Hår Transplant: hårtransplantation Resultater Tips

Forskning Lig Bedre Hair Restoration Resultater

Nogen overvejer undergår en hårtransplantation procedure nødt til at indse, at for at vælge den bedste klinik og læge til dine behov, du har brug for at bruge tid på at gøre dit hjemmearbejde. I gennemsnit en person bør tilbringe mindst seks måneder forske muligheder og klinikker for at finde en velrenommeret virksomhed. Du vil også ønsker at holde sig ajour med de nyeste teknikker, så i løbet af dine konsultationer, du kan spørge, om en bestemt klinik tilbyder disse nyere procedurer for bedre hår restaurering resultater.

Besøger hårtransplantation fora er en fantastisk måde at få insider information om ratings af klinikker over hele landet. Nogle opslagstavler har medlemmer, der bruger tid personligt besøger hårtransplantation klinikker. De vil så skrive poster i opslagstavle beskriver deres erfaringer og meninger fra hver klinik. Da disse mennesker tilbringer megen tid på at undersøge klinikker de ved præcis, hvad man skal kigge efter i en velrenommeret hårtransplantation klinik og kan hjælpe dig med at opnå bedre hår restaurering resultater ved at anbefale de bedste klinikker.

Quality hårtab kirurgi er målbart

Hvordan ved du, dit hår transplantation kirurg gjorde et godt stykke arbejde? For det første skal dit hår ser ud og føles naturligt og har de samme voksende mønstre som normalt hår. Normal hår faktisk har uregelmæssige, ikke regelmæssige voksende mønstre, og en god hårtransplantation kirurg tager højde for dette. For det andet bør ingen vide, at du havde en hårtransplantation, medmindre du fortæller dem. En god hårtransplantation bør være målbart. Efter din hårtransplantation, skal din hårgrænse ikke være i en nøjagtig linje som dette ikke er naturligt. God hår transplantation kirurger bruge en skravering teknik, så transplantater af hår, der skal placeres i forskellige retninger og vinkler. Desuden har avancerede metoder tilladt podninger skal placeres mere stramt, hvilket også bidrager til dit hår transplantation er målbart.

Når du vælger en hårtransplantation kirurg, bør han eller hun taler om en tilpasset tilgang til behandling af dit hårtab gennem kirurgi. Fordi alle hår er anderledes - og den fase af hårtab, hvor mænd beslutter at forfølge en hår restaurering behandling varierer - kvalificeret hårtransplantation center vil ikke nærme alle operationer på samme måde. På denne hjemmeside, www.mhrusa.com, vil du finde masser af hår transplantation før og efter billeder, der kan hjælpe dig med at beslutte, om ikke at få den procedure, og hvad du kunne se ud bagefter.

Læs om hår udskiftning resultater fra Blogs

Web logs, mere almindeligt kendt som blogs, kan findes på næsten ethvert emne, du kan tænke på. Disse blogs bruges af mange enkeltpersoner til at nedskrive deres tanker og udtrykke sig til verden. Når man overvejer undergår en hårtransplantation kan du lære af virkelige liv erfaringer hos dem, der allerede har haft procedure gjort ved at læse deres hår udskiftning resultater blogs.

Disse hår udskiftning resultater blogs normalt giver baggrundsinformation om den person, skriver bloggen, såsom alder begyndte de at miste deres hår, hvor langt de var i overensstemmelse med den Norwood diagram og hvilke andre behandlinger, de prøvet før transplantationer. Denne baggrundsoplysninger er meget nyttigt i matchende dit hårtab niveau med en andens og læse de resultater, de havde med hår transplantationer.

Derfra kan du læse om de stadier af vækst deres hår transplantation gik igennem, og hvis personen er langt nok i processen, se billeder af det endelige resultat af deres transplantation. Læsning disse hår udskiftning resultater blogs er en fantastisk måde at se den personlige side af hår transplantationer, og hvad den kan gøre for mennesker fodret op med at miste deres hår.

