Har du brug for at standse Salt?

Salt har været at få en masse omtale sidst, da de føderale retningslinjer har sænket deres anbefalede daglige tilførsel fra 2.300 milligram til 1.500 milligram eller mindre. Dette er en ganske dramatisk fald, og det blev gjort med god grund. Amerikanerne spiser alt for mange fødevarer, der indeholder overdreven tilføjet natrium. Selvom salt er en vigtig mineral for den menneskelige krop, der er afgjort sådan en ting som for meget af en god ting.

Har du brug for at standse Salt?

De fødevarer, der indeholder de mest natrium er mange af de forarbejdede og emballerede fødevarer findes i midten gangene af din købmand. Elementer såsom supper, saucer, frosne middage, saltede nødder og chips er fælles syndere. Kontroller altid ernæring fakta etiketten på pakken for natrium indhold. Du kan blive overrasket over at erfare, at mange ting indeholder en hel dags natrium i en portion. Fastfood er også berygtet for sin astronomisk stor mængde salt, så vær opmærksom på dette, hvis du vælger at spise mad fra disse virksomheder. Hvis du spiser de fleste af din kost af friske uforarbejdede fødevarer, grøntsager og hav grøntsager, vil du få al den natrium, at din krop har brug for fra deres naturligt forekommende mineraler.

Hvis du vælger at smag dine fødevarer med lidt salt, huske på, at ikke alle salt er den samme. Den fælles hvide bordsalt, der er mest tilgængelige er yderst raffineret til natriumchlorid med næsten alle andre spormineraler fjernet. Det kan næppe betragtes som en sand mad, og det kan sammenlignes med hvidt brød, hvide ris, eller hvidt sukker i den forstand, at det har gennemgået kunstige transformation fra sin oprindelige tilstand. Prøv Celtic eller Himalaya salt til en mere naturlig, uraffineret smag og kun bruge en meget lille mængde. Men hvis du undgår salt, så husk at de naturlige sorter ikke lavere i natrium end almindeligt bordsalt. Prøv at bruge urter og krydderier som aromaer til fødevarer.

Høj natrium indtag er blevet forbundet med forhøjet blodtryk (hypertension), som kan være en farlig tilstand, der øger risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde og nyresygdomme. Blodtrykket test er generelt en del af en rutinemæssig medicinsk eksamen. En oppustelig manchet er viklet rundt om din arm og en sygeplejerske vil lytte med et stetoskop for at opnå en læsning, der normalt tager kun omkring et minut. Du får to numre, systolisk tryk og diastolisk tryk. Disse angiver trykket af blodgennemstrømningen når dit hjerte kontrakter og trykket målt mellem hjerteslag. Normal anses 120 (systolisk) og 80 (diastolisk). Prehypertension er 120-139 (systolisk) eller 80-89 (diastolisk). Der er også højere tal, der angiver Trin 1 og Trin 2 hypertension.

Hvis du har prehypertension eller hypertension Deres læge vil anbefale, at du foretage nogle livsstilsændringer såsom at reducere saltforbruget, motion, afstå fra at ryge og drikke alkohol, og tabe vægt, hvis overvægt. Smagsløg kan justere i en kort periode til en lavere mængde salt. Vær tålmodig, og før du ved af det, vil de fødevarer, du brugte til at elske, som blev fyldt med salt snart smage overvældende salt. Du vil begynde at værdsætte de sande smag af fødevarer, der var engang dækket op med unødvendige salt.