Harley: Harley Davidson Motorcycles Tips

Brugerdefineret Harley Davidson Krav

Det første skridt i at designe en brugerdefineret Harley Davidson er at bestemme den påtænkte anvendelse af motorcyklen. Dette kunne omfatte daglig pendler, langrend vandreture eller naturskønne ture. Motorcyklen forbrugeren vælger bør opfylde deres behov for transport som første prioritet. Tilpasning elementer til rådighed til at tilpasse pasformen af ​​motorcyklen omfatter ændring af kørestilling, mund kontrol, styr, sæde og affjedring til at skabe en ønsket føler. Funktionen af ​​motorcyklen kan derefter modificeres ved tilsætning af tilbehør såsom forruder og lagersystemer. Endelig udseendet af motorcyklen kan ændres ved hjælp af en brugerdefineret maling design.

Bestilling Harley Parts

Bestilling Harley dele online behøver ikke at være en vanskelig proces. De fleste forbrugere finder processen at være endnu enklere end at købe dele direkte fra en forhandler. Dette skyldes forhandler køb ofte involverer besøger eller ringe til forhandleren, bestilling den del, venter på forhandleren til at bestille og modtage den del, og derefter besøger forhandleren igen for at hente den del, når det ankommer. Da de fleste forhandlere rutinemæssigt skal bestille Harley dele mange forbrugere finder det lettere at blot at bestille reservedele online selv.

Men der er nogle faktorer at overveje, når de foretager en online køb. Forbrugerne bør sikre, at de køber delene fra et velrenommeret kilde, kontrollere den korrekte del bliver bestilt, søge efter den bedste pris inklusive forsendelse og forhøre sig om den tid på elementet herunder tid til at erhverve den del og forsendelse det til kunden. Dette kan være lang for poster, der ikke er på lager, og gebyrer for Express Shipping kan være dyrt. Derfor forbrugere, der har brug for en del af en bestemt dato skal være særlig opmærksom på leveringstider.

Shopping for en 2006 Harley Davidson

Forbrugerne ønsker at købe en 2006 Harley Davidson har en masse gode muligheder til rådighed for dem, men før de begynder at lede efter cyklen af ​​deres drømme, hvis de først lave en liste over deres forventninger og krav. Selvom dette trin kan synes kedelig, det er virkelig den bedste måde at finde den mest hensigtsmæssige motorcykel. Nogle af de overvejelser bør omfatte:

  • Tilsigtede formål med cyklen herunder om det vil blive brugt til pendling, væddeløb eller naturskønne rides
  • Komfort, der kræves
  • Omkostninger af køretøjet, herunder udgifter til vedligeholdelse
  • Hvorvidt en ny eller brugt cykel foretrækkes
  • Størrelsen af ​​motorcyklen
  • Erfaring niveau af rytteren

I betragtning af disse faktorer på forhånd vil sandsynligvis gøre søgningen efter den perfekte motorcykel langt mindre overvældende, fordi det i høj grad vil reducere antallet af muligheder for at overveje.

Typer af Harley Davidson Auto Tilbehør

Der er en bred vifte af Harley Davidson auto tilbehør til rådighed til at tjene en række forskellige formål. Mens tilbehør som tasker og stativer med til at ændre funktionaliteten af ​​cyklen, kan tilbehør såsom brændstoftank covers og brugerdefinerede malet horn give din motorcykel et unikt udseende. Der er også sikkerhedsmæssige tilbehør til rådighed, herunder låse og alarmer for at holde din cykel sikkert.

Online Leverandører af Harley Davidson Parts

Det er muligt at købe Harley Davidson dele online, men som med alle online-køb, skal man sørge for at kontrollere omdømme detailhandler og kvaliteten af ​​produkterne inden et køb foretages. Dette kan gøres ved at tjekke med Better Business Bureau og søge efter uafhængige anmeldelser af virksomheden.

I de fleste tilfælde vil det være nødvendigt at købe en Harley Davidson dele katalog som mange detailhandlere kræver forbrugerne at bestille dele af varenummer. Dette hjælper til at forebygge fejl i bestilling eller forsendelse.

