Handler: Stedfortrædende Techniques Tips

At være specifik

Som skuespiller, er du forpligtet til at træffe valg for hvert sekund du er på en scene. Disse valg vil styre dig gennem hver ydelse, og du bør aldrig være uden dem. På grund af den betydning, som dine valg hold, vil du gerne arbejde fra en vag beslutning? Nej. Hver skuespiller ønsker at være den bedste, og du kan ikke være med vage eller enkle valg. Når du overveje en rolle, og du spørger dig selv de spørgsmål, der udvikler denne karakter, skal du være specifik! Jeg nævnte tidligere, at det er vigtigt at opbygge dit ordforråd og derfor: Der er en enorm forskel mellem MAD og gusten. At sige, at din karakter er MAD er vag. At sige, at din karakter er gusten er meget mere specifik, fordi nu har du naglet ned præcis, hvordan gal de er. Aldrig generalisere i dine valg, være specifikke og afgørende.

Warm-up Your Face!

Som en professionel atlet, skuespillere brug for at få deres kroppe varmet op, før du udfører på scenen eller foran et kamera. Yoga og andre former for strækøvelser fungere ganske godt for hele kroppen toning. Du skal dog ikke glemme de vigtigste områder: din mund og kæbe! Lip, tunge og kæbe øvelser er afgørende for en skuespiller. Her er en hurtig kombination øvelse, du kan øve når som helst: Fold dine hænder foran dig på brysthøjde, som om du er ved at lægge arm dig selv. Slap alle muskler i dit ansigt. Begynd at ryste dine foldede hænder hurtigt hen mod og væk fra kroppen. Dine læber og kæbe bør bevæge sig let, og din tunge skal flop rundt i munden. Stop ryste hænder, og slut af ved at åbne munden bred og afslappende det lukker igen for at frigive yderligere spændinger i din kæbe.

Stedfortrædende Tips om Listening

"Bare lyt," er måske den bedste virkende tip du kan modtage. Som en skuespiller en stor del af dit arbejde vil blive scriptede, men blot recitere linjer ikke handler. Du skal aktivt reagere på det materiale, du får, og dine medspillere. Lytte, konstant og årvågent, er den bedste måde at gøre dette. Lyt til dine medspillere hjælper dig med at reagere naturligt og fleksibelt. Lytte til dig selv giver en vigtig kontrol til din egen præstation, så du kan måle, hvor godt du arbejder med materialet.

Stedfortrædende Techniques:. Viser v Telling

En kritisk virkende tip er at huske, at du viser en historie, ikke fortæller det. Rådgivningen kan lyde simpelt i starten, men det er sværere end du migh tror at engagere din målgruppe. Du skal blot recitere dine linjer og adlyde regibemærkninger vil ikke være nok. Fungerende involverer hele din persona. Hver bevægelse, hvert åndedrag, og hver talte linje bidrage til din præstation. Når du er på skærmen eller på scenen, ved, at dine handlinger skal være overvejet. Alt hvad du gør (din "stadie forretning," med andre ord) skal arbejde for at vise publikum historien.

Stedfortrædende teknikker til rystesyge

Første nat rystesyge påvirker næsten alle aktører. (Ed Sullivan var syg før hvert show han nogensinde gjorde!) Som skuespiller, er du nødt til at udvikle din egen personlige strategi for at besejre rystesyge. Din metode kan være noget så simpelt som at gå over dine linjer igen eller så komplekst som hækle. Meditation og andre ånde kontrol teknikker hjælper ofte. Hvad betyder mest, er dog, at du kommer op med din egen personlige måde at forvalte angst og holde sig til det.

Afslappet Stedfortrædende Teknikker

En afgørende virkende tip er altid at være afslappet og selvsikker. Indrømmet, kan du afspille tegn, der viser de ekstreme modsætninger i disse følelser. Det afgørende er, at du nærmer dig rollen med disse holdninger. At lære at være afslappet i din rolle hjælper dig til at være en mere fleksibel skuespiller, så du kan reagere instinktivt. At være sikker på, er med til at du udvikler din karakter mere fuldstændigt, selv om du spiller en rolle, der kræver en tvivlsom personlighed.

Fungerende Tips: Spiller for status

Status er en stor del af fungerende teknik. En stor del af menneskelig interaktion kan opdeles i at flytte spørgsmål om status. I løbet af en normal samtale, en persons status mit skift fra høj til lav, og tilbage igen, alt efter emnet for samtalen. For at være en effektiv aktør skal disse statusændringer replikeres på skærmen eller på scenen. Vær bevidst om dit kropssprog. Hvilken slags status er din krop rager? Du bør også tage til efterretning, at klangfarve af din stemme. Er det klart og selvsikker eller lavt, og bævende? Disse faktorer hjælpe med at bestemme din status i en scene, og dermed etablere din position og mål inden den.

Fungerende Tips: Alexander Metode

Alexander teknik er en anden måde at nærme skuespil. Det indebærer en fuldstændig omstrukturering af den måde din krop reagerer på stimuli, re-indse, hvor dit sind og krop integreres gennem fastholdelse vejrtrækning og bevægelse. Det var Alexander tro på, at trække vejret og vokalisering bestemme, hvordan kroppen fungerer som helhed. Teknikken gør det muligt for aktørerne at omskole eventuelle dårlige fysiske vaner, de kan have udviklet og skabe mere effektive måder at flytte og vejrtrækning.

Stedfortrædende Teknikker til opvarmning

En fælles opvarmning handler øvelse involverer re-navngivning dine omgivelser. Pointen med øvelsen er at nedbryde eksterne barrierer i håb om at udfordre de indre barrierer, som du måtte have. Følg disse anvisninger: Tag en dyb indånding. Vælg et objekt i rummet, og omdøbe den. Det behøver ikke at være et særligt navn, bare anderledes. Gå videre til det næste objekt, omdøbe den, og gentag det nye navn på det første objekt. Gentag, indtil du har omdøbt alt i værelset.

Fungerende Tips: Stanislavsky Method

Den Stanislavsky metode eller fremgangsmåde virkende, er en af ​​de mest almindelige virkende strategier. Det indebærer at studere og leve som det tegn, du skildrer. Væsentlige, med Stanislavsky Method, arbejder du at finde fælles følelsesmæssige oplevelser med karakter. Når engang disse følelser er identificeret, du trækker på dine egne erfaringer med disse følelser til at udfylde din karakter. På denne måde de følelser af din karakter bliver mere ægte.