Transplanterede hår vokser normalt

Når du forlader kontoret efter en hårtransplantation, vil du sandsynligvis have et cover-up af en slags for at beskytte de nye podninger. Men, da hovedbunden er meget vaskulær, vævet begynder at fodre hårsækken og helbredelse begynder umiddelbart efter hår podninger. En lille skurv vil dannes på ydersiden af ​​hovedbunden, og falder efter ca. en uge. Så hårsækkene gå ind i en hvilefase og - ligesom alle hår - transplanterede hår vokser relativt langsomt. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, da du vil få lyst til, at du havde en transplantation være målbart. En normal hastighed på hårvækst er omkring en halv tomme per måned. På omkring tre måneder, transplanterede hår begynder at vokse og vil vokse til den sats dit hår normalt gør. I omkring 10 til 12 måneder, vil du føle, at resultaterne af hårtransplantation kirurgi er komplette. Dette transplanterede hår vil vokse for evigt, uden nogen særlig yderligere behandling. Har du nogensinde set reklamer med mænd, der har haft hår restaurering behandling svømning og vaske deres hår? Det er fordi, efter en vellykket hårtransplantation kirurgi, vil du ikke behøver at bekymre dig om at få dit hoved våd og ser flere hårtab i afløbet eller på din strand håndklæde. Da donor hår for hår transplantation er "lånt" fra områder af dit hoved, der ikke er skaldet eller vigende, vil dette hår holde vokser ligesom at håret gør, ikke som den tidligere hår du har tabt langs din hårgrænse eller på kronen af ​​dit hoved . På denne måde kvalitet hår udskiftning kirurgi tilbyder dig permanente resultater!

Beskæftiger sig med dit hår Transplant efter operationen

Hvis du ligesom mange hår transplantationspatienter du har været spændt afventer dit hår restaurering procedure. Men efter processen skal du være parat til at håndtere de visuelle, fysiske og psykiske virkninger af at have haft kirurgi.

Visuelt hår transplantationer efter operationen er ikke kønt. Området vil være rødt og i løbet af de næste par dage din donor afsnit vil udvikle skorper og skorper som små indsnit helbrede. På grund af udseendet af hovedbunden i de første par dage de fleste patienter vælger at bære en baseball kasket og vælger ikke at gå ud i offentligheden, medmindre det er absolut nødvendigt. Du kan bestille din procedure, når du kan tage et stykke tid ud af arbejdet og lægge lavt i mindst en uge.

Dit hår transplantation efter operationen bør ikke være alt for smertefuldt, men der vil være nogle ubehag og eventuel følelsesløshed. Hævelse og blå mærker er heller ikke ualmindeligt. Vær forberedt på disse bivirkninger, og du vil være klar til at håndtere dem, når de opstår.

Psykologisk du kan føle lettelse, at proceduren endelig er færdig. Må huske på, at selv om du vil sandsynligvis få et stort løft i selvværd og selvbillede, når håret begynder at vokse i du bliver nødt til at være tålmodig. Prøv ikke at få modet, da hårtransplantation foregår. Det tager tid for hovedbunden til at helbrede og de nye hårsække til at vokse så holde en positiv holdning og i sidste ende vil du være begejstret med dit hår transplantation efter alt er sagt og gjort.

Høring til Kirurgi: vide, hvad du kan forvente fra din hårtransplantation resultater

Når en person beslutter, at de gerne vil gøre noget ved deres hårtab og har besluttet at gennemgå en hårtransplantation er det vigtigt at have en grundig præ-kirurgisk konsultation før din procedure. Dette kan gøres ved den indledende høring eller i de efterfølgende møder. Ikke nok med at du ønsker at være sikker på at have en god forståelse af selve proceduren, og alle, der er involveret, men du vil være sikker på, at du og din kirurg er på samme side, og at du arbejder sammen om at udvikle en masterplan for enhver fremtidig hårtab. Det er først efter du har en realistisk forventning om dit hår transplantation resultater, du bør gå forud med kirurgi.

Under din konsultation lægen bør drøfte de forskellige muligheder, der kan være åbne for dig, og du både skal være ærlig og åben om eventuelle begrænsninger eller forventninger fra dit hår transplantation. Sørg for, at lægen har en klar forståelse af, hvad dine forventninger til din hårtransplantation resultater. Og diskutere dem åbent.

