Har du en uanmeldte tilbagebetaling af skat?

Har du en uanmeldte tilbagebetaling af skat?

Hvert år Internal Revenue Service (IRS) lægger millioner af dollars værd af uafhentede tilbagebetaling af skat på en konto. Der disse midler forbliver indtil en skatteyder filer en tilbagevenden til at kræve dem. Den føderale regering giver ikke en generel liste over skatteydere er berettiget til en af ​​disse uafhentede restitutioner.

En beskrivelse af uhævede Federal tilbagebetaling af skat

En uafhentede føderal skat restitution er en mængde af penge skylder af den føderale regering til en skattepligtig, men som endnu ikke er udbetalt til skatteyderne. Grunden disse penge ikke er blevet betalt, er fordi den skattepligtige ikke indsende en tilbagevenden demonstrere deres ret til det. Den eneste måde en skatteyder kan modtage en tilbagebetaling af enhver størrelse er at indgive en tilbagevenden; deres årlige selvangivelse fungerer som deres formelle anmodning om eventuelle midler, de er skyldige.

Uafhentede restitutioner skyldte tidligere års claimable. Den skattepligtige skal indgive en tilbagevenden for at få dem. Sent selvangivelser, hvilket betyder der fremsættes efter IRS fristen, er genstand for sanktioner. Denne straf vil ofte være mindre end størrelsen af ​​den restitution, men gør det umagen værd at indgive.

Mange gange skal restitutionerne forbliver uafhentede fordi en skatteyder ikke troede, at hun tjent penge nok til at indgive en tilbagevenden. Selvom hun kan have gjort meget lidt i løbet af året, kan hun være berettiget til en tilbagebetaling, fordi af en fordring, fradrag eller overbetaling. Restitutioner kan også være uafhentede fordi de var ikke kan leveres til adressen på filen.

Bemærk, at eventuelle uafhentede restitutioner er kun tilgængelige i højst tre år efter de er skyldige. Det betyder, at du skal kræve nogen tilbagebetaling De har ret til inden for tre år efter forfaldsdatoen af ​​afkastet for det pågældende år.

Den "Hvor er min restitution?" System

IRS har et system, der giver skattepligtige mulighed for at spore nogen de er skyldige refusion. Dette system, kaldet Hvor er min restitution? findes på IRS hjemmeside.

Dog skal brugerne vide det nøjagtige beløb, de skylder. Systemet kræver, at brugerne til at give deres navn, CPR-nummer og det nøjagtige beløb i dollar af restitutionen, de endnu ikke har modtaget. På grund af dette, kan det ikke være den mest nyttigt, hvis du ikke ved, om du er berettiget til en refusion.

Sådan Find ud af om du er berettiget til en refundering

Er du usikker på, om du har forladt en refusion skylder dig uanmeldte? Desværre, at finde ud af, om du er berettiget til refusion er sværere end du tror. Hvorfor? Fordi dine skatteoplysninger er privat, og IRS vil ikke nødvendigvis frigive oplysninger om, hvem der skylder restitutioner, og hvor meget de skylder for offentligheden.

For at finde ud af, om du skylder en refusion, skal du kontakte din lokale IRS kontor eller endda det nationale kontor kontor. Når du har samlet dine personlige oplysninger, vil en repræsentant informere dig om der er uafhentede restitutioner i dit navn.

Du kan dog nødt til at indgive en tilbagevenden til det år, hvor du mener, du er berettiget til refusion for at afgøre, om du skylder nogen penge. Gennemgå dine optegnelser at afgøre, om du ikke indsende en tilbagevenden i de seneste tre år. Hvis ja, fil en. Desværre, efter at indgive en tilbagevenden du er forpligtet til at sidde og vente, indtil du modtager en refusion, hvis nogen.

Lister over skyldige Uafhentede tilbagebetaling af skat

IRS offentliggør ikke en udtømmende liste over eventuelle skattepligtige, som er skyldige restitutioner. Mens USA.gov, den officielle føderale regering hjemmeside, tilbyder en service til at give dig en liste over eventuelle uafhentede afgiftsrefusioner, tjenesten kun faktisk fører brugeren til "Hvor er min restitution?" side.

Pas nogen steder, der hævder at give lister af skyldige restitutioner, om staten eller føderale. Disse websteder ofte bære falske oplysninger, og kan stjæle dine personlige oplysninger.