Håndtasken: Produktion Håndtasker Tips

Nemt sammenligne Håndtasker fra forskellige fabrikanter

Mange mennesker nyder håndtaske shopping online, men det kan være vanskeligt at sammenligne forskellige poser, især når poserne er fremstillet af forskellige fabrikanter. Næste gang du har problemer med at beslutte på en taske, besøge hjemmesiden www.comparos.com og klik på linket for håndtasker. Du kan vælge split screen option og åbne forbindelser til en designer håndtaske hjemmeside på toppen skærmen. Når du finder en håndtaske du kan lide, skal du åbne et andet sted på den nederste skærm, finde en anden håndtaske du kan lide, og du kan sammenligne dem side om side. Denne hjemmeside er ekstremt praktisk og giver dig mulighed for at sammenligne forskellige håndtasker uden at skulle klikke frem og tilbage fra vindue til vindue.

Design dine egne Håndtasker

Et af de hotteste nye tendenser er at eje en designer håndtaske, som ingen andre ejer. Dette er gjort muligt ved at besøge en butik eller deltage i en pung fest, hvor du er i stand til at vælge præcis den måde, din pung ser ud. Butikker som 1154 Lill Studio tilbyde hundredvis af stof og mere end 20 forskellige pung stilarter, så du kan mikse og matche og skabe en taske der er lige din stil. Du udvælge den stil af posen og forskellige stoffer og dit design er sendt ud, og specielt skabt til dig. Inden for to uger vil du have en en af ​​en slags, original håndtaske. Design dit eget håndtaske er en stor aktivitet at gøre med en ven, men være parat til at tilbringe en hel eftermiddag i butikken, da du sandsynligvis vil finde dig selv har en vanskelig tid at beslutte præcis, hvad du vil have din taske til at se ud. Hvis du nyde din håndtaske designe oplevelse, mange virksomheder ansætter part værter, så du kan gå fra hus til hus smide håndtaske designe parter.

Håndtasker fremstillet i Frankrig

Du vil opdage, at mange high-end designer håndtasker er fremstillet i Frankrig. Nogle af disse designer mærker omfatter Dior, Balenciaga, Louis Vuitton, Hermes, og Chanel. Årsagen så mange high-end designer håndtasker er fremstillet i Frankrig er primært på grund af alle de high-end designere, der kommer fra Frankrig. Mange mennesker selv refererer til Frankrig som mode hovedstad i verden. Selv om det er sandt, at Italien kan have den fineste læder, Frankrig har de bedste modedesignere, der fremstiller smukke, yderst luksuriøse og dyre håndtasker.

Lav dine egne Håndtasker

Hvis du er en kreativ og snu person, bør du overveje at designe og lave dine egne håndtasker. Mange gange alt hvad du behøver, er en symaskine og en god håndtaske mønster. Du kan købe håndtaske mønstre på håndværk butikker, eller du kan finde mange af dem online. Når du har mønster for posen du ønsker at gøre, skal du vælge et stof, som du kan lide og sy væk. Når du er god til at sy en simpel håndtaske, kan du begynde at tilføje variationer til dine håndtasker såsom lommer, poser, og håndtag. Ikke blot vil du føle sig godt om fremstilling dine egne tasker, men du vil bruge en masse mindre penge og ender med en pose, som ingen andre har. Tjek din by eller byens voksenuddannelse klasser samt; mange af dem tilbyder syning klasser for begyndere.

Shop For og sælg Handbags på Craft Messer

En anden måde at få en af ​​en slags håndtasker, der ikke masse produceret af fabrikanterne er at shoppe for dem på håndværk messer. Håndværk messer er, hvor meget talentfulde mennesker sælger deres egne kreationer. Når du køber en taske fra en sælger, du elsker, kan du finde ud af sælgers oplysninger og fortsætte med at købe poser fra dem. Ofte gange, kan du danne et tæt forhold med designeren og sælger, og de kan endda designe håndtasker til dig baseret på, hvad du spørger. Køb håndtasker på håndværk messer er en god ting, fordi du støtter små, personlige virksomheder snarere end store, designer fabrikanter, og du er også at få poser, som ingen andre vil have. Hvis du er begyndt at designe og fremstille dine egne tasker, bør du overveje at sælge dem på håndværk messer. Dette er en fantastisk måde at få dit navn og produkt ud i offentlighedens øjne, og du kan finde du begynde at få nogle loyale kunder. Når du begynder at sælge på håndværk messer og skabe et navn for dig selv, kan du også være i stand til at opnå en fortjeneste ved at sælge din poser gennem en personlig hjemmeside, og i sidste ende kan du endda være i stand til at åbne din egen butik. Under alle omstændigheder mange designere starter med at sælge til håndværk messer.

Håndtasker fremstillet i USA

Du kan opleve, at designer håndtasker maufactured i USA er, mens du stadig high-end, er lidt billigere end håndtasker fremstillet i Europa. Nogle af designerne fremstillet i USA inclue Coach, Dooney og Burke, og Kate Spade. Mens håndtasker i theUnited stater er generelt billigere end dem, der foretages i Europa, er mange stadig betragtes high-end designer mærker. Håndtasker fremstillet i USA er en stor, prisbillig alternativ til de ultra-prestigefyldte poser findes i Europa.

Køb din håndtaske, hvor det er Fremstillet

For nogle af de bedste tilbud, bør du købe din håndtaske, hvor det er fremstillet. For eksempel, hvis dine rejser til Italien, overveje at købe en italiensk håndtaske. Posen vil sandsynligvis ikke være billigere i butikkerne, men producentens land vil sandsynligvis have afsætningsmuligheder for deres håndtasker. Så hvis du er i Italien, holde øjnene åbne for en Fendi eller Gucci stikkontakt. Ikke blot vil du have en ny varm håndtaske, men din håndtaske vil være en stor souvenir fra en rejse i udlandet. Her er nogle af de bedste high-end designere og de lande, hvor de er fremstillet:

  • Italien-Gucci, Fendi, Prada, Pucci, Dolce og Gabbana, Versace
  • Frankrig-Dior, Balenciaga, Louis Vuitton, Hermes, Chanel
  • United statsmand Kate Spade, Coach, Dooney og Burke
  • United riget Burberry