Din læge bør være meget ærlig, når vi diskuterer hvert aspekt af din procedure. Din læge bør diskutere alder passende hairlines med dig. Det skal forklares, at transplanterede hår kan tage mellem 10 og 12 måneder til at nå fuld vækst; ikke alle patienter er kandidater til hår transplantation; i nogle tilfælde mere end en hårtransplantation session kan være påkrævet; retningen af ​​den transplanterede hår vil være nødvendigt at det generelle udseende, osv

Hvis du har diskuteret disse spørgsmål med din læge og du har rimelige forventninger til dig hår transplantation resultater og chancer er du vil blive meget gladere med dit hår restaurering procedure.

Visning Kvinde hårtransplantation Billeder

Kvinder, der lider af kvindelige mønster skaldethed kan ikke indse de naturlige resultater, der kan opnås med de nuværende moderne hårtransplantation teknikker. For at få en idé om hvad der er muligt at søge på internettet og se kvindelige hårtransplantation fotos. Ud fra disse billeder kan du tydeligt se, hvor mange typer af kvindelige skaldethed kan korrigeres. Ofte opstår spørgsmålet, hvorfor på en hjemmeside der er så mange flere hårtransplantation billeder af mænd, end der er kvinder. Der er flere grunde. Først kvinder med genetisk hårtab er sjældnere kandidater til kirurgisk hår restaurering end mænd, selv om de, der er kandidater kan drage stor nytte af denne procedure. Den anden grund er, at kvinder har en tendens til at være mere hæmmede om at give deres tilladelse til hårtransplantation skal ses i et offentligt forum som en hjemmeside.

Etaperne i Follikelstimulerende vækst efter en hårtransplantation

Efter en hårtransplantation fleste patienter vil finde sig ængsteligt kigger i spejlet for de første tegn på follikelvækst. Selvom det er helt naturligt at være utålmodig med din nye hårvækst bliver du nødt til at være tålmodig, da det ikke vil ske natten over.

Det første trin i follikelvæksten er egentlig vækst på alle, men det nye implantat implanterer sig ind i den nye position. Det tager typisk hvor som helst fra to til fire uger at forekomme. Efter transplantationen er færdig den podede hår vil faktisk kaste, forlader den implanterede follicle bag. Det har en tendens til at forårsage alarm hos nogle patienter, der frygter deres håb om follikelvæksten falder væk. Udgydelse etape er helt normalt og er nødvendigt i transplantationen processen.

Den næste fase af follikelvæksten er en fase af resten. Selv om det kan være frustrerende at vente på det nye hår til at poppe op fra din hovedbund skal du fortsætte med at passe godt på din modtager område i udarbejdelsen af ​​den nye hår. Endelig tre til fire måneder efter din første operation den nye follikelvæksten vil begynde at vise sig. Fra dette tidspunkt kan du forvente, at din nye hår til at vokse på den normale hastighed på ca. en ½ tomme per måned.

Celebrity hår transplantationer: Brug store navne at tiltrække virksomheder

Når berømtheder som Matt Lauer, Mel Gibson, Jude Law, eller Johnny Depp har fyldigere lederne af hår som de bliver ældre, er det ofte spurgt, om det er et resultat af den populære trend af berømthed hår transplantationer. I virksomheder, der er unge-orienteret, er en person med en skaldet hoved stadig sidestilles med at være "gamle" eller "tidligere dem prime.« At være i offentlighedens øjne kan øge presset for at altid se dine bedste, og som omfatter at have en fuld leder af hår. Det er derfor, hår transplantationer i berømtheder og andre offentlige personer har været stigende.

Meget ofte berømthed hår transplantationer holdes strengt fortrolige, men i de senere år har kendte personligheder trådte frem og bidraget til at mindske nogle af de negative stigmatisering fra hårtransplantation. Men husk, de fleste hår restaurering procedurer, der udføres på offentlige personer, som de øverste hår transplantation kirurger, holdes strengt fortroligt og de samme beskyttelse af personlige oplysninger bør forventes af dig så godt.