Sådan finder du din lokale Harley Davidson Parts Distributør

Kontakt til Harley Davidson direkte er den bedste måde at finde en Harley Davidson dele distributør. I mange tilfælde vil de være i stand til at forsyne dig med den del direkte, men selv når de ikke kan eller du foretrækker at købe elementet fra en dele distributør, vil de sandsynligvis være i stand til at pege dig i retning af en licenseret dele distributør.

De lokale gule sider samt online søgninger på internettet kan også hjælpe enkeltpersoner til at finde en Harley dele forhandler. Når du bruger disse pleje midler bør tages for at kontrollere de dele er autentiske før et køb.

The Perfect 2007 Harley Davidson for dig

Ved slutningen af ​​2006, var det allerede muligt at købe en 2007 Harley Davidson. Hvis du var en af ​​de mange motorcykel entusiaster ivrigt foregribe udgivelsen af ​​2007-cykler, kan du også blevet overvældet af antallet af valgmuligheder til rådighed. Harley Davidson tilbød en række forskellige stilarter i flere forskellige kategorier, herunder Sportster, Dyna, Softail, VRSC og Touring. Valg blot én af disse cykler kan virke overvældende. Hvis dette er tilfældet, kan tale til kyndige Harley Davidson ansatte indtræder udvælgelsesprocessen meget ens. Disse personer forstår hver af motorcykler og kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken en er perfekt for dig.

Finde Classic Bike Ejere

Hvis du ønsker at møde andre klassiske motorcykel ejere, skal du kontakte AMCA. Jeg har givet et link til deres hjemmeside i mine links 'område. Start deltage klassiske cykel shows og auktioner. Du vil møde folk bare ved at ride den klassiske cykel ned af vejen, hvis du er åben for det.

Se verden på en Harley Davidson Touring Motorcyle

Motorcykel entusiaster, der tørster eventyr, der spænder fra kyst til kyst vil sandsynligvis nyde komforten en Harley Davidson touring motorcykel tilbud. Nogle af de funktioner, der gør en touring motorcykel så behageligt for langdistance ture omfatter en reduceret indsats kobling, ekstra passager og en 50 amp ladesystem. Derudover Harley Davidson begyndte at tilbyde avancerede lydsystemer i 2006, som gjorde ridning lange afstande meget sjovere. Disse nye lydsystemer tilbyder endda funktioner typisk ikke er tilgængelige i bil, herunder muligheden for at tilføje satellit-radio, en 160 watt forstærker og en CB-radio.

At købe en Harley Davidson Trike for et barn

Et lille barn, der altid ønsker at ride på mor eller Dads 'motorcykel ville sætte stor pris en Harley Davidson trike. Disse toddler versioner af den ægte vare funktionen to baghjul, et stort forhjul og spændende lys og lyde, der vil gøre de unge føle, at de rider deres helt egne motorcykler. Mens disse motorcykler er beregnet til børn, skal voksne altid overvåge børn, mens på spil for at sikre de trikes drives på en sikker måde og sikre barnet forsøger ikke at ride trike på gaden eller i en anden farlig placering.

Den karakteristiske lyd af en Harley Davidson udstødning

Den brøl af en Harley Davidson udstødningssystem er udpræget genkendelig for motorcykel-entusiaster rundt om i verden, men ikke alle af dem kender Harley Davidson engang forsøgt at få et varemærke på den unikke lyd for at forhindre konkurrenter i at duplikere lyden. Lyden af ​​en Harley udstødning, der er beskrevet som at lyde som kartoffel-kartoffel-kartoffel, er et resultat af den fælles krumtapsølen V-twin motor design og den oprindelige varemærkeansøgning ikke forsøge at forhindre andre producenter i at bruge dette design. Andre motorcykel producenter argumenterede imod patentet og arkiveret bevægelser i opposition hævder deres cykler med lignende motordesigns lyder identisk med en Harley. Selv om mange Harley entusiaster stadig hævder, at de kan genkende motorcykler alene af lyd, er Harley Davidson ikke holde et varemærke på lyden.