Hår Transplant: Hår Transplant Omkostninger Tips

Affordable hår transplantationer for budgettet sindet

Hvis penge er en medvirkende faktor, når de vælger en hårtransplantation klinik skal du være sikker på, at det ikke er den eneste faktor. Mens en overkommelig hårtransplantation er muligt skal du tage ekstra forholdsregler for at sikre, at de er lige så kvalificerede og i stand til at opfylde dine behov som en fuld prissat klinik.

Når forske en overkommelig hårtransplantation klinik skal du kontrollere prøvelse for både klinikken og personale før de går videre med din operation. Find ud af om de er erfarne på området hår transplantationer, og vær ikke bange for at spørge, hvor længe de har været i erhvervslivet, eller hvor mange transplantationer, de har udført.

Også bede om at tale med tidligere patienter i klinikken. Den bedste måde at se, hvor dygtig en overkommelig hårtransplantation klinik er, er ved at tale med tidligere kunder og se deres resultater. Der er klinikker derude, der specialiserer sig i overkommelige hår transplantationer for at tjene dem, der ikke har råd til de dyrere klinikker, men bare være sikker på at du ikke gå på kompromis med kvalitet og ekspertise til en lavere regning.

Håndtering af dine Hair genanskaffelsespriser

Hvis du har besluttet, at du er klar til en hårtransplantation, men du er tegnebog er stadig usikker, du måske trøste sig med, at hår transplantationer er kommet ned i pris i løbet af årene. Mens han var på et tidspunkt var det ikke uhørt at opkræve op på $ 15,00 per graft kan du slappe af som hår udskiftning omkostninger er faldet drastisk. Disse dage prisen spænder fra $ 3,00 til $ 8,00 per graft, med $ 5,00 til $ 6,00 at være gennemsnittet. Afhængig af antallet af podninger du kræver, kan du være i stand til at have det hår, du ønsker for kun et par tusind dollars.

Selv om det er rigtigt, at prisen er faldet drastisk, klinikker stadig genkende hår udskiftning omkostninger kan være utilgængeligt for nogle mennesker. Det er derfor nogle klinikker vil tilbyde månedlige finansiering, så du kan betale din hår udskiftning omkostninger over en periode. Under mindre månedlige betalinger i modsætning til en fast betaling beløb er noget, der gør hår udskiftning overkommelig for mange mennesker.

Måder at sænke dit hår Transplant Pris

Hvis du har besluttet at gennemgå en hårtransplantation så er du mere end sandsynligt klar til at punge ud, hvad penge, det tager at få dig hår, du ønsker. Selvom du ikke skal gå billige, når det kommer til sådan en vigtig virksomhed der er et par måder, du kan være i stand til at sænke din hårtransplantation pris.

For det første kan du ønsker at være opmærksom på, at dit hår transplantation pris kan være højere, hvis du har det udføres af en stor kæde af hårtransplantation klinikker procedure. Normalt disse kæder har højere faste omkostninger som følge af reklame og placering. Ud fra følgende betragtninger du kan få den samme ekspert hårtransplantation udføres af en erfaren læge, der arbejder ud fra en mindre privat klinik. Så når du gør din forskning tjek både de store fyre og de mindre klinikker og sammenligne priser.

En anden måde at sænke dine omkostninger er at være realistisk om dine forventninger. Selv om det ville være rart at have en fuld leder af hår igen som du gjorde i din tyverne, hvis du er i din fyrrerne eller ud over at bare kan ikke være realistisk. I stedet hvorfor ikke diskutere muligheder med din læge, som vil give dig en fyldigere hår, men kræver kun nok hårsække for at opnå et mere naturligt look. Dette vil sænke dit hår transplantation pris endnu give dig tilbage nogle af hår du har mistet i løbet af årene.

Hvordan at vide, hvis din billige Hair Transplant citat er virkelig præcis

Når shoppe rundt for en hårtransplantation klinik er der ingen tvivl om, at spørgsmålet om omkostningerne skal komme op på et tidspunkt. Hvad kan overraske dig, er den brede vifte af omkostninger, du kan støde på i din søgen efter en billig hårtransplantation. Før du snuppe, hvad du synes er en hel del at overveje, hvad en billigere citat egentlig betyder, og er det så præcist som du bliver forledt til at tro?

Først kan du spørge hver klinik, hvor mange follikler de estimering du får brug implanteret. Antallet af follikler anvendte har en direkte indflydelse på den pris, du vil betale. Lavere citater vil sandsynligvis betyde færre follikler. Hvis du kun er på udkig efter en lille forbedring i dit hår tykkelse en mindre mængde hårsække kan være tilstrækkeligt, men chancerne er, hvis du får hår transplantationer du ønsker en mærkbar forskel. Det er her en billig hårtransplantation, der omfatter langt færre follikler vil ikke være et godt køb, fordi du sandsynligvis vil blive skuffet med resultaterne.

En anden faktor til at overveje er, om citat er virkelig præcis. Det siges, at en mand vil bruge op til $ 5.000 på et kosmetisk procedure uden megen tøven, men langt ud over det, og han kan tøve. Hvis citatet får du synes alt for lav for en billig hårtransplantation du kan komme under citeret i et forsøg på simpelthen at få dig i stolen. Når du forpligte sig til proceduren lægen kan prisen op ved at fortælle dig, du ville være lykkeligere med flere follikler for eksempel. Den bedste fremgangsmåde, når de søger en billig hårtransplantation er at drøfte dine specifikke mål med din læge og derefter basere dit valg på hvilken klinik vil opfylde disse mål for den bedste pris.

