Håndtaske Tips fra Donnellas Closet

Håndtaske Tips fra Donnellas Closet
Donnella Tilery, ejer af Donnella s Closet

LoveToKnow Håndtasker kunne samle nogle virkelig nyttige håndtaske tips fra Donnella s Closet ejer Donnella Tilery. Donnella specialiseret sig i kvinders tilbehør og har nogle insider tips om, hvad der er populært i modeverdenen i øjeblikket.

Om Donnella Tilery

Elske at vide (LTK): Fortæl os om dig selv som barn. Har du altid har en interesse i mode?

Donnella Tilery (DT): Jeg er oprindeligt fra Philadelphia, Pennsylvania og var sandsynligvis en af de sidste mennesker i gymnasiet, du ville overveje en fashionista! Men min mor syede alt, og jeg elskede lyse farver, sjove mønstre og ser forskellige fra den urbane ting mine venner havde. Jeg husker også se VideoFashion Television og modeshow previews New York hver weekend, på en om morgenen og siger, "Wow, hvad der ellers er derude? Hvem laver det her i NY?"

Da jeg endelig besluttede at flytte til NY, ligesom de fleste mennesker, får du sådanne fantastiske adgang til en verden af ​​mode, jeg vidste inden for et år, jeg havde at bo her og forkæle og lære mere.

LTK: Hvornår har du først beslutte at specialisere sig i kvinders tilbehør, såsom håndtasker?

DT: mange måner, som en corporate træner, jeg rejste dage og uger ad gangen til destinationer som Europa, Brasilien og selvfølgelig på tværs af USA - alle, der rejser regelmæssigt som en del af din karriere, gør en af to ting, spise eller shoppe, mellem aftaler.

Jeg hurtigt beslutte at shoppe lidt, da det motiverede mig til at blive i gymnastiksalen og prøve nuttede tøj og tilbehør i stedet for spise og tage på i vægt på grund af saftig hotel desserter og klient middage!

Især gravitated jeg til tilbehør, fordi jeg elskede at finde smukke håndtasker og tilbehør, som jeg let kunne bære hjem med mig. Jeg kan huske at gå til Toronto og se fantastiske butikker, der fremhævede deres regionale kunstnere. Når jeg ville komme hjem, ville mine venner og associerede spørger mig, hvor jeg fik disse ting og nævnt, hvordan de ville elske at komme og "se mit skab". Pretty snart, var jeg personligt shopping for alle, optagning håndtasker, smykker og noget jeg tænkte passede deres personlighed og var virkelig unik eller blot almindeligt moderigtigt cool. Jeg spekulerede om kvinder, der ikke havde en chance for at tage til New York, Los Angeles, Sao Paolo eller endda Minneapolis, så jeg besluttede Donnella s Closet var en perfekt behov, at give kvinder adgang når som helst til globale tendenser, lige ud af mit skab.

LTK: Fashion Group International har nomineret dig til deres Rising Star i Retail pris. Fortæl os lidt om dette ...

DT: Dette var en uventet og vidunderlig ære - som du skal være indstillet af industrien jævnaldrende på grund af det potentiale, de ser i dit brand, vision og selskab. Jeg har arbejdet så hårdt, selv ved hjælp af min personlige opsparing til at begynde Donnella s Closet. Modtagelse denne anerkendelse, uanset om jeg vinder i min kategori eller ej, er det hele værd.

Kommende Tendenser og Handbag Tips fra Donnella s Closet

Håndtaske Tips fra Donnellas Closet
Blå Hobo lærred med forlommer

LTK: Hvad tror du vil være nogle af foråret og sommerens varme tendenser, og hvordan kan læserne bruge dine håndtasker til at hjælpe trække deres udseende sammen?

DT: Jeg er virkelig begejstret for forår / sommer 2010 kollektioner i tilbehør - og selvfølgelig tøj, også. Jeg deltager shows under modeugen og allerede ser i previews denne fantastiske forfriskende genopblussen af ​​farver - især bløde pasteller, der virkelig enhver kvinde ville finde indbydende, feminin og flatterende. Jeg tror de sidste par sæsoner var så mørk og tung, så i år vil være lidt mere legende for os med farver.

De nylige Emmys var et godt eksempel på dette - tænke Fergie fra Black Eyed Peas. Hun havde denne fantastiske lavendel kjole. Det var sexet, cool og sofistikeret. Selv Michelle Obama bar en lavendel kjole a la Peter Soronsen der viste styrke og blødhed er to af en kvindes bedste kvaliteter.

Mange af de håndtasker, jeg køber til shopdonnella.com følger samme idé - bløde farver med en smule kant med. For eksempel kan du se detaljer som stud og flæser. Ideen er noget ikke alt for overdådige men stadig en fantastisk måde at opgradere din garderobe, især da mange af os ser vores pengepung med forsigtighed, indtil ferie tid! Jeg ser også smukke blues, lige fra babyblå til indigo i poser kombineret med tan detaljer i håndtag. Du vil se skinnende guld og sølv, men en smule tonet ned, så du kan bære din blank taske i løbet af dagen, og selv på arbejde, uden at føle som om du gør gåtur skammens fra aftenen før.

For ikke at nævne jeg har også smukke øreringe - ligesom et par blå jade 18K guld øreringe for kun $ 23,00 fra en populær hawaiiansk designer, som jeg har arbejdet med i årevis, samt nogle fantastiske sterling sølv armringe i krystal og onyx. De er gode statement designs og gode gaveideer.

