Håndtaske: autentiske håndtasker Tips

Køb din håndtaske fra Kilden

Du har sikkert set mange designer håndtasker for meget billigere end den sædvanlige udsalgspris, uanset om Ebay eller gennem en privat sælger. Mens de lave priser er yderst tiltalende, hvordan vil du vide, om håndtasken er autentisk eller ej? Der er mange ting, du kan se på at fastslå, om håndtaske er autentisk afhængigt af posen, men den eneste måde at være 100% sikker på at din taske er virkelig er at købe håndtasken fra kilden. Hvis du virkelig er ved at dø for den nyeste Gucci pung, gå til en Gucci butik eller ved taske fra Gucci hjemmeside. Du kan have til at tilbringe en smule mere, men i det mindste du ved din håndtaske er den ægte vare.

Gennemføre den Lugt Test på Læder tasker

For at sikre, at læder håndtaske du ønsker at købe er autentisk, kan du foretage lugten test på det. Du ved sikkert, hvordan en helt ny læderjakke lugter, eller en ny bil med lædersæder; din taske skal lugte ens. Hvis håndtasken du overvejer er lavet af pleather eller en anden syntetisk læder, vil det ikke have den friske nye læder lugt. Du bør ikke betale præmie, designer priserne efter en taske der er lavet af imiteret læder. Så hvis din læder håndtaske ikke har denne nye læder lugt så er det sandsynligvis ikke er ægte.

Autentiske Gucci Handbags

Der er mange vigtige ting at se til, når og sørg for Gucci håndtaske du køber er autentisk. Først og fremmest bør du altid købe fra en velrenommeret sælger, så du kan være sikker på posen er autentisk. Men hvis du køber fra eBay eller et andet websted eller sælger, se nøje på posen, før de går til at købe. Du bør være særlig opmærksom på syningen omkring kanterne af en pung. En autentisk Gucci taske vil have høj kvalitet, fine syninger omkring taske, mens en falsk sandsynligvis vil have ru, ujævn syning. Hvis du er usikker på, hvorvidt Gucci taske, du køber er autentisk eller ej, gå til en velrenommeret Gucci detailhandler, studere posen ønskede nøje, og derefter tage endnu et kig på posen pågældende. Er alle etiketter i det samme sted? Er alt stavet korrekt? Du er nødt til at være meget opmærksomme på alle disse detaljer for at sikre din Gucci håndtaske er autentisk.

Når de køber håndtasker, kigge efter Extras

Når du køber en designer håndtaske fra eBay eller andre hjemmesider, kigge efter det ekstra, de giver dig med salget af posen. For eksempel, din designer håndtaske kommer med en støvpose? Er det kommer med en kasse, emballage eller autenticitet kort? Hvis posen ikke kommer med disse ekstra, chancer er det er ikke reel. Selv hvis posen kommer med emballage og kort, skal du stadig være forsigtig, da falske profiler er ved at lære at gengive selv disse ekstramateriale. Når du køber på eBay, så spørg sælgeren for billeder af hver af de ekstra og sammenligne dem med den ægte vare. Hvis det ekstra alle lever op til de autentiske ekstramateriale og alt er stavet korrekt, chancerne er, at din håndtaske er autentisk.

Indlæg pics af håndtaske i spørgsmål Online

Hvis du nogensinde har gjort en søgning efter autentiske håndtasker online, har du sikkert fundet, at der er et enormt stort antal mennesker fast besluttet på at snyde falske profiler og kun købe autentiske håndtasker. Den store ting om dette er, at de fleste mennesker er villige til at hjælpe deres medmennesker håndtaske shoppere. Der er mange steder og medlemslande fora, så du kan sende billeder af din potentielle nye taske og tillade andre at kommentere, om de synes, det er rigtig, og hvorfor. Hvis du overvejer at købe en pose, er det nok en god ide for dig at skrive sit billede på en af ​​disse websteder, så du kan høre andre sagkyndige. Der er også lidt mere underholdende steder såsom The Bag Frue Hvem de kidding? forum, hvor åbenlyse forfalskninger er udstationeret og derefter kommenteret. Husk håndtaske shopping samfund er meget store, og de fleste mennesker ønsker at hjælpe deres medmennesker shoppere ud, så når du er i tvivl om ægtheden af ​​en taske, skal du ikke være bange for at spørge.

Sørg for, at Brand er stavet korrekt

Når du køber en autentisk designer håndtaske, skal du sørge for at mærket er stavet korrekt på posen. Mange sælgere af falske poser vil designe en meget lignende taske til den oprindelige, og derefter stave navnet på etiketten forkert. For eksempel på nogle falske Burberry tasker stedet for at skrive "Burberry" på etiketten, vil den falske taske sige "Burberrys" eller en falsk "Gucci" vil sige "Gucce" Grunden sælgere af falske tasker gøre dette er fordi det er ulovligt at kopiere designer punge og videregive dem ud som autentisk. Hvis de stave navnet på posen forkert, kan de hævder, at de ikke forsøgte at narre køberen. Som køber skal du være smart og være i stand til at fortælle, hvis sælgeren forsøger at narre dig.