Harley: Harley Davidson Historie Tips

Efter Harley Davidson Historie Tidslinje

Selvom Harley Davidson historie tidslinje begynder i år 1901 med færdiggørelsen af ​​en plan for en motor designet til at passe på en cykel, som blev afsluttet af William S. Harley, den første officielle Harley Davidson blev ikke produceret indtil 1903. I følge Harley Davidson tidslinje, vigtige begivenheder skiller sig ud som:

  • 1912 - Byggeri begynder på Harley Davidson hovedkvarter i Milwaukee, WI
  • 1918 - Harley Davidson støtter amerikanske engagement i første verdenskrig ved at give de fleste af de motorcykler, der anvendes af amerikanske soldater
  • 1933 - The Harley Davidson insignier begynder vises på alle gastanke
  • 1949 - Hydrauliske forgafler bliver først indført på Harleys
  • 1953 - Harley Davidson fejrer sit 50 års jubilæum
  • 1971 - FX 1200 Super Glide blev indført
  • 1987 - Harley Davidson bestand går offentlig

Læring om Harley Davidson Historie

De, der er interesseret i at lære mere om Harley Davidson historie har en række valg for at lære mere om Harley Davidson selskab i nuværende såvel som tidligere. Besøger Harley Davidson hjemmeside kan give læserne en stor indsigt i de aktuelle begivenheder i selskabet. Fra deres hjemmeside, de giver links til mere information om vigtige nyheder som kvartalsvise indtjening og begrænsede tilbud. Derudover deres selskab har et væld af historiske oplysninger, herunder en tidslinje dokumenterer vigtige begivenheder og milepæle i virksomhedens historie, der har strakt sig over 100 år.

Biblioteket og internettet kan også være værd ressourcer til at lære mere om historien om dette selskab. Der er mange hjemmesider dedikeret til emnet. Der har også været en række bøger skrevet for detaljer historie Harley Davidson selskab.

Under en Harley Davidson Factory Tour

Harley Davidson Factory ture er tilgængelige i tre af virksomhedens produktionsanlæg. Disse ture tilbyde besøgende et indblik i kreativitet, engagement og arbejde, som går i at designe og bygge disse kraftfulde maskiner.

Anlægget i Wauwatosa, WI fokuserer på at give gæsterne med information om revolutionen af ​​motoren design fra de tidlige modeller til den moderne modeller. Besøgende også se en historisk video og besøge fabrikken sal, hvor de vidne samlingen af ​​Sportster og Buell powertrains.

Anlægget i York, PA fokuserer på at give oplysninger om den brugerdefinerede bilsalget proces (CVO). Denne tur omfatter også et historisk video og et besøg på fabriksgulvet. Derudover PA facilitet tilbyder en legeplads for børn under 12 år.

Endelig Kansas City, MO facilitet fokuserer på at fremhæve fremstillings- og montage, der anvendes i anlægget. I lighed med de øvrige fabrikken ture, vil de besøgende starte deres turné med en kort video præsentation og besøger også fabriksgulvet for at se samleprocessen.

Lær om Harley Davidson historie ved Harley Davidson Museum

Harley Davidson Museum er sat til at åbne i år 2008. Dette museum vil blive placeret i Milwaukee, WI og vil tilbyde de besøgende mulighed for at lære en masse om Harley Davidson historie. Museet vil være cirka 130.000 kvadratmeter og vil indslag udstillinger, en restaurant, en detailbutik, mødefaciliteter og faciliteter til særlige begivenheder. Derudover vil de corporate arkiver anbringes på den forudsætning.

Nogle af de foreslåede udstiller for museet kan nævnes:

  • Motorcyklen fra år 1903 med serienummeret et
  • En Harley Davidson ejet af Elvis Presley
  • En skræddersyet motorcykel, der er over 13 meter lang og har to motorer

Finansiel historie Harley Davidson Company

Før du investerer i Harley Davidson selskab er det klogt at bruge lidt tid på at gennemgå den finansielle virksomhedens historie. Dette er et vigtigt skridt, der skal tages, inden der eventuelt betydelige investeringer. Harley Davidson hjemmeside gør det nemt at studere finansielle virksomhedens historie. Den investor relations side af hjemmesiden giver lager grafer gør det muligt for brugerne at se beholdningsdataene for de seneste fem år. Hjemmesiden byder også PDF-filer af de årlige regnskaber helt tilbage i fem år. De tilbyder også årsregnskaber såsom resultatopgørelse og balance for de seneste fem år. Investorer kan bruge alle disse oplysninger til at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt eller ikke at investere i Harley Davidson.