Hår: Hair Removal Tips

Hair Remover: Sugaring

Leder du efter en billig, hjemmelavet hår remover metode? Krop sukkerbestrøningen fjerner hår ved roden. Hvad mere er, når håret gror ud igen, det er mindre tæt og blødere, uden stubbe.

Krop sukkerbestrøningen gøres ved at overholde følgende trin:

• Tag 2 kopper sukker
• Tilføj 1/4 kop vand
• Tilføj 1/4 kop citronsaft
• Bland ingredienserne til en pasta
• Mikroovn på høj indtil det bobler (2-3 minutter)
• Lad pastaen cool nok, så det ikke vil brænde
• Spred blandingen på huden (ispinde og spatler fungerer godt)
• Dæk den med bomuld strimler af stof
• Gnid strimlen den modsatte vej af hårvækst (mindst 3 gange)
• Rip kluden ud som en Band-Aid (mod retningen af ​​vækst)

* De fleste mennesker finder sukkerbestrøningen mindre smertefuldt end voksning. For bedre resultater, genopvarme blandingen, hvis det bliver for hårdt.

Hair Remover: Elektrolyse

En hår remover produkt, der virker ved elektrolyse er god til at fjerne hår fra overlæben, øjenbryn, hage, bryst og bikini linje. Pennen-lignende hår remover fortrænger uønsket hår ved electrocuting hårrødderne med en elektrificeret nål.

Elektrolyse introducerer en meget mild elektrisk strøm ind i den fugtige bund af en hårsæk. Den elektriske strøm standser blodforsyningen til roden, som derefter neutraliseret ved en kemisk reaktion, som forhindrer fornybare (a hår remover elektrolyse pen kan også bruges på arme og ben, men behandlingen vil tage længere tid).

* Som med enhver hår remover produkt, nogle hår er resistente og kan regrow. De vil kræve yderligere behandling.

Laser Hair Removal: Fordele

Laser hårfjerning virker bedre på nogle mennesker end andre. Light-flået mennesker med mørkt hår har de bedste resultater med laser hårfjerning.

Behandlingen omfatter lys af en bestemt bølgelængde bliver leveret fra en hånd stykke ind i huden. Den lette mål mørk materiale (normalt pigment i håret). Lyset forårsager termisk og / eller mekanisk skade på en hårsækken men reservedele omgivende væv.

Nogle mennesker oplever langvarig hårfjerning eller permanent hår reduktion. Laser hårfjerning betragtes som sikkert, hvis udført korrekt. Det er nyttigt for store områder såsom ben eller ryg.

* Genvækst af hår kan returnere lysere i farven eller finere i tekstur.

En permanent løsning til hårfjerning

Mange kvinder oplever nogle overskydende kropsbehåring, og ønsker en mere permanent måde at slippe af med det. Den eneste permanente måde at skille dig af det uønskede hår er laser hårfjerning. Laser hårfjerning virker bedst på hår, der er mørkt, og på hud, der er lys. Det er en pebret procedure, og varierer fra sted til sted. For at reducere risikoen for ulige skade, og for at få de bedste resultater, skal du altid bruge en licenseret laser hårfjerning facilitet.

Hair Remover: Voks

Voks er en populær hår remover metode, selv om nogle mennesker anser det painful.Keep disse ting i tankerne, før voksning:

• Din hud skal være tør, før denne procedure-fugt kan hæmme gode resultater
• Husk, jo tykkere hår, jo sværere bliver det at trække sig ud
• Køb en formulering af den korrekte styrke til hår, du vil fjerne
• Tiltagende virker bedst på længere hår (hår skal være omkring 1/8 af en tomme lang)

* Der er ingen måde at sukker-coat dette-det kommer til at gøre ondt. Så være parat til at bare bide tænderne og trække det ud!

Hair Remover: Epilering

Epilering er en proces, der fjerner hår ved roden. Men ligesom voksning, smerte faktor er høj. Epilering indebærer brugen af ​​et hår remover produkt, der indeholder roterende rækker af pincetter kaldes en epilator (den ideelle længde af hår til epilering er mellem 2 til 5 mm).

* Mens ingen produkt er en permanent hår remover, kan en session med en epilator efterlader dine ben glatte i op til 4 uger. Det er bedst at epilere efter et brusebad eller bad, når din hud er blødgjort. Og sørg for, at din hud er helt tør og fri for fedt eller cremer.

Facial Hair Removal

Facial hårfjerning normalt tager mindre tid per session end hårfjerning i andre områder af kroppen. Hver laser impuls behandler en overflade på cirka to kvadratcentimeter indeholdende ca. 10 hår.

Varigheden af ​​hver laser session afhænger af areal, der skal behandles. Facial hårfjerning på små områder som læbe eller hagen tager et par minutter. Behandling af et bredt område som et ben eller lår kræver 20-50 minutter.

