Hår: Mænds frisurer Tips

Hår nedskæringer, Suit Tyndere hår

Desværre mange mænd stadig tror, ​​at voksende deres hår længere eller endnu værre, sportslige kam over-er den eneste form for hår klippe, at masker tyndere hår. Tilføjelse længde til tynde hår er ikke svaret, og kun tjener til at gøre hår ser endnu tyndere.

For tyndere hår, der netop er begyndt at få sparsomme din bedste chance er at holde det forkortet. Kortere hår vil automatisk se tykkere fordi håret holdes tæt på hovedbunden og hjælper med at skjule dine færre follikler. Tilsætningen af ​​kroppens øge styling produkter, såsom en volumizing mousse vil også hjælpe plump op tyndere hår. Brug en lille mængde i fugtigt hår og føntørre håret for at give det en tykkere udseende.

Til ekstremt tyndt hår eller en dybt aftog hårgrænse er der ikke meget at gøre i vejen for hårstyling, der vil skjule dit hårtab. Heldigvis en af ​​de mest populære hår nedskæringer for mænd i disse dage er også den bedste stil til tyndere hår. Under dit hår barberet af i en besætning cut type stil eliminerer kontrasten mellem din nøgne hovedbund og den smule hår er tilbage. Resultatet er et rent snit look, der er super let at vedligeholde og ser godt ud på de fleste mænd.

Gå Længere For A Trendy Mænds Hair Style

Selvom meget langt hår er ikke længere i stil til mænds hår iført det lidt længere end de traditionelle mænds frisure bliver meget populær.

Stilen er stadig lagdelt hele som en Herre cut købe mænds frisure bruger længere længde og styling produkter til at skabe en afslappet og trendy udseende. De øverste lag bør være 3-4 inches i længden mindst med siderne hængende over ørerne. Bagsiden skal gå forbi en kjole skjorte krave.

At stil Dette mænds frisure bruge en styling lotion eller teksturering creme til at give definition til den stil. Pust tørre dit hår med fingrene for at skabe det rodet look kræves, og slut af med en styling voks i tørt hår for at definere dine lag. En side del fungerer bedst for denne frisure. Owen Wilson hår er et perfekt eksempel på denne trendy mænds frisure.

Wild Style med en faux Hawk Mænds hår Style

For de mænd, der ønsker at afgive en erklæring med deres hår, du måske ønsker at prøve den populære "faux høg" mænds frisure. Denne stil er en opdateret version af den alvorlige Mohawk frisure, men uden de barberede sider. I stedet håret er blevet længere på toppen og tilsat i en subtil vifteform (dog ikke så lang og stiv som sin forgænger). Siderne holdes kort, men der er ingen grund til buzz dem helt.

At stil Dette mænds frisure bruge et fast greb gel på fugtigt hår og føntørre de øverste lag af dit hår op og ind mod midten. Siderne, hvis korte, er alene eller slicked tilbage, hvis de er længere. En fast hold hårspray vil hjælpe med at holde den stil på plads. Den store ting om den faux høg er, at du kan få funky med dit hår i weekenden og stadig bære det konservative i løbet af ugen ved styling det som en klassisk mænds frisure.

Nem vedligeholdelse med en kort Mænds Hair Style

Har du tyk uregerligt hår eller hår, der bekæmper dig hvert skridt på styling måde? En kort mænds frisure kan være svaret på din styling dilemma. En Herre frisure behøver ikke at være kedeligt. Korte mænds frisure udseende er lagdelt kort på toppen og tilspidset et siderne og tilbage. Udseendet er ren og klassisk, men stadig giver dig plads til at tilføje en vis interesse med stylingprodukter. Prøv spiking det på toppen og siderne ligesom Mathew Perry gør ved hjælp af et fast greb hår gel på fugtigt hår. Form den med fingrene og giver håret et skud af hårspray. Lad håret tørre naturligt for den bedste hold. For en lidt mere afslappet form for denne mænds frisure lade top og sider vokse lidt længere og bære det i en lidt rodet form, såsom Tom Cruise hår stil. En mousse til fint hår vil plumpe op tyndt hår, så gælder det i fugtigt hår og bruge en ventil børste mens føntørre dit hår på plads. For tykkere hår prøve en pomade for at give håret definition og tekstur.

Årsagen til mandlige hårtab

For millioner af mænd mandlige hårtab er noget, de beskæftiger sig med hverdagen, når man ser i spejlet. Her forklarer vi, hvad der forårsager mænd at miste deres hår.

