Hårdttræ-Gulvbelægning: Præfabrikerede trægulve Tips

Typer af Hardwood Finishes Tilgængelig

Der er mange typer af hårdttræ finish til rådighed for boligejere. Nogle af hårdttræ finish til rådighed omfatter olie modificerede urethan, fugt hærdet urethan, vandbaseret urethan, gennemtrængende fangere, pasta voks, lak, fernis og shellak. Hver af disse muligheder har fordele og ulemper, så husejere opfordres til forskning hver mulighed for at afgøre, hvilken er ideel til deres hjem. For eksempel er oliebaserede urethaner let at anvende og er i stand til at frembringe en holdbar overflade, som er fugtbestandigt og kræver generelt cirka otte timer til tørre. Vandbaserede urethaner producere en overflade, som er ens med hensyn til holdbarhed og modstandsdygtighed over for fugt, men kræver kun to til tre timer af tørretid. Fugt cured urethaner er langt vanskeligere at anvende og har en stærk lugt. Tørretiden disse finish vil variere afhængigt af den relative luftfugtighed. Med så mange hårdttræ finish at vælge imellem, er det en god idé at undersøge alle de muligheder, og om nødvendigt, konsultere en gulvbelægning professionel for anbefalinger.

Installation Præfabrikerede trægulve

Installation færdigbehandlede trægulve er meget lig processen med at installere ufærdige trægulve. Processen med at installere gulvbrædderne ikke selv er anderledes.

For at installere trægulve, uanset om de er færdigbehandlede eller ufærdige, er det nødvendigt at sikre en ren og niveau undergulvet. Når dette er fastslået, kan installationen begynde i henhold til producentens anvisninger. Dette kan omfatte limning eller sømning ned gulvbrædderne og tilslutning af gulvbrædderne ved brug af lim, tongue-in-groove systemet eller en kombination af de to. Den væsentligste forskel i installationsprocessen kommer ved udgangen af ​​installationen. Færdigbehandlede trægulve betragtes komplet og klar til at gå på næsten umiddelbart efter installationen. Men efter ufærdige trægulve er blevet installeret dem skal slibes, farves og lov til at hærde. Hærdningsprocessen for ufærdige trægulve kan være så længe som 10 dage.

Forståelse Præfabrikerede trægulve

Færdigbehandlede trægulve er væsentlige trægulve, der er færdige af producenten i fabrikken. Alternativet til dette er at have gulvene færdige onsite efter installationen ved at slibe træet ned og anvende finish. Fordelen ved at prefinishing trægulve er boligejer har ikke de støvpartikler, der er forbundet med slibning og duften af ​​efterbehandling kemikalier dvælende i luften efter installationen. Derudover kan sømmes de færdigbehandlede gulve ned og gik på næsten umiddelbart efter installationen.

Før du installerer Præfabrikerede trægulve

Der er en række faktorer at overveje, før du installerer prefinished hårdttræ gulvbelægning. Færdigbehandlede gulv giver fordele i forhold onsite færdige gulvbelægning, såsom evnen til at gå på etagerne hurtigt efter installation og fraværet af slibning og skrappe kemikalier i hjemmet. Men boligejere, der allerede har valgt færdigbehandlede trægulve stadig har en lang række muligheder til rådighed for dem.

Color er blot en af ​​de muligheder boligejerne bliver nødt til at gøre. Antallet af farver muligheder for færdigbehandlede gulve er betydeligt mindre end det antal muligheder for onsite færdige gulve. Der er dog stadig en lang række muligheder at vælge. Denne beslutning er i vid udstrækning baseret på personlige præferencer og anmoder gulv prøver vil hjælpe boligejer at træffe denne beslutning. Den type finish er en anden beslutning, der skal træffes. Husejere skal vælge en finish, som vil være holdbar under deres levevilkår. Faktorer som gennemsnitstemperaturen, luftfugtighed og tilstedeværelsen af ​​børn eller kæledyr bør være faktorer i beslutningen.

Omsorg for Præfabrikerede trægulve

Omsorg for færdigbehandlede trægulve er relativt enkel, og vil bidrage til at sikre levetiden af ​​trægulve. Tør Regelmæssigt mopping eller støvsugning færdigbehandlede trægulve vil bidrage til at fjerne støv og snavs, som kan ridse trægulve. Periodiske rengøring med rengøringsmidler designet specielt til brug på trægulve vil også bidrage til at bevare udseendet af trægulve. Dog bør man tage kun at bruge rensemidler, der er formuleret til brug på trægulve. Før brug af produkter, anbefales en plet-test for at sikre, at produktet ikke skader finish af gulvbelægning. Andre tips til at fastholde færdigbehandlede trægulve omfatter oprydning med det samme og ikke lader vand stå på etagerne. Spild af enhver type kan føre til farvning så de skal renses op med det samme. Vand kan også plette trægulve, men det kan også resultere i vridning. Derfor bør ikke tillades vand at stå på trægulve i længere tid.

Valg Præfabrikerede trægulve

Valg af færdigbehandlede hårdttræ gulv kan være en af ​​de sjove aspekter af renovering af boliger. Der er en række forskellige finish at vælge imellem og husejere skal gøre denne vigtige beslutning baseret på udseende, holdbarhed og budget. Det primære formål med efterbehandling trægulve er at øge holdbarheden, så husejere kan være sikker størstedelen af ​​færdigbehandlede trægulve er et godt valg med hensyn til holdbarhed. Husejere, der bor i et særligt varmt eller fugtigt klima, kan dog ønsker at lægge særlig vægt på holdbarheden aspekt af finish. Udseende og budget faktor også i ligningen, når der vælges færdigbehandlede trægulve. Boligejere, der er i tvivl om udseendet af trægulve bør overveje at anmode prøver til en række forskellige finish. Disse prøver kan placeres på gulvet i hjemmet for at hjælpe med beslutningsprocessen. Endelig skal boligejer overveje budget, når der træffes beslutninger om færdigbehandlede trægulve og sørge for at vælge en efterbehandling mulighed, som ikke kun er holdbart og attraktivt, men også overkommelig.

Forståelse Wood Finishing

Nøglen til at forstå træ efterbehandling er at vide, hvorfor det er så vigtigt at afslutte overfladen af ​​trægulve. Træ finish er ikke kun et spørgsmål om at gøre de trægulve fremstår mere attraktiv. Selv om mange husejere bruger megen tid på at vælge en hårdttræ finish, der er æstetisk-tiltalende, det er ikke det primære formål med at have trægulve færdige. Holdbarhed er den primære årsag til, at trægulve skal være færdig. Færdige trægulve er mere holdbare og mere modstandsdygtige over for ridser og lettere at vedligeholde.

Valg af en Færdig Hardwood Floor

Valg af et færdigt hårdttræ gulv er i høj grad et spørgsmål om personlig præference. Nogle af de faktorer at overveje, når du vælger en finish for trægulve omfatter udseende, holdbarhed og livsstil. Det er vigtige overvejelser, der vil bidrage til at reducere antallet af valgmuligheder til rådighed. Ved denne beslutning er det vigtigt at vælge en finish, der er tiltalende, men vil også være holdbare overvejer klima og livsstil boligejer. Med færdigbehandlede trægulve kan der være færre farvemuligheder til rådighed til husejeren, mens boligejere, der vælger trægulve, der er færdige på stedet vil have flere farvemuligheder. Men disse husejere nødt til at kæmpe med støv fra slibning proces, samt kemikalier fra den afsluttende proces, der kan blive hængende i luften.