Hårfjerning vs. Lightening

Hvis hårfjerning lyder for smertefuldt, kan du overveje at købe en creme til blot lysne ansigtsbehåring snarere end at forsøge et hårfjerning produkt. Vælg ikke bare noget fra hylden, dog.

Kig efter et produkt, der er let at blande og har en glat konsistens. Produktet bør gøre ansigtsbehåring blegne. Mange kvinder foretrækker sådanne lettelse cremer til voksning (især i sarte områder som over overlæben).

Hair Remover: Shavers & Trimmere

Må ikke du hader barbermaskine bump? Særlige barbermaskiner og trimmere er lavet til sprucing din bikini linje og, tro det eller ej, mange er mindre smertefuldt og ikke forårsager irritation eller barbermaskine bump.

Mange kvinder overveje denne type hår remover bedre end voks eller barbering. En hår remover produkt, Bikini Touch, er en smertefri hår remover, der skaber en perfekt glat bikini linje med det samme. En anden, Bikini Shaper giver mulighed for komplet grooming af bikini-området (det fjerner overskydende hår, der vokser uden for lingeri linjer og badetøj uden at forårsage irriterende barbermaskine bump). Stop kløe og brænde!

Hårfjerning: Typer af Hår

Vil du have sandheden? Permanent hårfjerning er darn nær umuligt! Din krop har tre typer af hår:

• Vellus (fersken fuzz, bittesmå farveløse hår)
• Intermediate (tynd, nogle pigmentering)
• Terminal (rodfæstede grove hår, enten pigmenteret eller grå)

De terminale hår er som regel dem, du ønsker opsagt. Mængderne af hver type hår og deres vækstcyklus varierer blandt folk, hvilket gør det svært at sammenligne hårfjerning resultater mellem dig og andre. Afhængigt af kroppen området fra 20% til 85% af hår er i anlagen (vækst) fase.

* Mange hårfjerning metoder er mere effektive på aktivt voksende hår. Derfor kan en enkelt hårfjerning behandling ikke behandle alle dine hår.

Laser Hair Removal: Forberedelse

Så meget som du måske elsker sol, er det bydende nødvendigt at holde sig ude af solen i ugerne forud for en laser hårfjerning session. Den laser mål mørke pigment, så en tan er en kontraindikation til behandling. Og, hvis du tager medicin, fortælle din læge, da nogle stoffer kan føre til en reaktion på lys. Hvis dette sker, vil din laserbehandling må udsættes.

Tre dage før laser hårfjerning session, skal området, der skal behandles skal barberes. Du vil blive bedt om at bruge en fugtgivende, anti-rødme creme i timerne efter behandlingen. Udsættelse for solen er en kontraindikation, så en sol skjold skal anvendes under solskinsvejr.

Hair Remover: hårfjerningsmidler

En rigtige spørgsmål er en lotion eller creme hår remover, der er kemisk baseret. Dette produkt opløses hår på hudens overflade. Her er nogle af de fordele og valg forbundet med dette produkt:

• Nogle hårfjerningsmidler målrette fint hår, mens andre henvender sig til grove hår
• Forskellige styrker er tilgængelige til at opløse den stærkeste af hår
• De er hurtige og nemme at bruge.
• De kommer i formuleringer til krop og ansigt

* Da kemikalier anvendes til at opløse hår, kan irritation. Det er meget vigtigt at gøre en test, før du bruger dette hår remover produkt.

Laser Hair Removal: Ulemper

Langsigtede data om sikkerheden og effektiviteten af ​​laser hårfjerning er ikke blevet præcist fastlagt. Hverken have respons og genvækst satser (der ikke kan forudsiges på grund af talrige variable).

Laser hårfjerning er normalt ikke så effektive på grå, rød eller blond hår. Den skal anvendes med forsigtighed (hvis overhovedet) på mørkere hud toner eller forbrugere, som tan selv. Forkert laser hårfjerning behandling kan forårsage forbrændinger, læsioner, misfarvning af huden, der varer flere måneder, eller pletvis / mønstret genvækst.

Nye data tyder på, at laser bestråling påvirker andre hud strukturer-SO langsigtede virkninger udgør en ukendt risiko. Laser hårfjerning kræver øjenbeskyttelse og kan være dyrt. Nogle mennesker finder behandling smertefuldt. Forordning varierer mellem stater, så kontroller at sikre de kompetente praktikere er utilstrækkelige. Selv nogle ideelle kandidater ikke reagerer på behandlingen.

Hair Remover: Hjem Voks Produkter

Nogle hjem hår fjernelse voksbehandling produkter er bedre end andre, selv om de fleste er billigere end at gå til en voksning salon.

En af nøglerne til voksbehandling er at lade den voks varme ordentligt op, før du anvender den. Husk dog, at opnå den korrekte og sikreste temperaturen kan være en vanskelig opgave. Voks ruller på bedst, når det er meget varmt, men du ikke ønsker at brænde din hud.