Dressing til succes

Håndtaske Tips fra Donnellas Closet
Øreringe der passer til din nye håndtaske

LTK: Hvis en kvinde ønsker at vide, hvordan man kjole til succes, hvad ville du sige til hende?

DT: En ting jeg har lært, at mange mennesker over udseende er at vide, din form og være realistisk med din krop type. Mange kvinder får frustrerede, fordi de ser tendenser og ønsker at bære dem og nogle gange haremsbukser eller mini-nederdele er ikke det rigtige for din krop. Især folk glemmer eller vige tilbage fra tilbehør - hvilket er en anden grund til, at jeg begyndte Donnella s Closet. Tilbehør mange gange er de manglende brikker kvinder har brug for at udtrykke deres stil og personlighed, især hvis de arbejder i mere konservative brancher.

Ved at bruge tilbehør, kan du udforske farvekombinationer, udvide din garderobe og se tyndere ved hjælp af et bælte, håndtaske eller hvad - i det rette forhold!

Hvad din håndtaske Choice siger om din personlighed

Håndtaske Tips fra Donnellas Closet
Red Canvas Tote

LTK: Du nævnte, at du kan fortælle os lidt om, hvad din håndtaske valg siger om din personlighed. Jeg vil meget gerne høre mere om dette ...

DT: Sure, jeg tror, ​​det er også en af de ting, som folk elsker ved Donnella s Closet. Jeg har kunder, der ikke er "fashionistas" pr sige, men er meget i miljøet, så elsker at købe mine tilgængelige miljøvenlige messenger tasker. Disse poser er lavet af renoverede myggenet med en del af engrosmarkedet gå til landsbyen, der gør dem. En klient har købt denne taske, fordi det repræsenterede noget, hun troede på, og det var perfekt til at bære sin bærbare computer.

Jeg tror, ​​der er mere end at købe en taske til sit navn, det handler om, hvad der passer til dit liv, og hvordan det fungerer for dig som stil. Hvis du ser ned på gaden, og se på flere kvinder, kan du få en idé om, hvordan de føler, at dagen. En mor kan have en smart barn taske, der viser hun værdsætter mode og funktionalitet. Eller, vil du se en kvinde over 50 med en pose med lys farve kæder, og tekstur, siger hun elsker stil og ikke i overensstemmelse med en stereotyp. Selv størrelsen af ​​posen kan give dig en idé om, hvis hun er en minimalistisk eller bærer sit liv i en taske.

LTK: Hvordan kan læserne ved hvilken håndtaske til pluk til en bestemt lejlighed eller bare at smigre deres tal?

DT: Jeg siger, du skal virkelig se på kvalitet og funktionalitet først og fremmest. For eksempel bør din hverdag taske være lidt af en dejlig investering for dig, da det er noget, du vil bære hver dag, og du vil have det til at holde og se godt ud.

Giving Back

LTK: Du giver tilbage ved at arbejde med flere velgørende organisationer. Kan du fortælle os mere om dit arbejde med disse velgørende organisationer?

DT: Jeg har en ni-årig fremme søster, Fatu, fra Sierre Leone med Child Fund. Jeg tror, ​​det er en pæn måde at give tilbage til at hjælpe nogen gå i skole og bare være et barn. Jeg elsker at modtage breve fra familien og hendes skole rapporter. Det sætter i perspektiv virkelig, hvor taknemmelig jeg skulle være uanset hvad.

Den anden er Fistula Foundation. For $ 27,00 dollars om måneden eller bare at købe et tørklæde eller armbånd du give nogen en operation og en chance for at starte på en frisk i livet efter en ulykke. Som for Susan G. Koman - Jeg er en runner og min mormor døde af kræft, og jeg havde en ven dør af fibroid kræft ved 27, så jeg synes det er en fantastisk måde at vise erindring.

Kommende på Donnella s Closet

LTK: Eventuelle nye linjer, vi kan forvente at se i din butik i den nærmeste fremtid?

DT: Da vi fokuserer på nye designere, vi altid søge nye kollektioner. Jeg får nogle fab farver fra en af ​​vores korte designere, Sondra Roberts, til foråret, der er forbløffende. Mine smykker designere Amanda Jaron, Alliway og Deb Maxwell tendens til at gøre år efter år usædvanlige halskæder og smykker.

Jeg har to nye hot favoritter til håndtasker:

Elizabeth Kincaid-White

Elizabeth Kincaid-White er en designer og kollega FGI medlem fra Detroit, der har disse fantastiske box miniaudieres at hun byder på en større mode begivenhed i Mexico.

Ayele

Et andet nyt stjerne er Ayele, en kvinde, jeg mødte, efter at jeg har modtaget en invitation til hendes NYC Trunk Show. Oprindeligt fra Paris, hun designer de mest luksuriøse tasker inspireret af en af ​​mine mode ikoner Josephine Baker. Hun donerer selv en del af salget til en skole, hun gik til som barn.

Hvad skaber ShopDonella Unique

LTK: Hvad gør ShopDonella unik?

DT: Vores designere sige, at vi er dedikerede til at arbejde med dem som nye kunstnere, hvilket giver dem en chance for at fremvise deres kollektioner på DC. Vores kunder siger, at de altid kan finde svært at finde tilbehør, som de ikke kunne finde i deres hjemby, og de elsker at chatte med vores DC Style Team om, hvordan du accessorize hvad de køber fra os, om det er en ny pose ,, øreringe eller hvad !Donnella s Closet shoppere komme væk med en håndtaske, der er unik, passer deres livsstil med lethed af online shopping til en særlig køb, der forbedrer deres garderobe.