Har du brug for at sende Takkekort til mennesker, der sender Sympati Notes?

Har du brug for at sende Takkekort til mennesker, der sender Sympati Notes?

Efter tabet af en elsket, venner og slægtninge ofte tilbyde sympati kort for at trøste de efterladte. Mens etikette dikterer sende takkekort til betydelige bevægelser, såsom at sende blomster, bringer mad til dit hjem eller deltage i bisættelsen selv, er det ikke nødvendigt at sende takkekort til sympati kort.

Formel takkekort ikke påkrævet

Etikette for Sympathy Card takkekort

Ifølge Funeralwise.com er en tak note ikke nødvendigt for alle, der sender en sympati-kort. Takkekort sendes til alle, der tilbydes noget ud over en simpel kort, men de er ikke påkrævet som reaktion på en sympati-kort alene. Selv om det er altid hensigtsmæssigt at sende en tak note, hvis du ønsker, i denne situation er det ikke nødvendigt - og sørgende efterladte bestemt ikke brug for ekstra pres på at skrive og tage takkekort.

Sender Forventninger

Hvis du modtager en sympati-kort fra en person, der angiver nej tak er påkrævet, afsenderen er sandsynligvis ære situationen og sikre, at du ved, at du ikke forventes at reagere på gestus. Det faktum, at nogle mennesker kan gøre sådan en notation betyder ikke, at du er forpligtet til at sende bekræftelser eller udtryk for taknemmelighed over for mennesker, der ikke angiver, at et svar er ikke nødvendig. Selv de, der ikke gør en særlig notation ikke vil sandsynligvis forvente at modtage en tak note efter at sende en sympati-kort.

Hvis du beslutter dig for at sende en tak note

Hvem skriver

Hvis du beslutter at sende takkekort, behøver de ikke at være skrevet af den faktiske modtager af sympati-kort. Det er acceptabelt for en slægtning eller ven til at hjælpe med noterne, hvis modtageren ikke er i stand på grund af sorg eller andre end-of-life pligter de overlevende.

Format

Ifølge Emily Post, typisk skal en tak note være håndskrevne og omfatte en personlig besked. Noten kan være meget simpelt som "Tak så meget for dit kort i vores tid med sorg. Hilsen, The Anderson Family".

Der er kun et par situationer, hvor fortrykte kort med en underskrift er acceptable som takkekort. Når en sådan situation ville være død af en fremtrædende person, hvorefter blev der modtaget et stort antal kort, gaver og donationer.

Passende tidsramme

Ifølge Emily Posts Bereavement Spørgsmål og svar, i modsætning til andre takkekort, der ikke er en specifik anbefalede tidsramme for at sende takkekort til sympati kort. Venner og kære vil forstå de vanskeligheder, der er forbundet med tabet. Du vil ikke fornærme nogen, hvis der er en forsinkelse - især fordi ingen forventer at modtage en formel tak som svar på en sympati-kort.

Hvis noten er sendt ud flere uger efter begravelsen, er det hensigtsmæssigt at give en forklaring på forsinkelsen. Noget simpelt som: "Jeg er ked af forsinkelsen, men ønskede du at vide, hvor meget jeg sætter pris på den sympati-kort, du har sendt til Bob begravelse service," vil være tilstrækkeligt.

Valget er dit

Mens der beskæftiger sig med tabet af en elsket, visse regler for etikette tendens til at blive mindre vigtig. De efterladte kan vælge at skrive takkekort til sympati kort, de har modtaget. For nogle kan skrive disse noter faktisk være afføringsmiddel og healing. Skrivning takkekort for sympati kort, men er ikke en nødvendighed. Hvis skrive takkekort i løbet af denne tid er for overvældende, etikette dikterer det er helt acceptabelt ikke at sende dem.