Brug af Staples Under Hair udskiftning kirurgi

Når du udfører hår udskiftning kirurgi er der to tankebaner Når det besluttes, hvad de skal bruge til at lukke indsnit efter indgrebet. Selv om det siges, at bruge masker er mere behageligt for patienten nogle læger mener, at bruge hæfteklammer er den bedre metode.

Når hæfteklammer bruges til at lukke indsnit efter hår udskiftning kirurgi at de ikke reagerer med huden vejen masker gøre og forårsage meget mindre inflammation. Også hver hæfteklamme er adskilt, i modsætning til masker, som er kontinuerlig, og det menes, at dette medfører minimal afbrydelse af blodgennemstrømningen. Kombinationen af ​​mere blodgennemstrømning og mindre hævelse fremskynder helingsprocessen. Brugen af ​​hæfteklammer i hår udskiftning kirurgi er også mindre skadelig for hårsækkene, hvilket er meget vigtigt, når dit primære mål er at vokse mere hår.

Når det besluttes at gennemgå hår udskiftning kirurgi kan du spørge, hvis din læge bruger masker eller hæfteklammer. Mens du kan føle sig bedre tilpas med det samme efter din operation, du skal huske, at dit primære mål er en hurtig heling og vellykket hårtransplantation og at hæfteklammer kan være bedre egnet til disse mål. Du kan altid tage nogle smertestillende medicin, når der anvendes hæfteklammer, men der er ingen vende eventuelle negative virkninger af at bruge masker.

Hårtransplantation Omkostninger vs. hårtab behandling Omkostninger

Hvis du ved, du bliver generet af dit hårtab, og har gjort din forskning, blevet diagnosticeret som kandidat til hårtransplantation kirurgi, har fundet den læge, du har tillid til, men omkostningerne ved hårtransplantation er den primære faktor, der forhindrer dig i at du fortsætter, der er et par ting, du måske overveje. Hvad er dine nuværende månedlige og årlige omkostninger i recept eller OTC hårtab behandlinger, du som bruger, er multipliceret gennem et helt liv - eller prisen på en hår-system og dets vedligeholdelse år efter år? Husk, at en hårtransplantation procedure er permanent, og ingen vedligeholdelse er påkrævet.

Sådan, hvis du er klar til Hair erstatning

En hår udskiftning procedure, som med enhver operation, bør ikke indgås let. Hår transplantation bør ikke behandles på samme måde som at få en hår styling eller en tatovering. Det er en kirurgisk procedure, og du skal være sikker på, at alle dine spørgsmål er blevet besvaret grundigt, før de undergik hår udskiftning kirurgi.

En faktor, der skal overvejes, før undergår en hår udskiftning procedure er personens alder og sindstilstand. Som hovedregel kan folk i deres tidlige tyverne ikke være gode kandidater til hår udskiftning kirurgi. Mønsteret af hårtab på en person i tyverne måske endnu ikke fuldt etableret, og proceduren gjort i dag, kan ikke opfylde deres behov for fremtiden, når deres hårtab modnes. Også, at forpligte sig til kirurgisk hår udskiftning i en ung alder negerer evnen til at barbere dem hoved, eller eventuelt bære deres hår meget kort i fremtiden. Faktorer såsom massefylde, donor-området stabilitet, hovedbund slaphed, risiko for omfattende hårtab og, selvfølgelig, følelsesmæssig modenhed, alle skal overvejes.

Vejning Omkostninger ved en hårtransplantation

Når prisfastsættelse ud udgifterne til en hårtransplantation du måske finde dig selv at gå ind i mærkat stød. Ja, disse procedurer er ikke billig, men afhængigt af din situation kan du finde, at omkostningerne ved en hårtransplantation er ikke så dyrt som du oprindeligt troede.

For eksempel, hvis du er en mand, der i dag bærer et hår stykke eller paryk du, at disse hår udskiftning systemer er ikke billige. Typisk en god kvalitet hår stykke koster $ 1200 og skal udskiftes en gang om året. Par, der med udgifterne til grooming og genmonteres, og du vil se, at, at omkostningerne ved at bære et hår stykke for en årrække snart kan tilføje op til omkostningerne ved en hårtransplantation.

Du kan også reducere udgifterne til en hårtransplantation afhængigt af hvor mange hårsække du har brug for. Hvis du søger for at gå fra Bald til en fuld hår dine omkostninger vil afspejle behovet for flere follikler, forudsat at du har at mange skal transplanteres. Men hvis du kun er på udkig efter en moderat forbedring af antallet af follikler, og omkostningerne ved en hårtransplantation, vil være meget lavere.

New York Hair Restoration: Bekæmpelse hårtab på grund af hormonerstatningsterapi

Bernstein Medical Tip: Nogle kvinder, der tager en testosteron hormon til at øge deres libido kan være i risiko for hårtab på grund af denne hormon. Generelt har kvinder en hårfin balance mellem testosteron og østrogen. For det meste er det mængden af ​​østrogen i deres system, der beskytter dem mod hårtab normalt er forbundet med mandlige hårtab. For kvinder, der har oplevet denne form for hårtab, kan en New York hår restaurering klinik kunne bidrage til at genoprette hår, der gik tabt på grund af hormonbehandling.

En anden årsag til hårtab hos post-menopausale kvinder kan have noget at gøre med hormoner. Som en kvinde aldre hendes hår kan falde i størrelse og synes tyndere. Dette er en genetisk bestemt progression, der har meget lidt at gøre med hendes hormoner. I disse tilfælde er hårtab er normalt ikke nok til at berettige et besøg til en New York hår restaurering klinik.