Hårdttræ-Gulvbelægning: Løvtræ Vs. Laminatgulve Tips

Giv dit laminatgulv noget plads

Ved lægning din egen laminat hårdttræ gulvbelægning, er det vigtigt at efterlade en 10 mm plads omkring kanten af ​​rummet samt omkring eventuelle hindringer i rummet, såsom søjler, varme ventilationskanaler etc. Grunden til dette rum er, at laminat kerne er lavet af træ. Det betyder, at det kommer til at udvide lidt med justeringer i rummets temperatur og luftfugtighed. Når vejret er varmere, eller hvis rummets temperatur stiger, plankerne vil udvide lidt, så du ønsker at lille hul der for at give mulighed for den naturlige ekspansion. Uden denne 10mm rum, kan gulvbelægning boards spænde da de trykker mod væggen eller hvad hindring er i rummet.

Dit hus gensalgsværdi

Mange husejere gøre renoveringer til deres hjem for at forbedre husets gensalgsværdi. Når man overvejer gulvbelægning muligheder, huske på, at fast eller manipuleret hårdttræ gulvbelægning øger din boligs gensalgsværdi betydeligt mere end at bruge laminat hårdttræ gulvbelægning. Fordi hårdttræ er lavet af naturlige materialer, det koster mere at købe og installere. Denne udgift gør overførsel til din prisforlangende på huset senere, selv om, så det kan være værd at investere i disse materialer. Også, hårdttræ gulve varer længere end laminatgulve, hvilket betyder, at din potentielle købere vil ikke have at faktor i omkostningerne ved at geninstallere gulve, når de flytter ind.

Når det er sagt, laminat giver et smukt udseende til stort set alle rum. Hvis du holder det rent og i god form, kan dine kunder ikke være bekymret for, at det ikke er ægte træ. Faktisk mange boligejere bekymrer sig mere om lav vedligeholdelse gulve end ægthed, så have laminat trægulve kan faktisk arbejde i din favør.

Sammenligning Laminatgulv til trægulve

Der er en temmelig lang liste over fordele og ulemper for både laminat og hårdttræ gulvbelægning. Hvad du skal spørge dig selv, hvor meget du vil bruge, hvor du vil placere dit gulv, og hvor meget vedligeholdelse du er klar til at sætte i dit gulv.

Koste
Udgifterne til laminatgulve er betydeligt lavere end hårdttræ gulvbelægning. Men hvis du er en pernittengryn for en real-trægulv, tage et godt kig på dit budget; du kan opleve, at manipuleret hårdttræ gulvbelægning (som brugte ægte træ i alle dets lag) kan stadig passe ind i dit budget.

Beliggenhed
Den væsentligste forskel mellem hårdttræ og laminat trægulve er sidstnævntes modstandsdygtighed over for fugt og slid. Så hvis du ønsker et træ-look i dit badeværelse, for eksempel, laminat kan være det perfekte valg. Også ekstremt høj trafik områder i dit hjem kunne drage fordel af laminatgulve er ekstra holdbarhed.

Pleje
Både laminatgulv og hårdttræ gulvbelægning har brug for en vis mængde ekstra pleje. Hverken skal rengøres med slibende rengøringsmidler, voks eller sæbe rengøringsmidler. Laminat gulve behøver ikke slibning eller resurfacing, men i modsætning til hårdttræ, beskadigede sektioner er ikke så let at reparere.

Hvordan virker dit gulv Lyd?

En af de bedste dele om laminat trægulve er, at installationen er en snap, bogstaveligt talt. Planker er knækkede og / eller limes sammen ved hjælp af en tunge og not system, der tillader dem at passe stramt. Hvad går under din laminatgulve er lige så vigtig. Sørg for at placere en glat og jævn underlag af skum eller et andet elastisk materiale på det eksisterende gulv, før du tilføjer dine planker. Underlaget vil hjælpe med støddæmpning, men vil også lydisoleret dit gulv. Gulve, der har en hul lyd, når man går hen over dem viser, at underlaget er enten ikke glat - eller ikke til stede på alle. Sørg din er jævn og strammes før selv begynder din laminatgulv installation.

Slippery When Wet

Laminat gulve afviser fugt, men det betyder også, det kan blive meget glat når det er vådt. Sørg for at give rigelig tid til tørring efter du har vasket gulvet. Hvis der er nogen våde spild, tørre dem op med det samme. Våde fødder fra støvler og sko kan også forårsage gulve at blive glatte. Efterlad en måtte ved indgangen til din dør til at absorbere spores-in fugt. Tør fugt væk med det samme. Endelig laminatgulve i køkkener er mest modtagelige for skjulte våde pletter. Faldt isterninger eller sprøjtede fad vand kan forårsage en reel fare. Vær opmærksom på og tør fugten samme.