* Nogle hår remover systemer kommer med olie for at lindre huden efter fjernelse af voks.
Hvis den, du har købt ikke omfatter olie, olie eller lotion fra din egen forsyning. Og altid huske på, at voksning derhjemme kræver øvelse og tålmodighed.

Permanent hårfjerning

Ville ikke permanent fjernelse af uønsket hår være rart? Det ville, men det er ikke muligt. Udtrykket "fast" i denne forstand er et relativt begreb. Permanent hårfjerning er defineret som fuldstændig destruktion af en behandlet hårsækken evne til at generere hår.

For at blive betragtet permanent, skal du stadig være så fri af hår i det behandlede område et år efter din sidste hårfjerning behandling, som du var dagen for din afsluttende behandling-det betyder, at du gik et år uden at skulle bruge en anden metode til at fjerne eller skjule hår i det behandlede område.

* Nogle hår har en vækstcyklus varer flere år (så et år er måske ikke længe nok til at bestemme sand permanens). Alligevel kan du være glad for at udholde én hårfjerning behandling et år.

Hårfjerning: Permanent eller Reduceret?

Permanent hårfjerning er ofte forveksles med permanent hår reduktion-et begreb, der er godkendt af FDA i 1998. FDA giver visse producenter af hårfjerning lasere og flash lamper, der anvendes til hårfjerning at bruge udtrykket "permanent hår reduktion", som agenturet definerer som :

"Den langsigtede, stabile reduktion i antallet af hår fornybare efter en behandling regime. Antallet af hår fornybare skal være stabil over en større end varigheden af ​​den fuldstændige vækstcyklus hårsække, som varierer fra 4 til 12 måneder ifølge krop placering. betyder Permanent hår reduktion ikke nødvendigvis at afskaffe alle hår i behandlingsområdet. "

Hair Remover: bedste resultater med Hårfjerningsmidler

Rigtige spørgsmål cremer arbejde hurtigt, er let at anvende, og effektiv på kort sigt ved at fjerne hår lige under hudens overflade. Desværre kan de kemikalier, der brænder off hår også forårsage hudirritation. Hvis du har meget følsom hud, du måske ikke være i stand til at tolerere disse hår remover cremer. Og, for Guds skyld, ikke bruge dem omkring dine øjne!

For de bedste resultater:

• Påfør en varm vaskeklud til at blødgøre håret og åbne hårsække
• Lad ikke cremen på huden længere end den anbefalede tid
• Tag cremen
• Ekstra pres vil bidrage til at fjerne mere af håret, så brug en vaskeklud-ikke bare vand

* Hårfjerning med en rigtige spørgsmål varer flere dage.

Hair Remover: Threading

Threading, en Mid-Eastern teknik, der plukker hår ved roden ved at bruge en snoet stykke tråd, er en ansigtsbehandling hår remover metode til hud, der er for følsom til laser eller voksning. Der anvendes ingen kemikalier, og det tager kun 15 minutter at gøre begge øjenbryn. Inden vi ser ind i denne metode, her er nogle ting, du bør vide:

• fungerer kun på plane overflader (ikke en god hår remover teknik til bikinilinjen og knæ)
• Ikke egnet til en person med dårlig acne, da strengen trækkes over huden
• Fungerer godt på linje fra navlen til din skambenet
• Fremragende til spirer på din store tæer

Laser Hair Removal: Quack Krav

Du kan støde kvaksalver påstande om laser hårfjerning er permanent eller smertefrit. Nogle praktiserende læger kan prale af "permanent hårfjerning" eller "100% permanent" eller "permanent". Nogle mennesker oplever permanent reduktion af behandlet hår i løbet af behandlingen, men offentliggjorde undersøgelser har rapporteret, at mange mennesker ikke er gode kandidater og få dårlige resultater.

Selv ideelle kandidater med lys hud og mørkt hår ikke altid reagerer på behandlingen. En anden påstand kan være for "garanteret 0% genvækst." Ingen offentliggjorte kliniske data underbygger dette løfte. Nogle hårfjerning praktiserende krav på deres behandling er "smertefri" eller "næsten smertefrit." Mange kunder tolerere laser hårfjerning uden at kræve smertelindring, men det er forkert at hævde, at behandlingen vil være smertefri for alle.

* Tror ikke hoopla! Uddan dig selv på fjernelse procedurer hår og fakta, før det bliver solgt på falske ideer.

Hårfjerning: Antal Sessions

Antallet af sessioner for hårfjerning er mest afhængig køn og placeringen af ​​området, der skal behandles. Tre til seks sessioner er gennemsnitlige, men det afhænger også af denseness af håret og graden af ​​hårfjerning påkrævet.

Facial hårfjerning på en mand kan kræve langvarig behandling, og den nøjagtige varighed kan ikke forudsiges på forhånd. Intervallerne mellem hårfjerning sessioner afhænger også køn og det område af kroppen, der skal behandles, og er anbragt gradvist.

* For facial hårfjerning (f.eks overskæg, hage), et interval på 6 til 8 uger er normalt.