Reparation en hårtransplantation: NY Specialist i Transplant Reparationer

Bernstein Medical Tip: For mange mennesker, der har en hårtransplantation var som at få en nyt liv. Desværre er det ikke altid tilfældet for hver hårtransplantation patient. Hvis du har modtaget en forkludrede hårtransplantation, Søger en anden hårtransplantation i NY kan reparere grimme hår restaurering og give dig en naturlig leder transplantation.

For de bedste resultater i fastsættelse af en dårlig hår transplantation procedure, vil NY klinikker udføre reparationen i to trin. Det første skridt, kaldet graft excision, fjerner det værste af den unaturlige eller plug lignende transplantater af hår og er brudt op i mindre follikulære enheder. Disse mindre enheder derefter transplanteres tilbage ind i hovedbunden på en mere naturlig måde.

Det andet skridt er at camouflere eventuelle tynde sektioner eller nær den forreste hårgrænse hvor propper tidligere blev anvendt. Ved at tage en donor stribe af hår fra bagsiden af ​​hovedet og høste små follikulære enheder fra det. Disse små grafts derefter strategisk placeret hvor det er nødvendigt at skabe en naturlig hårgrænse eller på kronen til at udfylde tynde pletter. Når du har brug for at reparere en dårlig hårtransplantation NY byens faciliteter har den erfaring og ekspertise til at genskabe et naturligt udseende hår for dig.

Pas på hår efter en succesfuld hårtransplantation

Både mænd og kvinder kan drage fordel af en vellykket hårtransplantation selv om deres mønstre af skaldethed er forskellige. Dog vil få mest ud af dit hår transplantation kirurgi afhænger ikke kun af at vælge en kvalificeret kirurg, men også på at tage ordentlig pleje af dit hår efter operationen. Der vil højst sandsynligt være en post-kirurgi regime, som du bliver bedt om at følge og du bør tage dette alvorligt, uanset hvor glad du er med dine hårtransplantation resultater. Desuden bør du vedtage en hårpleje regime, som du kan følge for resten af ​​dit liv, så din nyligt podet hår vises sit bedste og forbliver sundt udseende. Valg hår styling produkter, der er designet til din specifikke hårtype er én måde at gøre dette.

Hår typer er bestemt af konsistens, mængde (naturlige) og formen på dit hår. Er dit hår fint, tykke, tynde eller grove? Når ren vil det stadig en tendens til at være fedtet? Eller tør? Hvis det er tørt, skal du vælge shampoo med blødgørende ingredienser - ikke alkohol. Hvis du er i tvivl om, hvad der virker bedst for dig, så spørg en betroet stylist. Husk, for nogle mennesker billige, generiske produkter virker lige så godt som dyre. Dette kan eller ikke kan være sandt for dig. Du vil sandsynligvis nødt til at eksperimentere med nogle produkter at finde den rigtige shampoo og balsam, der virker for din hårtype. Måske før din hårtransplantation kirurgi du ikke tænke meget om at vælge hårplejeprodukter, men nu er det tid til at finde styling produkter, der virker til din hårtype og naturlig volumen.

Lære af andre Hair erstatning Resultater

Researching de bedste hårtransplantation klinikker og læger kan være overvældende for dem at kigge på at vende deres hårtab. Mens du kan gøre nogle indledende forskning online via klinik hjemmesider en af ​​de bedste måder at lære om hår udskiftning resultater er at tale med dem, der har haft den procedure gjort allerede.

Besøg hår transplantation fora og læse andres vidnesbyrd og erfaringer. Ved at læse deres hår udskiftning resultater og stille spørgsmål kan du få en bedre idé om, hvad slags nye behandlinger er tilgængelige, og hvilke resultater du kan forvente for dig selv. Tag din tid og læse så mange som muligt og husk at stille spørgsmål. Disse mennesker har været der før du eller er i samme indsamling båd oplysninger og vil være glade for at hjælpe dig med din beslutning.

Ved hjælp af disse fora er også en god måde at finde en velrenommeret hår udskiftning kirurg. Når du har indsnævret dit valg ned til et par læger skrive deres navne i en hårtransplantation forum og bede om andres udtalelser om disse læger. Ved at finde ud af andre folks hår udskiftning resultater, gode eller dårlige, med de læger, kan du indsnævre din søgning ned til den bedste klinik til dit behov.