Håndværk ideer til at sælge

Håndværk ideer til at sælge


Hvis du kan lide at crafting kan finde håndværk ideer til at sælge hjælpe dig gøre din hobby til en rentabel deltid forretning. Det er aldrig for sent at begynde at tjene penge på det, du elsker.

Kom godt i gang

Når du søger efter håndværk ideer til at sælge, det hjælper at først tage en oversigt over dine evner og dine grunde til at ville starte en hjemme-baserede crafting forretning. For eksempel:

 • Hvilke typer af håndværk gør du nyde? Er der nogen håndværk, du ønsker at lære, hvordan man gør?
 • Kender du andre crafters, der har kompetencer, som vil supplere din? For eksempel kan et stearinlys maker og en sæbe maker hold op at tilbyde produkter i koordineringen dufte.
 • Hvilke mål har du for din virksomhed? Har du bare lyst til at tjene penge nok til at understøtte din hobby eller er du på udkig efter en ny karriere mulighed?
 • Hvor meget kan du råd til at bruge på leverancer og andre startomkostninger?
 • Hvordan vil du håndtere journalføringskravene forbundet med selvstændig virksomhed? Selv hvis du ikke forventer at tjene en stor fortjeneste med det samme, er det stadig en god idé at tale med en revisor om de mulige skattemæssige konsekvenser af at sælge dine kunsthåndværk.

Finde Craft Ideer til at sælge

Generelt gave kurve, personlige elementer og ferie håndværk er tre af de mest populære nicher for crafters på jagt efter en forretningsmulighed.

Gavekurve

Folk i søgen efter unikke gaver til "svært at købe for" folk på deres indkøbslister kærlighed gave kurve fyldt med one-of-a-kind håndlavede produkter. Overveje at sælge kurve fyldt med sæbe, lotion, læbepomade og andre hjemmelavede toiletartikler.

Personlig Håndværk

Hvad enten håndlavede eller købt fra en butik, personlige emner er meget populære. Prøv at tage ordrer for smykker, der kan tilpasses med et navn og birthstone eller dyner, der kan monogram med modtagerens oprindelige.

Holiday Crafts

Ferie håndværk er store kunsthåndværk til at sælge! Mange mennesker elsker udseendet af hjemmelavede dekorationer, men mangler tid eller evner til at gennemføre sådanne projekter på egen hånd. Hvis du planlægge, kan du gøre ganske godt sælge julepynt, strømper, og træet nederdele. Dekorationer til Halloween, Thanksgiving, Valentinsdag, og påske er en anden mulighed at overveje.

Måder at sælge dit håndværk

Når du har besluttet, hvad håndværk ideer til at sælge, er det tid til at finde et marked for dit arbejde.

Håndværk Shows

Mange lokalsamfund vært håndværk viser hele året. Disse begivenheder giver en fantastisk måde for kunder, der allerede på jagt efter hjemmelavede elementer til at se dine varer. Men mange håndværk viser opkræve et gebyr for optagelse og konkurrence kan være ganske hård for visse typer elementer.

Hvis du er interesseret i at sælge dit arbejde på håndværk viser, deltage i flere arrangementer i dit område for at få en fornemmelse for, hvad der er mest populære. Du kan også ønsker at se om du kan finde et par show deltagere til samtale om deres erfaringer.

Online Salg

Hvis du er teknologisk kyndige, at sælge dine håndværk online giver en meget fleksibel indtjeningsmulighed. Du kan enten bygge din egen hjemmeside eller sælge selvom eBay. Etsy er en anden stor alternativ for online-salg. Selvom det ikke er så populær som eBay, er det nemt at bruge og der udelukkende til håndlavede produkter.

Partnerskabet

Hvis du har Gaveshop i dit område, overveje at bede ejeren, så du kan sælge dine håndværk. Mens du bliver nødt til at betale ham eller hende en procentdel af overskuddet, denne taktik sikrer en stabil forsyning af kunder og en året rundt marked for dit arbejde.

Håndværk og Lov om ophavsret

Før du begynder at sælge dine kunsthåndværk, er det vigtigt at forstå loven om ophavsret. Efter alt, behøver du ikke ønsker nogen til at stjæle dine motiver, heller ikke du ønsker at komme til at bryde en lov selv. Start med at bruge sund fornuft, ligesom at sørge for du dobbelttjekke eventuelle mønstre eller materiale emballage for at være sikker på at du kan sælge det til en fortjeneste. Derudover kontrollere licensoplysninger hvis du planlægger at bruge en anden virksomheds mærkevarer billeder eller varemærker i dine designs.

Uanset om du har brug for at finde ud af om ophavsretlige love og kort beslutningsproces, eller om du kan sælge dit batik vægtæppe, de oplysninger om ophavsret du behøver, er tilbøjelige til at falde under realm af billedkunst. Find ud af alt, hvad du behøver at vide fra Circular 40 fra US Copyright Office om ophavsret Tilmelding til Værker af billedkunst. Denne seks side PDF dækker det grundlæggende, men du kan også læse hele den amerikanske lov om ophavsret online, hvis du har yderligere spørgsmål.

Yderligere information

Hvis du vil vide mere om at starte din egen håndværk virksomhed, så tjek følgende hjemmesider:

 • The Artful Crafter
 • Power Hjem Biz
 • Internetbaserede Moms

Du kan også ønske at opfange disse opslagsværker:

 • Sådan Start en Home-baseret Craft virksomhed ved Kenn Oberrecht
 • Craft, Inc .: Drej din Creative hobby til en virksomhed ved Meg Mateo Ilasco
 • Start din egen Crafts virksomhed ved Entrepreneur Press
 • Start og Kør en håndværksvirksomhed af William G. Hynes
 • Hvordan til at sælge, hvad du gør: Business af Marketing Håndværk af Paul Gerhards

Crafting overskud fra din hobby

En lille håndværksvirksomhed kan ikke tage ud med det samme. Derfor er det vigtigt at gøre håndværk, du elsker. Med lidt tid og kræfter, kan du håndværk din hobby til en nice side forretning.