Mand hårtab er den mest almindelige form for hårtab og er forårsaget af en mands følsomhed over for de mandlige kønshormoner. Visse dele af en mands hovedbund er ekstremt følsomme over for disse hormoner, som cirkulerer i blodet. Disse hormoner forårsage hårsækken at skrumpe, inhibere normal hårvækst i disse områder. Det begynder typisk i alderen 20 og 30 med en vigende hårgrænse. Den mandlige hårtab følger derefter et mønster, og i nogle tilfælde alle hår på toppen af ​​hovedet tabt.

Mens der er medicinske behandlinger, som er med til at bremse eller vende mandlige hårtab, de kan være dyrt og ikke arbejder for alle. Heldigvis er den stigmatisering mod balding mænd skiftende og i dag en ren barberet hoved er ikke kun ses som acceptabelt, men er faktisk meget trendy lige nu. En mand med mandlig hårtab skal beslutte, hvor meget at miste sit hår virkelig generer ham. Der er måder at bekæmpe det, men en ren barberet hoved ser flot ud og er den nemmere vej at gå.

Camouflage For tyndere hår

At se for meget hovedbunden gennem din tyndere hår? Hvis håret væver eller hår stykker er ikke din stil prøve at bruge en af ​​camouflage produkter på markedet. Disse produkter anvendes med et lille program børste, der gør dobbelt told for fortykkelse hår skakter og farvning af hovedbunden at fjerne farven kontrasten mellem dit hår og hud.

Disse produkter er vandtæt, hvilket betyder, regn og sved vil ikke rokke den. Du kan endda gå svømning og børste gennem håret, og det vil fortsat være lige der, hvor du lægger den. Ansøgningsprocessen muliggør præcist dækker lige hvor du har brug for det, uden rodet sprays eller pulvere, der er svære at kontrollere. Produktet vasker væk med shampooing og vil ikke tilstoppe porerne i din hovedbund. Hvis udtynding hår er krympning din stil prøve disse nem metode til at plumpe op hår du stadig har.

Emo Hair: En Disheveled Trend

Hvis du leder efter en ny frisure, der ikke skrige "rent snit" prøve en ny klippe kaldet emo hår.

Denne type frisure er ofte farvet en mørk brun eller sort (selvom det kan være din naturlige farve samt) og kan prale meget lange pandehår, der er henkastet fejet til side. Hele frisure er lagdelt og pjusket, med siderne hængende over ørerne og bagsiden er ofte tilsat ud.

Masser af tekstur er nøgle med denne frisure så bruge et produkt, der vil give det næsten et "fedtet" look for den fulde emo hår effekt. Selvom denne frisure kan arbejde på både mænd og kvinder er det overvejende en mandlig hår klippe.

De rigtige hårprodukter For Emo Hair

Emo hår er en type frisure, hvor pandehår er slidte lange og fejet til den ene side. Hele snit er i lange lag og bruger produkter til at give det en meget tekstureret og pjusket udseende.

Til fint hår, du ønsker at være forsigtig med ikke at bruge for tung et produkt. Selvom emo hår gør sporten en "fedtet" udseende til det, du ikke ønsker at gå overbord enten. Prøv en styling voks, såsom American Crew Classic voks. Placer en skilling størrelse beløb i din hule hånd og anvende det i fugtigt hår. Føntørre håret med fingrene for at rodet look, og sørg for at feje dine lange pandehår over til den ene side. Glem ikke at føntørre håret i ryggen ud og strittende ved at trække det lige ud fra dit hoved med fingrene og placer slag tørrere under dig hår og peger op. Når dit hår er tørt tage en anden skilling mellemstore mængde af voks og distribuere den via din tørre hår. Sæt din stil på plads med fingrene, og sørg for at overtrække pandehår og tilbage godt. For at spike top du kan få brug for at bruge en fast hold hårspray for at gøre det holde på plads.

For tykt hår stil på samme måde, men flytte op til en mere tunge styling produkt. Prøv American Crew Pomade, der vil have mere styling magt mod tykkere tekstureret hår.

Vitaminer til bekæmpelse mandlige hårtab

Mange mænd lider af mandlige hårtab er på jagt efter en måde at stoppe processen og genoptage normal hårvækst. Mens der er mange behandlinger på markedet i dag, og mange kræver recepter og kan være meget dyrt. Ved hjælp af en vitamin til at fremme hårvækst er en billig mulighed for at udforske, når man ser på at bekæmpe hårtab.

Den Shen Min hår vitamin bidrager til at forhindre mandlige hårtab ved at udvide vækstfase hårsækken og blokering af virkningerne af det mandlige kønshormon, som forårsager disse hårsækkene til at skrumpe.

Dette vitamin bekæmper mandlige hårtab med brug af rødderne i den østlige vilde rose. Disse rødder er økologisk dyrket og er mindst 10 år, sammenlignet med mange på markedet, som er kun 3 år. Vitaminerne er taget to gange dagligt.