side af tilskuerne til den anden. Hvis du er i en fuld stadion, plotte et kursus i, hvor langt du vil gå. Hvor meget du skal justeres til størrelsen på det kursus, du er på.

Tilføjelse i mellem øvelserne

Ved at gøre dette, vil du føle det i benene med det samme. Men don € ™ t stoppe der. Der er en anden element, du kan tilføje i, som vil hjælpe endnu mere. Opret ben øvelser at gøre i mellem hver trappe sæt. Når du har kørt op ét sæt trapper, som du bevæger dig over til den næste, gør lunges hele vejen over. Derefter køre ned ad trappen. For hvert sæt af fladt terræn i mellem trapper, gøre en anden øvelse.

Nogle andre, du kan gøre, er ænder ture, hvor du er helt på hug ned, bunny humle, hvor du hop sammen ligesom en kanin, og trillebøre, hvor du går på dine hænder og fødder. Ved at gøre dette, er du sikre, at du arbejder forskellige benmuskler på alle tidspunkter.

Hurtigere. Hurtigere. Hurtigere.

Som du fremskridt på en etableret rutine, tid selv. Prøv at slå din tid kontinuerligt. Hvis arbejder ud med en partner, sætte dig selv på hver sin side af bleachers og få et løb. Giv jer selv et fast beløb af trapper sæt til at køre og se, hvem der kan gøre det hurtigere. Men vær forsigtig, fordi en fejltrin kører ned en flyvning af bleachers trapper kan lande dig på hospitalet. Løb trapper træner dine muskler, som hvis du lavede vægte. Denne beføjelse vil holde dine fødder rammer jorden hurtigere og hurtigere, og vil øge din køretid.