Hår: Hair Extensions Tips

Fordele ved Hair Extension

Tænker om at få hår extensions? Jo længere dit eget hår er, jo mindre hår salonen bliver nødt til at tilføje at nå din naturlige look. Dit hår tekstur er også vigtigt at bestemme mængden af ​​hår, der skal tilføjes (du kan tilføje lidt hår til tykkelse eller masser af hår for et helt andet udseende).

I stedet for at ødelægge dit hår (som er en fælles myte), vil hår extensions hjælpe dig med at vokse ud dit eget hår. Inch for tomme, vil hår extensions forbedre dit udseende mere end plastikkirurgi.

* Hår forlængelse er smertefri og billig.

Definition af Hair Extension

Hår extension tilføjer hår (human eller syntetiske) til dit eget hår ved vævning, fletning, streng-by-streng, eller bonding. Normalt er det gjort af en dygtig frisør, men mange enkeltpersoner har anvendt det i deres eget hjem.

Hair extensions kan gøre dig se og føle yngre og smukke. De kan forbedre udseende og selvtillid af mennesker med et sundt hår, men er også en god løsning for folk med tyndt hår. Hair extensions er stadig båret overvejende af afrikansk-amerikanere, men flere og flere mennesker i alle etnisk baggrund bruger dem som et alternativ hårmode.

* Vidste du, at hår forlængelse er en kreativ måde at tilføje højdepunkter uden farve dit eget hår? Overveje mulighederne ...

Klip på hår Extension

Har du overvejet hår extensions i fortiden, men derefter lukkes ideen som for vildt eller dramatisk for din personlighed? Selvfølgelig kan du købe dem i uhyrlige orange eller selvlysende kalk, men hår extensions kommer også i farver designet til at passe med din naturlige skygge.

Hair extensions kan bruges ikke kun til drama, men også for at give din almindelige stil et løft. Nogle har brug for salon bistand, men andre er så let at bruge! Et klip på hår forlængelse har en simpel kam, der glider ind i dit hår-snap klippet lukket og du er færdig. I et par sekunder du har ændret dit look fra halvdårlige til spektakulære!

Human Hair Extension

En hurtig måde at peppe dit look er med hår extensions. En kvalitet menneskehår forlængelse er også en god garderobe investering. Da et menneskehår forlængelse kan vaskes og kæmmet ligesom dit eget hår, vil det holde op gennem mange års brug.

Hvad enten lavet af menneskehår eller ej, nutidens hår extensions er holdbare og naturligt udseende. Du kan endda klippe dem og farve dem. Hvis du har købt god kvalitet hår extensions, du er ikke begrænset i, hvordan du bruger dem. Brug din fantasi til at opnå det udseende, du ønsker.

At forlænge levetiden af ​​Hair Extensions

Du må ikke forlade salonen uden at anmode om oplysninger om, hvordan man passer din nye hår extensions-god pleje vil forlænge levetiden på din investering.

Tag din tid og være blid med dine nye hår extensions. Tugging eller barske børstning kan svække de bånd, der holder dine udvidelser på plads. Hvis du vælger menneskelige hår extensions, kan de indstilles, krøllet, og fremhævet (i salonen).

* Hair extensions bør ikke være mere end det dobbelte af længden af ​​dit hår.

Strand-by-Strand Hair Extensions

Som de fleste brude-til-være, er du vokser ud dit hår som forberedelse til din bryllupsdag - og bruge en masse penge på hårprodukter beholde (eller få) dine låse i topform. Er du understreger, tænkte på om du vil have en smuk hår i tid til at gå ned ad kirkegulvet? Måske bør du overveje hår extensions (især streng-by-streng metode).

Strand-by-streng udvidelser hænge individuelt af bittesmå mikro-vedhæftede filer fyldt med custom-blended menneskehår. Micro-vedhæftede filer placeret 1/4 "væk fra din hovedbund, så dit eget hår kan bevæge sig og vokse. Snesevis af hår extensions anvendes på dit hår i lag eller én længde, opnå et naturligt look. Du kan krølle dit hår, farve det, og stil det, ligesom dit eget hår.

* Planlægning et bryllup er stressende nok-lade en anden bekymre sig om dit hår!

Omsorg for Hair Extensions

OK, du har investeret i kvalitet hår extensions, og du ønsker at få dine penge værd ud af dem, det er kun naturligt. Pleje af hair extensions er dog en smule anderledes end omsorgen for din egen naturlige hår. Her er nogle tips:

• Brug en blød børste og starte fra bunden, forsigtigt arbejder din vej op
• Om natten, binde dit hår op blidt og aldrig sove med vådt hår
• Hvis skyggen ikke helt rigtigt, skal du ikke forsøge at farve dit hår extensions selv.
• Gå til en salon for at få det gjort
• Hvis du har fletning extensions, køre fingrene gennem fletninger for at forhindre sammenfiltring
• Sprøjt ikke udvidelser med balsam eller silikone-baserede produkter, de kan forårsage fletninger til at glide

Sjov med Hair Extensions

Mange kvinder overveje kvalitet hår extensions til at være mode tilbehør. Hair extensions kommer i vilde farver, så du kan matche dem til dine outfits.

Hav det sjovt med extensions-they're ikke permanent. Prøv en hårpåsætning, når du planlægger en særlig aften eller piger nat ud. Få dine venner sammen, mikse og matche dine farver, og gå til en opsigtsvækkende gruppe look. Se det i øjnene-vi alle ønsker opmærksomhed!

Hair Extensions

Hvad kvinden ikke ønsker at blive set på og beundret? Og, som glamour-funktionen gør kvinder generelt bruger mest tid fundere over at nå dette beundring? Vores hår!

En dramatisk måde at ændre dit look er ved hjælp af en kvalitet hår forlængelse. Du er sikker på at få en reaktion! Kvaliteten af ​​materialer og konstruktion af disse sjove tilbehør er forbedret i de seneste år. Hair extensions i dag, vil se godt gennem en masse slid. Hvis du forsøger at rack op stil point, hår extensions er en hurtig, nem og billig måde at gøre det.