Hans og hendes Matching Beklædning

Hans og hendes Matching Beklædning


Måske var sød til at koordinere med din date på high school prom, men gå forsigtigt, når det kommer til hans og hendes matchende tøj som voksen. Matchende en kjole med en cummerbund og en corsage var sød på 17, men i disse dage par ikke engang bære matchende bryllup bands. Den selvsikker og udviklet par er mere tilbøjelige til at fremvise de enkelte stilarter end farvekoordinerede combos.

Berømtheder i hans og hendes Matching Beklædning

Hvad med de berømthed par, der koordinerer deres udseende? Costumey stilarter kan arbejde for paparazzi fotooptagelser og røde løber optrædener, men de har ikke oversætte godt i det virkelige liv. Selv stjernerne kan få det galt.

Da Nicole Kidman og Keith Urban legede matchende sort læder jakker, sorte baseball caps og mørke briller på en Sydney Swans Australsk fodbold fodboldkamp, ​​medierne kritiserede den berømte par. På den anden side, TomKat, også kendt som Tom Cruise og Katie Holmes, modtaget ros for at bære matchende jeans på en familie udflugt med deres datter.

Stilfulde stjerne par ligesom Will Smith og Jada Pinkett Smith og Oprah Winfrey og Stedman Graham pull off et koordineret look med subtile detaljer. De vælger tilbehør i matchende farver eller forskellige outfits i stof.

Korea

I Korea koordinerede par er et kulturelt fænomen. Det er helt almindeligt for unge par at bede deres partnere til at klæde sig i matchende dragt som et symbol på deres engagement. Meget gerne holde hænder i den offentlige eller dreje hjertet af en Claddagh ring vender indad, matchende tøj er en naturlig ritual dating i dette land.

Hvornår skal DON Matchende Duds

Der er tidspunkter, hvor hans og hendes matchende tøj er passende.

  • Halloween: Halloween er det perfekte tidspunkt til at bære hans og hendes matchende tøj. Uanset om du bærer identiske kostumer eller koordinere så berømte par, det er tid til at gå hele ud. Cleopatra og Marc Anthony, Adam og Eva, Sonny og Cher, salt og peber, og ketchup og sennep er alle store inspiration til matchende udseende.
  • Hjem alene: Nogle par nyder at købe matchende undertøj. Nøglen er at vælge farver, stilarter og mønstre, som du begge finder komfortabel. Matchende undertøj kan bæres for fantasi eller hverdag under din street tøj. Plus, der matcher undertøj gør en stor romantisk gave og kan tjene som en intim hemmelighed bare for jer to.
  • Bedtime: Bedtime er et godt tidspunkt til hyggelig op og slid koordinerede pyjamas. I virkeligheden er dette et look, der går ud over hans og hendes og kan arbejde for hele familien. Kataloger som Hanna Andersson og LL Bean sælge varm og hyggelig matchende nattøj for hele klanen.
  • Sport: LL Bean og J. Crew sælger også udendørs og sportsudstyr, der er forholdsvis androgyne og kan arbejde for par. Plus når du er mountainbike, skiløb eller vandreture som enten et par eller en familie, kan det være praktisk at være klædt på samme måde. Det hjælper med at identificere andre familiemedlemmer i vejrliget og kan skabe et hold-lignende atmosfære.
  • Corporate udflugter: Mange virksomheder gerne give ud virksomhedernes foræring på team building arrangementer og corporate tilbagetrækninger. Eller de kan bede medarbejdere til at klæde sig i matchende virksomhedernes påklædning på messer og konferencer. I disse tilfælde er det hensigtsmæssigt at bestille matchende hans og hendes golf skjorter eller windbreakers med firmaets logo broderet på tværs af brystet.

Hvis du skal

Den store ting om mode og personlig stil er, at der ikke er nogen regler. Så hvis trods hvad du har læst indtil videre, hvis du stadig ønsker at træde ud i matchende fyre, her er nogle retningslinjer for at trække off udseende. Sats på koordinerede farver i forskellige nuancer eller forskellige outfits i matchende tekstiler. Du behøver ikke at bære matchende farver til at skrige "par". Lignende stilarter og tekstiler kan trække dig sammen i mode og kærlighed uden at virke alt for ensartet-lignende.

.