Håndtasken: Returnering Håndtasker Tips

Tjek en butik tilbagesendelsespolitik før du køber

Ligesom du ville kontrollere en sælgers tilbagesendelsespolitik på Ebay, inden de køber en håndtaske, bør du altid tjekke en butikkens tilbagesendelsespolitik før du foretager et køb. Alle butikker varierer på deres tilbagevenden politikker, så du aldrig bør påtage sig noget og bør i stedet, læse den politik, hver gang du handler en ny butik. Nogle butikker tilbyder afkast inden tredive dage, nogle giver mere tid, og nogle tilbyder ikke afkast på alle; vælger at kun give in-store børser eller kreditter. Hvis en butik kun tilbyder udvekslinger snarere end restitutioner, skal du beslutte, om der er noget andet, du ville være glad indkøb i butikken. Når du køber håndtasker online, bør du også sørge for tilbagesendelsespolitik. Husk, at mange butikker vil gøre dig betale forsendelsesomkostninger, når de foretager afkast. Hvis der er en chance for du kan få brug for at returnere pung, kontrollere, om online-butik har nogen fysiske steder tæt på dig, hvor du kan foretage købet snarere end at købe det online.

Udnyt prisjusteringer

Har du nogensinde købt en dyr håndtaske kun at vende tilbage til butikken en uge senere og finde ud af håndtasken du lige har købt er der tilbud på? Du behøver ikke at blive forstyrret, når dette sker; i mange tilfælde er der noget du kan gøre. Find ud af om butikken tilbyder prisændringer og bringe din håndtaske tilbage med kvittering snarest muligt. Ofte butikker vil ære dig salgsprisen på posen, så længe du har købt inden for to uger forud for salget. Hvis sælger siger nej til en prisjustering, kan du fortælle dem, du ønsker at returnere varen, og i mange tilfælde vil de vælge at ære salgsprisen til dig i stedet for at miste din salg helt. Du kan også få kursregulering af håndtasker købt online. Prøv at ringe til kundeservice, hvis du ser en håndtaske gå på salg inden for to uger at købe det online og se, om de vil ære salget.

Kontroller Returpolitik når de køber håndtasker på Ebay

Før du køber en håndtaske på Ebay, bør du altid tjekke sælgers tilbagesendelsespolitik. Overvej, hvad der vil ske, hvis posen ankommer og du indser, at du ikke kan lide det, eller hvis sælgeren får se posen i beskrivelsen af ​​artiklen. Nogle Ebay sælgere vil fortælle dig alt salg er 100% endelig, og der er absolut ingen afkast. Det ville være klogt at holde sig væk fra disse sælgere, da der er mange ting, der kunne gå galt med din håndtaske køb. Selv hvis du har absolut ingen intentioner om at vende tilbage i posen, er det altid rart at have den mulighed bare i tilfælde. Mange sælgere vil have en periode, hvor du kan returnere en vare. Vær opmærksom på denne tid linje for at sikre sælger vil acceptere dit afkast eller ombytning. Det skader aldrig for dig at e-mail sælger at afklare deres tilbagevenden politik, før du byder på en vare. Husk, at du kan bruge en masse penge på en håndtaske, og du ikke ønsker at blive hængende med en, du ikke er helt forelsket i.

Misbrug ikke detailhandlernes Return Politikker

Selvom du kan blive fristet, bør du prøve dit bedste for ikke at misbruge detailhandlernes tilbagevenden politikker. Misbruger tilbagesendelsespolitikkerne kan forårsage priserne på håndtasker til at stige i fremtiden, og kan også forårsage forhandlere til at gøre deres tilbagevenden politikker strengere. Nogle mennesker vil købe håndtasker i discountbutikker og forsøge at returnere dem i stormagasiner eller andre forhandlere. Nogle endda købe falske designer håndtasker og forsøge at videregive dem ud som virkelige tasker, samtidig med at afkast. Husk, salget associerede virksomheder pr designer håndtaske forhandlere er generelt meget vidende om produktet og vil være i stand til at bestemme en falsk, når de ser en. Når du køber håndtasker på Ebay, nogle købere beslutter de ikke kan lide posen, beskadige det, og derefter hævde posen ankom beskadiget. Hvis du gør det forårsager sælger / køber tillid på Ebay at mindske og gør det vanskeligere for alle at gennemføre ærlige salg. Følg altid butikken eller enkeltes tilbagesendelsespolitik for at få mest succes ud af dit afkast.

Hold Tags på Handbag Indtil Brug

Nogle gange, når du køber en ny håndtaske, at den første ting, du ønsker at gøre, når du kommer hjem er rip tags ud og prøv pung på foran spejlet. Men det er en god ide at holde tags på posen lige indtil du kommer til at gå ud af døren med det. Mange ting kan ske fra det tidspunkt, du køber den pung, før du bruger det første gang. Du kunne finde en håndtaske du kan lide bedre, finde posen til en bedre pris, skifte mening om posen, etc. Under alle omstændigheder er det bedst at være sikker, holde tags på posen, og stadig har mulighed for at vende tilbage pungen bør du vælge at gøre det. Selv når du beslutter at skære tags ud og begynde at bruge din pung, skal du stadig gemme dem på et sikkert sted. Hvis du har brug for at returnere pung, er det bedre at have mærkerne separate end ikke de tags på alle.

Tilbagevendende håndtasker på Ebay

Når du er sikker på, at Ebay sælger hvem du overvejer at købe fra har en god politik for tilbagesendelse, kan du købe håndtasken efter eget valg. Men der er stadig en chance for, at posen ikke vil opfylde dine forventninger. Der er ting, du skal gå igennem for at sikre din Ebay afkast går så glat som muligt. Først og fremmest, hvis du ikke kan lide posen, skal du ikke være bange for at returnere den. Selv hvis du er usikker på sælgers tilbagesendelsespolitik, tøv ikke med at e-mail dem med spørgsmål eller præciseringer, du måtte have. Hvis sælgeren fordrejet håndtasken for dig, har du al mulig ret til at bede om en restitution. Beskriv dit problem til sælger og fortælle dem, hvorfor du er utilfreds. Hvis sælgers oplysninger hævder de accepterer returnerer fra utilfredse kunder, og de vil ikke acceptere dit, kan du kontakte E-bay og fortælle dem, du har problemer med sælger. Du kan også lade sælgeren dårlig feedback. Må ikke være usmagelige; blot beskrive det problem, du havde med sælgeren, så andre potentielle købere kan være klar. Husk, ofte når du beslutter dig for at returnere en håndtaske på Ebay, bliver du nødt til at betale forsendelsesomkostningerne.